Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 20:07
- Nahlásit

Dannie
Dobrý! Už to můj inteligentní manžel stáhnul... Je to super. Takhle bys mohla natočit ještě ostatní cviky-jakože takový video průvodce... Hele, Bonnie je asi taky pěkně žravá, co?

ola
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 20:11
- Nahlásit

Dannie
Ty jí u toho říkáš ty jednotlivý povely? Nevím,zda u toho má být zvuk (ten mi nejde),ale i tak je to dobrý. Pěkně rychle si Bonnie lehá i sedá.
Naše FeeBee je rychlá asi jako želva při srdeční zástavě... Prostě se seeeeedá, a leeeeeehá jako šnek.

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 20:20
- Nahlásit

ola
Já totiž nemám zvuk na foťáku... Tak proto tam neni. Jen jsem ti chtěla ukázat,jak ji natáhneš tím pamlskem... Uděláš si takovou mističku z ruky a pak si natáhneš Feebee do polohy kterou potřebuješ... Bonnie už to zná,tak je to takový všelijaký to video...Ale snad to trošku pomohlo.... Ono je to tisíckrát lepší vysvětlit naživo než takhle přes počítač....

ola
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 20:32
- Nahlásit

Dannie
Fakt díky. Líbí se mi to. Musím to vyzkoušet a třeba to u FeeBee ten její šnečí pohyb zrychlí!

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 20:34
- Nahlásit

ola
Já myslím že jo... Jen na ni nemůžeš čekat..Musíš prostě hejbnout urkou rychleji a postupně to zrychlovat.... Bonnie si taky lehala jako šnek -pokud si teda vůbec lehla.... Snad to půjde...držíme vám tlapky....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 07:22
- Nahlásit

Dannie
mně to video doma taky nejde otevřít, když jsem na to koukala tady normálně na seznamu tak to šlo a když sem to stahla doma do Outlooku tak to nejde. Ale asi je to tim jak píšeš. Řeknu Zdeňkovi ať se na to podivá a zkusí to spustit. Včera to nešlo, protože se po příchodu z práce krapet uzavřel do sebe a do večera nekomunikoval. Vepřík totiž zase řádil a pěkně roškubal gauč v děcáku. Byl to gauč z kdysi mládeneckého Zdeňkova pokojíčku, tak s toho byl krapet v šoku. No kdo to chcete vidět tak se jukněte na Vikyho stránky, jsou tam s toho tři fotky.
Já co sem přišla z práce, tak sem radši hned vzala Vikyho ven aby ho neměl páníček na očích. Zdeněk s nim začal komunikovat až v devět večer.

Chodka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 08:09
- Nahlásit

Já už přeposlal taky video domů,Ivan říkal,že tam ten program máme nainstalovaný tak se kouknu až doma, ale nevím jestli to nebude pomalejší než jak popisuje Ola lehání FeeBee to mě zase pobavilo ty nezklameš OLO fakt

Vcelka
Hned se jdu mrknout na foto, no vy tomu Zdeňkovi dáváte,nejdřív CD teď mládenecký gauč.Teda Včelko u tebe to asi nebude takové jako od Vikyho

Chodka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 08:13 - Změnil/a: Chodka
- Nahlásit

Vcelka
No to je teda síla to se ani nedivím Zdeňkovi, kam se hrabe na to naše ťápoty na autě. To je smajlík pro Zdeňka:

alli
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 08:17
- Nahlásit

Vcelka
Tak to tedy Viky řádil pořádně !!! Fakt síla!

Libka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 08:34
- Nahlásit

Vcelka
Slušná práce!! Oni to ti chlapi strašně těžce nesou, Ondra se taky vždycky s Eliškou nebaví. V úterý, když jsme si volali, tak mi úplně vážně říkal, že už z toho má migrénu

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 08:42
- Nahlásit

Dannie
jé, tak mně v práci to nejde taky otevřít, ale doma myslím program bude, tak hned mrknu!
Vcelka
náhodou Vikoušek je pracant, to by se mělo cenit! No a co, mládenecký gauč - to byl už jistě postarší kousek a jistě vám neladil s novým zařízením, tak se toho Vikoušek ujal!

Markét
Ola
Giordi je pažravá i balonková, já to různě střídám, třeba polohy u nohy dělávám na pamlsky, ostatní už spíš jen na balonek, protože samozřejmě balonek pro moji kořistnici je víc než žrádlo, i když je velmi žravá. Se žrádlem jsem si vystačila když byla mimino, teď ani některé cviky na pamlsek dělat moc nejdou...
Jsem se smála jak Markét popisovala, že její boxice pamlsek vyplivnou, aby si uvolnily místo na balonek..., tak Giordina mi dělala to, že pamlsek vcucla a v té samé vteřině snad, si narvala do huby i balonek
a lehá tak rychle... udělá žuch buch a je to. U nás je problém ten, že ji ve všem nestíhám já, reaguje nějak moc rychle a já asi zas moc pomalu, na ni teda!
Však Dannie bude moc posoudit jaký jsem dřevo... u nás na veškerým zrychlování musím pracovat já!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 09:25
- Nahlásit

Denisa
já sem taky řikala že určitě chtěl aby jsme do děcáku dali dvousedák co máme v obýváku a do obýváku si koupili novou sedačku. No jo, ale na tenhle gauč má Zdeněk asi vzpomínky, asi se na něm vystřídalo pár holek a prý si ho tenkrát koupil za pracně vydělaný peníze. Je fakt že mně to až tak neštve, to až se pustí do něčeho na čem mi hodně záleží tak pak budu brečet.

ola
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:40
- Nahlásit

Vcelka

Musím potvrdit - "z cízího krev neteče"... Když FeeBee zdevastovala výplň do odpadu do garáže, tak mi to bylo šumák, ale když jsem našla tu moji ubohou rozcupovanou orchidej, tak to mi bylo do ouvej.

Dneska je bobule se Zdenkem doma, teď šli spolu zatopit, takže mají veget a já musím vydělávat. No, aspoň si to FeeBee užívá. Zdenka ze mě může trefit šlak, když mu 3x za hodinu volám, jestli si s ní hraje, jestli se mu s ní nechce ven atd.

Lenda
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:28
- Nahlásit

ola
To když já sloužím a syn hlídá,tak se ani moc neptám,jestli jedl a co dělá.Ale zajímá mě co bobule,jak se jí daří.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:31
- Nahlásit

ola
přesně tak taky mám staženou prdel aby se mi nepustil do kytiček v obýváku, krásně se jim daří, tak by mi to fakt bylo líto.

Dannie
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 14:32
- Nahlásit

No jak tak koukám,tak jsem to měla předělat rovnou do jinýho formátu... Asi jsem vám přidělala dost práce,co? No ale stejně to bylo púůvodně určený jen pro Olu a ta už to viděla (zkoušela jsi to už? jde to?)......

Nevíte,jestli se jako člen jedné pobočky můžu zúčastnit výcvikovýho dne boxíků jiné pobočky?

Markét
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 17:04
- Nahlásit

Dannie
Markét,boxík tam je.... Asi špatně hledáš.... Je pod německý boxer.....
No jo, fakt! Já jsem to totiž nezkontrolovala, protože ještě minulý týden tam žádný nebyl, přísahám!

Dannie
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 17:17
- Nahlásit

Markét
To tam určo byl,protože já jsem tam koukala a hledala jsem ve svým počítači Bonuščinu fotku z agility, abych ji tam poslala....

Markét
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 17:38
- Nahlásit

Dannie
Hm, tak to je pro mě špatná zpráva, jelikož z toho vyplývá, že jsem totálně slepá.

Dannie
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 17:43
- Nahlásit

Markét
Neboj, třeba je to jen dočasný!!!!
Nevíš jak je to s těma pobočkama? Jestlise můžu zúčastnit výcvikovýho dne jiné pobočky? Ty se v tom aspoň trošku vyznáš,ne?

Markét
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 18:12
- Nahlásit

Dannie
Já se v tom "prd vyznám", ale myslím, že by to neměl být problém. Tedy záleží samozřejmě na pobočce, ale u nás (JČ) se stejně figurant musí zaplatit, takže se může účastnit kterýkoli boxer. Ačkoli se většinou stejně účastní jen "jihočeší", protože jinam/odjinud by to měli daleko.
A na letní výcvikové tábory a chovatelské akce (ZCH, svod) může přijet kterýkoli člen BKĆR.
Nejlepší bude, když zavoláš kontaktní osobě a věřím, že se domluvíte. Dle hesla: Placatkáři všech zemí světa.....[b][/b]

zzizalka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 21:02
- Nahlásit

dannie
děkuju za video, je nadherný jak Bonnie poslouchá rychle. když jsem se na to koukala tak Bety seděla na posteli a pozorovala taky to video a asi se divila že se dá poslouchat tak rychle. dneska jsme to zkoušeli a fakt to asi za chvíli pochopí.
jinak začala Bety kulhat,pokaždý na jinou nožičku ale bereme ten Chassoton tak doufám že se to spraví a omezili jsme i procházky.
nevíte někdo o něčem co jí mám ještě do jídla přidávat (třeba nějakej domácí produkt)
kulhali taky vaše bobule? bety je 9měsíců a její brácha má stejnej problém ale je to pes a ten je těžší.

ola
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 21:12
- Nahlásit

zzizalka
Naše bobule sice nekulhala, ale jeden čas se pořád otáčela k zádům (v místě cca 15 cm nad ocasem) - vypadalo to, že ji záda bolí. Tak jsem radši nechala udělat Rtg. Bylo to v cca 10ti měsících. Vše bylo v pořádku. Povinný Rtg už jsme absolvovaly taky a výsledek spondy 0 a kyčle 1/0 je nad očekávání dobrý. Občas jí dám VitaCal a taky má sem tam tvaroh nebo jogurt...

Dannie
Tak jsem to dnes zkoušela. Nejdřív jsem si říkala, co to mám za psa blba, protože Feebee si prostě kydla na zadek a čučela mi na ruku s piškotem. Pohybovala jsem se pouze JÁ! Pak jsem jí strčila piškot až k rypounu a to bylo lepší. Ale k rychlýmu pohybu to má zatím daleko... No, musíme trénovat.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 08:10
- Nahlásit

Markét
tak jsem tuhle napsala webmasterovi středočeského boxerklubu, jestli by nemohli dát na jejich stránky ikonu boxerů v nouzi a dneska mi přišlo tohle.

Dobrý den,
dnes jsem na naše stránky ( středočeský boxerklub) dala vaši ikonu, jak jsem slíbila. Mám ale jeden problém. Naši funkcionáři se velmi přísně staví k propagaci psů bez PP. Už během dnešního odpoledne jsem měla jeden telefonát, kdy jsem na tento fakt byla upozorněna. I přes to, že Váš nápad založit tyto stránky byl velmi vřele oceněn. Jedná se o ostatní pejsky, které na vašich stránkách zveřejňujete. Mám se zeptat, zda by se nedal "kříženec boxera" nazvat na Vašich stránkách nějak jinak, třeba jen kříženci. Aby to tolik netlouklo do očí. Omlouvám se, není to můj nápad a píši to pouze proto, že bych byla ráda, aby na našich stránkách odkaz na Vás mohl zůstat.
Je možné, že po schůzi boxerklubu budu muset vaši ikonku stáhnout a to samé se může stát i na ostatních pobočkách, kde je uveřejnili. Stanovy boxerklubu mluví naprosto jasně. (
Budu doufat, že nám to projde.

Dobrý co. Což ten název na kříženci změnim, ale jestli to bude něco platný.

ola
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 09:42
- Nahlásit

Vcelka
A člověk by řekl, že se snaží dělat dobro... To snad není ani možný,na čem lidi najdou chlup!? Tak tam přepiš ty křížence na křížence a snad to bude dobrý!

Jinak já dnes musela zůstat doma. Malý Kuba se rozhodl, že je zbytečný v noci spát, že je lepší blindit a srajdit! Chytil asi nějakou střevní virózu (včera mimochodem snědl olomoucký syreček... ), takže dnešek trávíme vařením čajíčků a rejžičky. Nejvíc si to užívá pochopitelně Fee, protože jsem zatopila a bobule sebou řízla do křesla a vegetuje!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 09:51
- Nahlásit

Nápis jsem změnila, ale nevim. Ty stránky maji sloužit k tomu aby se těm pejskum našel nový domov a to je přeci jedno jestli je s PP nebo kříženec. Je to jejich problém, abych tam ty křížence vůbec neměla to neudělám.

Zdeněk mi před chvíli taky volal že je doma s Vikym. Upadl mu totiž při cestě do práce výfuk tak se vrátil domu. Tak aspoň nebude u nás dneska tichá domácnost, včera totiž Viky opět pokračoval v trhání gauče, takže s nim Zdeněk nemluvil vůbec a furt ho odháněl až už sem na něj byla naštvaná. Možná kdyby se mu taky někdy věnoval a pohrál si s nim tak by nemusel dělat kraviny.
Já ho radši hned vzala ven, aby ho neměl na očích když přijel z práce a viděl tu spoušť. Pak sem tam s nim blbla a přetahovala se o ručník a ještě sem málem dostala vynadáno že se s nim mazlim za to co provedl. Někdy fakt nechápu.

ola
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 10:08
- Nahlásit

Vcelka
To víš, chlapi.. Taky Zdenkoj vysvětluju, že když po celým dni vytáhne večer z keře napůl sežraný smetáček, tak nemá cenu s ním Fee zrovna zmastit. Většinou stačí slovní výhružka... Být tebou, tak bych to řešila tím, že do některých místností bude mít prostě vstup omezen. Pouze pod dohledem. Dělám to tak s FeeBee např. u dětského pokoje, protože tam má tisíc možností najít něco k rozkousání... Tak tam smí, jen když tam je někdo s ní. (to se mi to rýmuje )

Markét
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 10:18
- Nahlásit

Vcelka
Ti činovníci v boxerklubu mi opravdu někdy (spíš často) přijdou padlí na hlavu.... vždyť to, že se snažíme pomáhat plemeni, které chováme, je snad přínosem bez ohledu na to, zda se jedná o psy "papírové" či bez, či dokonce křížence. To není propagace křížení, ale snaha o pmoc psům v nouzi.... kde je zdravý rozum???? Kruci, takhle se naštvat hned během dopoledne...
Ovšem na stránkách ÚP Č. Krumlov byla ikonka i bez toho, abych na ni upozorňovala, osvícený webmaster ji sám našel a přidal. A pochybuju, že by proti tomu naše pobočka něco měla. Máme totiž ve výboru rozumně uvažující lidi, kteří nejsou velkochovateli (nebojí se tedy konkurence) a jde jim opravdu o plemeno a jeho prospěch bez ohledu na původ.

ola
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 10:22
- Nahlásit

Markét
Naprostý souhlas!!! (Taky mi to přijde na hlavu upadnutý)

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 10:43
- Nahlásit

Markét
jo protože v tom Českym Krumlově je Tomáš P. jestli se nemýlim, ten i psal vzkaz do knihy návštěv na boxeři v nouzi, že se mu ten nápad líbí. No jo no taky mi to příde padlí na hlavu, skákat jak oni pískaji ale nebudu, to by pak ty stránky neměli vůbec smysl.
Hlavně stejně ani na tom čistym boxerovi z útulku nepoznáš jestli je s PP nebo ne. Leda tak podle tetování, jinak nevim. Takže to by tam pak nesměli být ani ty bez PP a to už by tam pak asi nebyl žádný. Ten pes když se ztratí tak papíry většinou u sebe nenosí že.

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání