| Autor |
Zpráva |
Markét
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 10:44
- Nahlásit
krystofka
Vybetonovat zahradu
A nebo stromky něčím nepoživatelným omotat a nebo v tomto krotickém období psí puberty nepouštět psa na zahradě z očí - pokud začne okusovat, následuje povel FUJ!
A taky mu nabídnout spoustu jiných zajímavých hraček, aby si stromků pokud možno nevšímal.
Ovšem u mladého boxera, který je "v ráži" je každá rada na výchovu drahá.... je však naděje, že z toho ve věku tako kolem 10 let vyroste
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 10:50
- Nahlásit
krystofka
Vítám tě mezi boxerkáře.
jak zabránit tomu,aby na zahradě neohryzal všechny stromky??
Jednoduše - stromky nevysazovat. A pokud už jsou, tak se smířit s jejich postupnou likvidací, že jo holky ?
Trošku nám toho svýho boxina přibliž, ať víme.... A taky fotečka by se šikla.
S tou jízdou na kole při té vytrvalostní zkoušce - Musím? Nebo můžu běžet? Jsou jasně daná pravidla? Kolo už jsem s FeeBee zkoušela a docela to šlo. Jen nesmí po silnici letět list atd. Pak by to mohl být pro mě čelní náraz do asfaltky...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 10:50
- Nahlásit
Markét
spoustu jiných zajímavých hraček
Ha ha ha!!!!
Nejzajímavější jsou právě ty stromky!!!
ve věku tako kolem 10 let vyroste
Asi tak.. Nutno podotknout, že průměrně se boxer dožívá devíti let.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 10:53
- Nahlásit
ola
Ty uběhneš 20 kiláků?????????????
Nebo poběží Šebrle?
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:10
- Nahlásit
krystofka
Měli jsme jeden strom omotaný kvůli mravencům aby nebyl samá mšice takovým olepeným papírem když to tam Ivan vázal byl dost oblemcaný a Meggině to vůbec nevadilo měla na něm nalepený stále čumák a když nešlo kousat kmen natáhla se a lámala rovnou větve. Tak závěr byl takový jablka žádný,strom samá mšice a všichni oblemcaný od lepidla či od čeho!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:17
- Nahlásit
corleona
No, kdysi dáááávno jsem běhala závodně střelecký závody, ale je fakt, že věkem se víc zadýchávám, taky kolena už nejsou co bývala... Tak snad spíš, že bych teda vzala to kolo...?
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:24
- Nahlásit
ola
popisuješ to jako,že se chystáš na veteránské závody a s tím zadýcháním možná chroptěním? Vždyť to můžeš svédst (to je blbý slovo) na Fee Bee
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:35 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
corleona
Nejzajímavější jsou právě ty stromky!!!
Nutno podotknout, že průměrně se boxer dožívá devíti let.
To nemůžeš, takhle strašit nové pozitivně naladěné majitele boxerů Teď hlavně, aby se chudák krystofka nedopídila tvé bobří fotogalerie, jinak bude Vcelka muset přidávat dalšího chudáčka na stránky Boxer v nouzi
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:44
- Nahlásit
Tak ted jste mi taky pripomneli moje story s ponechanim psa v noci venku, uz kolikrat se mi stalo ze jsem S Tinou pri nocnim curani zalezla opet pod perinu s tim, ze za chvili pujdu ke dverim a pustim ji... no a hle, ubehly treba dve hodky a ja si vzpomnela ze mam asi venku milacka, samozrejme Tina natazena u dveri a cekajici na vpusteni...chudinka. U me to ale nybylo bohuzel pouze v lete
Kolikrat se ted vzbudim s tim ze jsem ji zase zapomnela venku a ona si mezitim pohodlne chrni v mych nohach
Ta pruzina na kolu se mi taky moc libi, ale taky jsem moc nevypatrala kde ji koupit. mozna by mi stacilo si ji jen nekde vypujcit a otec by mi ji mohl vyrobit. Rozhodne si myslim ze je to lepsi jak drzet to voditko v ruce na riditkach...alespon sebe v te situaci si predstavit neumim. U nas se vytrvalostky od zachranaru delaji taky v takovem okruhu, ale peknem, akorat ze vetsina je asfalt.
Krystofko, to bude asi tezky odrikavani a odnaucovani, neb mi s Olou a Corleonou vime o cem mluvime...zahradniceni je jejich velkou vasni
Myslim ze se spis smiris s nevysazovanim novych, ale myslim ze z toho boxer v nouzi nebude
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:56
- Nahlásit
popisuješ to jako,že se chystáš na veteránské závody
Chodka
ola
Ty brďo, já bych to neuběhla ani s tou puškou
Můj maximální sportovní výkon bylo předloni 70km na kole. Ale na jedné zastávce před koncem trasy jsem měla svalovou horečku, klečela vedle kola na čtyřech a těžkou artikulací (jazyk ven) sdělovala zbytku pelotonu: "Nechte mě tady. Probijte se k našim, do předních liniíí sami, soudruzi.."
Pak mi skákli pro jednu točenou Plzeň a dojela jsem to.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:58
- Nahlásit
Paja s Tinou
Já ti to vyfotím, určitě bude jednoduché to svařit. Akorát teď nemám klíč od garage, tak pozdějc.. A jezdí se s tím fakt bezvadně.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 12:17
- Nahlásit
Jee tak to bude super, hnedle to pak ukazu tatuldovi a doufam ze zapocne nejakej vyrabeci proces
Ted by to chtelo jeste to kolo (ja kolo mela, ale obral me o nej tata...mam v garazi jeste jedno ze svych predeslych let a na tom se mi teda nikam nechce...)
Myslim si ze to muze byt daleko bezpecnejsi. Nevite nekdo jak se chce pesanovi bezet u pana co jede na koleckacich? Chceme to vyzkouset, ale nevim ja na to bude reagovat Tina. A taky ja, jsem na nich nestala nekdy od sedme tridy...si rikam ze se me snad ten Ondra chce zbavit
Corli, 70km jo? Tak to uz asi padla uz do tech triceti!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 12:22
- Nahlásit
Paja s Tinou
No já si takhle vyjet s Nundou na kolečkových, tak už mě nikdo nikdy neuvidí..
Na vytrvalostce měli jedni i brusle. Zkoušeli to se psem a pak šmahem přesedlali na kolo. Kdyby to někdo točil, tak to bylo na cenu do Neváhej a toč. Ono je totiž jiné, když pak pes vidí spoustu hafů, co někam valí a chce tam valit taky a hlavně tam být PRVNÍ!!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 13:03
- Nahlásit
Vcelka
Dělala jsem pořádek v kompu a našla jsem fotky z venčení Nundy s bílým boxerem Edou, posílala jsem Ti nedávno jeho fotku. Myslela jsem, že už tyhle fotky nemám (Zřídila jsem na cz-pes galerii Edík). Bylo to tuším někdy loni, Edovi bylo 9 měsíců a byl už o pár cenťáků vyšší, než Nunýn (ten je na horní hranici výšky - 63cm). Nunda z něj byl ze začátku totálně zděšen a chtěl ho raděj zakousnout, ale Eda se podřídil, tak to bylo až na pár konfliktů v poho. Nutno podotknout, že dnes už by to nešlo a chlapci se opravdu nemusí. Eda zase porostl a vypadá jak malý kůň. Jen osedlat.
PS -J eho majitelka spoluvlastní koňský útulek, tak předpokládám, že to má z toho obroka, či co..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 13:04
- Nahlásit
Tady je dneska zase sranda.
Corli, na foto držáku se taky ráda podivám. Tchán by mi to mohl taky vyrobit. Jak se tu tak bavíte, tak sem si vzpomněla že kdybych jela s Vikym na kole a držela to vodítko v ruce že by se mi taky mohlo stát to co jednou, když sem za jízdy telefonovala. Takhle jako dehdá, jsem si pipinu ještě nikdy nenarazila. Tééda ta bolest, možná jsem jí měla i modrou, normálně sem se napíchla na ten prostředek řídítek.
krystovka
jo to okusování stromků tomu asi zabránit nejde. My máte zahradu taky jako po náletu, loni to odnesli tři jabloně, jedna hruška, dvě vrbičky a jeden angrešt. Jahody rozdupaný, přes zimu si v nich udělal srací koutek a jediný co docela se furt drželo byla třešeň. V neděli sme na ní koukali a už na ní lezou pupeny a ten sviňák už začíná ožírat i jí.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 13:13
- Nahlásit
corleona
Eda je hustej čuník, sem se tu nasmála.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 13:15
- Nahlásit
Vcelka
Jo, jo, se psem a telefonem na kole, to je buď o držku nebo o pipinu..
Ti naši už nežerou jen to, co roste, ale už i to, co padlo. Dala jsem na kupu rákos, který jsem zkrátila, protože už ho teď při té oblevě stačili ožírat. No a chlapci, když byli venku, tak ten rákos z té kupy sežrali a pak bylo ráno v chlapeckém pokoji nablito, že nebylo kam šlápnout. Ble.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 13:17
- Nahlásit
Vcelka
Viděla si film Holky to chtějí taky (snad je to ten správný název)
Tam jim to dělalo dobře na té tyči
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 13:19 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Vcelka
Eda je strašné prase. Pořád se v něčem válí!!! On je se svou bílou barvou asi velmi nespokojen. Jednou jsme šli v létě k rybníku a on se vyráchal v bahnité louži. Vypadal pak jak modrá doga. Viktorka se ho tak lekla! Byla kakat a když přiběhla, měl Eda jinou barvu. Vůbec nechápala, co je to za cizího smradlavého psa a kde je ten prima bělouš..
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 13:22
- Nahlásit
corleona
Když píšeš rákos Meggina nedavno sežrala slámu z epesního křesílka co má v kotci, má ho tam od té doby co ji máme aby nemusela sedět na studeném když je venku, ale bohužel dostalo už dost zabrat, tak není co trhat ale je co žrát. Já uklízela její ho... a jedno sbírám a říkám si to je divný buď jsem byla slepá, že jsem ho nesebrala, zdálo se mi už dost staré a babi mí potom říká, že to byla vyblita ta sláma z křesla.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 13:30
- Nahlásit
Chodka
no počkej v Holky to chtěj taky, jim to dělalo dobře na sedle ne?
Tohle byl tvrdý náraz do kosti o to železo.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 13:31
- Nahlásit
corleona
Giordinka je taky přesně takové prasisko! A hlavně v létě, ale to chápu, když je jí vedro, tak se jde vyválet v takových těch lesních "tůňkách" jak v tom jsou ti pulci a ta strašná černá hlína co málem nejde vyprat... no ale vyválí se všude možně a stačí jí ke štěstí i obyčejný bahno, nejlépe celý pole a tam ryje jak divočák a ... no prostě je to fakt prasisko... spoluvenčitelé vždy čumí... no naštěstí je hnědá, tak to tak není vidět, ale smrdí to asi stejně a očista pak musí být ať je to vidět nebo ne... Ona fakt není za dámu, slintá, chrochtá, pěna u huby, prasopsí chování... ale to už k ní tak nějak patří no.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 13:41
- Nahlásit
Vcelka
Každý je strůjce svého štěstí, ty si holt měla smůlu,že to bolelo.
To já Meggině nedavno chtěla vyndat z huby nějakou trávu tak jí říkám čekej a začala jsem ji to vyndavat a jak to bylo samá slina a tahalo se to tak jsem ji řekla ať si trhne protože by čekala hodně dlouho jenom proto aby byla šik.A ještě jedno jak žere trávu tak potom když kadí tak ji zůstal bobek u zadku tak její slušná panička vzala papírový kapesník, že jí to jako utře a dopadlo to tak Meggina čistý zadek a panička smrdutou ruku.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 15:03
- Nahlásit
corleona
Díky za info.Však my nejedem vyhrát,ale zúčastnit se/alespoň se to tak říká,když jsou šance pramalé/.Na Beladoru se moc těšíme,i když s námi nechce kamarádit.
Ty se tam jedeš taky podívat nebo vystavovat?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 15:18
- Nahlásit
Lenda
Jen podívat a socializovat bostonka. Ještě nikde nebyl a je ze všeho vykulený a to by už měl jet zkusit nějakou výstavu. Známá, jejíž přítel je ředitel výstavy tam jede socializovat štěně briarda. Ať tam zas není moc přeboxerováno.
Ještě se někdo klidně můžete přihlásit, před chvílí jsem hlásila dva polské boxery.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 16:02
- Nahlásit
corleona
Doufám,že ti co se přihlásili jsou do jiné kategorie!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 16:04
- Nahlásit
Teda dámy - vykaděná sláma, naražená pipka, boxeří čuňata v blátě... Už dlouho jsem se tak nezasmála.
Ovšem teď po návratu domů jsem měla málem infarkt. Po příjezdu jsem se přivítala s bobulkou, ona si pak sedla do křesla. Pak koukám, že pořád cuká hlavou, jazyk vystrkuje stranou z huby jak mongoloidní dítě, sliní víc než jindy... Otrava, mrtvice?! Děsně jsem se lekla. Letím k ní, otevřu držku dokořán a koukám - ta vrána měla na jazyku namotaný můj dlouhý vlas. Nevím jak dlouho, ale snažila se ho vehementně sundat. Jestli ho tam měla celý den, tak se divím, že z ní není debil...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 17:06
- Nahlásit
Lenda
Jo, jo. do šampionů a otevřené.. nebujte, nebujte..
Sice jsem Brauny neviděla naživo, jen podle fotek, ale myslím si, že může zabodovat. Sestra je sice dost hezká, ale občas hodí hrbíkem a taky je dost dlouhá. Takže když se budete obě snažit, pohár může být váš. A jaký mají vkus ti chorvatští rozhodčí, to nikdo zatím neví.
ola
Já jsem si jednou zas říkala, co ten pes tak divně běhá - jak po mrtvičce. Taky vlas, ale i s bobkem a měl ho ale z opačné strany než FeeBee.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 17:26
- Nahlásit
corleona
Chodka
Tak problémy "s druhým koncem psa" už Anča-mazačka vyřešila. Jakmile jí exkrement uvízne na mém dlouhém vlasu "vyluxovaném" někde z koberce, nebo když po vydatném spásání trávy vylučuje "povřísla", prostě zůstane nahrbená stát, hodí po mně výmluvný pohled a já musím ihned přispěchat a pomoct jí táhnout, když ona nemůže tlačit
Teď v zimě byl klid, ale jakmile vyraší tráva... čtením vašich příspěvků se mi to vybavilo celé....
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 17:57
- Nahlásit
corleona
Ten hrbík máme asi taky.Brauny se bude snažit určitě.Horší to bude se mnou!Je to moje druhá výstava,takže jsem amatér a moc jí teda nepomůžu.No uvidíme.
|