Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Martina_Jerry
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 10:20
- Nahlásit

Ahojky!!!
Zase po dlhsom case za ozyvame....kukam ze tu rozoberate vahu,tak to je Jerry asi najtazsi (35kg),ma tu nejaky boxer viac?
Mame sa inak fajn,pocasie je strasne,este ze nasmu mestecku nehrozia zaplavy...Jerry je zdravy,co som nesmierne rada...
A vy ako?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 14:47
- Nahlásit

Ahojky,
všechny vás zdravím, my jsme se před chvilkou vrátili s Vikym ze cvičáku,konečně jsme našli něco dobrého a budeme jezdit cvičit každou středu a neděli. Dneska to bylo teda pěkně dlouhý od devíti skoro do dvou a jsem tak zralá si jít na chvilku lehnout, Viky ten už chrupká. A taky tam chodí boxer, vim že je z chov.stanice Z Kampy, ale nepamatuju si jméno. Když sme je postavili proti sobě, jsou s Vikym stejně starý, tak Vikymu jako vždy kmital ocas a chtěl se kámošit, jenže tenhle se postavil, ocas se mu ani nehnul a začal vrčet. Hmm tak to asi kámoš nebude. Když jsem je tam viděla jak jim to tam všem jde, tak mam zase pocit že vůbec nic neumíme. NO snad to nějak doženeme. Tak hezký zbytek neděle.
Martina_Jerry
Viky ten má teď 32 kilo.

Martina_Jerry
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 15:36
- Nahlásit

Vcelka
A aky je stary?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 17:34
- Nahlásit

Martina_Jerry
13,5 měsíce, takže to ještě nějaký kilčo určitě přibere.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 17:39
- Nahlásit

To se ještě musim pochlubit, jak sem si včera díky Víťovi narazila sedýnku a jak sem letěla vzduchem. Udělali sme si hezký odpoledne, zajeli sme k bráchovi a pak sme šli odtud cca 5km pěšky k našim. Jdeme si takhle lesem a před náma proběhla srnka. Já zrovna nějak nedávala pozor, takže sem to nečekala a Viky okamžitě vystartoval za ní, já držela stopovačku v ruce, takže jsem jak na péru vyletěla do vzduchu, ještě sem se prý ve vzduchu otočila a dopadla na záda. Ale nepustila. To sem ještě viděla jak padám na kamen, to sem naštěstí stihla hlavou uhnout. Tak mám naraženou prdku a modřinu na noze. No ale pustit ho, tak ho v tý džungli co tam je nenajdeme.

Libka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 17:52
- Nahlásit

Vcelka
Tak to je super, že jste narazily na dobrej cvičák. Parádní je, že ho máte dvakrát týdně, to bych taky potřebovala. Mě přijde, že když tam jedeme jen v neděli, tak Elina vždycky než se rozkouká tak dělá strašný blbosti, tak akorát provokovat pesany, hrát si, ale aby se pořádně soustředila na paničku, to ne. Ještě navíc jsem jednou za tři týdny v práci, to si myslím, že nám pak docela chybí. Sice cvičíme pravidelně, ale z toho cvičáku jsem vždycky taková správně namotivovaná.

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 20:02
- Nahlásit

ola
G. chodí naštěstí blut na dlažbu, je čistotné prasátko!

Jo, akorát zítra ještě zajdu za vetem, ukážu mu to "něco" divnýho + malýho divnýho... co kromě sáčku G. vyblila, nevíme s Martinem co by to mohlo být... no jednomu tomu chybí asi kus, tak to ještě mám obavy, aby to někde nezůstalo v trávicích cestách... snad nee. A vůbec nevím co v tom mohlo být, myslela jsem, že sváča nějaká, ale evidentně ne... Achjo, fakt nechápu, to něco je ve tvaru podkovy, no prostě to vlezt do střev, tak se to tak šprajcne a konec... no je mi z toho furt ouzko, že nevím jestli to bylo vše co vyblila nebo ne a CO v tom vůbec bylo?!. Tak mě to furt trochu trápí... se zeptám veta, jestli radši neudělat rtg, jestli by to ale ukázalo, abych něco nezanedbala, když nevím co za hnusárnu v tom bylo...
Vcelka
tak gratuluju k dobrýmu cvikoši, to je bezva, že se vám podařilo najít schopnej cvikoš!
Martina_Jerry
ahóóójky! to je dobře, že zdravíčko slouží!
corleona
už mám taky zpravodaj... no napsaný je to pěkně, teď ta realizace...např. s těma kupírovanýma... prej těm už nepomůže nic, jsem tak slyšela...

Včera G. asistovala na párty co se konala u nás doma, fakt byla miloučká, žádnej divočák jako obvykle, pěkně roztomile oblízávala hosty, nechala se od nich "týrat", ukazovala naučené psí kousky,... prý jaký je to miloučký, hodňoučký pejsánek... no jo no.
Dnes jsme byli na procházce a trošku si zafrisbíjovali...
Bylo pěkný vedro, G. funěla jak lokomotiva...

Chodka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 20:07
- Nahlásit

Denisa
No super, že obsah i se sáčkem je venku, to si Giordi řekla sama ,že chce hodit šavli,nebo si hlídkovala i v noci?

Vcelka
Teda ty si nedáš pokoj s těma pádama,kocháš se krajinou a potom to takhle vypadá ale si dobrá při takovém pádu nepustit.Jsem ráda, že si našla cvičák,tak vydržte vždyť víš neděle a ranní vstávání.

Jinak Meggina v sobotu už dostala žihadlo měla pysk jak "Havajský domovník" já nadávala Ivanovi, že jí zase tahal za pysk a teď jí takhle visí no a ona tam měla bouli.

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 20:14
- Nahlásit

Chodka
né, já mám lehké spaní, jsem ji slyšela... podivné zvuky v tichu noci...
Vcelka
jo vidíš, dobrej pád a hlavně nepustit!
Já dnes letěla do potoka za Giordinou neb mi uklouzla noha, ale zachytila jsem se kmene stromu, tak jsem tam nezahučela...
Ale to je furt něco s těma příšerama akčníma, holt jsme pak taky akční, že?!
Libka
Elinka je ještě mímínek, kolik vlastně má?!
Stejně už nám to tu pomalu stárne... hrozně rychle to utíká... Giordi bude v červnu slavit už 3 roky!?

Libka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 20:34
- Nahlásit

Denisa
Elince je už 7,5, letí to ukrutně.

Markét
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 20:34
- Nahlásit

Denisa
Gratuluji k "produktivnímu" blití. Hlavně že je G. v pohodě.
O víkendu jsme hezky cvičili-zachraňovali, mimo jiné s jedním ridegackem. Jeho panička se jmenuje Markéta a říkala, že její pes má boxery rád, že prý s jednou placatkou vždycky chodili na hromadné procházky v Brně. Tak jsem to zkusila, zda to náhodou nebyla nebyla Giorďaska - a bingo! Takže zdravíme od Kofiho (vyhledávání mu jde náramně, ale hlavně je nejlepší co se týče lítaček ve smečce ) To je malý svět, co?

corleona
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 20:59
- Nahlásit

Denisa
Taky gratuluji Giordi k "výdoblitku"..

Já nepřestávám věřit, co se týče šancí pro kupírované. Robert má výborný plán. Ale to až jak dopadnou volby. Česko se úplně odřízlo tím zákazem. Navíc, že pes nesmí nikam - ani zkoušky, ani dělat agility!!! To je na palici!!!! V severských zemích se nesmí kupírovat iks let a na závodech a zkouškách jim nikdo nedělá problém, pokud mají importovaného např. dobrmana. (Ringáči tam umístili štěňata, takže info mají z první ruky) V Holandsku se taky nesmí kupírovat několik let a pořádali předloni ATIBOX s kupírovanýma. U nás měl být letos. A je tady bohužel prd. Ale je to tím pádem tady "kousek za rohem", jen co by kamenem dohodil, v Portugalsku. V Rakousku se nesmí vystavovat od letoška. Ale pro zahraniční to neplatí. Takže na dnešní klubovku ve Vídni jeli Češi s kupírovanýma boxerama.. Paradox..

Potřebovala bych vědět, jak to proběhlo na schůzi ÚP Brno. Projednávaly se ty volby? A možná kandidatura Fagoše? Delegáti budou hlasovat pro Karbana? Potřebujem to zjistit, volby jsou už teď v sobotu a Brno má tři hlasy, které by mohly rozhodnout. Kdo byl zvolen, že pojede na volby?
A propos - současný předseda vyhrožuje, že všechny zničí, zavaří nám na ČMKU, postárá se, aby naše štěňata nedostaly rodokmeny.. a jiné výhružky. Ten dvoulist prý se stížností nesl na unii, že je to svinstvo a že chce pokárat viníky. Tak tomu říkám "ustát kritiku". Ať žije demokracie. Připadám si jak v Bělorusku. Snad do nás nezačne střílet..

Krista
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 21:05
- Nahlásit

Denisa
Ta moje váží POUZE 22kg,včera jsme jí vážili..To je jak kdyby nedostávala najíst,co?Fakt už nevim,co s ní...Teď nás boxerkáři od nás ze cvičáku uvrtávaj do zkoušky chovnosti,14.5.,tak nevim,aby nás tam ještě neobvinili z týrání hladem.
To je dobře,že Giordi ten sáček vyblila,my měli podobnej problém,když Megče(Kristě) bylo asi půl roku,to kdesi(zřejmě v popelnici,i když nevim,jak se jí to podařilo) našla taky igeliťák s neznámym obsahem a než jsem jí ho stačila vzít,tak ho sežrala.Naštěstí nebyl zavázanej a vyšel z ní normální cestou....

Krista
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 21:15
- Nahlásit

Dneska u nás na cvičáku bylo 10(!) boxerů!!!! 5 stálých,1 trénovat na výběrák a 4 na zkoušku chovnosti...Odpůrci boxišů u nás na cvičáku to nějak nemohli rozdejchat

Jinak stavil se tam i Robert Fagoš(jako u nás na cvičáku,jako figurant s ovčákem) a když jsme se ho ptali,jestli tam nemá náhodou i svoje,tak vypadal pěkně znechuceně,že je má okupírovaný a vlastně s nima vůbec nikam nemůže....

Ještě mám problém...Nemáte někdo zkušenost s bradavicema u psa???Asi před týdnem koukám tý naší čubině do tlamy(trénink zoubků na výstavy) a zjistila jsem,že se jí zevnitř na spodním pysku udělala bradavice tak 3*3 milimetry.Co s tim,při obraně si to může utrhnout,asi radši zajet na veterinu,co?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 21:31
- Nahlásit

Denisa
no tak to je dobře že Giordi to vyblila,snad už po takový době jí tam nic nezustalo. Člověk s toho trne hrůzou a oni ty čuníci by to příště klidně sežrali znova.

No sem na sebe s tim cvičákem zvědavá, dvakrát týdně je na mně docela dost, kdybych to měla u nosu, tak ani tak ne, ale takhle někam jezdit, už se vidim jak budu občas líná. No ale líbilo se mi tam a začala tam jezdit i švagrová, tak aspoň mám nějakýho tahouna. Cvičí nás mladý kluk a jsme tam převážně babinec. Myslim že stejně bude mít víc práce se mnou než s Vikym, dělá mi docela problém se projevovat hlasem a pořádně na toho psa zařvat a taky občas sem krapet nechápavá. Takový menší dřevo.

zzizalka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 22:07
- Nahlásit

krista
s tou bradavicí, ihned k vetovi!
Bety měla v tlamě na pysku taky něco jako bradavici, malilinkatý.Tak jsme to nechali a doufali, jestli se to ztratí. Ale do 14 dní to vyrostlo tak, že to bylo vysoké víc než půl centimetru.Mazali jsme k vetovi,muselo to ihned pryč, protože to nebyla bradavice ale papilom (nevím jak se to píše). Prý kdyby si to poškodila tak se jí to roznese po celý tlamě.Je to nějaká virová potvora a když se poškodí roznese se po celý tlamě. Museli jsme pod nůž.Rána se jí zahojila během 4dnů a máme klid. Asi jsme to prý chytili někde na procházce od nějakého hafana. Vet říkal že je to u psů celkem běžná věc.

Krista
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2006 22:14
- Nahlásit

zzizalka
Díky moc za radu,potvrdilas moje domněnky,zítra vyrazíme...Bude jí dávat do narkózy,nebo stačí nějaká ta ,,oblbovačka"??

Libka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 00:06
- Nahlásit

dělá mi docela problém se projevovat hlasem a pořádně na toho psa zařvat a taky občas sem krapet nechápavá

Jako kdyby jsi mi mluvila z duše, mám stejný problém

alli
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 06:27
- Nahlásit

Tak vás všechny zdravím po víkendu, Allis ještě stále hárá, má za sebou teprve neco přes týden, řekla bych, že jí to hárání ubralalo na energii. Včera, když jsme přišli z procházky, tak funěla jak lokomotiva, hned sebou buchla na dlažbu, aby se zchladila, a to jsem jí říkala, že není ještě ani pořádné teplo, co bude dělat v létě . Už aby měla po hárání a my mohli také konečně vyrazit na cvičák, potřebuje to jak sůl, aby se naučila poslouchat i v přítomnosti jiných psů.
Denisa Tak snad to Giordi vyblila vše, hlavně že je v pohodě

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 08:33
- Nahlásit

Ahojda holky, tak jaky byl vikend? My jsme si nedeli uzili uplne skvele. Nejdriv jsem byla na prochazce s Ondry mamkou a jejich pesanama, asi tak slusnou hodinku a pak jeste s Ondrou a to minimalne dve hodiny. Tak Jsem zase videla krasne utahanyho svyho pejska. Potkali jsme jednoho zlataka se kterym Tina neskutecne radila a litali vodou. Samozrejme se zlatak pribehl vzdycky otrit o nas...No Tina doma padla za vlast a ja vlastne taky Jeste ted me boli nozky.
Na cvicak ted jet nemuzeme, protoze ho mame cely pod vodou. Kdyz jsem jela kolem v patek, tak jsem se primo zdesila, tak si myslim ze budeme mit vyhlasenou asi nejakou uklizeci brigadu...

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 09:40
- Nahlásit

Ahojte,
jo, já jsem se nepochlubila se včerejší vydařenou stopičkou!!! Jsem čučela jak G. po zimě šla, ipáckou - šlápota po šlápotě, bylo to na hlíně, tak jsem měla radost!
Jo a fotečky z našeho frisbíjování

Markét
no jo, Kofiho si pamatuju, ale byli s nama tak max. 2x, no ale i to stačí, aby si RR zapamatoval, že to divný chrochtavý s placatou držkou je taky pes...! A pak jsem je ještě potkala na výstavě kde otrkávali pejsu... No je malej ten kynologický svět, to jo, fakt každej zná každýho No jen vzpomeň jak jsme se potkaly náhodou v Pozďatíně... kolik to má čísel ta ďoura? 20?
corleona
no nevím pro koho budou skutečně hlasovat, já jsem myslela, že na té Zbraslavi pak bude mít každý z kandidátů nějaký "volební proslov", představí program... a pokud něčím voliče osloví, tak pro něj budou poté hlasovat ne?!... ale na schůzi to zatím vypadalo, že budou proti... a to hlasování je myslím i tajný ne?! No určitě tam bude tedy veselo...
Je škoda, že třeba ten Fagošův program nevyšel oficiálně/neoficiálně dřív, předtím než se ty schůze poboček konaly...
Krista
jé, vy se máte, že chodíte na takovej cvičák kde s boxerama dělají a kde mají výsledky a závodí a tak...! Fakt závidím!!! Tak toho využijte! To je myslím Bráník?!
jo a s těma kilčama, to je sice hubeňour, ale ještě je mladá, tak třeba ještě časem nabere sama od sebe... Já teda G. přidávám masíko ke granulím a sice nepřibírá, protože na to nemá čas, ale hlavně, že po zátěži už nehubne a drží si stejnou váhu!

Děkuji všem za spolucítění ohledně sáčkové kauzy!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 11:19
- Nahlásit

Tak jsem shledla fotogalerii a moc pekny. Ta Oli je moc krasna a vyborne fotogenicka. Jinak ti Corli musim pochvalit ty fotecky, faaakt podareny!!!
Krista, myslim ze tak vyhuble nevypada...my to mame taky podobny .-)

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 11:20
- Nahlásit

Denis je videt ze vam Freesbee asi paradne jde...
mam na mailu fotecky ze vcerejsiho venceni, tak snad bude chvilicka na to je sem dat...

ola
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 11:22
- Nahlásit

Ahojda lidi,
tak my včera byly s bobulí taky na cvikoši. Já si tam nakráčela v slaďoučce růžové mikině (sice pracovní...) a s culíčky a domů jsem jela v hnědočernošedé mokré mikině a vydrbaným kokrhelem... Manžel, když jsem vystoupila z auta, tak strčil hlavu do Peugeotka a volal : "Oli?? Kde jsi?" FeeBee byla mokrá, vylítaná a šťastná. Sice tam nebyl "můj" figurant, ale kousala jsem taky na dobrýho. A super závěr výcvikového dne byl, že jedna z holčin vytáhla pomlázku a jala se všechny hochy vyplácet. No, a tak já vzala vodítko a nařezala jsem našemu výcvikáři. To má za to, jak mě celý rok dupe na krk a hází po mě koulema...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 12:09
- Nahlásit

domů jsem jela v hnědočernošedé mokré mikině a vydrbaným kokrhelem...

Chodka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:39
- Nahlásit

ola
Teda Olo ty tu nebýt tak mě budou ty tvoje hlášky chybět opět zafungovala moje fantazie a úplně tě vidím nebyl "můj" figurant, ale kousala jsem taky na dobrýho

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:45
- Nahlásit

http://www.mujpes.cz/galerie/27394.jpg
tak pokus o vlozeni nasi prochajdy ze vcerejska

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:46
- Nahlásit

ha jakto ze to je jenom jako odkaz...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:52
- Nahlásit

http://www.mujpes.cz/galerie/27395.jpg

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:53
- Nahlásit

http://www.mujpes.cz/galerie/27396.jpg

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání