| Autor |
Zpráva |
Markét
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:09
- Nahlásit
Vcelka
To je jasný, bohužel s pitomcema (musím to tak říct) nemá cenu se zalamovat. Stránky jsou skvělé a doufám, že pomůžou všem placatým nacházet nové domovy. Jsem moc ráda, že stránky existují a věřím, že kdo pomáhat chce, tak si je najde. A když je někdo proti? No a co.
Jen mě to mrzí, protože třeba v Americe, kam chodím na stránky za grifonkáři jsou na pomoc grifonkům v nouzi tři odkazy a pomoc těmto pejskům je prestižní záležitost i pro vážené chovatele, kteří jsou na to hrdí. A to se někdy dá o grifonkovi mluvit jen při poloviční slepotě (viz ten boxer vzhledu anglického setra )), i tak si zasluhuje velkou pozornost a má nárok na co nejlepší umístění.
No jo, ale chápu naše potentáty, kteří moudře usuzují, že si nebudeme "plevelit trh" nějakými bezpapíráky či kříženci, ať se o nich radši vůbec nikdo nikde nezmiňuje, nepropaguje je na žádných stránkách a lidi ať si hezky koukaj koupit pořádného papíráka, že jo?
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:11
- Nahlásit
Vcelka
je fakt, že ti psi za to nemůžou, že nemají PP,a jestli je v něm část z boxera tak nevím proč by nemohl být na stránkách boxerklubu, to jsou jenom takové ty jejich výmysly.
Jinak Meggina už je zdravá trvala ta chřipka u ní 2 dny a po nich teda byla zase až moc živá (asi se u ní ta energie nahromadila)tak když jsem přišla domů opět jsem byla jako čuně.Ještě dobere prášky a snad to bude už OK.
Teda povím Vám, že už tady zase sněžilo mě z toho jebne.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:13
- Nahlásit
Vcelka
Už když jste tady psali, že požádáte webmastery o vložení ikony, tak mě napadlo, že s tím někdo bude mít asi problém, přitom si myslím, že na každých stránkách, které se věnují kynologii, by neměl být problém, vložit odkaz třeba na jakýkoliv útulek, natož pak na stránky věnující se přímo pomoci plemeni, kterému jsou stránky věnovány, bez ohledu na to, jestli ti psi jsou s PP, bez PP nebo kříženci.
Ondra koupil Elině minulý čtvrtek za 500,- krásný nový polštář, na stránky jsem vložila foto Eliščiny úpravy. Tak vypadal když jsem se vrátila v pátek z práce, Ondra to taky nemohl rozdýchat.
URL
V neděli se jedeme podívat do Otěšic na Den Boxera, tak jsem strašně zvědavá, nikdy jsem na žádný podobný akci nebyla, tak doufám, že si to hlavně Eliška užije.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:24
- Nahlásit
Libka
Tý brďo, tak to jste kaskadéři,kupovat mladé placatce takový drahý polštář..... inu, chybama se člověk učí, že?
Charley k krizovém období spává v holé přepravce ze zištných důvodů, jinak jsou všechny podložky na kousky 2x2 cm.
Ale nebojte, až jí bude tak 9 roků, budou ji bolet klouby a nebude mít zuby, tak už pelíšky kousat nebude, opravdu
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:28
- Nahlásit
Libka
Díky, díky, díky... Už dlouho jsem se tak nezasmála. Vím, že vám při nálezu té "chumelenice" do smíchu nebylo, ale dovedeš si představit, jak se při tom Eliška bavila??? Jsou to teda potvory.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:33
- Nahlásit
Taky jsem chtěla Meggině koupit nový pelíšek ale asi nebude ani pelíšek ani gauč,obole po vašich ukázkách vypadá stejně.
Meggina spí na péřovém polštáři a zatím takový nápad neměla(naštěstí).
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:36 - Změnil/a: Libka
- Nahlásit
No já jsem se musela začít smát, když jsem to viděla, navíc jsme se sešly doma s Ondry maminkou, tak jsme se obě tlemily jak blbý, no pravda jen do chvíle než jsme si vzpoměly na to, jak bude řádit páníček, ale nakonec to nějak přešel.
Na Den boxera se nejede, protože jsem se prý přihlásila jen já a ještě jedny lidi
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:55
- Nahlásit
Nedá mi to nezavzpomínat : Než jsem vůbec kdy doufala, že budu mít doma vysnívaného boxera, tak jsem četla článek nějakého majitele boxiše, kde vyjmenovával škody doma natropené. Bylo tam od vyrvaných kabelů ze zdi, rozkousané mikrovlnné trouby až po vykaděné linoleum z půlky kuchyně snad všechno. Oslněná štěňátkem jsem zasunula článek osvíceného autora někam do spodiny lebeční. No, a abych to neprodlužovala, tak teď, když sbírám po zahradě kousky plastových květináčů, smetáčků atd., nebo taky když masíruju manžílkoj záda jako kompenzaci za rozhryzanou pásku luxusního smirkového papíru do brusky, tak si nakonec ještě lebedím, že na tom nejsem až tak zle.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:23
- Nahlásit
Libka
tééda to je taky moc krásný, to jsou hrozný potvory. My furt přemýšlíme aby měli pohodlíčko, aby je náhodou neofouklo, aby je nestudili zádíčka, aby je netlačila tvrdá zem a oni tohle.
Já to včera taky vyfotila, ale nestahla do počítače tak v po.
Chodka
no na ty péřové polštáře taky bacha, Viky taky jeden měl a pak jsem ho našla roškubanej na cucky na zahradě. Ještě teď to tam vypadá jako kdyby jsme tam škubali slepice. Myslim že i Ola to tu jednou psala že Feebee roškubala něco z peří. Pamatuju si dobře?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:33
- Nahlásit
Ty jo, tak s těma "boxerama v nouzi" je to blbý, že to možná špatně dopadne s jejich prezentací na ofiko stránkách... no můj názor je jasný i tím, že jsme propůjčila foto své papírové feny na titulní stranu I když na jednu stranu možná trošku chápu, že na ofiko stránkách klubu se nechtějí "diskreditovat" nějakýma křížencema boxerů, no ale to snad každýmu dojde, že BK nepropaguje křížení boxerů, ani chov bez PP... takže vlastně jejich "snahu" též nechápu...
Libka
No tedy Eliška se činila! Já už si myslím, že to prostě ke správnému boxerovi, který je plný energie a jakožto pracovní pes... to prostě k tomu patří!
Giordinka doteď v době naší nepřítomnosti hajá ve svém "pelíšku", který se skládá ze 3 různě nahačmaných dek, protože si nelajsnu jí koupit nějaký spešl pelech... měla v dětství matračku a dopadlo to taky katastrofálně... takže má jen deky... a jinak si hoví na křeslech a pohovce...
navíc deky jdou v pohodě vyprat v pračce a ty velký pelechy molitanový kamarádkám urvaly prý buben v pračce... a teď je tedy perou zvonem a schne to prý snad týden...
jo jo, to jsem sem myslím psala, že mám i kamošky co mají přeslušné pejsky, kteří mají na krásné plovoučce u krbu svůj exklusivní pelech značkový!!! a u toho mističku a vše samozřejmě ladí barvama i s pokojem, nikde žádná polovylitá voda a slinty... no trapný trapný trapný, to snad ani nemají psa!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:47
- Nahlásit
Denisa
hmm tak to snad asi fakt nemaji psa. Viky když se nachlastá, tak se jde hned projít nejlíp po celym obýváku, takže ty cintance jsou po celý plovoučce. Pak ještě příde k sedačce a začně jí lízat aby si jako osušil hubu, když si jí rovnou neosuší do někoho z nás.
Jinak má taky svoje křeslo v chodbě, pak lehátko v obýváku a je tak různě všude možně kde zrovna padne. Deku co má na lehátku má teď od modrý barvy, po té co rozkousal modrý fix. Takže u nás o nějakym načančání nemůže být ani řeč.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:49
- Nahlásit
Denisa
Deky taky praktikujeme.......Eliška po tom výkonu nesměla na gauč, prý svůj si si zničila, tak vystřel. Tak jsem si jí vzala k sobě na papasan, a říkám jí, počkej až páníček odejde, tak si půjdeš hajnout na gauč. Tak na nás nejdřív hodil takovej ksicht, no a nakonec, když nás viděl, jak se na tom křesle sardinkujeme, tak povolil.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:52
- Nahlásit
Pak ještě příde k sedačce a začně jí lízat aby si jako osušil hubu
Tak to je přesně u nás, já už mám připravenou ve stole obr krabici s kapesníčkama, a utírám, a utírám..... Nebo když somruje, tak jí tečou z huby megaslinty, to mám vždycky záchvaty smíchu.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:03
- Nahlásit
Giordina cokoli co sní a vypije, tak si taky čistí tu svou mokrou hubu o naše gatě anebo o oblečení co visí někde přes židli dolů, tak o ty nohavice, nebo o potah z křesla co visí, nebo když už nemá kde co, tak klidně o koberec... a na těch pyskách jí pravda často ulpí hodně věcí, i třeba ze smradlavin sušených... a když vyměňuju vodu v misce, tak vždy jsou tam kousky, zbytky nějakýho žvance!
Prostě trošku to taky není pes... chrochtá, prská a funí a chová se to jako prasátko, skáče to jak koza a zadkem kroutí jako hula hula tanečnice...
Jsme potkali boxiše kluka, už 7letýho, ve zveráku a ten tak chrochtal a prskal, ten zatřepal hlavou a slinty letěly fakt až na ty regály, pak chrochtal, cosi mu zaskočilo, no já a majitelka vklidu, že to je normálka, takový to zakuckání, ale ostatní lidi si mysleli, že je to jeho poslední hodinka... my jsme se smály s paní, pes spokojenej, pochrochtal si s Giordinou... no je s něma fakt legrace při všem, i při nakupování! A to prdelení v tom obchodě, no oba tanečníci jak blázen, jeden se vykrucoval víc než druhej fakt zlatíčka ti boxíci, furt výbornou náladičku...
Ježiš, já bych mohla psát chvalozpěvy na ty boxery...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:14
- Nahlásit
Jó a Dannie jsem shlédla doma to video, dobrý a to co nám ukazoval V.G. tak bylo to ono, jen on to ukazoval rovnou u nohy a pak i chůzi u nohy atd., ale je to to samý!
Možná taky vyštrachám doma nějaký video o cvičení, ale mám v tom binec, nepopsaný, neuspořádaný, tak nevím už kde to mám, či jsem to nesmázla... já totiž hlavně točím kravinky a bláznění s jinýma psama, ale taky jsem si říkala, že bych mohla někdy natočit i něco z toho našeho výcviku až budu jednou vzpomínat na svého prvního pejska, tak aby tam bylo i že jsme dělali něco co patří "ke psímu vzdělání"!
Včera jsem zrovna točila Giordinu a kámošku dogu... takže zase jen památka na psí lítačky... ale je to sranda se pak na to dívat!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:28
- Nahlásit
To naší Meggině se občas udělá taková bublina jako kdyby vypila půl litru jaru. a s těma pyskama a zbytkama u nich to je fakt všude stejný.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 17:29
- Nahlásit
Ahojdá všici,
je tu nějak mrtvo. My jsme teď přišli z procházky. Děti jsou jako čuňata, FeeBee jako prase... Příšerný ovšem je, že jak otává sníh, tak všude lezou ho..a, že není kam šlápnout. U nás je taková polní cesta, kam chodí venčit lidi z blízkých paneláků, a tam to je jak minový pole!! Já tama chodím na hřbitov a vždycky lituju, že jsem si nevzala gumáky.
Jinak ráno mě FeBee škrábla (nesla jsem v ruce kočku)- na vnitřní stranu nohy zrovna do ohybu u kolena, děsně mě to bolí a mám tam modřinu jak víko od plechovky. Doufám, že nebudu mít embolku... aby Zdeněk nebyl vdovec!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 18:55
- Nahlásit
Zdar zdar zdar !!!
Sláva nazdar výletu, jeli jsme to z Talošska JEN jedenáct hodin a stálo nás to navíc ještě 150 EUR a málem řidičák. Nekompromisní rakouská Policie. Ale jsme doma ve zdraví.
Jsme unavení a zároveň odpočatí. A k smrti ulyžovaní.
Nunda u našich skákal jak pošuk a hned se vrhnul do auta (volala mamka, že bostonek ho stále hledá po bytě), Max s Kokinem taky skákali, roztrhali Zpravodaj Boxerklubu co byl na stole ( a to Honza s Martinou odjeli cca dvě hodiny, než jsme se vrátili my), no a holky v kotci nejdřív vejraly jak sůvy a pak hopskaly taky. Velké vítání, slzy v oku..
No a jako správní boxer-cvoci jdem se kupknout a ráno v pět vstávat a tradááááá na výstavu do Nitry!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 19:24
- Nahlásit
Zdravím lyžařivší corleonu!
Tak to je fain, že jste v pořádku dorazili zpět a pořádně si to užili. Dovedu si radost vaší obří (bobří ) smečky představit. Mě bohatě stačí rozražená brada od jednoho vítacího pošuka... Jo, a zítra v Nitre jim natrhněte záda a holky ať se vrátí s titulem! Držíme tlapajzny!
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 13:03
- Nahlásit
Ahoj, tak vcera ZZP1 zavod se zapisem na zkousku, 2. misto, zkouska splnena, dnes vytrvalostka druheho stupne za vyborne )))
btw. muj pes beha u kola tak ze bezi pred kolem, tedy couva a bezi pozadu a celou dobu steka uhyba a utoci, sice se neplete pod kolo, takze muzu jet "normalne" ale docela me to rozciluje
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 13:41
- Nahlásit
Tanaki
Tak to gratulujeme a tiše závidíme. Teď si neuvědomuji, kterou ty máš boxerku???
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 15:14
- Nahlásit
corleona
To s tou rakouskou policii mi připomělo naši pokutu 21 euro za špinavou značku!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 16:59
- Nahlásit
corleona
Tak jsem dnes na cvičáku zaslechla, že výměna na vrchním postu boxerklubu byla provedena, je to pravda? Jinak jsem koukala na stránky Z Ringu a chystají moc pěkné krytí. Co říkáš na toho krycího psa? A to už mají ta přechozí štěňata z dvou vrhů prodaná???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 18:13
- Nahlásit
ola
Výměna BOHUŽEL zatím ještě neproběhla. Osmého dubna se v Brně koná konference, na které budou zástupci všech územních poboček a ti teprve budou volit nový výbor. Jak to dopadne, ví Bůh. Jak a koho budou volit se mělo řešit na jednotlivých schůzích, které jste teď měli. Ve Zpravodaji, který teď každým dnem vyjde, je dvojstrana k volbám - takový tzv. volební program Roberta Fagoše. Na textu nás pracovalo víc, graficky jsem to pak dodělala, aby to lidi jen nepřelítli, jako ostatní nevýrazné články ve Zpravodaji. Text je celkem úderný a současného předsedu pravděpodobně klepne pepka a pokud ne, tak zabije redaktora. Ten se zatím skrývá v lesích ) Uvidíme..
O krytí nevím, jen jsem od nich slyšela, že budou krýt Genny s Cromem dei Centurioni. O jejich krytích jsem celkem informovaná, kryjí dobrými psy, hlavně to vím, protože kámoška, které před dvěmi lety zemřela fena (ve dvou letech) Angel Lynn Moravia Box - teta Brauny, chtěla od Fagošů štěně. Čekala na zlatou fenku od jejich O vrhu. Buď jen psi, nebo žíhané feny nebo to nebylo až tak moc pěkné a ona chtěla na výstavy i výcvik. A nakonec ji oni sami doporučili štěně ze Slovenska. Už ji má od včerejška doma, je z ní úplně vedle. Je to její čtvrtý boxer. Viděla jsem zatím jen fotky, na základě kterých jsem jí měla poradit, jestli ji má brát nebo ne. Je kouzelná. Taková malá princezna. Zítra ji uvidím, vezu jí z dnešní Nitry totiž od chovatele rodokmen.
A teď chlubení:
Národní výstava Nitra - Vikina V1, CAC a Heduš taky V1, CAC. Unitka byla tentokrát doma, byly by totiž s Vikinou ve stejné třídě.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 19:35
- Nahlásit
corleona
Tak to velký gratulace! Je to super, že takhle sbíráte titul za titulem.
O té výměně ve vedení mluvil můj výcvikář s nějakým chlápkem, který má teď od Fagoše nový štěndo. Já s ním bohužel nemluvila. Prý ale říkal, že už je ta výměna tutovka!
Jo, na co zemřela ta dvouletá fena? To je děsná představa!
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 20:54
- Nahlásit
ola
mame tady taky malou galerii, jmenuje se Balrog , jsme tu cela mafie, moje svagrova zzizalka ma taky boxerku Betty a chodi na cvicak s Denisou, no a jeste mame v rodine jednoho boxerka, mama ma pejsana brachu Betty
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 07:15
- Nahlásit
corleona
Gratuluji holkám k dalším úspěchům.
O té Angel jsem taky zaslechla,tak jen doufám,že to nebyla dědičná záležitost.Jednou to už mám předčastně za sebou a raději bych nikdy více.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 07:57
- Nahlásit
Tanaki
Gratuluji ke zkouškám !
corleona
Gratuluji k výstavním úspěchům!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 08:15
- Nahlásit
Zdravím Corli a gratuluji k úspěšné výstavě. Jo a pokutu jsme dostali v Rakousku před dvěma lety když sme jeli z hor. Za rychlost asi 100 EUR, no a když sme přejeli do Čech, tak ještě asi 300 Kč v jižních čechách. Kam přesně jezdíte do těch Dolomit? My lyžovali na Krönplatze a na Plose. A jaký jste měli počásko?
Tanaki, taky gratuluji ke zkouškám.
My byli v pátek na kontrole u veta, tak moč už skoro dobrá, sono taky dobrý, akorát měl zase teplotu. Má ještě do středy prášky, tak ho máme změřit a kdyby měl furt teplotu tak máme zase přijít. Vyholili mu na to sono kus břicha, chudák má to děsně zubatý.
V sobotu k nám zašli známý s klukama 1,5 a 2,5 roku, Viky jim furt olizoval uši a pusu a furt za nima chodil, byl z nich hotovej. Já nevim co to má s tim olizovánim za zvyk, psum taky furt líže držky, neúnavně neustále až jsou s toho pak nervní.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 08:55
- Nahlásit
corleona
Taky moc gratuluju k výstavním úspěchům.
Vcelka
zlaté české pokuty rofl:
přejeme Vikymu ať se už brzo uzdraví vypadá, že snad to jaro přijde tak ať už je v pohodě.K nám když přijede neteř s dvojčatama která je u nás vžycky přes noc tak Meggina po určité době už neví kam zalézt,protože oni ji nedopřejí chvilku klidu.A s tím olizováním je to stejný,určitě by se při setkání olízli tlamy navzájem(myslím Viky a Meggi)
|