| Autor |
Zpráva |
Markét
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 09:17
- Nahlásit
Tanaki
Gratulace k sutině! Kdo vám ten závod pískal?
corleona
Zdravím a gratuluji placatým šampionům!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:49
- Nahlásit
Ahojte!
Taky chci pogratulovat Tanaki a corleoně a hlavně jejich šikovným plac-hubám!
Já jsem byla s G. trochu pocvičit na našem novém cvikoši (změnila jsem "barvy", ale našemu původnímu zůstáváme nadále věrny aspoň coby hostující)
no a jinak nic moc se neděje, normálka...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 11:05
- Nahlásit
Koukala jsem na boxery v nouzi a přečetla jsem si, že ten pejsek s jedním okem už má majitele,to bylo jasné, že se musí najít dobrá duše která si ho vezme.
Je fakt co se tam tak kukám tak co se týká boxerů v útulku ty se tam moc neohřejí což je tobře, horší je to asi s těmi kříženci.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 12:00
- Nahlásit
Chodka
to jo někteří najdou páníčky docela brzy, akorát chuděra ta boxerka z Karviné je tam už dost dlouho a ten pesan z Kroměříže, toho asi nikdo nechce že už mu je 6 let. Nebo nevim.
Včera jsem projížděla zase útulky a žádný jiný nikde nebyl, tak to je vlastně dobře.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 13:39
- Nahlásit
Právě jsem koukala na stránky Lacboxu a mají tam úžasné fotky boxíků s ocásky.Strašně jim to sluší.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:03
- Nahlásit
Tanaki
Jo, jó už vím. Sorry, ale nějak se přestávám orientovat, takže když se budu někoho ptát na něco 2x, tak to berte s rezervou prosím. (to je tím němcem, co mi pořád schovává věci po baráku... )
Lenda
Taky jsem tam koukala. Je to jedna ze stanic v "našem" VČ, že jo? Moc se mi ty jejich žíhadla líbí. Hned bych je stěhovala domů.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:05
- Nahlásit
Ty jsou krásný, všechny žíhaňáčci
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:14
- Nahlásit
Markét
piskala to Lucie Dlouha
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:16
- Nahlásit
ola
v pohode, ten nemec chodi i ke me domu
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:28
- Nahlásit
ola
Asi bys měla,aby měla FeeBee pomocníka na zahrádku/koukala jsem,jak jim jde zkracování dřevin/!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:34
- Nahlásit
Lenda
Teď jsem se úplně lekla, že mluvíš o naší zahrádce... FeeBee má totiž taky několik původně 1,5m vysokých keřů (s obrovskými trny) decentně zakráceno na 10cm! Ačkoli jsem za okrasné keříky lobovala doma já, tak jsem tuhle směrem k mužíčkovi tiše poznamenala, že jednou tam asi radši dáme všude trávu...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:47
- Nahlásit
ola
Já mám naštěstí zahrádku v desátém patře a bobule je strašně zvědavá/musí sledovat dění dole/,tak nemá čas ničit naše dřeviny.Zatím.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:54
- Nahlásit
Vcelka
Mrkni sem ...
http://boxerklub.cz/czech/inzerce/billaxa_soubory/ slide0001.htm
mají tam dva bělásky. Vlastně jsou to holčičky. Ta prostřední je naprosto fantastickáááá! Ukaž ji Vikymu... A hurá pro ni!!!
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:06
- Nahlásit
kurnik ja chci take druheho pejska
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:11
- Nahlásit
Jé, tolik placatých miminek...!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:45
- Nahlásit
corleona
Nejdřív posílám gratulace holkám k výstavním úspěchům!! A potom posílám tobě jeden dotaz - jak jsem se ptala na změnu toho členství, nevíš, jestli se nemůžu jako člen jedné pobočky zúčřastnit výcvikovýho dne jiné pobočky? Jen kvůli tomu že se nedostanu do Ostravy se mi to moc měnit nechce...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:48
- Nahlásit
Denisa
Kde se koná ten výcvikový den boxera? Ráda bych přijela kouknout a pokud by to šlo tak i zacvičit... Sice ještě nevím,jestli mi to vyjde, protože někdy o víkendu(možná už v pátek) pojedeme s Luckou kousat do Kuřima....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:38
- Nahlásit
Všechny zdravím a MOC DĚKUJEME za gratulace!!!
Byla jsem dnes u kámošky podívat se na tu fenečku. Je kouzelná, nádherná. Olinka (jmenuje se K´NAPOLI FLOYD Fender Edda) bude pěkný drak, určitě si s ní užije. Chtěla zardousit našeho dvakrát většího desítiměsíčního bostona Fifina. Tomu se jeho už tak velké oči velikosti pingpongových míčků rázem zvětšily do tenisových rozměrů. Prchal před jejími piraňovskými zuby a málem se z toho uchrochtal k smrti.
Vzhledově v Oli vidím jejího strýce Joshuu z Ringu. Dala jsem ji i tady do galerie, tak ji můžete omrknout. Angel Lynn měla rakovinu slinivky. Bylo to strašně rychlé, během dvou týdnů byla pryč. Bylo to hrozné, řvali jsme ještě měsíc. Nunda ji pořád vyhlížel, byl na ní závislý, jezdili k nám totiž každý den ve čtyři odpoledne a šli jsme do parku. Týden ji ve čtyři odpoledne vyhlížel z okna a málem se pomátl, když slyšel, jak před domem zastavilo nějaké auto. Říkala jsem "Nunýnku, Enžinka už nepřijede.." a on skákal na kliku. Ach jo.. i teď se mi koulejí slzy..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:56
- Nahlásit
corleona
Tak to s tou Angel Lynn je hrůza.
Ovšem ta maličká prďolka je nádherná! Musím říct, a to nechci být prorokem, ale vypadá, že si s ní pěkně užijí. Z každého oka jí kouká deset čertíků... Je fakt super.
PS : Tvá poznámka o tenisákovitých očích vašeho Fifina způsobila, že jsem spolkla a následně "vydechla" žvejku... Máš mě na svědomí!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:58
- Nahlásit
corleona
Trochu mi Oli připomíná tohohle fešáčka...
Toho nabízí Optima Grata...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:58
- Nahlásit
corleona
Ona byla opravdu nádherná.Je jí škoda.Nám taky takhle do týdne odešla první fenka.Dalo nám to hodně práce to rozchodit a slzím nad fotkama dodnes.
Oli je nádherná!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 17:24
- Nahlásit
ola
Ten Optimagráťák bude pořádný kusanec. A Olinka vypadá, že bude drobnější. Je tak roztomilá, tak maličká, ale přitom má celkem velké tlapky a silné kosti, takže to asi nebude tenkonohé strašidýlko. Kámoška říkala, Ježišmarjá, vyroste mi vůbec? Enžinka byla dvakrát větší!
Tomáš ji ujistil, že naše Heduš byla ještě menší, když si ji vezl z Itálie. Tak se pak uklidnila. Jo a máme šanci, že se k nám vrátí Queros. Snad. Možná. Ale už navždy. Sice to bude pro naši smečku další komplikace - nesnese se s nikým, ale Tom toho psa miluje. Tak snad to vyjde.
Dannie
Myslím, že se můžeš účastnit dnů boxera, záleží asi jen na domluvě. Já bych osobně nikomu odjinud problémy nedělala. Figurant se obyčejně platí zvlášť a když by byl zdarma a platila ho pobočka, tak se domluvíš, že ho zaplatíš. Zkus si zavolat výcvikáři - tuším, že je to Tom Makovský, určitě Ti vyjde vstříc.
Vcelka
Byli jsme v Monte Bondone, je to asi 20km od Trenta. Bylo tam úžasně, nádherně, parádně. Tomáš jezdí pravidelně lyžovat na Kaprun, Zell am See nebo Hintertux, ale říkal, že tak široké, dlohé a kvalitní sjezdovky v té Itálii nečekal. Budu dávat nějaké fotky pro kámošky na net, tak pak dám na ně odkaz. Chceme tam jet i příští rok, hrozně se nám tam líbilo, navíc to bylo děsně levné, stálo to pro jednoho na týden necelých 6.000,- (včetně týdenního skipasu!!!!). Jen se to krapítek prodražilo tou pokutičkou za rychlou jízdu
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 17:31
- Nahlásit
Dannie
Prosím Tě, nebude v brzké době nějaký coursing? Plánuju totiž další výstavy a moc bych to chtěla s holkama zkusit. Tak ať mi to nekoliduje s nějakou výstavou.. Nechce se mi to hledat na stránkách a Ty to budeš určitě vědět..
|
alli
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 17:38
- Nahlásit
Lenda
Ty mimina z Lacbox jsou mladší sourozenci Allis .
Dannie
Prosím tě, můžeš pak dát vědět, kdy do Kuřimi půjdete kousat? Třeba bychom se mohli jít s Allis kouknout.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 17:49 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
corleona
Pukám závistí!!!!! Jsme s mužem pět let a celou dobu jezdíme "pravidelně" každé jaro do Itálie na lyže - ovšem jen podle plánů. Ještě nikdy nám to nevyšlo. Jsme oba lyžaři a Standa tvrdí, že není nad Itálii. Já mu to tedy věřím, ale radši bych se někdy přesvědčila na vlastní oči/lyže. Ach jo!!!
Možná, třeba, až nebudeme mít zrovna štěňata, až bude mít Standa dokončenou školu, až budu mít já dokončenou školu, až budu mít novou práci, až uděláme se psy všechny zkoušky..... možná radši prodám lyže a koupím si něco pěkného na sebe.
Tanaki
Jo, doporučuju druhýho psa! Je to jedna starost a dvojnásobná radost, fakt! (My máme radost čtryřnásobnou)
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 17:52
- Nahlásit
Koukala jsem, že si v Ungeltu nechali ČTYŘI fenky z přechozích dvou vrhů!!! Co tomu říkáte?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 18:03 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
Tak éto ja nepochapáju.. To musí být pěkný záhul! No, ale třeba to uděláme taky.. Ale pak nás navštivte v Bohnicích, pavilon, čísla pokojů a čísla našich klecí upřesníme později.
Nám to pořád nehárá!!!! Už jsme natěšení, ženiši domluvení a furt nic. Dnes mám v domě Unitku a už jsem jí dvakrát zvedala ocas a dívala se na pipinu. Achich ochich, nic. Jo a ženichy mám úplně jiné, než jsme tady hlásila. Jsme to trošku převekslovali. Pro Heduš i Untytku budou oba zlaťáci.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 18:06
- Nahlásit
Markét
To Monte Bondone je fakt bomba - jsme to přejmenovali na Monte BOMBONE
Určitě si tam zajeďte.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 18:15
- Nahlásit
corleona
Těěěěěěžko si necháš čtyři štěnda, když jsi nám tu slíbila toho doubla! Nezapomeň na to - přece 1+1! Když se to sečte suma sumárum, tak tolik štěňátek možná mít ani nebudete... Hele a už konečně prozraď, co to máte za ženichy!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 18:28 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
achááááá, sem zapomněla
Toš to su klidná...
Takže na 99 percent:
Heduš: http://www.venusberg-boxer.com/idx.html - klikni na "Vadim"
Untyty: http://www.cadormare.com/YUGO%20.htm
|