Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
bord
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 07:19
- Nahlásit

Denisa
Díky za pozvání.Rádi se někdy přidáme,ale máme to trochu z ruky (St.Lískovec),tak až se vsákne bahníčko.Nemám řidičák,tak aby mě nevyloučili z MHD.Hafana mám jednoho,border
teriéra.Jó aby jste nebyly zklamaný rovnou říkám,že jsem jen obyč.pejskař co má rád dlouhé procházky a lítání po lese.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 07:54
- Nahlásit

Teda to jste mně zase po ránu pobavili. No první pobavení bylo to mi budete závidět, když mi Chodka poslala na mejla video s tančícíma chlapama. Móóóc pěkný.
Jinak teda Olo ty máš fakt frky
U nás se včera nic moc nedělo, Vikymu už necháváme v děcáku ten jeho bordýlek, rozdrbaného gauče, takže už nás vlastně ani nic po příchodu z práce nepřekvapí. Ale včera Zdeněk přišel na "zajímavou" teorii, že on Viky těch prvních 14 dní jak nic neprovedl se tam asi choval jako na návštěvě a pak že asi usoudil že dětský pokoj je jeho bouda a pojal to tam za svůj majetek a začal si to tam přestavovat k obrazu svýmu. Hmm, tak třeba jo. Včera snad ani nebyl za celý den venku, byl krásně čistý, nečekal za plotem, začíná se mu doma nějak líbit.

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 08:41
- Nahlásit

bord
ahá, já nevím kde jsem vzala, že máš 2 psy občas jsem už zmatená jak chodíme s různýma brněnskýma skupinkama a vždy znám jen pár lidí a ty zas ostatní... no nevím kde jsem to pochytila, ale to je jedno Ve Starým Lískovci bydlí ještě Tom alias BinLadinjestli znáš a taky v Bohunicích Punaco s náma chodí, má setříka...
no z MHD mě ještě nikdy nevyhodili a to jsem byla opravdu jak bahňák... psice je hnědá, tak je maskovaná, ale já...
tak jo, tož někdy!

boxíkářky
je to tu vtipné, no jo jak jinak u majitelů takových šašourků jako jsou boxíci!

ola
a zkoušela jsi jí pomáhat rukou pod slabinou třeba... to je fakt divný, že na bobulku ty osvědčené rady co jsme ti tu vypsávaly, nepla... a zkusila jsi být trochu ráznější, tvrdší!? Zkus to dělat rychle, překvapivě, třeba jí to nebude nejpříjemnější, ale o to rychleji se ti přizpůsobí... a pak bude véééélikáááá pochvala... já nevím, to se strašně blbě popisuje takhle po netu... jo a vynechej teď to sedni jak psala corleona a nevím zda jsem ti to už psala, ale radši to napíšu i znovu - nikdy v jejím případě nedávej ze vstaň povel sedni!!!

ola
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:41
- Nahlásit

Denisa

Já už když se postaví, tak se s ní hned rozejdu - jakože "k noze" a jdeme, aby neměla tendenci si hned sedat.

a zkusila jsi být trochu ráznější, tvrdší!?
Včera, když na mě koukala jako blb a za mého řvaní "stůůůůůj" si slimáččím tempem (jakože "toho si ani nevšimne!") sedala, tak jsem jí třepla přes prdel... To byl panečku výraz překvapení! Po druhý to bylo zas tak. Za slabinu ji beru atd.
Ještě mi možná poraďte, jestli to "stůj" nemám změnit na jiný povel. "Stůj" používám i při odložení za pochodu ve stoje a to ví, že musí zastavit a stát. To stojí. A čumí ! Ale to "zvednutí" zadku ze země jí asi připadá moc komplikovaný. Že bych jí velela "vztyk" ? - to "vstaaaáááň" mi nějak nebere.

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:02
- Nahlásit

ola
sedala, tak jsem jí třepla přes prdel... ... no to bych si spíš myslela, že po tomhle si sedne... to bych nedělala... ale jestli ti to zabírá?!
Já jsem spíš myslela razantně!!! zvednout za slabinu a razantně !uknout vodítkem nahoru... a v rychlosti a třeba ji v té poloze (držením pod břuchem) chvíli podržet, prodlužovat dobu a slovně chválit, že tááák je to dobře...
Ty povely bych už nemíchala, nevyměňovala za jiný...
A zkoušíš jí dávat vstaň i z lehu?! Nebo jen ze sedu?
Mně přijde, že se jí spíš nechce, než že by nechápala. Když zvládá odložení ve stoje a jiný cviky, tak je jistě velmi chytrá boxeřice a jen je línější nebo se jí nechce!? a taky ta motivace, ale to už jste zkoušeli... co třeba ta zaječí pařáta?!

Tanaki
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:37
- Nahlásit

no ja pouzivam "vstan", trochu pokrceni v kolenech, dulezite je mit pejsana na voditku, ci spis nejake kratke tkanicce, aby nebyl uplne na volno (ale je to provesene, ma pocit ze je na volno, ale kdyz neco tak muzes skupnout), kdyz hned nevstane pomuzes ji, ze ji zdvyhnes za slabinu a pustis a narovnas se a rikas "tuj", kdyby si chtela drepnout, nebo ji brala ta krivice, tak ji zase bleskove za bricho nadzdvihnes, nejdriv to delas kratce a pak to prodluzujes

po "vstan" ji pak vzdycky dej volno a hod ji balonek a hraj si s ni, nez zacnes delat neco dalsiho, prestane trpet tou krivici

ale balonek a hra az ve chvili kdy fakt stoji, ne ze ji projde krivice, ale jak to udela jednou dobre, tak konec pochvalit a uz to ten den nedelat, at ji to neznechutis

jinak ja rikam "tuj" a ne "stuj" protoze "stuj" zacina na "s" jako "sedni", pokud reaguje bleskove hned pri zacatku povelu, tak by se ji to pletlo

(a nejsem tak chytra neni to z me hlavy )

Markét
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:51
- Nahlásit

bord
Jéje, to koukám, s kýpak se to na "boxerech" nepotkáme? My (potažmo) přítel máme taky jednu bordičku. to jsou péra, co?

alli
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 12:04
- Nahlásit

Dannie
Jedete tedy kousat do Kuřimi? Jestli ano, tak kdy přesně? Jestli to bude v pátek, tak bych se mohla přijít podívat.

Markét
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 12:37 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Pardon, že to není s placatkou, ale ta by v tomhle "seriálu" nemohla hrát z důvodu velikosti, jak jistě chápete. V hlavní roli bordík Laka:

Jů, granule!

Hmmm, dám si...

Stále na tom pracuju...

Až do dna!!!

Tak a co si dám teď?

alli
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 12:51
- Nahlásit

Markét
Krásný seriál , skoro bych věřila, že to slupl .

Dannie
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 13:06
- Nahlásit

Denisa
Deni, jak to prosím probíhá na tom Dni boxíka? Je to jen kousačka nebo i nějaká poslušnost? Zatím to vypadá že bysme mohli přijet.... A jak to vypadá s tebou?

alli
No já zátím nevím,kdy tam pojedeme kousat... A ani neví,kdy to budu vědět... Ale až se to dozvím,rychle ti sem napíšu...

ola
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:31
- Nahlásit

Tanaki
Denisa
Holky, díky za podporu. Dneska to zkusím s tou "tůůůůůjí" Vím, že se na to zbytečně moc soustředím, protože to je MOMENTÁLNÍ problém. U nás je krásný sluníčko, takže odpoledne vyrazím a budu trénovat, a hrát, a trénovat, a tahat se o balon, a trénovat, a koustat, a.....

Markét
Super fotoseriál.

ola
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 19:49
- Nahlásit

Tak posledních pár dní mě udivovalo, že na FeeBeených obvyklých místech nejsou bobany. Přikládala jsem to venčení při procházkách atd. Jóóó, prdlajs. Dnes jsem byla vyvedena z omylu. Přijíždím autem dom a co nevidím? FeeBee si to špacíruje po té části zahrádky, jíž říkáme "zeleninová" a je oplocena nízkým plůtkem. Při parkování mě už ta mršina vítala v garáži. Šla jsem omrknout místo činu a málem mě švihlo. Už vím, kam byl "odpad" odkládán. Nas*áno v petrželce, jahody přihnojené psím trusem... Jelikož nebyla chycena při činu, zatla jsem zuby a zabezpečila vrátka šupákem!
Teď jsem jí po večeři pustila ven. Jdu pro ni a koukám. Zoufalá tlama čumí ze zeleninové zahrádky přeš plůtek. Nevím, jak se tam dostala. Branka zavřená! Zůstala jsem potmě v garáži a volala ji domů. Pobíhala dokola jak tygr v kleci, dobu čuměla u bránky. Nic. Pískám, volám. Pokus prodrat se habrovým křovím. Nejde to. Opět volám. Čumím skrz zafuněné okno. Najednou se otevře branka a FeeBee maže domů. David Capperfield!!!! S úžasem ve tváři a tikem v oku jdu ven obhlídnout pevnost zavírání na brance. Neporušené - leč otevřené. Krev se mi vaří v žilách. S hrůzou zjišťuji, že jsem přes celou sračkovatou zahradu kráčela v bačkorách...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 07:43
- Nahlásit

ola

Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 08:45
- Nahlásit

Dannie
letěl ti teď mejlík ohledně toho Dne boxera...!

Markét
super seriál!!! trošku to až zavání profesionalitou! že to režíroval Staník?! No každopádně máte to v rodině, ty umělce - hérečka Laka a rejža ... (doplň si)

Jé a kde je vůbec Pajus??? Se tu dlouho neobjevuje...?!
Paujus kde jsi!?!?

Markét
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 13:09
- Nahlásit

Denisa
Autorství seriálu je opravdu moje. Anžto Staník, jakmile vidí, že beru do ruky foťák, prchá, aby nemusel kašpařit kolem čub s míčkem či granulí za účelem jejich pěkného postavení, vzorné polohy a bystrého pohledu.....

ola
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 13:29
- Nahlásit

Ahojda lidi,
tak jsem dnes při odjezdu do práce šeptala FeeBee do ucha : "tak se tu měj hezky beruško rezatá, miláčku placatej, čumáčku rozespalej... a jestli vlezeš do zahrádky ty mrcho, tak z tebe budou chlupi lítat"! Tak jsem zvědavá, jestli si to vzala k srdci.

Jo, a s tím "tůj" jsem včera dostala od svých synátorů přednášku o spisovné výslovnosti české, neb si mysleli, že maminka je debil, co neumí vyslovit "ssssstůj"!

ola
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 14:19
- Nahlásit

Teda tady je mrtvo. Co děláte lidi v takovým počasí??? U nás prší, je hnusně podmračeno a začíná foukat vítr. To už bylo možná lepší, když mrzlo. FeeBee je pořád jako prasoš a množství špíny, co nosí domů, se den ode dne zvětšuje.

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 17:06
- Nahlásit

Markét
Jo, tak to znám, Martin nechce ani fotit, natož kašpařit kolem...
ola
my děláme to co jindy venčíme třeba... např.ve středu jsem naši kamarádku s dogou vedla na venčení cestou necestou a skončily jsme všichni v rozbahněným poli nemohly jsme ani zvednout boty jak byly od blata... no a včera např. G. lítala s RR tak, že jim od hnát lítaly kusiska blata... jen jsem se s venčiteli kryli, ale stejně jsem byla několikrát zasažena a blato až na hlavě a blátivý liskanec na brejličkách... no žůžo, vzpomínám na snížek...

Jo, dnes jsme byly s Dannie na tom Dni boxera... pěkně jsme si zaskotačily na poslušnosti a pak si daly 2 kolečka obran... líbilo se mi to... G. byla u vytržení, jak měla chudinka přes zimu pauzu ve cvičení, tak si to náležitě užívala...
Už se těším na stopičky, to bude radosti! Už to vypadá nadějně na terény, tak zítra po rodinné párty asi vyrazíme. Ještě jsme měli jet na coursing, jenže musím se zúčastnit té rodinné párty, tak coursing až příště...

Tak tolik zpravodajství od Giordinů!

Libka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 17:27
- Nahlásit

My jsme taky vyrazila ven, bylo to super a na to, že se vracíme domů jako prasata už jsem si zvykla. Eliška putovala rovnou do vany a mě jede pračka na plný obrátky. Sice nevím jestli ta pračka je něco platná, protože zítra si určitě dáme repete, tak možná jsem to bahno měla nechat uschnout a zítra oklepat, no ale aspoň, že jako dámička vyrážim.....Taky jsme vlastně ve finále ještě zmokly, ale to už mě nemůže absolutně rozházet

Martina_Jerry
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 18:15
- Nahlásit

Jerrynko Vaas zdraaaaviiiii

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 18:32
- Nahlásit

Martina_Jerry
Ahóóój Jerrynko!!! Giordina tě taky zdraví a ptá se co to máš v tlamě a zda nechceš vyměnit?!
Ale ona by to asi stejně nedala, ona je potvora, chtěla by ti to vzít a narvala by si do huby obě věci...
Tak sa maj!

ola
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 19:30
- Nahlásit

Zdravím všechny,
tééééda tady leje! To zítra půjdu na cvičák v neoprenu.

Musím vám sdělit, že FeeBee si nedala pokoj a znovu vlezla do zahrádky. Bohužel jsme opět nezjistili jak. Měla ovšem obrovskou smůlu, protože právě, když se tam nerušeně procházela, tak se vracel Zdeněk z nákupu. Ve vzteku přeskočil zeď a nic netušící FeeBee vypral jak sysla. Rázem se z ní stal mexický naháč, neb jí hrůzou opadal veškerý chlupatý porost z těla... Teď obchází plůtek obloukem. Snad jí to vydrží. (zjistila jsem, že nejen kladla bobany, ale taky ohryzala ostružiny, vinnou révu, růže atd.)

Martina_Jerry
Denisa
Super fotečky! Neuvěřilná elasticita té boxeří hubice, co?

alli
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 19:41
- Nahlásit

U nás je také hnusně, teď momentálně neprší. Mrzí mě, že nám nevyšel ten den boxera , ale oba dny máme rodinnou párty - manžel slaví narozeniny a navíc Allis začala hárat!!! Už máme velkou holku . Tak jsem manželovi dávala školení, že musí hlídat a hlídat... a nepouštět z vodítka! Tak jsem zvědavá, jak to zvládneme, je to naše první hárání .

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 20:23
- Nahlásit

ola
FeeBee evidentně po tak dlouhé době potřebuje vitamínky!,tak si je obstarává sama jak jí velí správně instinkt! No prostě si chodí na trošku té rostlinné stravy...
alli
jé, tak gratulujeme k dospělé slečně! No, to máte dobrý předsevzetí, nepouštět z vodítka, jsem zvědavá, zda to ty tři týdny vydržíte až vám bude doma lézt po hlavě a dělat si z obyváku opičí dráhu... No snad to přežijete ve zdraví... chicht!
Jo a mamča od Dannie vyfotila nějaký fotečky (tímto jí moc děkuji, že vyfotila mě i Giordi) a Dannie mi je teď poslala, tak tady máš/te malou ukázku jak jsme s boxery poskakovali na poslušnosti a rozkousávali se... boxerů bylo i víc, ale ne všichni cvičili... chrochtali, slintali a štěkali ale všichni stejně

zajímavá je tato fotka, to se nechystám tlačit na záchodě, ale to je pouštěčka... napomáhám škubem a G. rozevírá tlamu na pouštění...

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 20:24
- Nahlásit

Jé, tak to je ffftipný, tu tlačící fotku musím ještě přidat... ale stejně je to tak malý, že to zde není vidět...

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 20:28
- Nahlásit

tak to je ono...

Dannie možná bude mít svoje fotky na stránkách, svoje fotky s Bonynkou mi neposílala, tak doufám, že se na ně mrknu na jejích stránkách...

A díky Dannie!

alli
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 20:37
- Nahlásit

Denisa
No tak to jsem taky zvědavá, jak to s ní vydržíme, když nebude vyběhaná z venku . Tolik boxišů pohromadě...příště nám to už musí vyjít.

Martina_Jerry
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 10:20
- Nahlásit

Ahojte
Presne tak by sa zachoval aj Jerry,neze by nedal on by este zobral....
To musi byt nadhera tolko boxisu pohromade,u nas je ich len par a kvalita nasho cvicaku sa rovna nule....preto tam uz ani nechodime,,,chjo keby sme tu tak mali poriadny cvicak...

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 16:17
- Nahlásit

Nazdárek!
U nás prší a už to taje! Už se nám rýsují terény na stopy. Teď je to ještě spíš akorát na sadbu rýže, ale snad to brzy vyschne. Od příštího týdne se na ten výcvik vrhnem bestiálním způsobem
Včera jsme byli v Polsku na mezinárodce v Katowicích. Omylem jsem přihlásila i Unity (nějak jsem pozapomněla, že Viki už nemůže být v mezitřídě a sešly se s Vikinou ve třídě otevřené).
Výsledky jsou následující:
Victoria - 1 x V1, CWC
Unity - 1 x V2
Virginia - 1 x V3 a 2 x 6 stehů

Tak už šijeme i v Polsku V kruhu ji napadla fena Žarských. Dvě hluboké rány na polštáři přední tlapy. Tom musel vzít naši Heduš na ruce a okamžitě ji odnést na sekretariát, kde zavolali veterináře. Pomáhali mu ji střídavě nést a přidržovat na krvácející ráně ručník polští přátelé. Jiní mi zas pomáhali volat na Viki, která ještě šla potom ještě do finále. Bezva lidi - super pomoc. Tom i s tím známým museli odjet i s doktorem do centra Katowic do ordinace, kde to šili. Všichni byli kolegiální a ještě se mnou dlouho po konci posuzování boxerů čekali na výstavišti, než se vrátí z šití.
V Polsku máme hodně známých a teď jsme ty řady ještě rozšířili. Letos jedou se svými boxery i na ten tábor Libora Helleporta do Lukové. Už se těším..

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání