| Autor |
Zpráva |
Markét
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 14:08
- Nahlásit
Boxeráři - nečtěte! (Omlouvám se za průnik vetřelce, ale když bordíci žádné fórum nemají )
bord
Tak jak svého bordíka popisuješ, nevypadá, že jsi měla "pouze" štěstí na štěně. To je prostě pravý bordík. Když jsem o teriérech ještě věděla málo, taky jsem je házela do jednoho pytle, ale borďasové jsou výjimka mezi teriéry.
Vystihlas to přesně - mazliví, kontaktní k lidem, zbytečně neštěkají, nevyhledávají konflikty se psy... báječný aktivní pes. My jsme Lakinu pořídili právě proto, že je (kromě jiného) vhodná pro canisterapii - a to můžu potvrdit, osvědčuje se výborně.
A jak se vlastně tvůj pes jmenuje? My máme Alku z Hlubocké Cihelny.
|
bord
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 14:18
- Nahlásit
Markét
Mám Lorana Bohemia Diplomat alias Bord,víš já chtěla hlavně společníka na výlety,nic moc velkýho,nenáročnýho na úpravu a něco s čím se domluvím na základní poslušnosti a přitom,aby ten pes měl,,šťávu".A můžu říct,že jsem si vybrala dobře.
Jinak se omlouvám boxíkářům,že jsem narušitel,ale vím,že jste hodný holky a nevykážete mě.Aspoň ne hned
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 14:31
- Nahlásit
bord
Tak to máme tak trošku příbuzné - Laka je po Unkasovi Bohemia Diplomat. Moc se v bordíkách nevyznám, ale tuhle CHS moc chválí, hlavně pro pracovní odchovy. Já to můžu potvrdit, Laka je v povaze perfektní. Máš už s ním nějakou zkoušku?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 15:44
- Nahlásit
ola
Nó, vzhledem k tomu, že dodává už několik let po celé ČR, tak je dost možné, že Vám tam bouchá jeho pyro.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 17:31
- Nahlásit
Ahoj všichni,mohu se k vám připojit a dozvědět se spoustu přínosných a zajímavých věcí jak pro mě,tak pro tu mojí boxeří tlamičku?Taky bych občas ráda opkecala s někým,kdo má stejné zajmy....
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 17:32
- Nahlásit
A ještě něco......Je tu někdo,kdo se chystá na výstavu do Prahy s mladou žíhanou fenkou??Abychom se připravili na konkurenci...
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 17:44
- Nahlásit
Krista
Vítej mezi námi - a představ nám svou placatku...
Máš štěstí, do Prahy se chystám jen s grifonkem, za mladou žíhanou se mi nechtělo dávat peníze
Vlastně teď mi došlo, že mi to štěňátko nějak nepozorovaně vyrostlo a už bychom stejně byly v mezitřídě. Tak nic, ale určitě se v Praze uvidíme, půjdu placatky omrknout.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 17:45
- Nahlásit
corleona
Už jsem na to koukala.Doufám,že má rád černošky!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 17:50
- Nahlásit
Lenda
Já mu to ráno řeknu..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 18:26
- Nahlásit
corleona
To bude fajn.Jestli je nemá rád,tak by mohl na apríla udělat vyjímku.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 18:39
- Nahlásit
Lenda
To bylo dobré, kdyby se toho apríla využilo..
Např. "A vyhrává tato fena!" A těsně před gratulací, by rozhodčí udělal dlouhý nos a řekl: "Áááááááprííííííííl, vyhrává tato!"
To by byla čurina.. Před výstavou to Radimovi navrhnu!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 19:04
- Nahlásit
corleona
Teda corli/y , takovou aprílovou srandu bych teda nechtěla zažít. Pokud mu to poradíš, tak mu dej seznam "našich holek z diskuse", aby si je pro ten vtípek náhodou nevybral.
Krista
Tak tě vítám mezi námi šílenci s placatohubými miláčky! A trošku nám toho tvého drahouška popiš, původ, věk, povaha (no, to je možná zbytečné ) a taky fotečka by se hodila!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 19:28 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
Zažila jsem Suchého, když byla u nás výstava ATIBOX, jak to udělal ve finále zlatých psů. Dlouho, dlouho zvažoval, kterého ze dvou posledních adeptů udělá Světovým vítězem. Infarktový stav, nikdo ani nedutal. Najednou se radostně s napřaženou rukou rozešel k jednomu majiteli.. a těsně před ním se prudce otočil a podal ji tomu druhému. Napadlo mě jediné slovo. Pičus.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 19:44
- Nahlásit
corleona
Napadlo by mě asi něco hodně podobného...
A jak jinak - už háráte? A co polská nevěsta? Překrýval Ulli ještě jednou? Kdy budou štěníci? A jestlipak si jedno nevezmete?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 20:01
- Nahlásit
Tak jsem zase tady,tak mojí feňuli bude na konci května rok a půl,máme ji od Jiřího Suchého-Krista Jisuko.Její otec je Cilo von Steinfeldberg,matka Wittoria Jisuko.2 fotečky už se mi podařilo vložit do galerie(na to jakej jsem antitalent na počítače a techniku vůbec,docela rychle)...Jinak je to zlatíčko celé rodiny,takovej gaučáček,má ráda pejsky,lidi(jen pány s vousama moc nemusí) a nemá ráda děcka,bydlíme totiž u školy.........
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 20:10
- Nahlásit
Krista
ajajaj.. a já tady tak škaredě o Jiřím hovořím..
Toš vitaj! Já tady taky nejsem dlouho..
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 20:15
- Nahlásit
corleona
ty škaredosti bych být tebou vůbec neřešila,i já si na něj párkrát zanadávala....Třeba když předpokládal,že víme všechno,když máme druhou boxerku...Jenže na byla bez PP a poslouchala tak nějak sama,takže cvičák nepřicházel pomalu v úvahu.Slovo chovný svod a třeba o zkoušce chovnosti jsem slyšela poprvé.....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 20:15
- Nahlásit
ola
Neháráme
A holky nic neříkaly, jak to mají v plánu.. už nás pěkně štvou..
A Maxík překrýval za dva dny. Majitelé nevěsty byli na výstavě v Katowicích a říkali, že tento týden půjdou na sono a pak, že dají vědět. Je zhruba v půlce březosti, jestli to počítám správně.. A štěně si brát nebudeme určitě. Jestli bude přírustek do domácnosti, tak to bude už jedině z vlastních řad.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 20:17
- Nahlásit
Krista
Taky moc pěkná žíhanka. A navíc Jisuko! Odkud jste? Děláte výcvik atd.?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 20:20
- Nahlásit
corleona
FeeBee se mi zdála, že "napuchá", ale zatím nic. Díky mé debilnosti jsem si vyhodila ten kalendář, tudíž vím prdlajsky, kdy to máme čekat. No, uvidíme. Já musím nejdřív uchovnit a pak někdy možná v budoucnu přemýšlet o mimíncích! Možná!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 20:24
- Nahlásit
ola
Jsme ze Straškova od Roudnice nad Labem.O výcvik se snažíme,začaly jsme dost pozdě,asi v 9 měsících,navíc jsme museli nějakou dobu počkat,než trošku zhubne a bude mít na pořádnej výcvik i fyzicky.Teď nám tase říkaj,ať 1-1,5 kg přibere,jenže to není tak jednoduchý,je to hroznej divoch...Nejvíc ji baví obrana,do tý je celá divá.Ale donutit ji na stopu je skoro nadlidskej úkol.Na podzim jí to skoro vůbec nešlo,nevím si s ní rady,snad přes zimu zmoudřela....
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 20:26
- Nahlásit
ola
A to maj Jisuko v něčem výhodu???Abych se na to připravila...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 07:36
- Nahlásit
Krista
A to maj Jisuko v něčem výhodu???
No, určitě je dobrý mít hafana od rozhodčího. A je fakt, že některý Jisuko fenečky jsou dost povedený.
Nám taky stopy moc nešly. Jak kdy. Taky doufám, že si FeeBee přes zimu ujasnila, že čuchat je dobrý atd. Možná to bude lepší i tím, že je žravější. Uvidíme. Ovšem děsná představa je, že se bude zase na cvičák vstávat v neděli už v osm...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 08:19
- Nahlásit
Tak stopu jsme my zkusily pred 14dny a nemuzu rict ze by to byla nejaka velka slava...takze v tom nam zima asi nepomohla...budeme muset zase hooodne trenovat
Tak co, jeste nejste nikdo zatopeny? Pri rani jizde do prace jsem koukala jak se nam uz i po Pardubicich zacina vylevat Labe z svych koryt...no asi to bude jeste zajimave...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 08:42
- Nahlásit
Paja s Tinou
My jsme naštěstí na kopci, takže nám to nehrozí. (Pokud jste někdo byl v Opočně na zámku, tak my bydlíme vzdušnou čarou cca 100m od něj. ) Včera jsem ale byla s klukama a s bobulí na hřbitově a kluci žasli, že tam je vedle na poli rybník, když tam přece nebyl?!? Fakt lituju lidi, který se musí evakuovat atd. Hrůza.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 09:10
- Nahlásit
No my jsme taky na kopci, takze nam nic nehrozi a dokonce nijak extra blizko u nas zadna voda neni...upne lituju ty co se setkaji se zaplavami kazdy rok.
Jejda me se dneska tak nic nechce, to je des...uz jsem v duchu vikendu a na nej se uz fakt tesim
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 09:27
- Nahlásit
Markét
bord
My máme jednoho kámoše bordíka a je naprosto pohodovej, když jsem ho viděla poprvé tak jsem myslela, že je to voříšek, strašně se stydim ještě teď. Pěkně s Eliškou vždycky řádí, když byla Elina ještě prcek, tak jí teda trošku tahal za uši, ale teď už se ta naše potvůrka nedá, pěkně ho válcuje.
Krista
Krásná boxinka, do Prahy jsem se chtěla jet podívat, ale zrovna jsem v práci.
Paja s Tinou
Naše babi s dědou bydlí na soutoku Labe s Vltavou, a rok 2002 byl pro ně hodně velký záhul, tak snad se to nebude opakovat.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 09:34
- Nahlásit
ola
Já jsem tam určitě byla, protože můj otec pochází z Rodova (u Smiřic), což je tam někde kousek. A hrady, zámky, památky tam máme "profárané" Akorát že jsem to absolvovala jako dítě, tudíž se mi to slívá v jednu velkou prohlídku..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 09:50
- Nahlásit
corleona
No, vida, vida... Tak v létě můžete naházet psí smečku do auta a přijet do míst rodných kořenů a stavit se u nás "v podhradí"! Mimochodem - můj šéf pochází ze Smiřic!!! Svět je malej!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 09:51
- Nahlásit
Zdravim vespolek.Že bysme byli v Praze sami?To by bylo bezva..
Že tu naši opičku máme vlastně od rozhodčího,jsme zjistili asi po 2 měsících a nebylo to špatný zjištění....Ono teda aspoň mě připadá,že přijedeš na výstavu a okamžitě víš,kdo to vyhraje.Škoda,že nám ji nemůže vodit,sice se nabízel,ale u ukazování zoubků by to byl zřejmě boj na život a na smrt...
|