Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:29
- Nahlásit

Krista
Viky se taky děsně bojí veta, taky se klepe jak ratlík, ale na druhou stranu je to možná lepší, protože od něj si nechá absolutně všechno udělat. On se mu může podivat všude, všude mu v klidu nakapat, to od nás si nenechá to ho držíme dvá a máme co dělat. U veta sedí jak oukropeček, staženou prdelku a dokonce už i pozná před tim městem kam chodíme, že tam jedeme. To začne vždycky v autě jakoby natahovat a kňourat. Sranda byla teď v neděli, když jsem tudy vlastně jela na ten cvičák, tak on zase začal popotahovat, tak sem ho musela uklidňovat že nejedeme k doktorovi.
Tak ať se jí to brzy zahojí.

corleona
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:37
- Nahlásit

Tak si představte, že právě začal hlásit náš vesnický rozhlas a ty naše feny do toho vyjí ako šialoné, že není nic slyšet. Možná hlásí evakuaci.. Už vidím tu další stížnost, nejen, že máme údajně "ekologickou časovanou bombu", ale máme i "rušičku vysílání"..
Pak ještě tak řvou, když k nám občas zavítá Family Frost.. Asi chtějí nanuka..

Krista
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:39
- Nahlásit

Vcelka
To se musel chudáček bát..............
To Meggi vždycky jakmile dostane injekci,nebo něco,tak peláší z ordinace tak rychle,co jí nožky stačej...
Třeba minule,když jí doktorka měřila teplotu,tak to tam málem zbourala,lidi v čekárně nám museli otvírat dveře a pak je zase zavřít,jak mě za sebou vlekla,aby byla co nejdřív schovaná v autě a ta zlá doktorka už jínemohla nic udělat....
Pobavili jsme celou čekárnu...

corleona
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:41
- Nahlásit

Naši boxeři se nebojí ani jeden. Chtějí to tam všechno sežrat. My máme problémy s agresivitou. Ale veterináře milují. Včetně mě
Jediný, kdo má třes, tak je boston Fifin. Ten se třásl už v autě, stál mi na klíně na drápech a třestil bulvy na přední sklo do směru jízdy. Se obávám, že protijedoucí řidiči, když nás minuli, při tom pohledu bourali.

Krista
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:42
- Nahlásit

corleona
Naše feňulka taky vždycky vyje,ale s tim jejim hláskem je to spíš k smíchu.....
To byste musely vidět...

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:44
- Nahlásit

Vcelka
jé, tak to jsem ty tvoje narozky propásla, ale dodatečně taky všecičko nej a Giordi ti posílá velkou slintavou hubu, to jsi ráda co?! Jo a na té fotce máš super gaťata a jako dvojce vám to teda sekne!
a ten Michal má boxera i pita?! nebo to nejsou jeho? mně se pitové a podobní líbí, i povahově se mi líbí k lidem, ale ne ke psům teda a nějak si nedovedu tu kombinaci pit a boxer představit, že by se nervali... ale pěkní pejskové jinak.
Paja s Tinou
no to byste si s Martinem mohli podat ruce teda!
jo já video mám s Giorďaskou... ale na CD a nevím jak to dostat do mejlu či na nějaký web... a proč to chceš, na pokoukání?
Krista
tak já jsem to asi popletla s tou zzizalkou na tom zákroku jste teď byli vy... tak to je bezva, že to máte za sebou... Giordi se vetů nebojí, nebo to není poznat tedy, možná se bojí, ale vždy u ní převládne to boxeří prdelení a vítání každýho člověka, takže i veta vítá a prdelí se... když byla štěně, tak teda jsem ji musela při zákrocích fest držet!!!! jinak by se vyškubla, to ráda neměla, že musí vydržet být vklidu... no a teď už je tak suprová, že na stole zatuhne a drží... myslím při injekcích, stříhání drápů a tak... no a pak se zase zavrtí a jde si pro koko od veta...
Lenda
Ona je hlavně hrozně vítací.Když jí někdo požádá,aby ukázala zuby,raději mu skáče do náruče a podobně tak tak, to znám taky!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:51
- Nahlásit

Tak ja se take pridavam ke gratulacim vsem co meli narozeniny i svatek...nejak nestiham!!! Tak at vam vse vychazi!!!
Krista, tak to z nasich pesanu se neboji ani jedna a vzdy tam chodi vcelku rady a kdyz odchazime tak jsou taky v pohode Vetsinou mam pocit ze se jim tam fakt libi!
Krista, myslim ze tu asi nejmladsi nejsi, ale jista si tim teda nejsem

Lenda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:53
- Nahlásit

Denisa
Někde jsem tu četla přirovnání"jako opička na provázku".To se mi zdá výstižné.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:56
- Nahlásit

Jo jinak at se z toho Kristo brzy dostanete!
No chtela jsem se Denis pokoukat a kamoska se me taky ptala jestli neco nemam, ze pry jeste boxera kousat nevidela...

corleona
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:56
- Nahlásit

Lenda
opička na gumě - ta, co se prodává na poutích

Chodka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:04
- Nahlásit

Krista
To Meggi vždycky jakmile dostane injekci Ty máš Meggi? To já mám Meggi To je taková shoda?

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:07
- Nahlásit

Lenda
corleona
jo, přesně ta!
Paja s Tinou
...tak to kamoška o hodně přišla, že ještě neviděla...!
no já už brzo budu mít ty stránky, tak to tam rovnou šupnu, nějaký výsek z kousání!
stránky už skoro jsou, jen brácha furt lítá někde po dízách, má prostě jiné starosti a radosti než Giordininy stránky, ale už to prý bude co by dup!

Dívali jste se na Jáchyme hoď ho do stroje? Ten Gregor měl přesně takový malý bílý trojúhelníček nad čumákem jako Giorďaska!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:07
- Nahlásit

corleona
jo když jede Family Frost tak je po našem městě taky slyšet vytí psů.
Krista
Viky když chcem jít do ordinace tak se šprajcne ve dveřích a buď ho musí vzít Zdeněk do náruče a odnést a nebo ho jeden musí tahat ze předu a druhý tlačit za zadek. No a když jdeme z ordinace, tak to letí ven že za nim člověk jede pomalu po smyku.
Denisa
ten boxer a pit nebyl toho Michala, ten byl holek co tam chodí taky cvičit. Ten pitbul je dobrej, ta holka prodává tady ve zveráku a má tam pro něj udělanou takovou boudu, tak tam s ní vždycky je a je uplně v pohodě. Zrovna včera jsem za ní zašla, tak mně přišel přivítat, očuchat, olízat, je krásnej. Přitom na tom cvičáku je vidět jak je dravej, jak jde po kořisti, Michal ten s nim ale dělá divy, ten pes si od něj nechá všechno líbit a vůbec po něm nevyjede. Taky zkoušeli takový to že pověsili peška na lano a vytahli ho asi dva metry vysoko a on na něj vyskočil, zakousnul se a držel. Držel furt, fakt hrozně zajímavý, to sem ještě neviděla. Takhle máš pocit že to musí být hrozný zabiják a přitom je to takovej mazel, i když k Vikoušovi jsem ho radši nedávala, to nevim to myslim že by po něm asi vyjel.
Jinak ten Michal ten má fenku pitbulku, pak dobrmana a snad ještě ovčáka, neměl je tam ale sebou. Toho dobrmana snad připravuje na nějaký závody.

Krista
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:10
- Nahlásit

Chodka
Tak abych to vysvětlila,jmenuje se Krista Jisuko.Jenže když jsme se rozhodli pro další boxerku,tak jsme si připravili jméno předem-takže jí říkáme Meggi...

ola
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:11
- Nahlásit

Tak se taky přidám. Jelikož už v tom mám maličko hokej, tak přeju těm, co mají nějaký oslavování všechno nej, a těm, co mají nějaký choroby a nemoci, tak přeju brzký uzdravení. Pokud se to někomu prolíná, tak přeju všechno najednou! Ufff! Potřebovala bych nějakej seznam, kdo má jakýho psa, jak se jmenuje, věk atd. Pes i majitel. Už ztrácím přehled!

corleona

Ten se třásl už v autě, stál mi na klíně na drápech a třestil bulvy na přední sklo do směru jízdy.
Úplně to vidím - jak od Disneyho...

Krista
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:13
- Nahlásit

Vcelka
To jsme na tom asi hodně podobně,akorát do tý ordinace jde jak největší hrdinka a pak vevnitř skáče a hrabe na dveře,že chce ven a v čekárně nekouká ani nalevo ani napravo,jen aby už byla pryč.

Denisa
Člen
- Nahlásit

Vcelka
...já právě znám pity a stafordy apod., tak vím, že jsou mazlíci na lidi tak jako boxíci. Ale na hafany teda jsou většinou dost drsní, no právě tak jako někteří boxeři!
jo, já znám u nás ve výběhu jednoho už starýho pita a ti vždy přijdou do výběhu, pověsí psa na takovou poloohnutou větev a on si tam visí, zatímco ostatní psi se tam honí, tak on si povisí a pak jdou domů... to by se mi taky líbilo, takhle někam pověsit Giordinu do průvanu, pokecat s lidma a pak jít s vyvenčeným psem domů...!

Chodka
Člen
- Nahlásit

Krista
Tak to já jí říkám důvěrně trumpeta Meggi.Jinak Meggi zdraví Meggi

ola
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:20
- Nahlásit

Denisa

zatímco ostatní psi se tam honí, tak on si povisí a pak jdou domů...

Sakra, to by se mi hodilo i na děti!!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:32 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

Denisa
no oni v tom právě asi soutěží třeba na pitbullshow, který vyskočí nejvýš a musí se samozřejmě udržet. Tohle taky měli hozený přes větev a jak se držel tak ho po chvíli pomalu spouštěli na zem. Když sem to viděla, tak bych s těma jeho zubama teda nechtěla přijít do křížku. A je fakt že na lidi jsou v poho a na psi ne. U toho boxera mně to ale docela překvapilo, čekala sem že když jsou s Vikym stejně starý že to bude taky takový troubeles, no a on teda koukal jak vrahoun a vrčel.

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:42
- Nahlásit

ola
no tak to vyzkoušej, třeba se jim to bude líbit! Jen u toho mladšího bacha, už má "přezubeno"?! Nebo to je jedno, naopak mléčné zoubky nepotřebuje, když mu pak narostou nové raťafáky! Takže spíš bacha u toho staršího! A pověs je vysoko, ať se bojí jen tak skočit dolů! Ať ti tam chvíli vydrží! Ha ha, vtipe vylez že?! Ježiš já budu matka!
Vcelka
jo jo, taky jsme viděla na videu jak lítají, točí se dokolečka na tom úvaze vysoko nad zemí a vyloženě si to užívají!!! Nebo jak tahají ty káry s obrovskou zátěží... někde mají i stránky s pitbullshow... to dokonce zajímalo tehdy i nekynologa Martina tady ty soutěže... no jsou to zvláštní hafíni!

ola
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:49
- Nahlásit

Denisa
už má "přezubeno"?!

Vcelka
Já si taky občas myslím, že každej boxer je bambula a už se mi to párkrát nevyplatilo. Jsou povahy různé... Jinak musím konstatovat, že Viky je na těch fotkách krásně čistě bílej, a že ty máš fakt super kapsáče!

alli
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:52
- Nahlásit

Také se přidávám ke gratulacím všem oslavencům!

Allis se také vždy zasekne před ordinací vet., ale pak už je v pohodě, když jí tam dotáhnu.

Lenda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:36
- Nahlásit

Denisa
Jáchyme hoď ho do stroje je můj oblíbený film.Na kterej pokaždé koukám kvůli těm pár minutám,co tam hraje Gregor.

Minulý týden jsme byla s Brauny u veta pro čip a ona vyskočila z auta a přímo mě tam dotáhla!Olízala veta a jen tak mimochodem si nechala píchnout čip/to ani nepostřehla/.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:36
- Nahlásit

ola
hmm s kapsáčů jsem měla ohromnou radost, furt jsem chtěla maskáče, Zdeněk řikal že se mu to na ženských nelíbí, no já si je koupila, hlavně aby byli volný a pohodlný. No a oni se mi po pár dnech nějak dost vytahali, že ze mně padaji. Tak už musim mít pásek, docela mně to štve. Nohavice ty asi taky budu muset zkrátit, protože je mám ohrnutý a v neděli sem si na ně krapet šlapala, tak taky pak pěkně vypadali od blátíčka.
Jo a Viky je čistě bílej hlavně po té co se pěkně vyválí v peřinách.

corleona
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:52
- Nahlásit

Lenda

To, jak tetička říká, že Gregor byl v Paříži první a v Holešovicích až čtvrtý, to obyčejně doma říkáme, když se s fenama na výstavě neumístíme a taky, že "tam zas byl ten Janda z Chrudimi s tím svým chcípákem.."

ola
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 16:44
- Nahlásit

corleona
Gregorek je třída! Vidíš, probíralo se tu oblečení na výstavy.. Babka jak byla v kimonu šik! (teda IN!) Jo, chtěla jsem se zeptat, říká ti něco CHS Hamiko? Se mi nějak nezdá...

corleona
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 19:24
- Nahlásit

ola
S Ilonou se znám. Jezdila jsem k ní na tábory do Ošíkova, které pořádala s Liborem Helleportem. Co a jak to napsat.. Každopádně já a Tom jsme ti lidé, kteří když si psa pořídí, tak u nich i dožije. Není jediný důvod - exteriérový, povahový, tím spíš zdravotní, že bychom se jej chtěli zbavit. A obávám se, že Ilona mezi takové lidi nepatří. Jsem taky už i vysazená na lidi, kteří chovají několik plemen. Zvlášť, když na to nemají podmínky. Ta úmrtnost štěňat hovoří za sebe. Na druhou stranu vím, že Ilona cvičit umí a její psi pracovali s radostí. Ale ty mínusy jaksi převažují. Kryla naším psem. Štěňata ji nějak pomřely a ona Tomovi do telefonu řekla, že jí to nevadí, že má ještě štěňata z dalšího vrhu. Toho málem omylo..

ola
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 19:34
- Nahlásit

corleona
No právě. Nějak jsem se skrz opakované inzeráty na starší boxiny dopátrala, že to jde z této CHS. Mrkla jsem na www a hovoří to samo za sebe. Ta prezentace se mi pranic nelíbí. Trošku to zavání množstevním chovem ve stylu : pokus x omyl.
Jinak - už háráte?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 20:46
- Nahlásit

Tak jaky byl porad "Ta nase povaha ceska"??? Ja ho nevidela, jelikoz sedim jeste v praci...takze mam zase po ptakach...
Ale uz bych teda sla domu...uz se musim docela premahat abych udrzela oci a sirky u sebe nemam
Vzdy kdyz davali Jachyme hod ho do stroje, tak jsem Tine davala ruku pred oci...uz takhle s ni mam nekdy problem udrzet se na sve posteli, natoz kdyby videla jak ma Gregorek celou vlastni pro sebe (to uz by mi pak asi zbyl jen ten jeji pelisek v kterem stejne moc nechrupe)

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání