Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:34
- Nahlásit

Včera si dědeček odvezl kluky, takže jsem hned vyrazila s FeeBee do parku. Šly jsme přes zámek. Na nádvoří jsou takový ty chrliče na vodu ve tvaru hlavy draka a v tý jedný otevřený dračí hubě seděl holub. Dělal příšerný zvuky - bublal, klokotal, chrochtal atd. a v tom dutým prostoru se to mnohokrát násobilo. Fee stála uprostřed nádvoří, uši nahoru, na zádech ježuru naježenou a poslouchala, cože to je za příšeru. Mohla jsem se smíchy po... Pak si v parku zvedala svoje ego, když čurala na každej pařízek, hromádku, keříček (zdálo se mi chvilkama, že zvedá snad i nohu ).

Jinak u nás zase sype... Ráno při vstávání jsem si říkala spolu s Nohavicou - ...zas kurva padá...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 09:16
- Nahlásit

Jo tak to mam Olo taky nekdy pocit ze skoro i Tina pri znackovani zveda nohu. Hlavne kdyz se zadnici cela natlaci na verejne osvetleni aby ho oznackovala co nejvyse. Tak vcera si pry Tina hrala s nejakym labradorem...tak nevim jestli ty nevrazive zvuky a podobne dela jenom prede mnou. Pak mi sli naproti kdyz jsem sla z prace a jakmile jsem na ni zavolala, mohla se zblaznit samou radosti. Asi uz si myslela ze ji panicka opustila ci co. A dneska koukala tak nechapave jaktoze jsem nastoupila do autobusu a jedu pryc, ale pak co jsem jeste stihla, tak jak se dostala na louku, zapomnela na smutny vyraz Akorat moc nechce bastit.
A nam tu dneska krasne sviti slunicko a snih zase roztava, ikdyz pochybuju ze by to tak uz zustalo.
No nic, tak ja se jdu zase cinit , ted bych sla radsi na tu prochajdu s Tinakem

Lenda
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 09:27
- Nahlásit

Zdravím po dovolené!Brauny s námi vydržela lyžovačku v Alpách.Je to opravdu zlatíčko.
U nás je taky jakoby jaro.Jsem po noční,tak frčíme do města a pak na prochajdu.
Paja s Tinou
Takhle má první fenka taky čůrala.Když jsem to viděla poprvé,tak jsem z ní nemohla.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 10:00
- Nahlásit

Lenda
jů tak by jste vzali Brauny až do Alp, to jste dobrý. Neumim si představit že by jsme Vikyho vzali sebou na ty Dolomity jak jsme byli, tam by asi trpěl, protože jsme ráno vyráželi lyžovat a vraceli jsme se kolem pátý na chatu. A aby jsme ho tam nechávali zavřenýho to k tomu nebylo, to mu bylo líp doma s babičkou. Taky jí má teď hrozně rád, chce jí vždycky upusinkovat když k nám příde.
Paja s Tinou
Viky mi teď taky nějak nechce žrát, za včerejšek snědl tak hrst granulí, hlavně že furt čumí co jíme my a jestli nám neodpadne něco od huby. Včera my přišli dospělácký granule do Happy dog, tak když jsem to přesýpala do barelu, tak mi je ujídal. Asi už mu ty štěněcí nejedou tak potřebuje změnu.

Markét
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 10:21
- Nahlásit

Tanaki
Na Křižanově jsem byla teď v neděli, ale jen kvůli sympoziu ohledně nového zkušebního řádu. Jinak naposledy jsem tam byla asi před 5 lety, když byl výběrák v Teplicích, tak jsme odsud vyráželi.
Já jsem teď v ZBK Vysočina a zkoušky? No, s Charley jsme na podzim vylítly ze ZZZ a to díky "vaší" rozhodčí, která zkrátka nedokázala ohodnotit boxeří chuť do práce a živý projev, řekla, že poslušnost je nepřesná a šly jsme....
Jinak se starou čubou jsem měla všechny "trojky", dělal skvěle, ale teď už je v důchodu a já začínám znovu s placatým telátkem.

Chodka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 10:27
- Nahlásit

My jsme na tom obdobně se žrádlem zkoušíme zase jiné granule ale nic moc, jeden manželovo kamarád říkal, že to vypadá že bude už zažraná a bude ji stačit míň,je fakt,že to co snědla před měsícem teď ani náhodou,sní z toho půlku.No ale má 24,5kg tak z toho neděláme moc vědu.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 11:01
- Nahlásit

Tak to je taky docela hubenoura, tak to my uz mame nastesti vic, teda pokud ted nebude stagnovat delsi dobu, jinak ji to zase sleze. Je to asi tim bytem, je nacuchly pesany pritele, tak ji to trva nez se otrka. Ale kdyz si vezmeme neco do ruky, tak to by bastila hnedka. Ted pry pekne zarezava a po obidku pujdou na dalsi vychajdu. Jo a v noci uz konecne nechala na pokoji cincilu a pekne chrupkala celou noc!!!
Teda tak to se Brauny mela, kdyz byla takhle pekne vyvezena na dovolenou, u nas je nejvetsi problem v tom ze Tina nemusi delsi jizdy autem. Tak vymyslim nejakou dovcu pekne tady v Cechach...

Lenda
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 11:31
- Nahlásit

Paja s Tinou
To mě na boxera nesedí.My jsme s cestováním nikdy neměli problémy.Naopak se holky těšily na výlet!Bylo to poprvé,tak první den byla rozpačitá a pořád nás tahala s apartmánu ven,aby jsme jeji asi domů.Druhý den to vzala na vědomí,že bydlíme jinde.A konečně se trochu zaoblila-24,5kg,protože toho nenaběhala co doma.

ola
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 13:10
- Nahlásit

Lenda
Jó, jó, naše FeeBee taky moc nesnese daleký cestování. Pak nám bleje. Obzvlášť, když jsou zatáčky. Dálnice jí tolik nevadí (ikdyž z těch děr a výmolů se dělá blbě kolikrát i mně)!

Paja s Tinou
A není Tínina nežravost spojená s tvojí pracovní vytížeností? Už jsem tu psala, že co chodím do práce, FeeBee nechce ráno žrát. Vydrželo jí to tak vlastně cca pět měsíců, kdy jsem jí dávala jen večer. Teď už se s tím smířila, takže žere i ráno! A je čím dál hladovější. Stejně jako u vás - nejvíc by sežrala to, co má u huby panička...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 13:51
- Nahlásit

ola
přesně tak Viky taky ráno a co jsme v práci nevezme skoro nic do huby a až navečer teprv se nažere. Napřed ale do poslední chvíle zkouší a čeká jestli přeci jenom nedostane něco lepšího. Včera už mi s tim lezl docela na nervy.

Viky ten cestu autem snáší v pohodě a myslim že ji přímo miluje.

Našla jsem zase jednoho boxíka v útulku na Slovensku, taky docela hezký, dvouletý a chudák dost pohublý.

Markét
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 14:02
- Nahlásit

ola
Vcelka
Paja s Tinou
Tak to teda koukám, jaké máte nežravce, to ty naše "svině" tancují od rána jen co je vypustíme z pokoje, aby rychle dostaly snídani. Musíme tak učinit co nejdříve, jnak nedají pokoj. A je jim jedno, jestli vstáváme v šest nebo v osm. Prostě ráno se žere a hotovo!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 14:25
- Nahlásit

Markét
tak takhle Viky tancuje v kuchyni jen v případě když ví že dostane masíčko. Když třeba v pátek večer mu uvařim maso, s tim že mu to dám až v sobotu, tak už od pátku chodí kontrolovat jestli tam furt je a v sobotu ráno už čeká až bude miska plná. Běda jak by dostal granule to by se jich ani nedotkl.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 14:28
- Nahlásit

No je fakt ze ona vetsinou basti kdyz ma doma svoji panicku ze Kolikrat ji tata dal a ona nejedla doku jsem neprisla...te je to spis ze je v tom byte, ale myslim ze dneska uz si rict da, protoze uz zacina byt trochu zravejsi co ji rano davam konzervu a vecer granulky a vim ze pritel se o ni postara dobre!
Ale jinak ze by tyk tancovala a byla natesena na jidlo to ne, tak to mate Market pak alespon veselo!!!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 14:44
- Nahlásit

Ty jo tak ted mi prisla mmska jak si Tinak hraje s nejaky labradorem, pry tam spolu byli hodinu. Ty jo tak si rikam jestli fakt nedela nevrazivku jenom se mnou. No alespon vim ze se tedy s nejaky coklikem snese!!! Jinak vcera vecer kdyz jsme se vraceli z prohazky, tak se div nesezrala s jezevcem. On na ni zacal stekat a to by si preci pani nemohla nechat libit ze

ola
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 18:10
- Nahlásit

Tak jsem si naplánovala, co udělám práce, když kluci nebudou doma! Ha, ha, ha! Včera velká procházka z bobulí po parku, dneska večeře s mojí mamkou v restauračce + následná procházka s FeeBee. No, zítra mám velký "úklidový" plány, tak jsem zvědavá, jestli se to konečně povede.
FeeBee je bez kluků nějak bezradná, pořád chodí do pokojíčku a čučí do všech koutů. A já už mám pocit, že jsem ohluchla - takový ticho...

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 19:57 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Zdravím všechny po iks dnech!!! Nějak nestíhám.. V pátek odjíždíme lyžovat do Dolomit. Psiska brát nebudeme, to by byl asi Sajgon.. Čeká nás týden bez psích exkrementů, štěkání, granulí, vodítek, ... , bobřích výtvorů atd. No a jinak Unitka si ty lítací dvířka v kotci ožrala i z druhé strany, takže tam má fugu 5 cm po obou stranách a navíc si trochu dle svého vkusu zaoblila rohy. Musí jí tam táhnout jak sviňa. Dvouletá fena a blbá je jak tank.

Blahopřeji Bonnie k jejímu význámnému životnímu jubileu, potažmo i k dnešnímu MDŽ!!!

My jsme také slavili. Šestého měla Viktorka dva roky. Dort se nekonal, my máme už tradici - každý oslavenec vždycky dostane grilované kuře (i když u Kokiho jsme to loni porušili, dostal dort a grilované kuře až druhý den). A dnes jsme slavili zase, syn Michael, má dnes kulatiny: 10 let. Kuře nedostal, dostal pro změnu dort. Tím pádem je moje dieta v pr... poněvadž nemám žádnou vůli a celý mu ho asi sežeru.

Fotky s psích narozenin budou na našich stránkách. Dnes to ale asi nestihnu, poněvadž už se jdu dívat na Bohuša, kozenku, bazén a pštrosa..

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 20:15
- Nahlásit

Ahojte,
taky zdravím jen v letu... taky nestíhám
Viktorce i synátorovi Michaelovi vše nej nej, závidím ten dortík, taky bych si dala, mňam!

My jsme teď dorazili z prochajdy a byla s náma dnes kromě zdejších dam z fora cz-pes (wami - skorovlk Lump, frog-doga Agáta) taky Garfield se svým Gafem Ještě se přidala holčina s ovčandou Sárou, pak ještě jedna slečna doga a malinačka...
Kluci si rozdělili baby, Lump s Giordi a Gaf s Agi, a tak různě... bezva swingers party...

alli
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 06:10 - Změnil/a: alli
- Nahlásit

corleona
Blahopřeji Viktorce i synovi Michaelovi k jejich narozeninám!

Denisa
To museli být pesani pěkně vyblbnutí , taková banda .

ola
Když je syn na prázdninách, tak se Allis venku žene za každým děckem, zda to není náhodou Martin. Jinak to znám, když je syn doma, tak bych ho kolikrát přetrhla, ale jak doma není, tak mi pořád něco chybí .

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 09:01
- Nahlásit

corleona
á krotitelka bobrů se zase ozvala. sem se tuhle koukala na vaše nové fotky, jak bobříci krásně okousali to pnoucí víno. Moc pěkný. Zdeňkovi jsem ukázala i ty fotky jak si zvelebili bydleníčko, tak řikal že to snad ani neni možný takovou smečku ukočírovat ne?
Jinak taky od nás velká gratulace synkovi i Viktorce.

Tak já jak sem furt chválila že Viky může když sme v práci i do baráku a nic zatim neprovedl, tak včera už krapet řádil. Před den jak roztál trochu sníh, tak se na zahradě udělalo bláto, no a tak celý byt vypadal zajímavě. Ťápance byli snad všude i na zdi v děcáku a na koberci v děcáku a tak. No a taky si vypučil pouzdro s dvd a na zahradě ho celý rozcupoval na cimpr campr a ty dvd jsou pěkně poškrábaný, byli tak různě rozházený po zahradě. Měl je Zdeněk pučený od kámoše, byli na nich filmy. Některý už nejdou ani spustit.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 09:13
- Nahlásit

Tak od nas taky velka gratulace vsem!!!
Denis, tak to je fakt super s tema vasima velkyma smeckama, ja chciii takyyy!!! To ja jak naschval nikoho fakt nepotkavam. Kdyz jsem prijela z prace, tak jsme se vydali na prochajdu vsichni a samozrejme jsme zadnyho kamose nepotkali. Maximalne jednoho vlkodava, ale ten by si z Tiny tak maximalne udelal predlozku... A pritom si pry vcera s tim labem tak krasne hrala a pry sankovala z hraze. Kdyz jsme tam pak vecer sli, tak bylo videt na jakych mistech si uzivala snizku. Ten pan od toho laba ji pry moc chlavil a musel se smat jejim kouskum. Ale jinak pry pritel slysi same pozitiva jak ji lidi chvali a jak se vsem libi...si rikam aby mi ji jeste dal co?
Vcelko, tak to uz je docela drsny. Tak hlavne jestli to nebyly originaly!!! Ale asi jste Vikimu dlouho nic nepustili, tak se na neco chtel podivat a ze vzteku ze nevi kam se to DVD strka, je pro jistotu rozcupoval!
Jinak ja vcera Tinu krmila z ruky, tak to bylo neco. Nevim proc,a le ted je s tim jidlem zase silena...

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 11:09
- Nahlásit

Děkujeme za gratulace

Viky je úžasný.. jako by byl od nás!!!!
Dnes Unitka pokračovala v demolici plastových lítacích dvířek. Za chvíli bude zbytečné jim tam topit. Ráno jsem opět vymetala třísky a úlomky plastu.
Už jistě chápete, jak se na ten týden v Dolomitech těším.

Jo a fotky z oslavy Viktorčiných narozenin jsem už dala na úvod našich stránek.

Chodka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 11:28
- Nahlásit

corleona
No hned jsem omrkla foto, to je úžasné ,jak krásně Viktorka dokázala sedět u stolu akorát je tu u mě problém je před obědem mám hlad kuře vypadá dost lákavě(alespoň křidýlko) Jinak moc pěkný!!!!!!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 11:58
- Nahlásit

Chodka
ani já jsem neochutnala.. a Tom si akorát tak olízl prsty, jak jí ho obíral do misky. Ona byla z toho grilovaného kuřete tak konsternovaná, že vydžela sedět na židli a zírat na to. Ani pak na zemi nevěděla co s tím.. Až pak v misce..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 12:12
- Nahlásit

corleona
no to je hustýý jak tam dřepí u stolu. Mně spíš příde že než po tom kuřeti čumí po tom medvědovi. Toho dostala k narozkám?
Ta se teda má. Možná sem taky místo vymýšlení a patlání dortu měla upéct Víťovi jedno kuře a bylo by. Mňam, ale dala bych si taky. Včera sem si tu k obědu dala celou oříškovou Milku a dneska jablko. Takže nic moc.

Jo a po té co se za noc zase naflákalo sněhu, tady pro změnu leje jako z konve.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 12:15
- Nahlásit

corleona
jo a ještě na kterýho chudáka padla ta volba hlídat vám "děti" po dobu co budete v Dolomitech?

alli
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 12:20 - Změnil/a: alli
- Nahlásit

corleona
Je vidět, že má Viktorka dobrou výchovu, když tak způsobně sedí u stolu . Moc pěkné!!!

U nás už od rána parádně chumelí a řekla bych, že čím dál víc

ola
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 13:18
- Nahlásit

Ahojdá, konečně šéf vypadl na soud...

Gratuluju všem u corleonů, kteří něco slavili! Dala bych si dort i kuře - včera jsem sice byla na večeři, ale hlad je u mne setrvalý stav !

alli
Přesně. Když jsou doma - jde to na nervy, když jsou pryč - je to o nervy. Z 80ti % myslím na to co dělají, co jedí, jak spí...

Dneska hodlám ochudit Fee o procházku a věnovat se tomu úklidu Ne, že by se mi chtělo, ale MUSÍM!
Jinak včera se ta naše potvora rozhodla, že máme nějak moc plastových květináčů na kytky, tak jich několik "načla" a rozdrbala po zahradě. Její smetáčková úchylka ji dohnala k tomu, že z garáže ukradla můj smetáček se škrabkou na auto a tu škrabku (nejdůležitější z celého smetáčku) ULOMILA!!! Ach jo!

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 13:20 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Vcelka
Kdepak, medvěd je MŮJ a nikomu ho nedám - ten by dopad´!!! Kolikrát už Nunda žadonil pod skříní a plakal a plakal, ale PÚa nedostal. Byla by to asi PÚova smrt. Medvěda tam posadil Tom, ať tam Viktorín neslaví úplně sám A medvěda si asi ani nevšimla.. čučí na Tomáše, který jí dává skrz zuby povel "zzzzzzzzzzzzůůůůůůůůstaň!!!" Zkrátka veselé narozeniny..
A hlídat bude dospělý Tomášuv syn Honza. Bude tady i s přítelkyní týden bydlet. Snad bude dbát pokynů a nedojde k žádnému šití. A ať toho nemají až tak moc, tak Nunda bude u mých rodičů. Jejich bostonek je z velkého kámoše naprosto nadšen, bostonek je zase první malý pejsek, kterého Nunda nechce sežrat. Pokud mu ovšem nevleze do misky.. No nevím. Včera jsme tam s Nunýkem byli a boston Phill byl totálně ztopořen a obíhal kolem něj jak satelit neustále s tím červeným naběhlým piňďourem. No kino..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 13:33
- Nahlásit

corleona
jo tak to jo, to já si takhle chtěla uchránit velkýho plyšovýho slona co jsem dostala od holek když jsem odcházela z první práce. Viky taky furt žadonil že ho chce pučit, nějaký čas jsem odolávala až jsem mu ho dala. Po pár měsících skončil roškubán na hadry na zahradě a následně v popelnici. Ach jo, a tak krásnej byl.
Tak to budou mít Honza s přítelkyní asi o hodně jiný týden než normálně co? Hlavně aby to přežili ve zdraví oni i psi. Už teď se těšim až budeš za týden referovat.
ola
koukám že ty potvory včera řádili všude, já uklízela včera jak divá a vzhledem k tomu jak tu dneska prší se obávám že mně dneska čeká to samý. Asi to jinak nepude a budeme ho muset zase vyhodit do dílny, tohle se nedá. Pan doktor sice řikal že má být v teple, ale ty následky to už nevidí.

ola
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 13:49
- Nahlásit

Jóó, holky mám dotaz : chodí vaši miláčci dělat "bobečky" na stejné místo? Naše FeeBee měla v oblibě jeden roh zahrady, ale poslední dobou se s tím nemaže a pak je to "padni, kam padni!" Je to tím, že je všude pořád ten zatracený sníh? Nebo už jí to v tom "sracím" koutku smrdí a nosí si to schválně jinam... ? Na jaře chceme dělat nový trávník (já vím, zbytečná práce ), tudíž mám obavy, aby jí tenhle zlozvyk nezůstal?!

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání