| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 13:23
- Nahlásit
Denisa
taky taky, začalo padat včera navečer a padá do teď, taky mám pocit že je ho snad nejvíc za celou zimu. Já včera jela navečer s Víťou navštívit naše a když jsem odtud odjížděla, tak sem myslela že ani neodjedu, silnice byla děs běs. A to to včera odpoledne vypadalo docela jarně.
Tak ty už máš nové autí, co jsi nakonec pořídila? Já zatim asi čekám až skončí ta zima, zatim mám čím jezdit, tak na to ani tak nechvátám. Furt pokukuju po Golfovi, tak uvidíme co nakonec koupím.
Dala jsem zase nějaký fotky na Víti stránky, ze včerejška jak řádili s Bártem a Fíkem, byla to zase sranda. Nejlepší je asi ta jak se Fík snaží Víťu znásilnit.
Taky na boxeri v nouzi jsem dala křížence boxera který se ztratil v prosinci v Pozořicích u Brna, stále se nenašel. Tak se jukněte vy co bydlíte v okolí jestli jste ho třeba někde neviděli.
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 13:50 - Změnil/a: Barča
- Nahlásit
Čaute ukažte mi fotky vašich holek boxerek a napište mi,kdy přestaly růst .Amy se mi zdá na 8 měsíců fakt dost malinká.V kohoutku má 44cm a váží 20kg.Tak mi prosím napište svůj názor Díky
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 13:56
- Nahlásit
all
v Praze je kalamita, pes mi zapadava do snehu i na chodniku, to nejni normalni
svagrice zizala
hele to je pekne hnusny co ma na ty tlame, to vypada na nakou hnusnou vyrazku nebo alergii, pokud teda nehoblovala chodnik ci jsi ji nehladila zehlickou
market
si na to kapla no
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 14:04
- Nahlásit
Vcelka
ále, to mi pořídil přítel, je to dieslák felda, jsem chtěla traktor, aby mi to nechcípalo a tak , ale je hezká, s novou držkou (tváří) a dobrou výbavičkou, centrálem třeba... no a za levno, byla ťuklá, tak to spravili s kamošema... mno, hlavně abych to zas neťukla já brzo...
Na fotečky jsem jukla, teda Vikouška zvalchovali
Jó a dívala jsem se i na vaše fotky ze svatby - moc pěkný, ti to slušelo mega! a musím ukázat Marťanovi i ty motorky na vaší svatbě (včera jel do Prahy na výstavu motorek...) a mrkla jsem i na motorkářský chlífácký stránky, fota...
Barča
moje má fotky třeba na mujpes ve fotogalerii něm. boxer Giordi (Isabella z Ungeltu
ale jinak se mi tvá boxerka s těma mírama zdá v pohodě na fenečku 8-měsíční... Moje má 2 roky a 3/4 a váží přes 25kg a nevím kolik měří, jsem to zapomněla... ale s tou váhou, prostě má veliký výdej energie, takže i přes to, že hodně žere, tak nepřibere... je spíš drobnější a atletická.
Feny mají mít v dospělosti přes 25kg. Najdi si na stránkách boxerklubu standard boxera a tam máš kolik má fena vážit a měřit přesně napsaný!
www.boxerklub.cz
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 14:06
- Nahlásit
Barča
tak jsem si osvěžila paměť...
tady to máš:
VELIKOST:
Měřeno od kohoutku přes lokty k zemi:
Psi:
57 až 63 cm
Feny:
53 až 59 cm
HMOTNOST:
Psi:
nad 30 kg (zhruba při kohoutkové výšce 60 cm)
Feny:
nad 25 kg (zhruba při kohoutkové výšce 56 cm)
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 14:09
- Nahlásit
Včelka
jo a aby nedošlo k mýlce, přítel mi ho pořídil tak, že ho vybral, ne že mi ho "pořídil", takže jsem docela vycinkaná a to vše kvůli pejskovi a jeho/naším výletům, akcím, stopičkám atd.
Prej kvůli tomu psovi se i to nenáviděné řízení naučím... NO jo no.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 14:30
- Nahlásit
Barča
taky může do určité míry záležet na tom, zda máš Amy s PP nebo máš bezpapíráka...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 16:05
- Nahlásit
Denisa
jo jo felda taky neni špatná, vlastně tak nějak sem to vytříbyla buď že golfa a nebo feldu. Feldu bych za ty peníze sehnala lepší rok než golfa, to jo. Když ten golf je tak nějak muj sen, tak uvidim. Měla jsem šanci koupit feldu po nějaký pani tady, byla skoro netknutá jezdila s ní jen po okolí, rok 2000 a najeto snad jen šedesát tisíc. No jenže já než se rozhodla tak byla fuč.
Na Chlífácký stránkách Zdeněk zatim pracuje, jen tam jen něco. Maji s klukama svuj motorkářský klub, tak to bude o nich.
Na Motocykl do Prahy jsme letos nejeli, loni to tam bylo docela o ničem, hlavně strašně lidí, tak jsme to vzdali.
Teda zítra se mi ani nechce do práce když vidim toho sněhu, to bude zase ráno adrenalinová jízda.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 19:49
- Nahlásit
Ahojdááá, tak dnes jsme si užili poslední den bez hošánků ! Zdenek šel se mnou na cvikoš, aby taky viděl ty naše pokroky... Pak FeeBee chválil, že je nejlepší ! Přes nepřízeň počasí (ráno při pohledu z okna se o mě pokoušel infarkt!) jsme kousaly a bylo to super.
Jinak já se taky chystám měnit autí. Ráda bych měnila Peugeot 106 za 206! Ááále musím počkat, až budou nějaký prašule...
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 22:07
- Nahlásit
barca
ahojky, Bety je 9 měsíců a včera jsem jí vážila a má 22kg.V kohoutku nevím,ale časem jí změřím
.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 06:36
- Nahlásit
Barča
Mám fotky v galerii boxerka Meggi z Domažlic
Meggine bude rok kolik měří neví (ostuda) a váha naposled byla 24,5 kg.
V sobotu jsem potkala 4 měsíční RR byla to fenka a ta slečna se divila, že je stejně velká jako Meggi,on si asi každý představuje velkého uslintaného psa
Jinak tady je sněhu,že tolik nebylo u nás za celou letošní zimu.
V pátek sousedka koukala jestli jí neraší kytky na záhoně a v sobotu makala s lopatou.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 06:43
- Nahlásit
Vcelka
No teda chudák Víťa ta fotka s Fíkem je povedená ten zkusil doufám, že se nedal a oplatil mu to se vším všudy.
Asi musí být na návštěvě u vašich veselo taková velká psiska,nezpůsobí nějakou škodu?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 08:11
- Nahlásit
Tak u nas to vypada naprosto stejne jako ve vsem koutech nasi zeme...V sobotu u nas bylo tak krasne a v nedeli jsem taky pri pohledu z okna myslela ze me trefi slak
Jinak v sobotu po obede jsem vzala Tinu a sli jsme s Ondrou na prochajdu tam u nich a potkali jsme toho pana s labem. Tak hned Ondra zkonstatoval ze se Tina chova uplne jinak za me pritomnosti...zdrhla mi taky za nejakym malym hafem, ten ale nastesti nezautocil, jinak nevim jestli by se samozrejme nechala ze...ale jinak jsme se prosli krasne a ve dve uz jsem byla nastoupena v jedne rozpadle cihelne, kde jsme meli zachranarsky vycvik. Na to ze jsme tam ted dlouho nebyly, tak myslim ze to bylo dobry...a pak jsme se odtamtud rovnou presunuly na jednu veterinarni kliniku, kde jsme meli skoleni ohledne prvni pomoci psa a je to dooost zajimavy. Tak jsem se snazila psat poznamky a tak
Vcera jsem mela jet na ten trenink na tu ZOPku, ale nakonec jsem nejela. Nejak se mi to nechce hrotit na posledni chvili a zacnem pekne zase poradne a v klidku. Ikdyz v sobotu mi dupala docela slusne. Ale pri predstave tohodle pocasi by se mi asi ani exra moc nechtelo. Tak si mozna neco dame, az se budou konat zkousky na nasem cvicaku. Uz jsme se s vycvikarem tak nejak bavili o BH.
Jinak gratuluji Denis k jejimu novehu prirustku (auto), urcite te to ted tedy paradne donuti k rizeni a pak nebudes chtit sedet nikde jinde nez za volantem!
Ja uz se take tesim az zase nalestim sveho brouka a vyrazim s nim do ulic. Nedavno jsem si koupila v sekci vybornej starej kostymek na veteransky akce...tak mi jen sestra musi zkratit kalhoty a muzu z fleku vyrazit. Prvni akce je uz zacatkem dubna, tak snad uz nebude takova zima.
Olo jinak peugot 206 take chvalim, ten se mi vzdy libil!!!
Barca my mame take fotogalerii a to na mujpes pod nazvem Tina!!!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 08:16
- Nahlásit
Jinak koukam ze skoro vetsina nasich chlapu byli na te vystave v Praze...Ondra byl taky v patek
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 08:17
- Nahlásit
Tak díky a já ty Vaše fotečky omrknu
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:17
- Nahlásit
No to je pekne omrkni
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 11:25
- Nahlásit
chci se zeptat Meggina má teď poslední dny vždy ráno dost velké ospalky a přes den ji slzí oči víc než jindy,čím vyplachujete nebo kapate oči?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 11:43
- Nahlásit
Chodka
já kapu obyč.očníma kapkama, jmenuje se to prostě oční kapky vyrábí je asi přímo v lékárně. Stojí pár korun, ale maji trvanlivost jen měsíc od otevření.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 15:16
- Nahlásit
Asi bych pouzila Opthal a nebo ten neco jako framykoin, nevim jak se presne jmenuje ten do oci...to si myslim ze by mohlo pomoci
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 15:22
- Nahlásit
Chodka
Paja s Tinou
Pozor, Framykoin bych rozhodně nepoužívala bez doporučení veterináře. Je to přeci jenom antibiotikum. Pokud problémy nejsou vážné, výborně se osvědčuje normální Opthalmo septonex. Je to dobrá prevence i první pomoc. Po pár dnech určitě uvidíš (tedy spíš Meggina) zlepšení.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 19:34
- Nahlásit
Paja s Tinou
... kéž by, ti vtipálko! NO snad to řízení nějak zvládnu... jenže ten provoz v Brně a ta bezohlednost a průserový jízdy zdejších řidičů... to je děs-běs. Ještěže mi aspoň Martin vyměnil spz, měla jsem tam pražskou neb to dotáhl z Prahy, hm, to bych daleko nedojela...
all
Giorďaska vylítaná, vyřáděná a dnes jsme si ještě po lítajdě domluvili na společné venčeníčka jednoho nového boxulku Myslím, že to bude láska... no láska na první pohled. G. má nového nápadníka
G. má ráno taky ospalky a občas jí teče z očí, jakože takové mokré má pod očima, ale nějak to neřeším, nepřijde mi to nějak moc...?! Nevím.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 20:53
- Nahlásit
Ahoj holky, tak zase po delší době, zjistila jsem, že jsem pěknej lempl, tak si tady hezky počíst, ale něco napsat, to ne
Chodka
Mě chovatelka doporučila Ophtal, měla jsem kapat preventivně každý den, ale to nedělám, jen občas. Ale ublížit jí to určitě nemůže.
Denisa
Gratuluju k novýmu autí, to bude pohodička. Já jsem strašnej srab co se řízení týká, ale je fakt, že už jsem několikrát potřebovala s Eliškou vyrazit, tak jsem jela, tak snad až bude trošku lepší počasí, tak začnu jezdit pořádně.....
ola
Dvěstěšestku když někde potkám, tak slintám. Ještě se mi moc líbí Yariska.
Jinak jsem z tý naší dračice teď pěkně na nervy, zničí absolutně na co přijde, u nás doma to začíná vypadat jak u cikánů A to s ní můžu lítat celý dopoledne v lese, odjedu v jednu, Ondra se vrátí třeba v pět nebo v šest, a doma totální Sajgon. A to vůbec nekomentuju co provádí když mám ranní. Potvora se naučila otevírat dveře, takže máme všechno zalígrovaný, a za poslední týden nám mimo jiné zlikvidovala dva vypínače na světlo, který jsou poměrně vysoko! Teď už vypínám i pojistky, když odcházím z domova, a to to bylo takový hodný mimi. No a když se vrátíme domů, tak je z toho devastování tak utahaná, že okamžitě usne. Tak doufám, že z toho vyroste.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 06:20
- Nahlásit
Tak u nás zase padá sníh . Koukám, že nejsem sama, kdo se do řízení nehrne .
Denisa
Také gratuluji k auti! My jsme také teď měnili starého Golfa za o něco míň starého Golfa . Jsou nějaké novinky ze schůze boxerklubu?
Libka
Koukám, že máte taky pěknou dračici . Řekla bych, že Allis se trochu zlikňuje (ale abych to nezakřikla), už neprovádí devastaci tak často
Chodka
Občas když Allis také začne téct více z očí, tak také používám Opthal a jednou jsem měli i nějakou mast. Když jsem se ptala veterinářky, tak mi doporučila, že mám použít normální kapky do očí pro lidi.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 06:30
- Nahlásit
Holky dík, včera jsem byla u veta pro odčervovadlo tak nám dal nějaké kapičky tak jsme doma hned nakapali a ráno měla jenom už na jednom oku velký ospalek,ona si jí úplně táhl přes oko hlen.ještě jsem ji zvážila tak nám zhubla o 1kg, je fakt, že začala baštu trochu bojkotovat.A ještě ke všemu včera celý den prospala, vypadá, že není ve svý kůži, nebo má psí depku z té zimy.PROSTĚ TO VČERA NEBYL TEN PRAVÝ BOXER .Doufám, že bude dnes v poho a už zase začne otravivat s hračkama.Nějak mi to totiž chybělo.
Libka
Naše šikulka to s tím otvíráním taky umí ,skočí na kliku a je otevřeno
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 08:30
- Nahlásit
My teď každý den sbíráme po zahradě roztahaný cédéčka. Jak má přístup do děcáku kde máme počítač, tak začal devastovat tam. Včera dokonce vytahnul celý stojan s cd a ten sme taky našli až na zahradě. Pak si zase našel v dílně nějakou krabici a rozcupoval jí v děcáku. Aspoň vidim že se taky zdržoval doma a nebyl na mrazu.
Tady taky zase sněží a předpovědi zatim nic moc.
alli
jo Golfa toho bych mohla. Já řídim zase hrozně ráda, jezdim každý den do práce a vlastně všude kam potřebuju si dojedu. Člověk je pak absolutně nezávislej a ušetří tak spoustu času.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 08:46
- Nahlásit
Denisa
Čau Feldařko! Gratuluju k novému vozidlu, jsme teď na stejné lodi! Mně na podzim donutili prodat corsu a dostala jsem nařízeno být majitelkou Felicie. Máme ji na plyn a slouží jako "reprezentativní" vůz, tzn. lidský - do práce, do školy a tak. Psi jsou nadále transportováni v pick-upu. Ale nemůžu si na Feldu stěžovat, je to v ní pohoda (akorát je tmavěmodrá, jakou máš ty?)
Vcelka
Aby se pes nepohyboval po celém bytě, doporučuju jednoduchý fígl: tedy pro případ, že nemáte v bytě zamykací dveře - stačí otočit kliku o 90 stupňů, aby byla zároveň se zárubněmi/futry. Nám se totiž stávalo, že psi měli otevřený celý byt a volně si v něm v době naší nepřítomnosti proudili. Nedřve jsme se vzájemně podezřívali, že zapomínáme zavírat dveře. Ovšem pak jsme vypátrali, že po našem odchodu Anča pootvírala všechny dveře a smečka měla pré.... S "upravenou" klikou už to nezvládne a je klid.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 09:02
- Nahlásit
Markét
Takovou kliku už máme na vrátkách a ještě uříznutou a garáž na petlici.
Vcelka
To buďte rádi, že se zaměřil na CD a ne na počítač.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 09:25 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
Markét
no on má do toho děcáku otevřeno, aby mohl koukat z okna do ulice a neseděl furt venku u plotu. Máme vlastně zavřeno jen do ložnice a do koupelny, jinde ani dveře nemáme a on si zatim sám otevírat ani neumí. Tak do děcáku může, jenže po židličce si vylezl až na stůl a všude kam došáhnul na poličky bral věci do tlamy. Dneska sme dali židličku pryč, tak snad si jí ke stolu nepřisune.
Chodka
neřikej dvakrát, počítač může přijít na řadu jindy. On si vždycky něco najde.
Na boxeři v nouzi jsem dala další boxerku v útulku. Je pětiletá, akorát ta fotka tam neni nic moc.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 09:38 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Vcelka
Jo, tak až teď mi pořádně došla souvislost... ten odkaz jsem totiž posílala já, občas mrknu, co se děje na Pandoře. No, tak snad si ji někdo brzy vezme, vypadá moc hezky.
Psala jsem také administrátorovi www.boxerklub.cz, že by bylo dobré umístiti odkaz na boxery v nouzi na klubové stránky. Zatím se mi nikdo neozval a odkaz tam není. Zkusme to všichni zaurgovat, co? Protože kde jinde by se měla hledat pro boxíky pomoc než na jejich stránkách?
Na stránkách ÚP Č. Krumlov už odkaz je, ale na jednotlivé pobočky chodí koukat asi jen pár lidí, a proto bych byla pro odkaz přímo někde na titulní stránce boxerklubu. Přopojte se!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 09:59
- Nahlásit
No to je fakt, to neni vubec spatny napad Market!!! Proc by tam nemohli mit odkaz...
Jinak ja tedy take rada ridim auti, ja se u toho kolikra paradne uklidnim a nebo si nekdy zanadavam
No tak to je mi tedy zahadou jakto ze ja doma vlastim tak hodneho pejska co mi snad jednou v zivote sundal ze stolu pravitko a krapek si s nim pohral...Nez odchazim do prace tak se ted Tina chodi jeste vycurat a to mate videt jakou pak hodi sipku do perin. Podle me u me v pokoji stejne spise spi. NIkdy si ani nevzala nic k mlsu. To minuly tyden mi tam tata pustil bassetku a jezevcici a ty samozrejme zbastily plnej pytlik teh barevnejch tycek (pocitam ze jich tam bylo minimalne 70 kusu). To Tine bych je mohla dat klidne k cumaku a nesnedla by ani jednu...
|