| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 14:19
- Nahlásit
ola
no uplně padni, kam padni to neni. Když to vezmu že jako vylezu z baráku na zahradu, tak má Viky kadicí řadu po mé pravé straně u plotu sousedů a pak má kadicí řadu proti mně taky u plotu. Nemáme hovínka uprostřed zahrady ale spíš podél těch plotů. A neni to jedno jediný místo.
Už se taky moc těšim až sleze sníh, to bude hoven. Zdeněk už nedavno sesbíral šest plných lopat.
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 16:57
- Nahlásit
Markét
no napada me jedna rozhodci, ktera vas mohla vyhodit ze ZZZ kvuli nepresne poslusnosti, u te bych zkousky delala nerada jakekoli, priste zkuste jineho rozhodciho
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 17:50
- Nahlásit
Tanaki
Jo, to je jasný, že příště zkusím někoho jiného. A nebo trošku dopiluju poslušnost. Holt Charley bude muset pochopit, že "slušnost" je sice sranda, ale například při odkládačce se nesmí běhat za malými fotbalisty, kteří trénují opodál ))
A nevím, která dáma od vás tě napadá, ale byla to Ištva.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 18:04
- Nahlásit
"Děcka", je u vás taky tak hnusně? Nám do rána napdlo dvacet čísel a dneska celý den lilo. Nštěstí to byl teplý deštík, a tak i naháč/grifonek Cilla ocenila dvouhodinovou vycházku. Ještěže mám nový gore-texový komplet a nepromokla jsem.
Ačkoli Charley to nedávno vyjádřila jasně - březen, do postele vlezem:
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 18:10
- Nahlásit
Ahojte,
u nás je taky opět moře čerstvýho sněhu... no kde asi ne že jo?! Dnes už máme i po venčení, to se mi nestává, že tak brzo, jé asi si obě schrupneme u bedny...
alli
jo, na ten Den boxera půjdeme, to bude jistě velká bžunda, hlavně když jsme téměř celou zimu necvičili. Minule jsme byli i chváleni a dáváni za vzor, tak nyní budeme za odstrašující příklad určitě! Tak pojďte taky
a vůbec všichni brněnsko pobočkový
Paja s Tinou
jo, to tady není problém sehnat príma smečky, to chodíme s různýma jinýma, to ani nepíšu, ale tohle mi přijde dobrý, že prostě si tu píšeš třeba rok s lidma z diskuze a pak se domluvíte a najednou třeba taková wami nebo Garfield jsou před tebou z masa a kostí a jejich psi opředení spoustou historek zde napsaných taky... no chápeš sranda, tak jako jsme se potkali třeba my na té výstavě v Brně, najednou ty lidi vidíš a buď se tvé představy jen zhmotní, doplní nebo jsou ty lidi úplně jiní než jak se prezentují na netu a jak si je představuješ, no je to zajímavý, takový internetový setkávání...
Včera Garfield říkala, že by měl do Brna přijet i zdejší Jiříkovo...
JO a nějaký fotky dala wami zase na fórum venčení s cz-pes Brno...
corleona
taky jsem mrkla jak tam krásně Viktorka hačá, paráda!
Takhle sedí vždy Giordi u babi a jí s náma... Ona jí dovolí u nich všechno a učila ji i vyskočit na stůl pro dobrotu... no bezva výcvik! Ale Giordi to přesně rozlišuje, tak jako děti, ví co kde si může a nemůže dovolit... např. u nás nesmí trdlovat u linky, nedejbože se tam sápat packama... u babi může strkat hlavu až do hrnce... no a tak dále...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 18:18
- Nahlásit
Denisa
Tak to mě pobavilo - rozlišování Giordi doma a "u babi" ! Naše FeeBee to rozlišuje na "někdo čumí" a "jsem tady sama" ! Např. minule, když osamocena zůstala v kuchyni, tak po listovém rohlíku plněném ořechy, jež si malý Jakub nechal chvilku na stole bez dozoru, zůstal jen pocukrovaný a notně oslintaný ubrus... Při mém vstupu do místnosti seděla v křesle a dělala, že cosi vyhlíží naléhavě z okna! Prozradila jí vanilková vůně, kterou jsem ucítila, když jsem si coby Columbo čuchla k její cukrem olepené hubě...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 18:29
- Nahlásit
ola
no ona totiž babi a její sestra jsou takové, no prostě hodně veselé a zároveň už staré a pomatené a ... no to byste je museli zažít, takže tam jsem veškerou výchovu vzdala, protože oni ji do takových věcí ponoukají a mají z toho radost, tak tam Giordi funguje jako takový canisterapeutický pes pro jejich obveselení, Giordi se to taky líbí, no a já to mírně koriguju, když už to přesahuje všechny únosné meze... naštěstí se vidí jednou týdně... no ale i tak...
jo a představ si, že to mi nikdo nevěří kdo zná Giordi, ale ona si nedovolí vzít cokoli doma ze stolku v obýváku nebo kuchyni... prostě nekrade, to se mi podařilo jí nějak vštípit, samozřejmě kdyby tam zůstala s tím žvancem celý den sama, tak si iluze nedělám, ale můžu ji nechat o samotě a i když je žravá jak Otesan, tak to nečmajzne... zajímavý, protože u jiných různých věcí mi přijde, že si ze mě dělá šoufky... tak možná, že mě přece jen bere jako alfu a že jídlo se mu nekrade, protože třeba jsem jí zkoušela dávat piškot z pusy, aby mi ho jako vzala, že jako nový psí kousek jí naučím, jak jednoduché že, no a ona si ho odmítala vzít!? tak mi došlo, že asi si netroufá... no a hlavně, že mi pak nechce briskně odevzdávat aportky a na povel pouštět rukáv! Tak to nechápu, že ze mě má v různých věcech respekt a v jiných to pokulhává...
no je vidět, že jsem dlouho nebyla u netu, už píšu romány
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 19:34
- Nahlásit
Ahojte všichni!!
Asi jsem udělala pěknou chybu. Nahlásila jsem se totiž do rychvaldské pobočky. Neměla jsem tušení, že se pořádají nějaký výcvikový dny a říkali mi,že je to jedno,kde budu členem... A tam se nikdy na výcvik nedostanu.... Tak nevím,co s tím.. Ráda bych taky mezi boxíky... Nevíte jestli se můžu přehlásit? Nebo se musím odhlásit a do druhé znovu přihlásit...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 20:47
- Nahlásit
Dannie
Pošli e-mail Katce Dudkové (je teď místo mě jednatel Rychvaldu) a nějak jí to vysvětli. Pobočky za člena odvádějí zhruba polovinu příspěvku na centrálu a zbytek zůstává v pokladně pobočky. Takže to lze domluvit tak, že za Tebe už tu část odvedli (pokud, to tedy udělali) a převede se jen ten zbytek peněz z Tvého člen. poplatku do pobočky nové. Teď záleží, kolik, poněvadž různé pobočky mívají různé částky za členství.
Jsem to asi napsala složitě..
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 21:30
- Nahlásit
ahojte,
to je strasny to pocasi,asi nikdy nebude jaro.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 21:39
- Nahlásit
zzizalka
U nás je jakoby právě začala zima.Brrrrr.
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 21:44
- Nahlásit
Ja jsem stale nemocna a tak s Betynkou chdim jen na kratoulinkou prochazku. Ted za posledni 2 dny ji zruzovely dve mista pod cumackem. Nevite nekdo z ceho to muze byt?
Uz tyden ji davam do jidla Chassoton, je to vytazek z plzu co doporucil veterinar na klouby.
Celkem ty skvrny vypadaji divne, ale treba ztraci pigment nebo neco takovyho, fakt nevim, poradte mi,diky
denisa
napis mi kam se ma ten cvicak stehovat treba do mailu jestli to nechces psat sem, jsem moc zvedava kde to bude, dekuju
URL
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 22:25
- Nahlásit
pod predchozim prispevkem url je fotka cumacku (ty dve skvrny pod nosem)
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 22:28
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/gallery/1141935735_cumacek.jp g
ucim se vkladat fotky
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 22:30
- Nahlásit
ale nejde mi to. mam fotku v galerii ale neumim ji vlozit sem aby se mi tu zobrazila
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 06:38
- Nahlásit
zzizalka
To vypadá, jakože to má od něčeho odřený?! Každopádně, kdyby se to šířilo, tak bych šla k vetovi. Ten by ti měl poradil líp.
U nás pěkně leje. A v tomhle marastu mám jet do práce, ach jo! Nejradši bych se na to vyprdla a zůstala doma s bobulí. Prý má být hnusně až do půlky dubna Jo, a taky má být abnormálně deštivý léto. Tyhle předpovědi mě vždycky spolehlivě naštvou... Včera, když jsem jela z práce, tak byla cestou bouračka - nic moc pěknýho. V tomhle počasí to je hned-sněhový jazyky byly do půlky cesty...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 06:56
- Nahlásit
ola
S tím venčením Meggina doma chodí na určitá místa je jich sice víc ale jedno místo je dokonce stejné kam chodil náš předešlý pes je to u garáže kam chodíme každý den ráno k autu a někdy je problém otevřít dveře protože je tam hromada.
Včera nám déšť odhalil několik skrytých hromad tak jsem sbírala ale šlo to dost bledě zlatá zmrzlá ho....
Tady u nás prší celou noc všude strašně vody ale hlásí zase mráz, včera jsem četla že v Praze stávkovali proti zimě v televizi jsem to neviděla ale psali, že chtějí zrušit zimu a aby bylo roční období jaro-léto-podzim-léto tak nevím jestli to schválí
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 09:26
- Nahlásit
Chodka
Bych spíš brala léto-léto-léto-léto nebo kompromis jaro-léto-léto-léto
U nás přes noc roztálo, takže už máme asi "jen" 50cm sněhu. zahrada je samé hovno. Už chápu, co myslel náš soused tím, když si stěžoval na obecním úřadě ve vesnici, když jsme se přistěhovali, že jsme časovaná ekologická bomba Je to hňup. Nicméně musím vzít igelitový pytel a začít sbírat, neb jak dnes přijede hlídací četa na školení "Jak hlídat bandu bobrů" a uvidí na zahradě tu spoušť, tak se můžou zaleknout, hupsnout do auta a už je nikdy nikdo neuvidí.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 09:41
- Nahlásit
Včera jsme se s Allis na vycházce brodily sněhem a do toho nám "krásně" poprchalo, nikde nikdo..., procvičovali jsme přivolání a chůzi u nohy bez vodítka, krásně poslouchala, ale objevit se tam nějaký pes, tak je po poslušnosti. Dnes opět leje . Také bych brala to léto-léto-léto-léto .
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 10:33
- Nahlásit
Tak i ja bych brala leto-leto-leto-leto a nebo ten kompromis s jarem jak psala Corli
Jinak se vam musim pochlubit ze dnes tu svoji placatici mam tady s sebou v praci. Ondra odjel do Prahy, takze u nich doma nikdo neni a navic dnes uz se vratijeho rodice i s pesany, takze bych si ji sem vzala asi i tak. Je to silena komediantka, strasne se predvadi a misto pod stolem vymenilaza hlavni ulicku mezi stoly, kde se naprosto rozcapla do boku, natazeny nohy, takze ji vsichni museji prekracovat
Ale jinak je to milacek. Jo a od Ondry jsem s ni sla pesky, aby se jao cela poradne stihla vyvencit (asi 45minut). Tak co myslite vyvencila se? Ja uz samozrejme nervn, aby to uz nekde vyklopila, protoze pak jsme sly i kousek po normalnim chodniku bez travy, dokonce jsem se stavila i u kamose v praci, kde maji dvur a taky nic...nakonec to hodila ulici pred moji praci...no sila. Si rikam ze je to vzdy jak naschval, kdyz clovek chce co nejdrive, tak nic
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:54
- Nahlásit
No teeeda, jakto ze tu dneska nikdo neni...zrovna kdyz mam cvili volno...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:01
- Nahlásit
Paja s Tinou
no nám nepude od jedný hodiny net ani síť, tak to musim všechno do tý doby stihnout a tim jak to chce každý stihnout tak to jde i nějak pomalu jak je to přetížený. Chodka mi dala tip na boxíka, tak se na něj podivejte na boxerech v nouzi je v darovaných.
Jo s tim vyvenčenim, to znám, vždycky jak naschvál někde kde je to jak pro ostudu.
Jinak pěkný víkend všem musim končit.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:25
- Nahlásit
Jee to je ale chudera, chudinka co si musel vytrpet, ale jinak je moc krasnej...tak co Vcelko, ze by to byl pro Vikyho vhodny kandidat na psiho kamose (brachu) co???
My se pujdem za chvili asi probehnout, akorat teda netusim jestli budeme delat hromadku ci ne, tak snad ale v praci nic neudela
Asi skocime do zverace a koupime nejakou mnamku!!!
Jinak Vcelko tobe taky pekny vikend a ze zdravime Vikyho!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:40
- Nahlásit
Paja s Tinou
no neřikej dvakrát, docela ho mám v hlavě a taky mně to napadlo že by to mohl být dobrý kámoš pro Vikyho. Cuky mám teda velký. To už jak tam je v těch buldočkách ten hezký nalezený, tak toho by zase chtěl Zdeněk. No timhle stylem by jsem měli doma za chvíli zoologickou. Taky ale řikal že by pro Víťu spíš teď bral toho dvounohýho kámoše. Ten ale než bude, tak bude Víťa důchodce.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 13:13
- Nahlásit
Treba se ani nenadejes a bude!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 13:13
- Nahlásit
Vcelka
Tak to teď zkuste s mimčem co obnáší mít psa už víte(mobil,stromky,žaluzie) budete to střídat pes-mimi-...I když to mimčo možná to bude stejné
Je pravda, že ten pejsek je pěkný a můžu říct, že kdyby jsme neměli tu prďolu doma tak bych o něm hodně přemýšlela.Ale jedna nám stačí.
Paja s Tinou
Asi máš fajn práci když můžeš mít Tinu u sebe to já nemůžu, do fabriky by přes vrátnici neprošla nemá průkazku A při představě jejího vítání tak nevím,nevím.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 13:50
- Nahlásit
No mam ji tu hlavne kvuli tomu, ze ji dneska Ondra nemohl pohlidat a pro jistotu jsem se ptala uz vcera zdali ji em vzit muzu. Jinak by to byl tak trochu muj sen kdybych si ji mohla do prace vodit kazdy den...proste travit s ni co nejvice casu! No tak uvidime, ale bylo to pro me skoro to nej
Jinak ten pejsa je fakt fesak...porad premyslim jestli by ho treba nekdo nechtel...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2006 01:25
- Nahlásit
Tak. Já mám nabalíno a cca za 4 hoďky fičíme směr Vídeň, Salzburg, Innsbruck a Trento
Snad se tady nic komplikovanějšího nestane, neboť náš veterinář dnes odjíždí taky na lyže, někam k Salzburgu. Tak držte palce, ať se nám tu bobři neservou a my si v těch Dolomitech nepolámem pajtky.
No a jinak Nunda je dnes už od rána u mých rodičů. V deset dopo jej šla mamka venčit a samozřejmě nedbala mých pokynů a vzala si na něj staré tenké vodítko, na kterém naposledy vodila poslušnou klidnou desetiletou boxerku. No samozřejmě jí to přerval, že.. Strašně se pak divila, jakou má sílu! Divila by se ještě víc, jít tam kolem nějaký pes!!! Ale jinak je to prý hodný "chlapeček" a "všechno spapal" říkali rodiče.
No.. tak snad to bude v poho.. Moc klidná ale neodjíždím
MĚJTE SE!
ZA TÝDEN CIAO!!!
|
Danuš
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2006 15:20
- Nahlásit
Přátelé s placatýma tlamičkama
Kamarád mě požádal, abych se pokusila mu sehnat slušnýho boxíka. Prosím, poraďte slušného chovatele, pokud možno ve středočeském kraji. Výstavní ambice nemá, spíš jde o přátelskou povahu a o zdravotní stránku chovu. Díky všem.
P.S. email je v mém profilu.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 12:42
- Nahlásit
Ahojte,
ty brďo taky máte u vás tolik novýho sněhu???? Tady včera svítilo sluníčko, sníh roztával, vypadalo to konečně na jaro a dnes ráno jsme se probudili do šílené fujavice a sněhu tu je snad nejvíc za celou zimu!!! Fakt dost, Giordi dnes zapadávala na poli do závějí No těch stopiček se asi fakt nedočkáme! A já navíc konečně mám od víkendu to své nové psí autí a takto jsem dnes ani nevyjela, to není nejlepší na zácvik
Jo a v sobotu jsem byla na té schůzi brněnské pobočky BK. Bylo nás jen 14.
|