| Autor |
Zpráva |
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 09:53
- Nahlásit
Jí prostě stopování nebaví,stoupne si na začátek stopy,čumí do dálky,rozhlíží se,pak jakože čuchá,ale....naposled přešla i hračku na konci,takže vyčuchávala bůhví co.A netušíte náhodou,jak ji mám trošku vykrmit před tou výstavou??
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:02
- Nahlásit
Holky,
už si nikdy nebudu dělat srandu asi... neb jsem přivolala těma včerejšíma kadivýma historkama věc... včera jsme byly na krásné procházce s dogou... G. se i letos poprvé vykoupala, sluníčko svítilo, no paráda a na konci procházky našla v igelitovým zadělaným sáčku cosi, asi sváču, všimla jsem si i papírku, něco dobrého v tom bylo zabaleno a Giordina to celý schramstla! Hm, tak jsem pak, už byl večer, volala vetovi a docela mě vyděsil... no teď ji hlídá Martin, já zdrhám z práce taky dřív a musíme ji hlídat a sledovat... baští zatím, kadila normálně (bohužel ten sáček s obsahem zatím nee), tak zatím je to dobrý... je šance, že to z ní normálně vyjde... no a zítra mám jet do Prahy na celý den!!!!
Takže jak jsem psala, že Martin jednou za 1/4 roku venčí a vždy něco tahá G. ze zadku, tak to je přesný!!! Ale doufám, že dnes to z ní vyjde, jinak do té Prahy asi ani nepojedu (jenže musím...), protože bych to tam do večera nepřežila...
Achjo, tak fakt včera vtipy, dnes bůůůů
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:11
- Nahlásit
Krista
Taky tě vítám nejsem tady dlouho ale už mám odtud poznatků a zážitků habaděj.Podle mích postřehů a vykrmováním by mohla poradit Ola (ráda chodí do řeznictví-protekce+hezký asi řezník).Nám Meggina taky před časem začala stávkovat s jídlem ale teď už se zase rozpapala (píšu jako o miminku )
Jinak jsem byla včera v matičce Praze, zatím to tam s vodou je něco málo nad normál někde je voda trochu rozlitá ale není to tak děsný toď můj poznatek.Vrátili jsme se v jednu v noci tak jsem si ráno přispala o půl hoďky a vstala jsem v půl šesté.Je fakt že ještě nejsem na tom nejhůř ale večer to na mě sedne a nejhorší je že mám pátek,mrcha nás teprve čeká.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:21
- Nahlásit
Krista
U nás zabírá stoprocentně každé ráno narvat dopsa půl vánočky s máslem. A večer normálně krmit.
Denisa
Týýý brďo, ti psi jsou fakt magoři. Mě se nic podobného nestalo, vždycky se mi podařilo vyrvat to ještě z tlamy. Taky sežerou na co přijdou. Max jednou na Lipně sežral celou mrtvou velkou rybu, co našel v rákosí. Než k němu Tom došel, tak ji polkl jak had kořist. Druhý den blil jak amina..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:27
- Nahlásit
ola
No nevím.. kdyby to otec slyšel, tak by chtěl jet taky a to by mě asi omylo. Čím je starší, tím je nostalgičtější a když začne vyprávět historky z Rodova a Smiřic, tak už všichni šílíme, ukazujeme si s bráchou, švagrovou, kolikrát jsme to slyšeli a vnoučata obracejí oči v sloup. Zkrátka, žádné "Dědo, vypravuj.."
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:28
- Nahlásit
Denisa
no tak to je hustý jsou to čuňata, snad to byla ale jen sváča a bude v pohodě. No a ten igeliťák by snad neměl nadělat nějakou neplechu ne?
Nám včera večer po obýváku pochodoval docela velký pavouk, tak sem šla radši spát, no a dneska ráno, VIky tam furt čuchá u bot a nejde odvolat, tak jdu za nim a on má toho pavouka v hubě a pustil ho na zem. Tak já na něj, furt ty prase, opovaž se ho sežrat a Zdeněk taky, no a on jak sme na něj řvali tak se ho snažil hned spolknout, jenže on nějak nešel, asi se mrskal, tak ho pak vyplivnul a zdeněk ho zabil a vyhodil. Viky pak začal dělat jako že blije a kapala mu z huby voda. Je možný aby ho třeba kousnul? Byl to docela kusan, fuj. To radši ať sežere hovno než pavouka.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:30
- Nahlásit
corleona
ona jí dvakrát denně,za den spořádá skoro půl kila granulí a ještě plno věcí kolem...Občas má maso,rýži,těstoviny...Jenže je pořád hrozně žebratá,asi má rychlý spalování(bych taky potřebovala)..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:30
- Nahlásit
corleona
no kdyby to aspoň vyzvrátila, ale to ne Dělala jsem jí i roztok, aby to vyblila, ale nic, ona je trochu dost velké prasátko, takže spase občas nějakou tu leklinu či mršinu a nic, to je pohoda, protože to se rozloží... ale ten debilní sáček zavázanej... achich ach... No teď je pozdě, se musí čekat jestli to teda z toho břicha se dostane do střev nebo co... pokud se to někde šprajcne, pak už by to bylo na vetech... VFU kliniku máme 5min od baráku, tak kdyžtak povalíme... Vet mě říkal, že pokud bude normálně žrát a srát, tak je to dobrý a mám čekat. Zatím žere, sere normálně tak o.k. Ale jsem z toho celá na trní, ani spát jsem nemohla... Držte pěsti-štěstí!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:32
- Nahlásit
Vcelka
jenže on byl zavázanej Takže objemově nevím jak se to tam semele...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:55
- Nahlásit
Vcelka
Nám takhle kousla ta jagga jak jsme měli před Megginou venku do žáby bylo to venku na dvoře a my šli zrovna do práce já když to viděla tak jsem myslela že se pobleju,nevím co to bylo za žábu ale pes měl u huby okamžitě ohromnou pěnu a já myslela, že je to jeho poslední hodina ale přežil to a vypadalo to úděsně.No a potkat něco takového Megginu tak to bude poslední hodinka moje, to vidět tak bych to nerozdejchala.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 11:27 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Denisa
Je jasný, že to jsou nervy, ale myslím, že tě můžu uklidnit. Když bych spočítala, co všechno už Anče za život prošlo gastrointestinálním traktem..... začalo to střepem z keramické cukřenky, to byla ještě štěndo a pak igelity, vatelín z matrací, koberce, nitěné přetahovací uzlíky až po kusy molitanu velikosti tenisáku.... a vše vyšlo samovolně ven.
Fuj, na některé epizody bych raději zapomněla - viz. molitany s průjmem v přepravce v autě - Cilla (grifonka) tenkrát nevímjak odšoupla v pickupu okýnko, protože v tom autě se prostě nedalo vydržet - a prchala po parkovišti (na naší záchranářské základně) - no a my jsme to pak v říjnovém lijavci hezky čistili.....
A to, že byl pytlík zavázanej, je vlastě lepší, aspoň lépe proklouzne ven, uvidíš. S tím blitím se ani nedivím, že neblila, jednou jsem zkoušela zaručené blicí roztoky v cca desetinásobné koncentraci - a Anča si ani neuplivla.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 11:48
- Nahlásit
Je dobrý, že se tady dozvím různé zkušenosti a vlastně zjistím, že se někdy dělá velká věda z nějaké věci a já jsem ráda, že tě tady dokáží i některé lidičky trochu uklidnit viz.Markét,to když čtu co se dá zbaštit,nevím,nevím co takový člověk by vydržel.
Každopádně držím G. palce a by to bylo co nejdříve venku a zahlaš až to bude.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 12:05
- Nahlásit
Markét
díky za uklidnění, no uf, ale stejně budu klidná až víš co...
ona G. toho taky zkonzumovala už za život dost... tak snad bude mít zase štěstí!
... valím domů, Martin říkal, že sice teď netento, ale žere jako vždy... to je velmi hltavě, nenažranec nenažraná!
neměla jsem včera číst ten net... ty hrůzné zkazky...
tak pak dám vědět...
Dnes jsme měli být na obraně, tak místo toho budeme chodit a chodit a chodit a doufám, že kadit kadit kadit a já budu studovat každé h...o a každý její pšouk a zaxichtění se...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 12:31
- Nahlásit
Chodka
no žáby jsou prý jedovatý. Nejhorší je že když vidíš že on se k tomu blíží a chce to schlamstnout a ty když na něj zařveš, tak on začne rychle polikat aby si mu to nevzala. To bych ho vždycky zabila.
Denisa
tak pořádně zkoumej, ať ti ani kousek neunikne.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 18:50
- Nahlásit
Denisa
Tak jak je? Už pytlíček vyšel? Je mi jasný, že máš nervy na pochodu... Hlavně dej vědět, až to bude OK!
Jinak u nás už zase poprchává. Takhle jsem si to jaro teda nepředstavovala. Sice jsem byla s Fee cvičit, ale kdo si má pak ten hnusáckej blátem olepenej uzel strkat do kapsy?! Jo, a chtěla jsem se zeptat. Aportujete dřevěnou činku? S FeeBee jsem to zkoušela jen párkrát, ale nosí ji dost dobře. Tak snad přece jen nemám takovýho blba...
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:01
- Nahlásit
Děcka, přeju všem placatkářům/řkám krásný (i když možná tošku deštivý) víkend. Už máme smečku naloženou v autě a míříme směr Vysočina na záchranářské soustředění.
(Už se moc těším, až se večer v hospůdce budou soustředit na popíjení dvanáctky-plzničky
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:02
- Nahlásit
Nazdárek dámy,
koukám, že jste všechny pracovně vytížené! Já už toho teda mám při pátku plný brejle a těším se na víkend!!! Snad nebude pršet...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:03
- Nahlásit
Markét
Tak to si to moc užívejte a dávej na sebe i na svou "rodinku" pozor - dějou se to teď samý hnusný věci! A dej si jednu plzničku za mě!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:13
- Nahlásit
Markét
vzhledem k vyvoji situace na rece Sazave bych se nedivil, kdyby se soustredeni zmenilo z niceho nic na ostrou akci a na plznicku by nebylo ani pomysleni ....
ale drzim palce, aby to tak nedopadlo ...
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:24 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Jirikovo
My zachranari se nebojime niceho, my i nasi psi jsme dobre pripraveni na kazdou situaci:
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:34
- Nahlásit
Markét
Tak to o vás nemusíme mít obavy!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 12:04
- Nahlásit
Markét
Tak to je šupa! To je pohodář..
ola
Došel už Zpravodaj? Nám ještě ne. Předsedovi už prý došel. Už to začalo. Redaktorovi prý už nadal do hovad a nul (Zveřejnil dvoustránkový text k volbám od opozice. Normální placená inzerce.) Moc pěkný představitel našeho klubu.. Jó, když někomu zachutná moc..
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 12:19
- Nahlásit
corleona
Mě zpravodaj dorazil včera, a i když se moc ještě neorientuju a ani vedení neznám, tak chápu, že ten text asi někomu pohnul žlučí
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 12:49 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Libka
Předseda se takhle sprostě chová běžně, na schůzích řve a uráží lidi. Nic jiného si nezasloužil. Myslím, že je to napsáno kultivovaně, narozdíl o jeho výpadů. Už toho fakt bylo dost a je
čas, aby se něco změnilo. Pokud ne, tak vystupujeme z BK.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:48
- Nahlásit
ola
nemáte už nový foťák? FeeBee má takhle krásnou barvu, na těch fotkách z mobilu to nebylo ončo.
Krista je taky krásná.
To počasí je děsný, tady vždycky chvíli leje jako blázen, pak vysvitne sluníčko, pak zase leje a furt dokola. A já sem pěkně nachcípaná. V neděli si pojedem se švagrovou a našima hafanama zacvičit na cvičák co jsme objevili 20km od nás. Tak už se docela těšim. Viky je tenhle týden docela vzorňák, tak mi třeba ani nebude dělat ostudu.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:24
- Nahlásit
Předevčírem se z našeho domu stala na jedno odpoledne psí školka - hlídala jsem Olinku. Něco málo jsem s ní nafotila a pár fotek dala i do galerie.
Krista
Nevím, ze které doby je foto, ale v té kostře je úplně super a přibírat vůbec nepotřebuje.
Jisuko mívá skoro vždy pěkný exteriér a údajně tam Sucháč má i výborné povahy.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 16:43
- Nahlásit
corleona
Zpravodaj jsem právě vylovila ze schránky. Večer v klidu si ho přečtu.
Vcelka
Fotky jsou opět z vypůjčeného. Ale už máme vybraný - jenže ještě není v prodeji. Snad příští týden... To pak bude mega foto akce! Už se děsně těším.
Krista
Ta fotka je moc povedená. Čubina se tam báječně vyjímá.
Holky? Nepřipomíná vám Kristy fenečka trochu Rockyho? Nějak mě to při pohledu na tu poslední vloženou fotku napadlo!? Kdo ví, jestli mezi nás Ala ještě dorazí?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 19:10
- Nahlásit
corleona
Olinka je vážně nádherná,taky bych jednou chtěla podobnou fenečku...
Ta fotka je z ročních narozenin,až budu mít chvilku,tak vložim 14 dní starý fotky z prochajdy...Ona je hroznej drobínek,oproti boxíkům,se kterejma jsme měli tu čest.Fakt je,že nemá bejt po kom velká,její tatík byl menší než některý fenky,moc mohutná bejt tudíž taky nemůže,páč by to pak byl spíš buldok,ale stejně......Vypadá pořád jako miminko a v otevřený třídě budem jak ustříhlý kecky.
Sucháč právě říkal,že má na výstavu kilčo přihodit a já se v tom nevyznám....
A otázka jako od blbce-jaká je u boxera dobrá povaha???Chápu,že by se asi neměl bát,ale nic moc víc nevim...
Fee Bee a vůbec všechny boxerky i boxerci,na který jsem už stihla narazit jsou nádherný.....prostě zlatíčka
Ta volba předsedy bude asi fakt mazec...Ale to,co je napsaný ve zpravodaji mi přijde jako správný a tak nějak samozřejmý,ale asi je to ve skutečnosti jinak......
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2006 01:07
- Nahlásit
Děckááááá,
G. právě vyblila ten sáček!!! Částečně byl obsah strávenej, ale jakýsi pevný zbytky čehosi tam zůstaly a ještě takový cosi dlouhýho tvrdýho... no já vůbec netuším co v tom sáčku mohlo být snad teda nic jedovatýho nebo tak... neb je G. v pohodě... doufejme, že jí to vydrží... poptám se veta, zda to na rozbor raději nebo jak?! Dala jsem to do krabky a do lednice...
Tak já od středy rozrýpávám každé h...o, furt ji podstrojuju lehkou stravu několikrát denně a lítáme kaky... nechápu, že to nemohla vyblít už po tom roztoku blicím, ne ona až teď, nechá si to koza rozkládat v žaludku!
No ale uf, jsem si oddychla, protože toto by evidentně střevy neprolezlo... no nebo neumím si to představit, že by to šlo, no asi to ani nešlo když to takhle dopadlo...
No a dostane se jí tvrdého výcviku co se nalezení hnusu týče... a to ve skupince psů! Protože když jsem s ní sama, tak to nechá, případně vklidu vydá, ale jak jsou u toho psi, tak nevnímá, resp. nemůže to tam přece kořistnice nechat napospas jiným a "musí" si to před nimi ukořistit...! Tak to teda bude nácvik! Těš se Giordinko!
No su ščastnáááá!
To i na ten coursing v neděli budeme moct zajít doufám... a zas normálně fungovat...!
Krista
myslím, že jsem tě skrz teď tu Giordininu patálii se sáčkem ani nepozdravila, že?!
Tak vítaj v netovém klubu majitelek placatek!
Moje placatá huba se jmenuje Giordi, papírovým jménem Isabella z Ungeltu a taky tu má fotogalerii kdesi...
Tvoje je pěkná placatka! Jednu dobu jsme tu řešili pořád jak by naše placatky mohly přibrat na váze, největší hubeňouři jsou tu Tína od Pajus a ta moje je taky spíš hubeňour, po přidávání masa sice přibrala, ale nepřehoupla se nikdy přes 26kilčo,.. ale je hezky nasvalená, žádný špíček a kostru tu mají danou, takže jestli není tvoje kostrou žádnej Rambič, ale spíš drobnější atletka, tak je to jasný, to jsme na stejné lodi
Kolik vlastně váží ta tvoje?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2006 14:58
- Nahlásit
Denisa
Huráááá, jsem na vás furt myslela, jestli nemusela chudák Giordi pod kudlu... Ještěže to vyšlo samo! Uf! Asi to byl jeden z mála okamžiků, kdy je paníček šťastný, že mu pes bleje hnus doma na koberec, co?!?
|