| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 15:33
- Nahlásit
Hu, mrkám rychle...
ola
jo jo, to je německý ohař... mám je ráda... v sousedství jednoho měli...
mně na té fotce přijde srandovní, že G. tam vypadá jak kdyby k němu přišla fakt po dvou a pak ho "rukou" poplácala... nazdar kámo ohaři!
tequily
jejda, to chceš po miminku boxeřím nějak moc věcí naráz...! Dej mu trochu času a taky spoustu výchovy a časem to půjde v pohodě...
corleona
jé, vypadá to jednodušše... tam ten držák v jiném fóru vypadal velice složitě... fakt to stačí takto?! Odolá to tahům, výskokům, přískokům, atd. tažného rozjíveného boxera?!
Já jezdím s G. navolno, ale někdy by se to hodilo ji přes cestu nebo tak připoutat...! díky za fotos, ukážu Martinovi co on na to...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 16:21
- Nahlásit
Super, to je presne ono co uz jsem nekde videla...hnedle asi zadam vyrobu!!! Dikas za vyfoceni!!! Doufam ze to na tom odkazu chvili zustane
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 16:26 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Denisa
Stačí to na mého agresora bohatě. Nunda má kolem 35kg a v klidu s tím z půl metru míjím člověka se psem. Škubne proti němu a tím, jak sedím a držák je připevněný na kostře u zadního kola, tak s kolem to jen mírně škubne, navíc to tlumí i ta pružina, takže je to hodně stabilní.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 17:04
- Nahlásit
corleona
Že tys dělala u výzvědný služby?! Ta technická fotodokumentace nemá chybu! Hned zítra to předvedu budoucímu zhotoviteli (ten zatím nic netuší)! Trošku mě na těch fotkách deprimuje ten sníh v pozadí... My už máme travičku.
tequily
Tříměsíční prcek ještě nějakou dobu nekontrolovatelně čurat asi bude. Chce to sledovat a vynášet ven - po spaní, po jídle, po hraní atd. A strašně chválit za vyčurání venku. S jídlem se to zlepší. Moje čuba byla taky nežíra a čím je starší, tím víc se na krmení třese! Na cvičák se můžete chodit seznamovat s hafany klidně už takhle maličkatí - pokud jsou všechna očkování atd. OK! Jo, a trošku nám tu tvoji holčičku popiš - je s PP? A taky nějaká fotečka by se hodila...
Denisa
a pak ho "rukou" poplácala... nazdar kámo ohaři!
Jo, jo tohle přátelské poplácání dělají boxiši moc rádi.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 17:50
- Nahlásit
ola
Ne ne, u KGB jsem fakt nebyla. Ale jsem původním povoláním strojař (konstruktér ocelových konstrukcí)..
I tu výrobu bych snad zvládla, ve škole jsme občas svařovali a navržení velikosti šroubů i výpočet té pružiny, tj. jaké by měla být vlastnosti, to si taky vybavuju, ale matněji.. Respektive to už mám dost v mlze..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 19:49
- Nahlásit
corleona
Jedete teď o víkendu na národku do Ostravy?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 20:00
- Nahlásit
ola
Jo. Máme přihlášenou Viktoru a Heduš.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 20:27
- Nahlásit
corleona
A co 30.4. Praha? Docela bych se jela mrknout. Je to blíž než Ostrava. Teda pro nás. (Už jsem to doma nadhodila)
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 20:56
- Nahlásit
ola
Tam budeme my.....Jsem zvědavá,jak dopadnem a hlavně s kym budem ve třídě....Doufám,že tam budou zase krásný pejsci(nejen boxíci).........
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 20:57
- Nahlásit
ola
Máš perfektní fotku v galerii, ta pohodička, skvělej výraz. Feebee se tváří jako by chtěla říct: "Ach jo, tak já ani nevím jestli se mi chce odpočívat."
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 20:59
- Nahlásit
Krista
Já tam jedu taky.Ale budeme asi jiná barva.My jsme mladý zlatý.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 21:09
- Nahlásit
Lenda
My jsme mladý žíhaný....To bysme tam mohli bejt sami....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 21:44
- Nahlásit
Lenda Krista
Vida, vida, tak že bych přece jen začla s přemlouváním a jeli se s chotěm do Prahy podívat?! Když už vím, že tam budete dvě... a třeba ještě někdo přibude!
Martina
Ahojda, dlouho jsi tu nebyla. Jak jde život?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 21:50
- Nahlásit
ola
Přemlouvej,přemlouvej,můžeš nám oběma fandit.........
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 21:53
- Nahlásit
ola
To je pravda, dřív jsem vás tu opruzovala častěji.
Mám se dobře, řekla bych, že čím dál tím stejně. Koncem roku a začátkem novýho jsem nějak moc nestíhala, hlavně v práci. Teď už je to lepší, takže už občas diskusi čtu. I tu vaši, ale už je vás tu tolik, že vůbec nemám přehled kdo je kdo, jaký má pejsky a tak. Jsem nějak mimo. Je dobrý, že se vám forum tak rozrostlo.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 21:57
- Nahlásit
Martina
Neboj, nejsi sama, kdo ztrácí přehled. Klidně k nám přijď častěji. Koukala jsem,že tvoje bílá kulička má kratší sestřih, že jo? V zimě musí ta srst být "samoobalovací" sněhem, ne?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 22:07 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
ola
No jo má kratší sestřih. Neměla jsem sílu každý den koupat, česat a pořád dokola, když byl všude takovej humáč. Teď už je to přeci jenom lepší, když ty cesty trochu vyschly. Ale vraceli jsme se denně jak prasátka a pak než ta srst proschne, hrůza.
Většinou jsme se v zimě vraceli z procházky takhle:
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_i d=4087
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 22:28
- Nahlásit
Je mi to jasný. Na procházku do sněhu vyjdeš s 5ti kilovým psem a vracíš se s 12ti kilovým... Ovšem musíš uznat, že takhle na fotce "ty bambulky" vypadají skvěle! A navíc - je to takový čistší než teď to bláto!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 06:47
- Nahlásit
corleona
Perfektní fotodokumentace !
Chystáte se někdo na klubovku do Ostravy?
Krista - Nestraš s tím neposloucháním po hárání, já doufám, že to je jen přechodná doba během hárání, že má "rozhozené hormony" a že po hárání to bude zase dobré. Včera už to celkem šlo (asi se domákla, že jsem si na ni stěžovala ) .
Allis i občas teď během hárání na někoho zavrčela - nechala se hladit a najednou začala vrčet (nešlo o lidi z rodiny), asi špatně hladili . Zkoušela vrčet i na mě, když jsem ji pohladila u misky se žrádlem, tak jsem ji hned vysvětlila, že tak by to tedy nešlo (hned se také přišla omlouvat) a už je to v pohodě, ještě jsem si vyslechla od páníčka, že na něho by si to nedovolila...jo a jak na něho včera vrčela, když jí šel pohladit a měla u sebe sušené ucho .
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 06:48
- Nahlásit
corleona
Pěkná dokumentace držáku ukážu svému manžílkovi,ale nevím jestli mi neporadí ty dvě kolečka co mají prckové na zadním kole aby udrželi stabilitu má dost pro mě praktické nápady.Ještě jedno teda to kolo na sněhu doufám, že jste už víc nazapadali? Neboj tráva je stále zelená.
tequily, pěkná slečna,jak píšou zkušené dej jí čas všechno se naučí,já jsem taky začátečník a s Megginou jsme to zvládli. Jó a máš tady asi ženicha to bude Včelka ráda.
A holky máme tu chlapa
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 08:08
- Nahlásit
Chodka
no to víš že sem ráda že tu máme dalšího bílýho boxíka. Mery je krásňoučká.
Tenhle týden mám na bělouše nějaký štěstí, na boxíky v nouzi napsala vzkaz jedna holka a já zjistila že má bílou boxerku, tak sem jí psala mejla a ona když se koukla na Vikyho stránky tak zjistila že bydlim kilometr od její tchýně. Tak sme domluvený že až k ní pojedou že se ozvou a ty naše hafany seznámíme. Maji Zíbu z Dybohůrky je docela podobná Mery od tequily.
tequily
s tim čuránim jí dej čas, je ještě malá. Eukanubou jsme taky krmili ze začátku a taky my jí nechtěl žrát, změnila sem značku napřed Nutrience to bylo lepší ale suchý to taky moc nechtěl, musela sem mu do toho furt něco přidávat a potom sem přešla na Happy dog a to konečně žral suchý a docela s chutí. Teď sme přešli už na dospělácký Happy dog a zatim stále žere v pohodě. A odkud jí máš?
corleona
díky za ten držák, už jsem to vytiskla a předám manžílkovi. Už sem mu tuhle ukazovala ten od Barona, tady to vypadá jednodušší.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 08:38
- Nahlásit
ahojte!
my jsme včera byli kousat, Giordině to šlo parádně, ale já byla celá hotovson, odkládačky jsou hrozně daleko a u tohoto figuranta se člověk hodně naběhá už na place a pak ještě tam a zpátky při 3 kolech... no budu muset začít asi běhat nebo co... byla tam mladá boxinka na kousání, jsem zapomněla jméno, ale někde ze Svitav z ch.s.?!
Pak jsme byli po cvikoši na návštěvě u jiné boxerky, jsem byla fascinována, že ležíc v obyváku úplně stejně jako Giordina funěla, vzdechala a chrápala a pomlaskávala si při spaní... fakt to u jinýho psa tolik zvuků asi neuslyšíte... ale že fakt úplně identický s těma Giordininýma...
Dnes máme v plánu po vyblbnutí jít naočkovat tetanovku, takže o víkendu bychom měli být vklidu, tak budou jen stopičky a haji haji...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:21
- Nahlásit
Denisa
Ve Svitavách je ch.s. Lac-box, že by nějaké příbuzenstvo od Allis?
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:28
- Nahlásit
Ahoj, náš mazel je z CHS Šárovce- Kácov. Je s PP, chovatelka říkala, že nám přijdou tak do měsíce, dvou, zatím ty doklady nedorazily. Včera jsem přišel z práce, našel Mery v pelíšku a v kuchyni strašnou spoušť. Shodila z parapetu květináč, takže jsme měli hlínu po celé kuchyni, do toho hovínko a 2 loužičky.
Včera jsme poprvé mohli ven mezi pejsky, tak jsme 2 hodiny courali po Vyšehradě, Mery musela běžet za každým psem, zato se za celou dobu nevyčůrala a nevykakala, pakjsme byly večer venku-zase nic, až poslední venčení v 22 hodin udělala jednu loužičku- v noci doma 2 louže a jedno hovínko, ráno při venčení zase nic-venku byly pejsci a to mery nemá čas na potřebu, musí všechny očuchat...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:39
- Nahlásit
alli
No,strašit tě určitě nechci,ale my už tu její pubertu odbouráváme od konce prosince,měla totiž i falešku,tak nevim,jestli to může bejt i tim....Teď pořád lítá na stopovačce,má smůlu... ,nebudu jí pak zas honit...
To na mě a přítele nezavrčí,ještě se o to ani nepokusila,ale my zas máme trošku problémy s cizíma...Hlavně když se k ní na svodu přihnala jedna chovatelka,s tim,že zná její mamku,tátu.....a chtěla se jí sama(!) kouknout do tlamy.Naše 10 měsíční štěňátko,jak bylo ze všeho vystreslý,po ní vyjelo tak,že jsme si vyslechly půlhodinovou přednášku o tom,jak p.Suchý má všechny psy takový..Nemá na ní šahat,aniž by na to předem upozornila,né???? No a od tý doby to máme pořád,od někoho si nechá líbit pomalu cokoliv bez problémů,ale někdo na její adresu prohlásí-jé ty seš ale hezká!!-a už na něj vrčí....Ještě nikoho nekousla,ale hlavně chlapy s vousama vážně nenávidí....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:42
- Nahlásit
alli
a víš, že jo?! aspoň teda myslím... no já se ještě poptám, ale byli i na Dni boxera a budou tam i teď jak budou probíhat ty zkoušky chovnosti...
tequily
téda, to bude myslím taky rárášek zkuste ji za každý hovňous venku a louži venku strašně moc chválit a když ji doma přistihnete při nekalém činu, tak zahudrovat... ona to časem pochopí... já třeba jsem malou takto venku chválila až do nebes a přitom jsem jí ale ještě říkala "povely" čury, kaky... když to prováděla... takže "čury hodná, čury, tak je to dobře, čury čury (čury mury) a přitom jí hned po "aktu" dala do tlaminy kokino... pochopila to fakt hned. A dnes když potřebuju, aby se rychle vytentila, než někam jedeme, tak se opravdu "na povel" vytentí, resp. asi by to udělala i tak, ale neotálí s tím a ví co po ní chci...
Jo ale že jako malinkatý štěňátko nevydrží s čuráním třeba 8h to je jasný, nemůže ani, nemá ještě "dovyvinuté svěrače"... to klidně do půl roku i dýl se jí může přes den když nebudete doma, stát nehoda... to je ale normální... pak už to udrží...
boxíkáři,
narazila jsem na jeden odkaz... boxerů a bostonků... je tam jedna bostonice na stopě a kousačkách
http://insurancebohemica.wz.cz/vycvik.htm
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:45
- Nahlásit
tequily
My na papíry čekali od února do konce dubna,ale bylo to spíš tim,že nám je chtěl chovatel osobně předat a nějak jsme se nemohli sejít...Vydaný byly už koncem března. Chtěl vidět,jak jeho štěndo roste.Tvoje feňulka je moc krásná...Z těch loužiček a bordýlku si nic nedělej,ta moje taky vždycky měla nejvíc elánu přes noc,venku všechno zkoumala a na venčení jí už čas nezbyl....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:53
- Nahlásit
Denisa
to je moc pěkný jak ten malej bostonek kouše na figuranta a i na těch stopách. KOukala jsem na ty vrhy, že jsou docela málo početný? Je to u bostonků normální, nebo i maji víc štěňat?
tequily
nám papíry od psa dorazili asi měsíc potom co jsme ho měli doma.
Pošlu ti na mejla fotky, co dokázal Viky když byl mrně zavřený doma.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 10:14
- Nahlásit
Vcelka
to teda nevím, asi spíš míň, já akorát vím, že prý mají problémy s porody, že spíš musí jít císařem, kvůli těm velikým hlavám... no ale jinak u většiny malých plemen se spíš rodí jen pár (2, 3) štěňat...
to Giordi na to jakej je to drak a kořistnice majetnická, tak na nás nikdy ani nevrkla a na cizí taky nee, ona je ke všem lidem naprostej miláček, z té kdybych chtěla udělat např. hlídače, tak nevím nevím, odmala byla zvykána na městský život, aby byla vždy a všude bezkonfliktní co se lidí a dětí týče a asi to má i hodně v sobě, že všechny lidi miluje a nechá si od nich líbit naprosto vše... ale zase běda, kdyby se nějaký pejsek přiblížil k její misce... toho by hnala až na konec světa... u psů platí, že co je její, to nedá... a někdy si dokonce přivlastňuje i cizích pejsků věci a vydává je za své... no ale to už jí netoleruju teda...
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 10:19
- Nahlásit
My jí nenecháváme 8 hodin doma. Až na jednu dvě vyjímky. jezdíme z práce nakrmit jí a vyvenčit v době oběda. Asi bych mohl té chovatelce zavolat a pozeptat se. Víte někdo o nějakém dobrém cvičáku kolem Podolí a nějakém místě po Praze, kde bych Mery mohl vypustit a nebát se, že mi vlítne pod auto, nebo zdrhne neznámo kam (moc mě zatím neposlouchá)?
|