| Autor |
Zpráva |
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:55
- Nahlásit
http://www.mujpes.cz/galerie/27392.jpg
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:28
- Nahlásit
Paja s Tinou
Krásný fotečky. Tina, jak tam sedí, je teda impozantní! Super!
corleona
Jaká byla výstava v Hradci? A jak se aklimatizoval bostonek mezi tolika placatohubými obludkami?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 18:54
- Nahlásit
Paja s Tinou
fotky pěkný, brr až je mi z nich zima jak se ráchaji v tý vodě. Tam jak Tina sedí tak vůbec nevypadá nijak jako hubeňour.
U nás před chvílí pěkně sprchlo a za zahradou se nám udělala krásná duha. Protože sem z estránek nejdou vkládat fotky tak se jukněte na vikyho stránky musela sem to vyfotit.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 19:07
- Nahlásit
Vcelka
Krásná duha a jak je vidět na fotce s Vikym, tak jak se říká - na konci duhy je poklad. Teda, když si ten konec duhy opticky posunete nad Vikyho...
Jinak musím podotknout, že o víkendu (teda hlavně v neděli) jsme s mužíčkem pracovali na odstranění škod způsobených naší zahradnicí a zároveň jsme vyprojektovali a následně zrealizovali ochranu naší zeleninové zahrádky, ze které si Fee začla postupně, ale jistě, dělat srací koutek. Dohnal nás k tomu fakt, že z pěti ostužin na podzim pracně zasazených Fee čtyři vyrvala i s chabým kořenovým balem, aby je následně nacpala do odtokového kanálku pod okapem, který změnil část zahrádečky v rýžové pole... Finischovalo to ošklubaným foliovníkem, kde jsem hodlala i letos pěstovat papriky. Po bobulině úpravě by to musel být druh paprik větru, dešti značně odolný!! Teď má potvora smůlu. Snad...
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 21:37
- Nahlásit
krista
Bety vyoperovával tu ošklivou věc v narkóze. Na vteřinu zaváhal, jestli by se to nedalo dělat v oblbovačce ale jakmile se jí chtěl podívat do tý její papuly tak začala vyvádět a neotevřela a neotevřela a to jí ještě nic nedělal.
Takže jí dal narkózu. Nic to není, domu šla sice omámená ale po svých.Akorát je strašný když jí píchne tu injekci a ona se ti najednou sesune do náruče a spinká, je to strašně divný.A když jí vzbudí je strašně omámená a motá se. Do rána se to ale úplně spraví a je to zase praštěnej boxer se vším svým elánem.Bety snad ani nevěděla že jí něco v tlamě dělal, vůbec jí to nebolelo.
Držíme s Bety palce ať to dobře dopadne, a napiš
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:37
- Nahlásit
Dobre ranko, tak dnes je venku zase krasne prijemne, tak si rikam kdy uz mam odhodit pripadne tu zimni bundu a zimni boty
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:18
- Nahlásit
Taky přeju krásné ráno(spíš už dopoledne)
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:19
- Nahlásit
Paja s Tinou
U nás už neni vůbec krásně,spíš to vypadá na déšť.....Navíc se prej má od zítřka ochlazovat...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:44 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
Výstava v Hradci byla fajn. Pan rozhodčí příjemně překvapil. Byla to tuším jeho první výstava, ale byl fakt dobrý. Žádné všeobecné tlachání typu: "typická středně vysoká zlatá fena.." (které platí na devět fen z desíti), ale u každého psa pak v závěru divákům řekl nahlas, proč je dal na které místo a proč např. snížil známku. Pojmenoval všechny vady bez pardonu, ať psa drží p.Žarská či pan XY, co je na výstavě s psíčkem poprvé. Málokterý rozhodčí to totiž dělá, že by až tak moc vytýkal chyby, zvlášť když vystavuje "kolega" a většinou to všichni tak nějak zevšeobecňují a tím pádem jako by neřekli nic a laik z toho pak nemůže být moudrý, protože např. "nějaké úhlení končetin nepozná" a myslí si např, že jeden pes je první, protože má na hubě bílý flek a ten druhý nemá (i takové perly jsem jednou u diváctva zaslechla). Tak jsem pak Radimovi vysekla poklonu, fakt se mi líbil. I jinak
Jo a Brauny byla V4, ale hlavně asi kvůli hopikání a hopskání. Ale měla velkou konkurenci, byly tam pěkné feny. Její sestra Beladora byla první. Je sice dlouhá, ale jinak moc hezká, akorát teď ve Zpravodaji má uděsné foto.
Boston se jakž takž aklimatizoval - byl dost vyjevený a a odmítal i chodit. Dokonce se ale u kruhu i nervnul a jednou zaštěkal. Tak jsem ho pochválila, lae pak ho zas nešlo zastavit.
Proběhl se s briardem a pak z toho zážitku prospal celou neděli.
V pondělí měl další šok, neb jsem ho vezla na veterinu. Nějak moc kašle, tak jsme se báli, že to je srdce. Vet říkal, ať radši přijdu, že si ho proklepne. Srdce to není, je to zvýšené měkké patro a tím pádem se přidušuje.. To moje bílé štěně to měla tenkrát taky. Takže Fifin půjde pod kudlu. Ještě nevím, kdy. Nundu má taky řezat, má pořád natržený ten kolenní vaz. Vet se mě v pondělí ptal: "Tak kdy?" A já říkám: "No mě je to fuk, jak to vyhovuje tobě!" A on na to: "Áááále!!! Já se ptám, kdy zas vyrazíme na Stodolní!" Takže doma kulhavý pes a panička s vetem na stodolní v mexickém baru Desperado nalití tequillou. To jsou dneska lidi..
Jo! A dneska je v té TV! Jak jsem odmítla účinkovat.. Ve 20 hod. na ČT2, tak se nezapomeňte dívat. Doufám, že zase neoslovili v čekárně nějaké stupida, jak to v reportážích z Ostravy bývá. To tady totiž není problém..
Jo a ten článek o vyšetření srdce teď ve Zpravodaji je taky jeho. Kladla jsem mu na srdce, ať to napíše česky, ne latinsky, jak má ve zvyku se mnou komunikovat. Tak snad se mu to povedlo. On mi totiž kolikrát vysvětloval nějaký problém u mého psa, sáhodlouze vysvětloval, navrhl pak operativní řešení a čekal, co já na to. A já na to většinou říkám: "Já ti sice vůbec nerozumím, ale důvěřuju Ti."
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:15
- Nahlásit
ola
Jo, Olo a ty Tvoje frky.. ty jsou vždycky boží ..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:26
- Nahlásit
corleona
Tak to jste si to v Hradci celkově užili (i s bostonkem). Myslím, že bostoni na to měkké patro docela trpí. Pak právě chrčí, chrápou, zadýchávají se atd. No, snad to vet zvládne a oba kluci operaci ustojí dobře. Pokud nezapomenu, tak toho "tvýho" veta dneska omrknu.
Jo, a máš recht, že u tý Beladory už horší fotku dát ani nemohli. Vypadá tam jako jezevčík s velkou hlavou... Ale asi bude pěkná, když zvítězila.
Jo, a ještě - koukala jsi na slovačFender? Mají tam fotky nových štěňat s tím krásným taťuldou! Jsou k sežrání. S manželem jsme si (jen tak ) jednu čubičku vybrali a včera jsem koukala, že už tam není, takže je asi prodaná.
Mimochodem - ty Tvoje frky - to nejsou frky.... TO JE ŽIVOT!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:27
- Nahlásit
corleona
20 hod.ČT 2 poznamenáno,škoda,mohla ses tam alespoň mihnout a mávat
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:31
- Nahlásit
Paja s Tinou
super fotečky, tak Tína už se taky letos koupala! Na té sedící fotce vypadá velmi moudře až přemoudřele! Se mi stejně líbí nejvíc ty celohnědý placatky!
Vcelka
na stránky teprve juknu...!
zzizalka
tak já vás včera viděla jít po Slovaňáku... vy chodíte taky za Chybou? To jste asi šly na ten zákrok... My jsme byly s Giordi daleko, ale kdybych zavolala, tak byste nás slyšely... jenže mně se vybavilo jen tady ten tvůj nick z diskuze zzizalka
a nějak jsem si říkala, že na to byste se asi neotočily a navíc těch lidí na tom náměstí... no tak nic no...
Jo a hlavně, že to má už zasebou... Giordi takto vyoperovali 3 bradavičky... ale fakt bradavičky.
corleona
chůďátko bostoňátko... držím pěsti na takovou operaci a taky Nundovi samozřejmě!
jo a všechno nej k svátku! u tebe si kupodivu pamatuju jméno!
zzizalka
prostímtě prozraď mi své jméno, já vím, že jsme se představovali na cvikoši, ale už mi to vypadlo... už si to zapamatuju a budu vědět jak na tebe zavolat příště...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:40
- Nahlásit
ovšem tahle fotka z Cavecanisu nemá chybu
je to bílý boxer Alabastr, je vlastně z prvního vrhu z Cavecanisu s tou jeho majitelkou jsem si psala a vyměnila nějaký fotky, je skoro jako Viky. Maji ještě Boueardskou dogu, taky moc pěkný haf.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:42
- Nahlásit
Vcelka
úplný umělecký záběry! A Vikouš moc pěkně hačá! mám taky fotky s Giordi a duhou za náma... ale asi doma v komplu... to v létě pršelo, do toho duha, v dálce hřmělo a lítaly blesky a já jsem vylezla na kopec za vesnicí u nás na chalupě a Martine foť! on sice namítal, že to není nejlepší lézt na nejvyšší kopec v okolí , ale já chtěla ten záběr, tak co... a povedlo se, doma to vyhrabu a pochlubím se.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:44
- Nahlásit
Vcelka
tak to fakt nemá chybu!!!!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:45
- Nahlásit
corleona
jo vidíš, no tak to se taky přidávám ke gratulaci. Vidíš kdyby jsi šla do televize, tak jsi si to dneska mohla dát jako dárek k svátku to tvoje vystoupení v telce.
Denisa
hele a neměla ty jsi náhodou minulý týden narozky? Tak taky všechno nejlepší. pac a pusu na čumáček všem oslavencům.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:51
- Nahlásit
Vcelka
no jo, měla, ani mi to nepřipomínej, zas o rok starší páka! Ale díky za přání a za to pac a pusu, to bylo od Vikouška že jo?! Tak to mu moc děkuju! A ty už máš oslavičku za sebou nebo tě teprve čeká?!?! Já jsem fakt hlava děravá, ale matně si vzpomínám, že jsme stejně staré téměř na den, že jsme si to tu psaly že?!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:54
- Nahlásit
Vcelka
Denisa
Díky díky..
Ale vidět se v TV, to fakt nemusím. Mě stačí některé amatérské záběry z naší nebo jiné rodinné kamery..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:56
- Nahlásit
Denisa
Taky gratuluce !!! Vše nej - to je krásné, takové mládí!
Já "slavím" na Velký pátek. Haúúúúúúúúúúúú! Hrůza, 36
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:01
- Nahlásit
corleona
Pan rozhodčí byl fakt super.
Měla jsem pocit,že se mu Brauny i líbila,ale to naše amatérský vystoupení! Máme do příště co trénovat.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:07
- Nahlásit
Denisa
já už to mám za sebou, jsem o pár dní dřív než ty.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:11
- Nahlásit
Lenda
To se naučíte raz dva. Kdybys viděla mě a moji první fenu, jak jsme se plantaly jak bludní Holanďani v roce 1992 po kruhu..
Vy jste proti tomu vystupovaly profesionálně. Akorát Brauny vypadala, že je hodně veselý psík
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:11
- Nahlásit
No jo narozky se tady probíraly a bylo Vás tady víc "březňáků" co, tak dodatečně všem kdo slavili jindy a slaví dnes všechno nej,nej
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:17
- Nahlásit
zzizalka
Tak už to máme za sebou..... Měli jsme přesně to,co jsi psala-papilom,či co.Říkala,že je to virový,že to mohla chytit prakticky kdekoli.Jenže,prej už to měla poškozený a doktorka tam našla i další malou.... Tu jí podvázala,prej jí to odpadne samo(doufám,že ne do postele) no a tu větší,že jí vyřízne....Tak jsem zjišťovala,jestli pod narkózou nebo stačí něco jednoduššího.Vzhledem k tomu,že paní doktorka je jediná(krom bližší rodiny),kdo tý naší obludce může šáhnout do tlamy,aniž by jsme ji já nebo přítel drželi,tak usoudila,že jí dá oblbovačku a ještě jí to opíchá...
Tak to máme venku a budeme čekat,až ta menší odpadne.
Taky se vaši hafíci tak bojej k vetovi??My vlezem do čekárny a už se klepe jak ratlík..Včera dokovce drkotala zubama,jak kdyby měla zmrznout...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:19
- Nahlásit
Taky všem,kdo slavili nebo slaví narozky všechno NEJ!!!!
Jsem tu asi nejmladší,co?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:19
- Nahlásit
teď koukám že švagrovka něco vyfotila v neděli na cvičáku, zkusim to sem dát jestli se to zobrazí.
To jsem já a Viky
a tohle je Michal který nás cvičí a v levý ruce drží toho boxera a v pravý pitbula.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:20
- Nahlásit
Jee tak ta fotecka je moc pekna, jak jeste vyhlizeji do dalky - no super.
Corli, vy si taky stale uzivate. Je skoda ze si tam u toho nataceni nebyla, takhle se muze i klidne stat ze na to zapomenu...a nebo nas zkousis a treba se tam opravdu objevis
Denis, ona se takhle tvari casto, ale je fakt ze jak tam sedela tak se k nam zrovna priblizoval ten zlatak. Musela na nej hodit ten svuj ksichtik, ale nastesti si porozumeli. Treba se takhle zase socializuje a prestane tolik vyjizdet na pesany...
Jinak k tve fotce, docela se Martinovi nedivim ze se mu na ten kopec nechtelo...alespon ja jsem cela nervni kdyz je bourka a ja venku. Kdysi zacalo hrmit na Radhosti a ja uz ukecavala kamose ze uz jako radsi pujdem. Nakonec se to prehnalo a vsichni ze me meli srandu...no jo takovej jsem v bourkach srabik
Jo nemate nahodou nekdo nejaky video kde boxer kouse na figuranta?
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:22 - Změnil/a: Chodka
- Nahlásit
Krista
Tak je dobře, že už to máte za sebou přejeme brzké zahojení
Naše Meggina se vyjímečně nebojí veta když tam jdem tak je v ordinaci jako první a začne tam všechno očuchávat.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:24
- Nahlásit
corleona
Ona je hlavně hrozně vítací.Když jí někdo požádá,aby ukázala zuby,raději mu skáče do náruče a podobně.A zbytek jsem zmatlala já.A díky za pomoc,on pániček na to moc není.
|