| Autor |
Zpráva |
Markét
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 17:30
- Nahlásit
Teď jsem se bavila s kámoškou od boxerů na téma vystavování. Moc se jí líbí, když se pes předvádí a handler má pamlsky v puse a pátrala, co to asi lidi "žmoulaj". Já osobně jsem viděla kousíčky tvrdého sýra.
Ovšem teď, když Charley s vidinou míčku plive pamlsky se musím vážně zamýšlet nad tím, jak si v kruhu nenápadně nacpu "do úst" míček na šňůrce???
b]corleona[/b]
Držím palce, ať obohacená smečka aspoň "nějak" funguje.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 17:42
- Nahlásit
corleona
Jaké jazyky takhle mezinárodně vychovávaný pes zvládá.To umí sedni česky,španělsky nebo i německy?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 18:22
- Nahlásit
corleona
Tak snad to bude smutný příběh s dobrým koncem. Takových moc nebývá...
Dannie
Já mám pocit že Bonnie teď má období,kdy si ze mě dělá jen srandu.....
Ten pocit mám od doby, kdy jsem Fee vzala prvně na cvičák... Celkem se to zlepšuje (s tím piškotem na mě vydrží čučet i dost dlouho), jen jsem teď kousala na jiného figuranta a bobule se nějak bála biče v ruce. Ne práskání atd., ale "hole"! U "mého" figuranta jí to nevadí. Tenhle druhý je trochu jiný, zase ale dokáže Fee víc nasr... Snad to bude OK. Taky nám to nějak nejde s rukávem, klín už celkem bere, ale u rukávu neví, co si počít (pořád by kousala někam do úrovně loktu...?!) Ještěže jí to aspoň baví, tak neztrácím naději.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 18:55
- Nahlásit
Lenda
Kverda "hovoří" německy, cvičil ho Němec a pak Ital žijící v Německu. Takže nejlépe je na něj hovořit německy s italským přízvukem.
Těch povelů je pár, takže jsme to v poho zvládali.. "fus, kom, zic, plac" ale taky "kretýno" a tady se naučil "kočička" a "ptáček"
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 18:59
- Nahlásit
Byla jsem dnes s Viktorou omrknout, zda se někde u nás na jižních svazích nedá už stopovat. Nedá. To je v pr.. s tím sněhem. Jen úzké proužky semo tamo, to je k ničemu.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 19:18
- Nahlásit
corleona
U nás už sníh pomalu mizí, ale je dóósti sračkovato, takže o stopičkách zatím nemůže být ani řeč. Výcvikář mi radil, ať Fee rozhazuju krmení, aby hledala a sbírala atd. Když jsem po nové garáži rozhodila hrst mastných "buřtíkových" kostiček, tak můj drahý choť zkolaboval. Po pěti minutách v komatu se probral a spatřil slimáččí šmouhy FeeBeených slintů šněrujících novou garážovou dlažbu...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 19:24
- Nahlásit
ola
Po návratu z Itálie "studoval" Tom obsah mrazáku. Zkrátka hledal.. co by snědl.. a pak vytáhl pytlík Tesco, čučí do toho a říká "Týýýý brďo, my tady ještě máme nějaké krásné vařené maso!!!"
Tak říkám: "To je zadní hovězí.. Osobně jsi ho vařil na stopy!"
No já snad nebýt doma, tak to sežere..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 23:08
- Nahlásit
corleona
tak to je fakt story s Kverdíčkem snad ho dostanete "do péče" a už bude mít svůj stálý domov!
Lidičky!
za tepla sem napíšu dnešní naši příhodu ...opět jedna z těch kdy mě Giordi dostala a já jsem prostě magor no, to už se nezmění...
Tak jsem dnes koupila novej kopačák! Vzala jsem ho Giordině na veliký prostranství polí a letiště... večer v osm... částěčně bahno, ale převážně sníh se zmrzlým povrchem , taková ta jednolitá krusta... no tak Denisa vykopla že, kopačák letěl, Giordina za ním... a za ním... a za ním... samozřejmě, že se ani nekutálel, jen klouzal, Giordina ho před sebou furt valila... napřed jsem si pochvalovala jak se proběhne... jenže se dostala k mírnýmu svahu a furt dolů... no a v té tmě byla najednou v řiti i s kopačákem! Musela jsem si popoběhnout a Giordi se zarazila až v remízcích, kde ji naštěstí kopačák zapadl do keřů a nemohla ho dostat ven, koza ani neštěkala, našla jsem ji podle funění a chrochtání, byla úplně v transu, že nemůže na ten kopačák...!
No jinak bych ji naháněla ještě dnes a už určitě až za Brnem... No a abych to neprodlužovala, tak samozřejmě keře šípkový s trnama, blato a bůhví co ještě v těch porostech... Giordi mi to znesnadňovala jak mi chtěla pomáhat, takže mě podrápala, poskákala, bunda celá od blata a navíc roztrhaná od těch trnů... no žůžo!
Ale jako jinak dobrý s tím kopačákem, na trávě je to bezva, jen asi na zledovatělým sněhu ze svahu dolů - to nic moc teda...
Giordi-fotbalistka bude tedy čutat radši zas až na travičce!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 06:27
- Nahlásit
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 06:31
- Nahlásit
to předešlé prosím přejděte jenom jsem zkusila a nic.Dala jsem do galerie pár fotek z naší včerejší velké narozeninové oslavy tak už máme doma taky roční placatku.Dort vyrobila dcera tak aby to bylo poživatelné pro celou naší rodinnou komunitu,chutnal nám všem.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 07:26
- Nahlásit
Chodka
Od nás velká, velká gratulace od vepříka i ode mně. Dort si měla teda krásný, sama bych se do něj pustila, teď ke kávičce by to nebylo vůbec špatný.
Chcete říct novinku??? U nás opět sněží ba přímo chumelí!!!!
A to jsem včera a v pondělí na prochajdě to jaro už tak cítila, nosem nasávala energii a je to zase v pr....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 07:31
- Nahlásit
Chodka
musíš vymazat ten odkaz co se ti objeví když klikneš tady na tu ikonku na vložení obrázku a vložit tam odkaz na tu tvojí fotku, ten zjistíš když si otevřeš fotku a pravym tlačítkem si dáš vlastnosti a zkopíruješ url odkaz obrázku
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 07:40
- Nahlásit
Vcelka
Dík za radu vyzkouším to, a s tím sněžením to je u nás to samý zase padá,a padá.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 07:50 - Změnil/a: Chodka
- Nahlásit
[imgs]pes.cz/gallery/t1143004812
Omlouvám se jsem hňup jdu to zkusit jinam
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 07:57
- Nahlásit
Market
no taky me to napadlo, ze bysme si poridili treba mopse, ale nejsem si jista jak by to fungovalo, nikdy jsem jineho pejsana nez boxera nemela
|
alli
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 07:57
- Nahlásit
Chodka
Také se s Allis přidáváme s gratulací! Moc pěkný dort.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 11:06
- Nahlásit
Chodka
Taky přejeme všechno nejlepší! Jak píše Vcelka , hned bych si dala kusanec dortíku ke kafíčku.. A kde jste proboha sehnali kočičky, co jsou na stole ve váze?
Denisa
To buď ještě ráda, že tam nebyla silnice, nebo rybníček, nebo jiné záludnosti. Já minule hodila smykem balonek na šňůře a vymlátila jsem okýnko u jednoho neobydlenýho baráku... Připadala jsem si jak pubertální smrad.../matka od dvou dětí - ha, ha!/ Balonek jsem pracně vydolovala a mazala domů!
Jo, a ta "Ladovská zima" už mě pěkně se.. ! Kubík včera se školkou hodili "Paní zimu" do potoka a radoval se pak odpoledne na sluníčku, že to fakt pomohlo. Ráno chudáček tupě zíral z okna na snášející se vločky...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 11:33
- Nahlásit
Chodka
jé, super narozeninová párty podle fotek! Taky s Giordinkou moc blahopřejeme k prvním narozkám a hodně zdraví a radosti!
ola
né, silnice tam není, to bych si nelajsla... jsou to šíleně veliký prostory... louky, pole, lány...
tak hlavně, že jsi nerozbila okýnko u obydlenýho baráku! to by byla sranda! Já zas jednou hodila lítacím talířem tak blbě, že mi zůstal viset na stromu... no taky jsem ho tam nenechala, docela dobrodrůžo, nějak jsem už pozapomněla lézt na stromy..., že se mi budou hodit věci z dětství téměř ve 30 letech... kdo by to byl řekl...
No s počasím... tady ráno lilo šíleně a do toho padaly obro-vločky! Teď přeprchává. Takže to bahno se ještě víc rozbahní až budeme úplně celí zabahnění bahňáci bahňatí...!
|
bord
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 12:01
- Nahlásit
Denisa
Pardon,že Vám lezu na boxiše,jen se mi vybavilo jak jsem nově zakoupený tenisák na šnůrce házela tak rozverně,až skončil na sídlišti na stromě.Pes blbě čučel,já blbě čučela,až jsem si všimla že je opodál výkop a válí se tam nějaký roury.Tak jsem nelenila,největší z nich dovlekla ke stromu(byla z nějaké tvrdé gumy či co) a snažila se asi 3m rouru opřít o strom a následně srazit balonek.Byla to strašná fuška.Byla jsem špinavá jak hovádko,ruce se mi třepaly,protože jsem rouru zvedala téměř nad hlavu a ještě jsem stála na jakési dlažeb.kostce ,z které jsem věčně sjížděla.No řeknu Vám,že bych těch sedm pětek raděj oželela,ale když jsem si všimla jak mě sledují kolem lidi a tvoří už slušný hlouček tak jsem se na to ani nemohla vyprdnout..no scénka.Nakonec se dílo zdařilo.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 12:14
- Nahlásit
bord
jo to je nejlepší když se ještě přidá obecenstvo
Mně včera Viky zase spadnul do potoka, šli jsme už z prochajdy, už po silnici a na jednom místě teče pod silnicí potok a je tam takový docela velký sráz bez zábradlí. No a zrovna jelo auto a já zastavila zrovna nad tim potokem. Viky seděl a jak to auto projelo, tak se otočil za nim na zadních a hodil záda dolu. Myslela se jestli si nezlomil vaz, pověsil se mi na obojku, no docela hustý. Jestli se ten chlap koukal do zpětnýho zrcátka taky asi nechápal. Viky pak chvíli chrchlal ale naštěstí byl v pohodě. To zrovna jak všechno tálo, tak byl ten potok pěkně hluboký.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 12:31
- Nahlásit
bord
no vidím, že jsme si podobný všichni... Já si kolikrát říkám, že je ta psice po mně tak zarputile urputná... no ale je to přece jasný, že to (kořist!!!) tam nemůžeme nechat, co by si o nás hafani pomysleli, kdbychom byli tak neschopní vůdcové smečky, že necháme někde kořist ladem...! Já mám psici-kořistnici, takže myslím, že bych ji ani odtam nedostala, dokud bych "kořist nelapila"!
Že ty seš z Brna... nechceš někdy na venčení společné... např. zde s lidmi s cz-psa... na setkání na Priglu jsi i byla že jo!?
A co máš vlastně za hafany?
Vcelka
Chůdě Vikoušek, ještěže to tak dobře dopadlo!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 12:40
- Nahlásit
Megginka určitě bude ráda co kamarádek ji přeje k narozkám.
Když je tu řeč o míčovém sportu tak my jsme včera zabrousily v rámci mejdanu do volejbalu s nafukovacím balonkem s Megginou jsme daly mač a docela byla prča. První míček sice po prvním dotyku packou praskl, ale další vydržel, už byla opatrnější.No a po boji jsme vyrazily na prochajdu a tam nás čekalo setkání s dvěma oříšk, kráčíme si to po louce a najednou se k nám ženou dva s ohromným štěkotem no a co můj statečný psík udělal vzal roha a velkým obloukem se ale potom vrátil k paničce.Od té chvíle se Meggina ode mě nehnula na krok až do doby co štěkající vořechové bylo v nedohlednu.To mám ale statečnou boxerku.
ola
Jinak kočičky jsem přinesla domů po prvním sluníčku, ale mám obavy, že tím pádem zase zalezlo a poslali nám ze zhora opět sníh.Už je nebudu trhat.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 13:57
- Nahlásit
Chodka
Přidávám se dodatečně s gratulací a mám dotaz: ten dort měla sama pro sebe? Poněvadž já bych asi placaté hubě dala jen kousek (samozřejmě aby se jí neudělalo špatně) a zbytek bych pro jistotu zkonzumovala sama - jéžiš, mně se sbíhají sliny!!!
ola
bord
Denisa
Jo, tak to nám se jednou podařilo hodit míček na šňůrce tak šikovně, že se omotal kolem větve stromu ve výšce cca 20 (vypadalo to spíš jako 50) metrů. To jsme ještě měli Daisy, která z toho málem měla infarkt. Lítala tam ve křoví ve snaze míček vyčuchat jako vždy a nemohli jsme jí vysvětlit, že už se sním nikdy nesetká. Náhradní míček jsme samozřejmě neměli a tak jsme ji museli odtáhnout domů násilím. Ovšem ty pohledy, kterými nás obdařila - jakože jsme úplně blbí, proč jdeme pryč, když tam přeci máme míček, že? Takové příkoří páchané na nevinné tváři bych už nikdy nechtěla opakovat.
Řešení: házet míček na ROVNÉ ploše s nizoučkým porostem o výměře minimálně 1 ha - pozice psovoda při hodu je uprostřed plochy, samozřejmě
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:08
- Nahlásit
Markét
Chudáček Daisy. Úplně ten pohled vidím!
Jo, a když už jsme u těch hodů míčkem, tak já na cvičáku, když házíme aport, tak těm, co moc neumí házet, vždycky říkám : "musíte se trefit do tý černý čepice..." Pochopitelně myslím TU čepici, kterou má na hlavě napařenou náš vycvikář... Pak není divu, že po mě hází koulema! (teda sněhovýma... )
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:36
- Nahlásit
Chodka
Přejeme s Eliškou všechno nejlepší!
Mě se to s tím balónkem stalo minulý týden, taky se mi omotal kolem větve docela vysoko. Měla jsem u sebe ještě takovou tu tenisákovou kostičku, tak jsem házela a házela, no a nakonec jsem míček dostala dolů. Ale připadala jsem si jak trotl.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 17:00
- Nahlásit
Ježiš.. to jsem se zas nasmála.. ty "míčové zážitky" !!
a pak ještě
po mě hází koulema! (teda sněhovýma... ..jsem málem spadla ze židle..
Chodka
Vše nejlepší ke špičatinám!!!!
No a při dnešním ranním pohledu z okna na husté sněžení s obr-vločkami se mi podlomily kolena..
Mamí!!!!! Já chci lééééétóóóó!!!!!
A při pohledu na foto s oslavenkyní Meggie a kočičkami jsem začla usedavě plakat..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 18:42
- Nahlásit
Sorry, ale můj pes je fakt asi imbecil!
Opět povel "vstaň" , jež jsem si přejmenovala na "stůj". Přestože si myslím, že ta moje vrána chápe, co po ní chci, tak dělá debila. Pokud stojí naproti mně (viz. video Dannie ), tak jažtakž na piškot zadek odlepí. Průšvih je, když je u nohy. Na můj povel "stůj" a strčení piškotu před rypák rozpačitě čumí, pak se nadzvedne a pak se dostane do polohy, kterou soukromě nazývám "psí křivice" (babička by řekla, že stojí jak "podesranej Sax" ) Pokud opakuji "stůj", tak v této srací (sorry) poloze i vydrží. Jakmile bych vytáhla piškot, tak si sedá (zvyk!) Takže teď baby raďte.
PS : Jediný, co ji musím pochválit je zlepšení chůze u nohy a rychlejší lehání při odložení za chůze (už to není želva se srdeční zástavou, ale šnek se střevním katarem...)
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 20:55
- Nahlásit
ola
Nevím, neporadím.. Já jsem tohle nikdy necvičila na pamlsek, měla jsem vždy psy nežravce. A naše holky teď necvičím. Já jsem to dělala rychlou ruční opravou psa. Zkrátka jsem toho skrčence dala vždy do normální polohy rychle a násilně, ale ne bolestivě a pak rychle pohladila po boku a poplácala.. Tím polácáním se narovnal sám-sama. A taky prodlužovala pauzu mezi jednotlivými cviky a kolikrát někdy raději úplně vynechávala "Sedni". Toš ale esli to je dobrý příklad, to ti nevím.. Ale "Sedni - Lééééééééhni - Taaaaáááááááň" má Nunyk jako jeden z mála cviků skoro vždy "za deset".
|
alli
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 06:21
- Nahlásit
To jsem se perfektně pobavila . Allis také dostala balónek na šňůře, ale ještě týž ten stačila tu šnůru rapidně zkrátit, takže nám se nikam namotat nemůže, ale už delší dobu ho nemohu najít...
želva se srdeční zástavou, ale šnek se střevním katarem...) Olo kam na ta přirovnání chodíš ?
Allis teď párkrát měla takový hlenovitý výtok, tak jsem s ní včera raději skočila k vet. a tak to vypadá, že nám holka konečně začne hárat.
Manžel si ji bral předevčírem do práce a jelikož nesl hodně věcí do auta, tak ji nechal doma ležet za dveřmi, že pro ni za chvíli přijde, když se vrátil, Allis tam vzorně ležela, jen zvonečkovi, co ležel na skříňce, narostla křidélka a sletěl na zem a Allis se samozřejmě tvářila, že o ničem neví .
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 07:10
- Nahlásit
Markét
dort byl udělaný tak aby chutnal všem a Meggi dostala kousek (což i já a manžel)dbáme na její linii a zbytek musím říct, že sežrala dcéra.
ola
Ty tvoje hlášky mě teda vždycky dostanou a opravdu moje představivost nemá meze (úplně vidím toho chudáka šneka)
Ještě se musím pochlibit jak působí na mě tahle drbárna,na dnešek jsem měla úplně živý sen,Corli nebudeš opravdu v té televizi? Já tě tam v tom snu viděla,byla si ale trochu jiná než ve skutečnosti a bylo to v pořadu Sama doma(vždyť ale sama nejsi tolik placatek...)Já totiž ráno když vstanu-neopařím se čajem ale pustím televizi a mám ji jako kulisu a tam v 5 ráno opakují pořad Sama doma a tam Corli mluvila o psech a měla sebou Nunyka!!Oni tam jsou někdy maminky s miminama!!!
ALE NECÍTÍM SE JEŠTĚ TAK ZLE ABYCH DOSTALA KAZAJKU!!!
|