| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 18:14
- Nahlásit
Lenda
Tak uděláme před vstupem do kruhu bleskové "školeníčko".
A nějaké rozumy vám určitě dá i p. Pastyříková.. To su klidná.
Hlavně mít: tenký řetízkový obojek a dlouhé vodítko (nepřepínací a ne popruh)
A propos - hrbík sem, hrbík tam, Nunda má zas díru v zádech, hrbíkem umí taky pěkně ladně hodit a má pohárů plný kredenc
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 19:09
- Nahlásit
Taky vlas, ale i s bobkem a měl ho ale z opačné strany než FeeBee.
To naše babička vždycky dávala k lepšímu, jak její sestřenice-švadlena měla jezevčíka. Jednou šla se psem na rande a ten začal tlačit... a u toho šel. Za ním se táhla metrová směsice ho....ven a barevných nití! Sestřenice celá rudá, nevěděla si rady. A tak milý galán přišlápl inkriminovaný "štrůdl" a "plopt" hned to z jezevčíka vypadlo. A to bylo panečeku v roce 1930!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 19:24
- Nahlásit
To jsou krásné příběhy..
Nudíte se? Kupte si pejska..
|
krystofka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 20:20
- Nahlásit
Až stromy vyhynou /což bude co nevidět / nasadíme kaktusy . A uvidíme co bude...... :
|
alli
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 20:41
- Nahlásit
krystofka
Nechci ti brát iluze, ale naše boxerka zlikvidovala i kaktus, co jsme měli na okně, zbyl jen prostředek z kaktusu .
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 20:42
- Nahlásit
alli
|
krystofka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 21:18
- Nahlásit
Tak se asi budu muset chodit kochat do lesa
a co boudička pro našeho ničitele..?zatím jsme ho měli doma v košíku přes zimu,ale v létě snad v noci vydrží venku ...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 21:24
- Nahlásit
krystofka
Taky jsme měli boudičky..
Pro velký úspěch zopakuji adresu:
http://www.maximusdeus.cz/bobri.htm
|
bord
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 07:25
- Nahlásit
Teda babáči máte tady bezva srandu ráda si Vaše forum pročítám a i když se musím přiznat,že boxer nebyl nikdy můj šálek čaje,s údivem zjišťuji,že poslední dobou mi jsou sympatičtí
a když potkáme nějakou ,,placatou hubu" obvykle mi to vyloudí úsměv na tváři a v duchu si říkám,no jen se netvař jak nevińátko,však ty budeš taky pěkná potvora.No a vybaví se mi ty vaše historky...a někdy mi je snad i líto?(asi už blbnu docela),že mám vcelku hodného teriéra.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 07:46
- Nahlásit
krystofka
a co boudička pro našeho ničitele..?
No, tak u nás je boudička celý náš patrový domeček. FeeBee může kamkoli v domě, ovšem má to i svá omezení. Jinak by to už nebyla boudička, ale zvěřinec.. Když si v noci šlápnu na pískacího ježka, tak bych nejradši šla a okamžitě z několika prken ztloukla budku na zahradě!
bord
S teriérama je taky určitě kupa srandy. Jen možná chybí ty slinty, chrochtání, chrápání, hyperaktivita, kazisvětství atd. Ale fakt je, že život pak stojí za to!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 08:08
- Nahlásit
bord
To tedy nechápu, seš si jistá, že máš bordíka? Ta naše "svině" totiž umí řádit skoro jako boxeři. A někdy ještě víc!
ola
S teriérama je taky určitě kupa srandy. Jen možná chybí ty slinty, chrochtání, chrápání, hyperaktivita, kazisvětství atd.
Nabízím, že ti na týden půjčím Lakinu, pak uvidíš, co je hyperaktivita a zejména kazisvětství...
|
bord
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 08:32
- Nahlásit
Markét
Je to můj první teriér a byla jsem varována,jak bude vše ohryzaný,bude neposlušný,sviňa kousavá a hlavně do paneláku ne protože bude štěkat celej den..pravda je taková,že nezničil ani jako štěně nic kromě hraček,akorát jsem pouklízela rozhryz.šišky a klacíky,do roku byl hyperaktiv.docela dost,takže denně běhat(pomalu chodit snad neuměl),útočný rozhodně není,sám na nikoho nevrčí a neprovokuje,ale je fakt,že si od psů nechce nechat nic líbit,v lese se mě drží i bez šńůry no a největší bomba pro mě je,že zbytečně neštěká.Na běžné panelák.zvuky nereaguje a pokud nahlásí v noci opilce,tak štěkne 3x,zjistí,že já nic,tak si zaleze.A největší plus,že je strašnej mazel,měla jsem strach,že pes nebude tak mazlící,ale překonal i předešlou fenku.Asi jsem měla štěstí na štěně.
Lakinu jsem viděla v tom kýblu od granulí,pěknej čertík
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 09:34
- Nahlásit
Téma o hovnech je věčné a vděčné. Musela jsem se s toho teď vysmrkat, jak tu slzím smíchy.
Náš hafo je teď dva dny zase nějak podezřele vzorný. Doma netknuto, nic neprovádí, nic neničí, Zdeněk se nad nic rozplývá samým blahem, já jen čekám kdy nás zase vyvede z omylu.
krystofka
my máme boudičku taky celý barák, sice chceme na jaře postavit kotec, ale to bude jen na případ nouze kdyby někdo přišel a on moc zlobil, že by se tam na chvíli zavřel, jinak bude mít furt volnost a možnost volby být kde bude chtít, takže s náma.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 09:36
- Nahlásit
Lenda
V Hradci je změna rozhodčího:
Psy i feny posuzuje Ráďa Fiala..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 09:53
- Nahlásit
Markét
tak to máš fajn, že máš Anči důvěru co se týče vyndávání visících věcí od konečníku... U nás je to tak, že G. dostane amok a začne si to honit dokolečka dokola, chce si pomoci sama, jenže si tam nedosáhne, dělá tedy moty moty, přičemž vždy upadne a zase vstává, je to jako tanec sv. Víta! A nejlepší na tom je, že se to stává pravidelně když jednou za 1/4 roku musí vyvenčit Martin a tady ten tanec G. provádí na chodníku u úzkého pásu travičky... je vždy patřičně nasrán, protože srací Giordi nemůže dlouho prý odchytit...
Giordi z toho má docela hrůzu, protože co jsem zažila vždy já, tak že jak jí to vytahuju, tak vždy hystericky zakvíkne, asi to není moc příjemné, takový ty trsy trávy anebo obalený různý šňůry bůhví čeho...
Jo a někdy se toho chce taky zbavit zběsilým úprkem... chudák vždy tryskem běží a pak se zastaví, zkusí v naději, že teda už to bude pryč a ono nee... chuďátka naše malý pažravý... příště si to sežerou zas...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 09:56
- Nahlásit
Tak v našem domečku (boudičce) se už otočily kliky o 90 stup.
Ivan je doma tak já včera dorazila domů z práce a šmátrám po klice a ona nikde, teda otočená dolů tak já teď jako blbec ještě přemýšlím na kterou stranu kroutit klikou.Hlavně, že se nevětrá a není stále oteřeno na dvůr a Meggina už má útrum .
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 10:16
- Nahlásit
Chodka
Hmmmm.. tak to budete mít asi poškrábané dveře.. Nunýk je taky "otvírač" a je mu kolikrát jedno, že je zamčený. Už za to dostal i po hubě, ale snaží se otvírat pořád..
Když jsme kupovali dům, tak původní majitel nám ukazoval, že všude jsou dveře "Sapeli" a významně při tom zvedal obočí. My jsme nevěděli, co je Sapeli, tak jsme na sebe jen krčili ramenama, usoudili, že to bude asi dobrá značka že... , my víme, co je Eukanuba, Gappay a tak..
No a tak si teď říkáme, že některé dveře u nás už nejsou "Sapeli", ale: "Drapneli", jiné už "Kurefski Podrapneli"...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 10:23
- Nahlásit
corleona
...v případě ničení dveří značky "Drapneli" hoď po Nunýkovi šrapneli!
Chodka
My zas každý den zamykáme několikero dveří...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 10:59
- Nahlásit
corleona
Dveře jsou poškrabané ale žádná světoborná značka to není je to klasika 30 let stará
Zamykat nemůžeme Meggi když není nikdo doma tak je venku, tohle otvírání probíhalo za přítomnosti lidí prostě nechtělo se ležet na gauči tak se šlo zvětrat lidi na ulici.Kdyby se zamykalo tak nosíme klíče na krku a vypadalo by to jako když bydlíme na zámku.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:02
- Nahlásit
corleona
Psy i feny posuzuje Ráďa Fiala..
To je plus nebo mínus? Trošku to rozveď...
Denisa
Úplně vidím tvého přítele, jak zoufale čeká u rotující Giordi, které vlaje pod ocáskem prapodivní útvar. To, že má snahu před tím utéct, to je asi taky nějaká boxeří "ulítlost". Naše FeeBee když si nahlas prdne, tak se taky snaží prchnout... Pak se vrátí na inkriminované místo a nasává roztaženýma nozdrama, co to tam "ten zvuk" udělal za smrad...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:23
- Nahlásit
Tak jsem vcera te svoji smecce koupila uzene ocasky. Vypadalo to docela zajimave. Jen jsem narazila na problem, jak je uklidit do batohu aniz by mi znej koukaly ty spicky tech ocasku , nastesti mi pichnul kamos ktery mi je proste zlomil. Uz vidim jak jedu busem a lidi na me koukaji co ze mi to tam z toho batohu kouka...
Ale jinak meli uspech, Tina si s nim chvili hrala a pak se na nej vrhla, az z nej zbyla jenom jedna kosticka. Rano dostala slachu, ale myslim ze si ji dava az tak mozna te, to jeji rani spacstvi je fakt neco. Je to vzdy takova opuchlina
Posledni dobou ji tyhle smradlavinky chutnaji cim dal vic.
Tina pri svem prdu neutika, ale vzdycky se tak zatvar, jako co to bylo??? To je divny, komu to tady uniklo???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:43
- Nahlásit
Denisa
...v případě ničení dveří značky "Drapneli" hoď po Nunýkovi šrapneli!
Ty víš, že na ně má Tom firmu? Nebo to je náhoda?
ola
Změna rozhodčího je každopádně nepříjemná. Já se například na výstavy hlásím podle rozhodčích. No ale v tomto případě je to myslím dobrá zpráva. Myslím, že Radim nebude moc přísný. Moc toho odposuzováno nemá.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:09
- Nahlásit
Tak drapneli myslím máme i my, a den ode dne je to horší a horší, ale už jsem se s tím smířila. Navíc máme komplet ohlodaný takový ty lišty jak lemují dveřní sklo. V sobotu ráno jsem odjela na 45 minut pryč, Eliška se válela u mě v posteli, tak jsem si říkala, že jedu jen na chvilku, tak jí nechám v pelíšku. Když jsem se vrátila domů, tak se mi chtělo brečet. Absolutně nechápu, jak se jí podařilo za takovou chvilku totálně rozcupovat polštář, udělat díru v matraci, rozkousat prostěradlo a postel posunout asi o půl metru. Škoda, že jsem to nevyfotila, asi by jste se slušně bavily. Ani jsem jí za to nenadávala, moje blbost, jsem poučená, navíc tak strašně funěla jak jí to dalo zabrat, že jsem měla chvilku pocit, jestli to není její poslední hodinka.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:11
- Nahlásit
corleona
...já jsem děd vševěd! Ne, nevím! To má nějakej army-shop nebo co?! Šrapnel jakožto běžně dostupná hračka?! ...prostě se to rýmovalo...
Paja s Tinou
teda to má Tina kulinářské speciality - ocásky! Giordině taky smradlavinky chutnají, akorát Martin trochu bručí když mu jde pak dát hubičku... G. má takovej tlamo (ústní) sprej a prej jí mám po tom vždy vystříkat tlamičku... tak jsem mu říkala jak jemu by se líbilo kdybych mu zrušila chuť třeba po takovým opečeným kolínku nějakým ústním sprejem... však on si zvykne... mně G. pusinkovat tak vehementně nechodí, tak to neřeším
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:15
- Nahlásit
Denisa
Ne, ale firmu na ohňostroje a jiné bouchací blbiny www.pmcostrava.cz
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:21
- Nahlásit
Denisa
Co vlastně autí? Už jezdíš?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:23
- Nahlásit
corleona
jé, aha, už jsem mrkla!
tak až budu chtít uspořádat Giordince k narozkám psí párty i s ohňostrojem, tak vím kde hledat...!
no jo, ale to by mi tam moc psích kámošů vlastně nezbylo, hodně se jich rachejtlí atd. bojí...
to Giordi nee, ta je i aportovala...!
Libka
chudinka Eliška jak ta se musela nadřít než provedla ty úpravy! A ještě v tak rekordním čase! Jestli ona by si nezasloužila spíš tvůj obdiv!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:28
- Nahlásit
Libka
no zatím jen malinko a pomalu...
tak zajíždím to, ten můj traktůrek...
chci co nejvíc jezdit s "instruktorem" přítelem, abych si osvojila správné návyky a neupadla zas do svých špatných stereotypů řízení... a ten nemá zas moc času...
no ale jde to, akorát Martin vždy promlouvá k Giordině co sedí vzadu, že prý - Giordi taky se tak bojíš jako já? nebo na křižovatce - Giordi rychle, poslední šance na vystoupení... a tak no a jinak mi nadává co může, ani jsem nevěděla co zná sprostých slov... ale jde mi to k duhu, tak to je hlavní...!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:53
- Nahlásit
Denisa
Instruktáže od drahé polovičky moc dobře znám, už několikrát jsem auto odstavila, že jako ať si řídí sám, když je tak chytrej. Od jisté doby mi svou zpětnou vazbu dává až po úspěšném zaparkování, když teda nejde zrovna o život. Hlavně, že jezdíš, tak držim palečky, ať to jde.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:56
- Nahlásit
Denisa
Když jsem dělala řidičák, tak mě taky učil řídit můj nynější manžel. Vždycky jsme se tak zrafali, že jsem dokonce jednou vystoupila na přezejdu na kolejích a nechala ho tam! Dodnes mi to připomíná!
Libka
To musela Eliška být hóódně uražená, žes jí nechala doma samotnou. To se pak nemůžeš divit, že se snaží napáchat co nejvíc škody, aby sis to příště rozmyslela a zůstala s ní hezky doma!
corleona
Škoda, že jste tak daleko. V letě pořádá naše kynologická organizace velkou Benátskou noc a tam vždycky děláme mega ohňostroj, tak by měl Tom kšeft!
|