Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 18:43
- Nahlásit

corleona
Teda ten Vadim - ten teda JE! Tak úžasnej čenich jsem ještě neviděla! A jak to, že máte jen dva ženichy?

Tanaki
Markét
Já chci taky druhýho psa! Pořád zvažuju - na jednu stranu bych chtěla prcka (na mazlení, na klín..) a na druhou bych klidně šla do druhý boxiny. Ach jo!

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 18:59
- Nahlásit

ola
Viktor má čas, teď měla dva roky a bude dělat zkoušku. počítali jsme se zkouškou na jaro, ále tady s tou zimou to vypadá tak na léto. U nás stopy stále nehrozí, zatím to je stále na lyžování...
A propos! Na známé osobnosti (potkané) vedu! V Itálii jsem ve Ski baru na sjezdovce seděla vedle Jirky Macháčka a na vrcholu sjezdovky jsem škrkla lyžou o lyžu pana Abrháma. Jsme pak celý den říkali: "Dobrrrrrrý den, já jsem inženýrrrrrrrr Krrrrrrrálík"

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 19:02 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

ola
Vadim je mlaďoch, zatím myslím nekryl, minulý týden teprv udělal první zkoušku. No a Yugo, to je sázka na jistotu, po něm je TOLIK krásných štěňat.. Tak proto ho chcem pro našeho krokodýlka..

ola
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 19:08
- Nahlásit

corleona
Dobře jste vybrali. Teď ještě aby to všechno vyšlo!
Jo, mrkla jsem na tu Dolores Canterwillský pidižvík po vašem Ulliarisovi a je hezká. Nevíš, proč ji prodávají?

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 19:15
- Nahlásit

ola
Nevím..
Oni jsou takoví... divní. Vidět jejich dům a zemřít. Ty fotky se štěňaty hovoří za vše. Člověk se na ně podívá a už se škrábe.

ola
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 19:20
- Nahlásit

corleona

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 19:24
- Nahlásit

ola
Jedna rakouská rozhodčí, co posuzovala na jedné klubovce v Ostravě se ptala překladetele, od kdy v Česku homeles chovají boxery..

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 19:27
- Nahlásit

Jsem se dívala, že ty nejhorší fotky už na netu nemají... To bylo peklo.

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 19:27
- Nahlásit

corleona
Vadim se mi líbí.Ten druhej moc néé,připadá mi takovej nesportovní.Ale když má ty krásný potomky.

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 19:31
- Nahlásit

Lenda
Jo, je na některých fotkách krapet vykrmený. Mě se osobně až tak nelíbí, ale zkrátka ty odchovy stojí za to.

Dannie
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 19:42
- Nahlásit

corleona
Díky moc za informace.... Jinak ten druhej dotaz spíš patřil Denise,ne? (ten s tím coursingem). Neřeknu ti kdy kde co je,ale najdeš to tady : http://www.mscou­rsing.com
http://www.cou­rsingbrno.cz

Tanaki
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 19:42
- Nahlásit

Markét
no jo, jenze vsichni na cvicaku mi rikaji, ze si mam poridit druheho psa az bude Bare aspon 5 let, ze jinak to nezvladnu a ani s jednim poradne nic neudelam, ze se to neda zvladat najednou a ze pak budu mit na krku dva stary psi a tak, to je prekerka

taky je pravda ze Bara na me hrozne vysi a zarli, aby to nenarusilo nas vztah

Dannie
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 19:43
- Nahlásit

corleona
Tak ještě jednou :
www.mscoursing.com
www.coursingbrno.cz

Tanaki
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 19:44
- Nahlásit

jo docela jsem ted sledovala co se narodi v Dracinci http://bosim.cz/inzerat%20stenata.htm
protoze me by zajimala hlavne pracovni povaha, a tohle spojeni me fakt zaujalo, ale narodil se jen jeden pejsek a ja chci fenku

ola
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 19:50
- Nahlásit

Tanaki
Koukám, že uvažuješ o štěnítku zcela vážně?!? Jdi do toho, třeba se pak k přírustku dokopu i já! Teda spíš k tomu dokopu svoji drahou polovičku...

corleona
Co říkáš na tohohle fešáka? Jsem se asi zamilovala...

Libka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 20:20
- Nahlásit

Zdravím boxeří babinec!

Moc gratuluju ke všem úspěchům sportovním i výstavním
Minulý týden jsem taky zaregistrovala ty fenky co si nechávají v Ungeltu a úplně mi to vyrazilo dech, navíc v tý prezentaci chybí Gracy - Elišky maminka, tak nevim.

corleona
Snad si holky pospíší, už se moc těšim na fotky mimin, budu se kochat a kochat.....

Dannie
Začala jsem pomocí "mističkový metody" pilovat chůzy u nohy, a jsem naprosto nadšená, Elina na pamlsku nikdy nevisela tak jako teď. Šlo nám to skvěle i bez vodítka, takže díky!

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 20:23 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

ola
No to je přeci tatínek naší Princezny Olinky!!!!!!!!!!!!!!!!
Lucky Luciano de Cinco Rosas..
Kdo pojede na krytí, tak se nelekejte,jeho majitel prý umí trochu česky, jak jsem se dozvěděla teď v Nitře,ale prý umí jen jedno slovo: "hňupe"

Jo a psík fešák je! Málokdy se mi líbí pes bez bílých znaků a tenhle je fakt přepychový. Nádherně se prezentuje, je temperamentní jak sviňa, radost pohledět..

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 20:27
- Nahlásit

ola
Jo a přesně tuhle fotku ve velikosti A4 plus celé cédéčko fotek sourozenců a rodičů dostala kámoška i se štěňátkem.

ola
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 20:34
- Nahlásit

corleona
Ten je prostě boží! A já myslela, že ten vrh ještě není... Bylo nějaký štěndo žíhaný? Hoď mi sem odkaz, jestli jsou někde fotky vrhu tohodle fešnýho tatínka please!

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 20:43
- Nahlásit

ola
Mamča je taky zlatá (Jakuza z Ringu), takže žíhanec by nemohl být.
Štěňata tam Jožka na stránkách má http://www.boxerpuppy.org/ , ale jen samé psy, i když se mu narodily ještě i tři feny, ale na ty prý už měl kupce, tak je tam ani nedával. Jinak všichni jsou černí jako otecko, jediná K´Napoli má bílé znaky..

ola
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 20:46
- Nahlásit

corleona
Koukala jsem, že s ním kryli ještě Memphis Fender Edda. Ta je žíhaná!! Nevíš, kdy štěníci budou? Musím pak mrknout na fotky. Papínek se mi teda líbí moc a ty štěníci s Jakuzou jsou super!
Ach jo, já chci taky malou bobulku...

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 20:47
- Nahlásit

ola
Dědeček štěňat (klikne se na něj v rodokmenu štěňat) Baron Rojo de Villalba je takový můj vysněný boxer. Krásný, interšampion a závodil v IPO3 a SchH3 - zkrátka ideál..

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 21:00
- Nahlásit

Krásný černý tlamičky!!
Tatík je taky krásnej!

ola
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 21:07
- Nahlásit

Jo, corleona , kolik tak koštuje štěndo na Slovensku? Jsou ceny obdobný jako u nás?

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 21:19
- Nahlásit

ola
Na Slovensku jak kde a jak u nás, tj. podle toho, čím se kryje. Většinou stojí míň než u nás. Oli ale stála poměrně dost. Nevím, jestli to tady mám psát. Pošlu Ti to na mejla.

Ale já osobně jsem pro vysoké ceny. Kdo si nemůže dovolit dát hodně za štěně, nemůže si pak dovolit jej kvalitně krmit. A kde je veterina, největší položka. Až pak výstavy, výcvik, atd...

ola
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 21:30
- Nahlásit

corleona
Díky! Je fakt, že nízká cena vždycky vzbuzuje podezření, že něco není v pořádku. Ovšem máš recht, že ceny psů šly poměrně dost nahoru. Pokud bych mojí babičce řekla, kolik stála Fee, tak jsem bez babičky... (a to nebylo zas tolik) Starší generace tohle nepochopí. Pokud chce člověk kvalitu, tak si ji musí zaplatit. A tak je to u všeho..

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 21:35
- Nahlásit

ola
Já jsem mamce neměla říkat, kolik stál Phill, ten bostonek. Ona mi pokaždé říká, když Fifin začne chrochtat a chrchlat (což je furt): Ježižmarjá, on se dusí, co když mi umře!? Takový drahý pes!

ola
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 21:38
- Nahlásit

corleona
Bostony chová jeden pán od maminy z práce a štěníky má za cca 15-18tis. Mamině se moc líbí, jen když jsem jí řekla cenu, tak šla do kolen. No, jo no. Když si naši kupovali papírovou kníračku, tak ceny byly úplně jinde...

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 21:49
- Nahlásit

ola
Tak to jsme koupili dráž... To je asi příplatek za ty "zvukové efekty"

Chodka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 06:32
- Nahlásit

Teda to je poznatků a rozumů a ještě k tomu to musím číst několikrát abych to všechno vstřebala. Jenom mám jeden dotaz, čím to, že se narodí pouze jedno štěndo,je to tím, že se nepodaří ostatní udržet nebo se prostě povede jedno?Myslela jsem že u takových psů je běžný větší počet?

corleona
Jinak ženich Heduš je nádherný ale jsem bohužel začátečník laik tak dám jenom na vzhled.Ale učím se tu dost.

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání