| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 13:21
- Nahlásit
Krista
já tam byla před dvěma roky a to se určitě parkovalo u restaurace Bolka Polívky (+hotýlek), takže ne u kruhů, ale je to kousek... a s klecí asi můžeš tam někde vedle... to je vpodstatě... no jsou to koňský výběhy, ohrady, místa je tam dost i okolo... akorát tam teda vždy šíleně fučí vítr jak je to na otevřené ploše...!
Před rokem tam byla Ola, tak ti kdyžtak dopíše info, že jo Olo?!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 13:24
- Nahlásit
tak nějak to vypadá shora...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 13:38
- Nahlásit
Tak já ještě nevím, jestli budu v Olšanech.. Ve stejný den je klubovka na Slovensku - v Bojnicích a Viktoře chybí jeden CAC na šampionát Slovenska, tak pokud jej nedostane týden před tím v Banské Bystrici, tak ještě pojedeme i tam.
I když bych byla radši v těch Olšanech! Tam je vždycky fajn! Až teda na ten povichr. Tentokrát bych si už ale vzala kulicha. Syn měl loni zážitek, viděl Pecu i Bolka. No, snad to Viktorín v té Bystrici dostane a já konečně uvidím ten skvělý personál v kruhu v Olšanech!!!!!!!!!!!!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 13:49
- Nahlásit
Jo Denis, prosim poinformuj me pak o to kolik stala ta tetanovka. diky moc
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 13:49
- Nahlásit
díky moc,to doufám,že nebude zima...Je tam i místo na proběhnutí?My musíme vždycky trénovat běhání do kruhu....
Viktora určitě CACe dostane,je mooooc hezká....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 16:34
- Nahlásit
Krista
No kéž by, kéž by.. jen kdyby nebyla tak dlouhá.. to bychom si věřili víc..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 17:31
- Nahlásit
Krista
Ty Olšany jsou fakt super -místa pro celý vojsko. Loni se parkovalo na volným prostranství - místa taky fůra. Bylo tam nádherně - koně, louky, výběhy... Obědvali jsme v tý restauraci Bolkově a zrovna tam byl. Jen opravdu bacha na ten šílený vítr. Loni pálilo slunce, ale přes vítr to nebylo tak znát. Já pak jela domů s ksichtem jak vařená kreveta...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 20:35
- Nahlásit
ola
Tak to jsme obědvali spolu
Já jsem tam tedy na výstavě byla 3x, ale ten vítr jsem zažila jen jednou - naposledy.
Musím vám oznámit, že dnešní příjemné teploty způsobily, že postupně mizí sníh. Nechci to rozhodně zakřiknout.. Takže hrablo na sníh radši ještě neschovávám do garáže. Opatrně a potichoučku jsem dnes vytáhla truhlíky, jako že bych zítra začla něco málo laškovat s přesazování muškátů.. Ale v podstatě mě sněhová přeháňka nemůže překvapit a jsem vždy připravena nasadit kulicha, na nohy sněhule a začít stavět sněhuláky, iglů, popřípadě jít za barák sáňkovat. Jsem fakt úplně v poho..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2006 16:22 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Hurá hurá hurá !!!
Slunce svítí o 106, sníh je v prdeli a bývalý předseda Boxerklubu rovněž! Právě ke mě dorazil poštovní holub z konference ve Zbraslavi u Brna. Robert Fagoš byl před chvílí zvolen novým předsedou! Whaw!!!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2006 17:17
- Nahlásit
corleona
Tak super!!
Ještě máš nějaké podrobnosti z konference?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2006 17:55
- Nahlásit
Lenda
Celé složení výboru, jak bylo zvoleno:
Fagoš, Morávek, Hirešová, Archman, Roškotová, Suchý, Auterský, Pfauser, Rais, Mejvaldová, Mifek, Petera.
Jinak nevím nic, je tam špatný telefonní signál.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2006 18:29
- Nahlásit
corleona
Super. Super. Super. Díky za info! Zajímalo by mě, jak to nesl odvolaný...
U nás dnes bylo nádherně. Fee byla celou dobu s náma na zahrádce. Bohužel se účastnila i stříhání stromků atd., tudíž po víkendu určitě začne se zbytkem zahradních úprav sama v domění, že už to jako omrkla, a teď je řada na ní!
Teď jsme byli všichni na procházce. Potkali jsme dva hysterický jezevčíky. Mohli majitelce urvat ruku, jak se snažili Fee sežrat. K smíchu! Nakonec naše bobule prolustrovala tašky rybářů na břehu zámeckýho rybníku a šli jsme dom. Fakt krásná sobota!
Jo, abych nezapomněla - dnes se povinně dívejte na MISS - máme tam horký želízko v ohni - 100% vyhraje krasavica z Opočna!!!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2006 19:12
- Nahlásit
U nás bylo taky celý den krásně,Meggi se po procházce nabaštila a teď už hodina zápasí s morkovou kostí a vypila misku vody.
ola
Jaké, že to želízko má číslo?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2006 19:21
- Nahlásit
Chodka
Číslo 10!!! Velká favoritka - Taťána Kuchařová! Blond kočka, která ani snad není hloupá. Kupodivu!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2006 20:19
- Nahlásit
ola
Je krásná!!!! Určitě to vyhraje. Strašně jemná, fakt se mi líbí.
corleona
Pan Fagoš je mladý, inteligentní, cílevědomý člověk, alespoň to na mě tak působilo, takže super
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2006 22:19
- Nahlásit
Jupííííí, a máme to doma! Já to věděla! Ještě bych ji teď potřebovala získat pro kynologii (není nad kvalitní propagaci, reprezentaci atd.)... Akorát, že její babička nemá ráda psy!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2006 23:42
- Nahlásit
To je dnes ale úspěšný den..
Zítra držte palce těm našim Misskám. Když nevyhrajou, budou mít večer prázdné missky
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 12:48
- Nahlásit
Toš tak my už máme doma tež Miss.
Naša Viktořica vyhrála na Národce v Ostravě nejlepší fenu, toš tak jí už doma ináč neřeknem, než "ty naša Národní".
Viktorka, V1, CAC, Národní vítěz
Heduš,V1, CAC
Takové výstavy se mi líbí. V jedenáct třicet zpátky doma a pohár v regále
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 14:24
- Nahlásit
corleona
Tak to moc,moc,moc gratulujem,já i Meggi!!!!!
To vám to tam šlo nějak rychle,co?A kdo tam vůbec posuzoval?Nějak mi ta výstava unikla........
Jinak koukám,že o víkend samý dobrý zprávy....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 15:21
- Nahlásit
corleona
Gratulace veliká! To je fakt super víkend. Tolika úspěchů!
My dnes byly s Fee na cvikoši. Bobule je opravdu čím dál lepší. Dokonce i výcvikář mě tentokrát chválil. Na obranách kousala jako divá. Domů jsme šly obě s jazykem na vestě. Měla jsem chvílema dojem, že bobule bude mít infarkt. Navíc se jí nějak moc nechtělo pít z kbelíku po ostatních psech... Háklivka!
Jo, a vzpomněla jsem si na vás, co máte feny, které praktikují na ostatních kopulační pohyby (naše Fee to kupodivu nedělá). Náš výcvikář totiž vyprávěl, jak byl v sobotu posuzovat závody a nějaká čuba po puštění figurantova rukávu se ho jala statečně ojíždět a všichni přítomní řvali smíchy a dělali si legraci, že z toho budou pěkný štěňata...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 16:54
- Nahlásit
Díky za gratulace!
Krista
Šlo to rychle, boxerů je na výstavách čím dál tím míň. Popularita plemene šla vlivem zákazu kupírování dolů a bude trvat, než si lidi na tuhle novou "tvář" boxera zvyknou. My někteří si na to nezvyknem nikdy. Navíc pan rozhodčí se s tím nemazal, člověk ani téměř neslyšel, jak že skončil, on si něco mumlal pod nosem. Posuzoval pak ještě fily a další plemena, tak toho po včerejšku, kdy taky posuzoval nějaká plemena, už asi měl plné trenky a chtěl dom Je to slovenský rozhodčí ing.Matyáš a posuzuje komplet všechny plemena FCI. Boxery dnes posuzoval prvně.
ola
To tu čubu asi pěkně rozrajcoval..
Nechce se stavit? Potřebovali bychom to rozhárat. Nechceme to zadarmo!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 17:14
- Nahlásit
corleona
Tak to jo,to by se mi taky chtělo domu...Ale osobně nemam ráda rozhodčí,kteří si jen tak něco melou pro sebe...Pak vlastně ani člověk pořádně neví,podle čeho určili pořadí a známkování.Ty zběhlejší třeba aspoň tušej,ale třeba já sice vim,co se píše ve standardu,ale na psících to absolutně nepoznam,jsem pak akorát naštvaná.Já soudim podle toho-líbí-nelíbí- a hotovo.....
Mě osobně uši plachťáky nevaděj,okupírovaný jsou sice hezčí,ale co se dá dělat.... Ale ten ocásek.....Ještěže máme kraťoučkej...Navíc mi připadá,že hlavně fenky hrozně prodlužuje...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 19:04
- Nahlásit
corleona
Také posíláme velké gratulace!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 19:17
- Nahlásit
corleona
tak od nás taky velké gratulace, myslim že by si holky zasloužili grilované kuřátko.
Jinak samé dobré zprávy z volby předsedy a tak.
My dneska taky cvičákovali a byli sme taky pochválený. Michal se docela i divil že je Viky nějakej v pohodě a ptal se jestli sem s nim náhodou netrénovala. Byla sem docela spokojená a taky hotová, museli sme si s Víťou odpoledne zdřímnout.
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 22:44
- Nahlásit
ahojky,
tak jsme o víkendu prvně plavali. Byli jsme s Betulí na procházce kolem rybníka. V rákosí byli kačeny. Byly to první kačeny co v životě viděla tak se šla kouknout blíž.
Kačeny asi v životě pár psů potkaly tak se rozhodli že radši poplavou na rybník než ten strašný pes odejde. Byl tam vyšší břeh,tak na ně chvíli koukala ale oni mrchy plavali dál a nechtěli se kamarádit. Tak se Bety rozhodla snad dvoumetrovým skokem ze břehu do vody kačeny chytit. Když dopadla do vody tak se potopila a pak si uvědomila že nedošáhne na dno a začala plavat. Naštěstí zpět ke břehu,kde se vyšrábala nahoru a měla strašnou radost že plavala. Kroutila se a hamtala po všech že jsme přišli domu jako prasata, ale s vědomim že alespon umí plavat.
Trošku kulhala tak nám vet dal Chassoton.Prý se to větším plemenům stává že když rostou tak občas pajdaj. Máme sníženej režim pohybu ale dle veta se to za chvíli spraví.Dělal jí důkladný vyšetření a že to prý nic na 100procent není. Spraví to prý ten Chassoton.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 06:28
- Nahlásit
V sobotu se Allis pořádně vyběhala, byli jsme u tchána, takže celé odpoledne byla na zahradě a ještě jsme šli na procházku s tchánových beaglem, sice měl sexuchtivé choutky , ale Allis už neměla zájem, tak se nedala a pořádně se spolu vyběhaly a navíc jsme cvičili přivolání. Já tedy občas málem přišla o hlasivky,jak jsem na ni řvala, aby mě Allis vzala řádně navědomí, ale přišla vždy . To bylo snad poprvé, co se spolu tak vyblbli, protože jinak má Ron uprchlické sklony a nebývá často pouštěn z vodítka. Byli zaujati hrou, že si ani jeden nevšiml (naštěstí) pelášícího zajíce před námi přes louku. V neděli byla Allis celé dopoledne "mrtvá" .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 08:19
- Nahlásit
jujky, tolik úspěchů...
corleona
gratulace k výstavním úspěchům i volby toho předsedy , kterého jsi tak propagovala...
ola
tak misku jsem vůbec neviděla, byli jsme mejdanovat,ale mrknu někde aspoň na foto...
My jsme měli mejdanový víkend, na 1 mejdle byla i Giordinka, chovala se slušně, akorát tedy trošku poslintala kalhoty zúčastněným, ale jinak se všem líbila a byla zvána roztomilým plyšáčkem...
No a jednu stopičku jsme dali, zalehla všech 5 předmětů a zatočila na všech odbočkách , takže pěkné!
Paja s Tinou
ta tetanovka nás stála 320,- a za tři týdny je přeočkování, tj. dohromady počítám 640,-
pak jsou dva roky klid a po dvou letech je přeočkování...
a na co to chceš, k záchranářům anebo někde běháte s koníkama, ovečkama... nebo jen tak o tom přemýšlíš?!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 08:21
- Nahlásit
Ahoj, ahoj, zdravim pekne po vikendu! Tak nam se sobotni den vcelku take vydaril. Od rana jsme meli akci veteranu a vystavovali jsme ty nase skvostiky pred Globusem v Pardubkach. Vzala jsem si s sebou Tinu. A mohla jsem na ni byt jedina pysna. V pohodicce byla na volno, kdyz jsem rozdavala letaky chodila za mnou a pred kazdym se nakrucovala. Pak jsme se sli projit a sli jsme ulici kde mame jednoho zlatyho favorita. Vzdy kdyz jezdim okolo divam se jestli neni za vratky. A ejhle oni se zrovna vraceli z prochazky. Tak jsme po sobe pokukovali, jenze mezitim oni zasli domu...jen jsem slysela jak si mysleli ze je to asi jejich pesana bracha. Nakonec jsme skoncili u nich na dvore a seznamovali je Ja samozrejme stastna jak blecha. Akorat Tine peknou chvili trvalo nez se otrkala, delala zase frajerku a obcas na nej zavrcela. Pak jim holcina donesla kazdemu misku vody a on se vrhl na obe dve. Takze Tina oslintanou vodou samozrejme opovrhla... Takze pro nas taky vydareny den a konecne muzu rict ze zase mame nejakyho boxriho kamose!!!
Ten jejich pesan byl ale taky takovy vychrtlik. Asi pred rokem mu pry vet pichl kalciovku ci co a spatne a ono se mu to zapouzdrilo, takze mu to museli vyriznout a ted z toho ma docela ohavnou jizvu (zase nejaky dalsi sikovny vet). Ale jinak byl moc pekny!
Jo a taky se musim pochlubit ze v cizim lese jsem ji odvolala (no spis asi urvala) od zajucha. Pak jsem ji ale musela dat na voditko, protoze byla jak na jehlach...
Jo Olo, jsem nadhodila ze bychom nekdy mohli zajet na vylet do Opocna "na zamek" a byl to schvaleno! Preci jen tak daleko to od nas neni...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 08:23
- Nahlásit
Denis, hlavne kvuli te zachranarine, preci jen nektery ty objekty jsou docela o hubu. Tak asi zavolam nasi vetce a zajedem na to uz taky. Diky za info!
Jo jinak bych uplne vsem take zapomnela poprat k vikendovym uspechum!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 09:51
- Nahlásit
Paja s Tinou
Tak to až navštívíte náš krásný Opočen, tak stačí, když půjdete od zámku těma zadníma uličkama jakože směrem na náměstí a tam po cestě je zvonice (nelze přehlédnout! ) a naproti ní je růžový domeček s předzahrádkou, na který je uprostřed jedlička. Z druhý strany je taky rádobyzahrádka a na ní čumí skrz plot jedna placatá huba... Až byste jeli, tak dej určo vědět!
Jo, a k výcviku - mám dotaz : FeeBee na stopě dost táhne - co s tím? Jo a taky - jak děláte stopu? Nebo spíš jak jste začínaly se stopou? Někdo mi radil šlapat jakože ne krokovat, ale otočit se bokem a ťapat jednu ťapku vedle druhý (jakože cestičku)... a klást pamlsky??? Bóže, to jsem to ale blbě napsala. Snad to pochopíte?! Já teď zkoušela s Fee normálně krokovat a do každý šlápoty dát dobrotu (kousek syrečku)....
|