Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Lenda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 20:00
- Nahlásit

corleona
Blahopřeju holkám k výstavním úspěchům.
Zážitky se šitím teda vůbec nezávidím,ale v ošetřování ran jste už asi profíci!To je fakt smůla.

Dannie
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 20:21
- Nahlásit

Denisa
Ahojky Deniso!!! No fotečky jsem nakonec dělala já. Maminka mi to vrazila do ruky a hlídala mi Bonnie. I pro mě to byl super strávenej den!!!! A hlavně jsem konečně viděla cvičit i jiný boxíky než Bonnie.... Bylo to super!!!! A snad se ti nějaký fotečky líbily....No, bylo to dost daleko, ještě zamračeno.... Ale aspoň něco,ne? Fakt to bylo super!!!!!

alli
My jsme nakonec kousat ani nebyly. Nejely jsme kvůli počasí,protože u nás pořád pršelo.... Takže jsi o nic nepřišla.... Ale až tam pojedeme příště, tak dám určitě vědět

corleona
Blahopřejeme k úspěchům a zraněným přejeme brzké uzdravení!!!! Taky už čekám až se to u nás rozpustí.... Snad už to dlouho trvat nebude....

Martina_Jerry
Zdravíme Jerryho!!! Bonnie by taky poslala fotečku,ale s balonkem v držtičce žádnou nemáme.....

ola
A jak pokračujete se cvičením vy? Funguje něco? Ach jo, FeeBee asi nechce cvičit....

ola
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 07:49
- Nahlásit

corleona
Gratulujeme k výstavním úspěchům. Ovšem to šití - žádná pěkná zkušenost, co? Od Žarských - to je MOravia Box ne?

Dannie
Cvičíme jak divé. Obě. FeeBee to baví, a řekla bych, že už je to fakt čím dál lepší. Dokonce už i to "tůůůj" pochopila a jde jí to. Super. Včera jsme na cvikoši pořádně promokly - já měla na nohách v holínkách omrzliny. A lilo. Sešlo se nás osm cvoků, který jsme tam pakošovali a mokli jak slepice. Ale zase byla super kousačka, protože dorazil konečně zdráv "můj" figurant a Fee kousala jak nikdy.

Kdybyste viděly holky moje nohy, tak to je zážiteček. Samá modřina. Stala-li by se mi bouračka a moje nebohé tělíčko svlékl doktor na pitevně, tak musí jasně konstatovat, že jsem doma musela mít peklo! Domácí násilí! A přitom - jen trošičku amatérský kynologie...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 08:26
- Nahlásit

Ahojda holky, tak uz vas zase muzu konecne pozdravit
Mych ted poslednich 14dni bylo dost pracovnich a nechodila jsem z prace drive jak v sedm hodin, no skoro spis v osm...a navic minuly tyden jsme v grafaci byly jenom dve, protoze vetsina firmy odjela na dovolenou...jeste ted jsem to ani poradne nedospala...
Jinak uz jsme s Tinou taky stihly po dlouhe dobe navstivit cvicak a musim ji taky pochvalit. Ikdyz byla docela rozhzena krysarem co tam byl trenovat agility...on po ni vyjel a nechtel ustoupit a ja mela co delat ji udrzet na obojku...jeste ze tak, jinak uz by chudera nebyl. Vcera jsem ji dovezla nejaky smradlavinky a byla uzasne akcni kdyz mela dostat. Jeste by to na cvicak chtelo sehnat nejaky dobre rozzvejkujici aby se mi nedavilo a bylo by to super
Ten den boxera musel byt opravdu moc fajn
Olo, Tina uz jak se venku postupne otepluje taky dela jarni upravy a pridelava na travniku nove a nove nory, takze otec zacina zase silet. Vcera nekde zase vyhrabala plastovy kvetinac a ted se nam po zahrade valeji pouze jeho nadrobno nasekane kousky.
Nevite nekdo kolak tak stoji ockovani proti tetanu?

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 09:03
- Nahlásit

Dannie
jo jo, fotečky se mi líbily!!! už jsem se dívala i k Bonnie na stránky, taky pěkný! No já se těším taky až zase někde na výcviku se srazíme...!
Jo a kdybyste vyrážely s Luckou směr Kuřim na Šestáka a bylo by možné se přidat, tak mi prosím hoď zprávičku! Díky!

corleona gratulace k výstavním úspěchům, teda vy nejste troškaři, to je fakt! No a zraněná ať se co nejdřív uzdraví, to musel být adrenalin...

Paja s Tinou
no konečně se taky ozveš!
Tetanus teď budu očkovat, neb budeme běhat coursing v koňských areálech, tak ti můžu dát příští týden vědět... ale v Brně to bude určo dražší než u vás, asi nejlíp zavolat svému vetovi... Giordina to dosud neměla, ale teď nám to doporučili, že to je jistější kvůli tomu kde teď budeme trávit hodně času...

ola
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 10:43
- Nahlásit

Paja s Tinou
Zdravím!! Koukám, že nová práce ti dává zabrat. Moc času pak nezbude, že jo? S tím ničením zahrady mi povídej - FeeBee se fakt snaží. Včera z ledu vytálo "volačo čudné"! Podivný chuchvalec smrdící do dálky. Nakonec z toho vylezl FeeBeenčin nítěný uzel, kvůli kterému jsem už obrátila barák naruby. Bobule přešťastná ze shledání ho popadla a zadrbala s ním, že jsem se zrovinka mohla jít vysprachovat. Smrděla jsem jak leklá ryba....

Denisa a všici ostatní
Nechystáte se 30.4. do Prahy na výstavu?

Markét
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 10:53
- Nahlásit

ola
Já jo, ale jenom s grifonkou, za Charley už se mi nechtělo utrácet tolik peněz. Navíc v sobotu bude dělat zkoušku, tak aby toho na ni za víkend nebylo moc ))

ola
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 10:56
- Nahlásit

Markét
Cilla už "obrostla"? A jakou zkoušku bude Charley dělat?

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 10:57
- Nahlásit

ola
určo nee, to jsme na tom obranářským soustředku...
a i jinak vlastně, já pokud výstavu, tak asi jen v Brně, abych to měla "u huby" anebo klubovku v Olšanech, což je taky téměř "u huby"...
A vy s FeeBee jedete vystavovat?

ola
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 11:28
- Nahlásit

Denisa
Nee, Fee má hárat. A s tou křivou hubou se drát do Práglu nebudeme. To si možná ještě zkusíme nějakou menší klubovčičku? (Neznáte někdo rozhodčího, který moc do huby nekouká? ) Jo, a obranářský soustředko teda závidím...

alli
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 11:52 - Změnil/a: alli
- Nahlásit

Dannie
Tak někdy příště, Allis teď stejně hárá

ola
My se nechystáme do Prahy, máme v plánu klubovku v Olšanech, MVP Brno a ještě zvažujeme klubovku v Ostravě.

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 12:55
- Nahlásit

ola
tak to neznám, ale z osobní zkušenosti (teda Giordinina huba to byla) vím, že rozhodčí Karban prohlíží velice důkladně a dloooooouuuuuuho! Tak toho si možná můžete aspoň škrtnout ze seznamu...
jo, soustředko bude určo skvělý, akorát jsem se min.týden dozvěděla, že zrušili možnosti mít psa u sebe na pokoji, v kleci či přepravce... Takže jsem to těžko rozdýchávala, ale nedá se nic dělat, kamoška je závislá na mě kvůli financím, tak musím jet a i tak to risknu no, snad už nebude taková zima na konci dubna a nedáme je do odkládaček, ale budou spinkat spolu v autě a zahřívat se On je ovčoun zvyklý venku a G. je gaučáček, ale když jim to tam zateplíme (beru Giordině hromadu dek, matraci, svetýrek, vestičku,... rukavičky, čepičku), tak snad to bude o.k. a jsou to jen 2 noci... mno, ale jakožto "matka" z toho nemám dobrý pocit... nesmějte se! Všichni budou muset být out, i dobrmánci, tak to taky přežije, odměnou jí budou kousačky od rána do noci!

ola
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 14:36
- Nahlásit

Denisa
Jéééé, tak to chápu tvoje obavy. To by mi taky trhalo srdíčko. Jednou nechal Zdeněk omylem FeeBee po večerním vyčurání venku, dělal ještě něco a zapomněl, že ji pustil... No, když jsem to zjistila a dostatečně ji politovala, opusinkovala atd. tak jsem mu náležitě vyčinila. Dodnes to má na talíři! A to bylo prosím v létě!!!! A venku byla cca 3/4 hodiny (ale po tmě a sama... ) Kdybych tohle řekla před majitelem "kotcáka", tak by volal psychiatra!

Markét
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 15:12
- Nahlásit

Denisa
Neboj, boxer je strašně odolný, i když se to nezdá, dokud se to nevyzkouší. V autě vydrží úplně v pohodě. Vždyť víš, že my ty placatky při akcích ani jinak "neskladujeme". Naopak po tom denním záhulu bude celá ráda, že si v klidu odpočine na další práci...
ola
Ne, Cilla ještě neobrosla, dokonce hlavu má holatou teprve od minulého týdne. Ale já doufám, že do výstav (jedeme týden předtím do ČB) jsem to správně načasovala. Inu, to se uvidí, podle výsledné známky
S Charley bych chtěla konečně udělat RH-E, to je vstupní zkouška do MZŘ záchranných psů (IPOR).

zzizalka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 20:46
- Nahlásit

ahojky
víte někdo kde na netu najdu přihlášku na nějakou klubovou výstavu?sice jsem v boxerklubu ale jediný co jsem udělala bylo že jsem zaplatila příspěvek na tenhle rok. sice už loni v září ale doteď mi nedošly žádný informace co je bude v Brně pořádat za akce . je už skoro duben ale stále doufám že třeba nějaký zpravodaj by mi mohli poslat, věřím že do konce roku se dočkám

ola
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 20:49
- Nahlásit

zzizalka
Mrkni na www.boxerklub.cz - tam najdeš info o výstavách a spoustu dalšího...

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 22:00
- Nahlásit

Zdravím všechny a moc děkuju za gratulace!

A mám info:
Ještě je možné přihlásit se na klubovku do Hradce nad Moravicí.

Info pro Brauny:
Jste v nejnabitější třídě! 7 fen v mladých!!! Ale neklesejte na mysli, porazitelných je všech šest, včetně ségry Beladory..
Jinak je účast mizerná, pro pořadatele a jejich pokladnu s pozváním zahraničních rozhodčích téměř sebevražedná a může za to pochopitelně nekupírování. Ve vítězích a pracovních jsou třídy obsazeny prachbídně a některé nejsou obsazeny vůbec..

ola
A k tomu zapomínání psů venku mám spoustu historek.
Jedna z nich je, jak si jdu večer lehnout.. zachumlám se do peřiny a usínám.. a pak si říkám :

Co to je za debilního psa?
Který idiot takhle nechá v noci psa štěkat?
Tak dlouho.
To je hrůza.
To je fakt debil.
Debil pes.
Debil pán.
No já neusnu.
To je fakt děs.
Ten pes štěká úplně jak Nunda.
K***a.. to je Nunda!!!!

A naboso jsem v noční košili valila ven. Byl tam cca 2 hodiny. On totiž moc neštěká. Ani nekňučí. On jenom funí. Tak už byl z toho asi celý vyfuněný a rozštěkal se. Jsem jaksi pozapomněla, že jsem ho dala ven "na chvilku" čurnout.

Nunda má hrozně zapomnětlivou paničku, kolikrát přišel chudák se sněhovou čepičkou na hlavě a sněžnou dečkou na zádech..

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 22:38
- Nahlásit

Už máte někdo Zpravodaj? Prý šel v pondělí do distribuce.

alli
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 06:11
- Nahlásit

corleona
Zpravodaj nám zatím nepřišel. Dobrá historka
zzizalka
Asi by jsi se měla ozvat na boxerklub, mě už informace přišli v únoru i jeden zpravodaj a také jsem členem od září loňského roku. Pokud by jsi chtěla přihlášku a propozice do Olšan, mohu ti je přeposlat, tu už jsem si vyžádala mailem.

ola
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 07:55
- Nahlásit

corleona
Chachachá! Super! Hned jsem si po ránu vylepšila náladu. Dost dobrý. FeeBee by asi taky musela vyfunět plíce, než by začla štěkat. A taky by měla oči jako šnek jak by čuměla na dveře, jakože kdy už pro ni sakra někdo přijde. Jo a vy do toho Hradce jedete? Brauny je ve které třídě?

Zpravodaj mi taky zatím nepřišel!!!!

ola
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 07:57
- Nahlásit

Jo, a lidi? Dělal jste někdo vytrvalostní zkoušku? Jak to probíhá? U nás by se měla konat v listopadu...

Markét
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 08:34
- Nahlásit

corleona
Jo, milá historka po ránu. Ještěže je Nunda tak dovtípivý a začal štěkat.
My jsme jednou nechali na chatě v Plzni starou Daisy zavřenou za plotem a ona tam zoufale pobíhala přes 3 hodiny - ale štěknout ji nenapadlo. Naštěstí měla bílou hubu a tak jsme v pozdních nočních hodinách zpozorovali pohyblivý bílý flek a došlo nám, o co jde. Naštěstí to bylo v létě

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 08:46
- Nahlásit

ola

My jedem, ale feny jsme nehlásili. Já beru vyvětrat bostonka a taky asi Nundu. Akorát že včera asi záviděl Heduš její apartní obvaz a při venčení si pořezal polštářek na tlapě. Taky na levé přední . Tak mám doma dva Kulhánky.
Jo a Brauny je v mladých.

Vytrvalostku jsem dělala několikrát a je to brnkačka. Je třeba jen, aby pes zvládal tolerovat kolo. S fenama jsem to ani moc netrénovala, ty byly v pohodě, akorát si pamatuju, že s Nundou jsem trénovala po pěti, pak osmi, pak desíti km. On je totiž lenoch, tak aby si devatenáctém kilometru n azkoušce třeba nepostavil hlavu, že už stačilo. Všichni psi to zvládnou úplně v pohodě a není třeba nějakého tréninku. Ten časový limit jde dodržet úplně volným tempem, vůbec se nemusí spěchat.
Já jsem si už kdysi právě kvůli Nundy, protože je silný a za jízdy se vrhal na psy kolem cyklostezek, koupila takovou pružinu, která se upevní na rám k zadním kolu. Na to jsem zapnula kraťoučké vodítko a Nunýn moh cukat, jak chtěl. Mít toho agresora v ruce na vodítku, tak určitě hodím držku.
Naše pobočky to dělají tady kousek od nás, je tam hřiště, tenisové kurty a kolem takový asfaltový okruh, který měří přesně 1km. Lidi tam chodí venčit. Ale jak tam viděli kroužit asi deset lidí na kolech na špagátě s nějakými uchrchlanci, tak vyklidili pole a jeden pudlíček dokonce prchnul do lesů, neb se děsně lekl něčí příšerně pištící brzdy. Paní důchodkyně musela cválat skrz křoví za ním..
To je asi přesně to, co vybavím ve spojitosti s vytrvalostní zkouškou: Chrchlání, hekání psů, okřikování páníků "Pomaaaalu!" a s tím související ty pištící brzdy kol. Oni ti psi to na tom okruhu moc nechápou a všichni chtějí být pořád první.

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 08:47
- Nahlásit

Markét

Taky dobrý!

Jsme to ale páníci..

Markét
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 08:57
- Nahlásit

ola
corleona
Jo, vytrvalostka je fakt v pohodě. My ji máme povinnou u záchranářů a tam je limit 2 hodiny - problém mají spíš psovodi než psi, zvlášť, když při VZ2 musíme 10 km (polovinu) povinně běžet!!!
Ale na boxerském táboře jsem jednou zažila člověka, který anžto neměl kolo a odmítal běžet, tvrdil, že těch 20 km v limitu s čubou UJDE! To jsme byli všichni zvědaví..... ušel, ani jednou se nerozběhl a dorazil přesně na minutu před vypršením limitu.

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 09:10
- Nahlásit

ola
Markét
jo, ona vydrží, hlavně já to budu muset vydržet! Ne, já se bojím akorát kdyby byla moc kosa... ale tak to si tam ve dvou zafuní a uděláme jim pěkný hají pelechy... ti dva už spolu byli na hodně štacích, takže to znají, že je někde vždy ustájíme a jdeme si po svých a taháme je jen na venčení a cvičení, jinak fakt chrní a nabírají síly na další drrrrrž!

corleona
Markét
to máte tedy zážitky s těma vytrvalostkama...!
corleona
prosímtě a to běhali furt dokola?! Ale není to tak vždycky že ne?!
JO, vlastně když jsem byla na boxím táboře s Markét, tak tam šli myslím taky na vytrvalostku a to si jeli krásnou přírodou...
Taky si myslím, že pokud je boxer přiměřeně zvyklej chodit na výlety a lítat a má dobrou hercnu, tak že to dá i bez nějakýho nácviku... jen asi při 35st.C v poledne... to by nebylo dobrý, ale to asi by pořadatelé v těchto podmínkách nedělali že jo!

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 09:23
- Nahlásit

Denisa
Ne tam je dáno, za jakých min a max teplot se to může konat.
Jo, běhali jsme furt dokola. Ale on ten okruh není přesně ovál, je to taková asfaltová cestička. Tady je problém najít na to něco lepšího. Buď je tam převýšení, hrbolatá cesta s kamením, nebo koně, nebo rekreační běžci.. A když to chceš udělat někde dál, tak lidi brblají, že je to daleko..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 09:29
- Nahlásit

corleona
ta pružina se dá koupit v cyklo potřebách? Chtěla bych letos taky začít zkusit jezdit s Víťou na kole, jenže si nějak neumim představit že bych to vodítko jen držela v ruce. Mám strach že když se rozhodně jít jinym směrem že mi uteče i s kolem, nebo že prostě budu házet držky Zdeněk to s nim zkusil jednou loni asi jen dva kiláky a prý běžel uplně na doraz, jak fretka.
Jo Corli, tak ty jak měli Erika Kelly Bohemia, už maji nový štěndo. Mladšího bráchu Barona z Dobřichova, Cedrika. Včera mi poslala Zuzka fotky a jsou s Baronem skoro stejný, jsou nádherný oba.

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 09:44
- Nahlásit

Vcelka
Já mám ten držák s pružinou už dlouho, asi 5 let a koupila jsem ji v "psích" potřebách. Stála kolem šesti stovek. V prodeji jsem viděla jiné, komplikovanější držáky (cca 1.500,-) - např. Baron, s.r.o.

Jo, Cedrika jsem viděla, Zuzka mi to posílala taky. Baronek má zase kámoše..

krystofka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 10:37
- Nahlásit

Ahojky,máme 9-ti měsíčního boxera a nevíte náhodou někdo ,jak zabránit tomu,aby na zahradě neohryzal všechny stromky??

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání