Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Foxteriér hladkosrtý
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
Autor Zpráva
zuska
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 22:57
- Nahlásit

to sice udělat můžu, ale že to nemá moc vypovídací hodnotu
Vypovídací hodnotu to má především pro tebe - když zjistíš, že má tvůj pes čtyřkové kyčle, třeba tě to ovlivní v tom na něm nechovat
zavést povinou zkoušku z výkonu, by sice bylo krásné, ale kolik lidí má možnost se tomu nějak věnovat
Podle mě by u loveckého psa měla být samozřejmost složit aspon nějakou základní zkoušku vloh. (A u hodně loveckých plemen to podle mě i samozřejmost je a nikdo s tím problém nemá). Na to člověk myslím nepotřebuje systematický náročný lovecký výcvik. Vždyť i retrívři mají myslím povinné nějaké to minimum v podobě jednoduché OVVR. Každý ovčák musí projít bonitací.. apod. Ale nevím, proč není ošetřeno, aby to, co dělá foxly foxlama za několik desítek let třeba nešlo úplně do kopru. Asi proto, že zatím se to drží a nikdo o to proto nemá zájem pečovat

Martina89
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 23:01
- Nahlásit

Ahoj nevadí když se k vám vtírnu? taky mám doma foxíka jsou ji 3 měsíce

leila
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 23:24 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

zuska
když zjistíš, že má tvůj pes čtyřkové kyčle, třeba tě to ovlivní v tom na něm nechovat
to jo v tomto případě jo ale co kdyžý má třebas čoklík kyčle 0/4 - pak ta jedna kyčle mohla být úrazová - třeba já nebo ty a věřím, že mnoho lidí by si úrazu všimlo, ale jsou i takový lidé kteří ne, pak by to pro tebe tu vypovídací hodnotu nemělo páč nevíš jak na tom byli předkové - ale já samo budu dělat kyčle a lokty možná i ramena no a na 100% patelly
Podle mě by u loveckého psa měla být samozřejmost složit aspon nějakou základní zkoušku vloh.
to jsou pěkné představy, ale jestli se klub k chovu kloní tak jak píšeš je to bohužel jen fantazie - ale asi by díky tomu nebylo mnoho psů uchovněno

Martina89
ahoj vítej ty jsi od Arlenky že? jestlivá ne tak se omlouvám jinak Zuska je - teda myslím, taky z Brna

Jinak malá potvora včera málem sejmula jeden stromek - jsou to ale krásné aportovací větve co? každopádně byla nadšená z dárků dostala tenisáky v různých podobách a byla šťastná jak blecha
Co vaši foxíci jak si to užili?

Martina89
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 00:11
- Nahlásit

leila
jojo to jsem já od Arlenky
Tak stromeček je lákavej a jestli je živej tak jí to ještě voní a připadá si jako venku nám Arlen pořád krade baňky takže musíme hlídat aby nějakou nerozkousla

a co ještě dostala Týnka pod stromeček?

leila
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 00:28
- Nahlásit

Martina89
joj máme živý - malé se strašně líbí baňky nám taky krade ale ještě žádnou nerozbila zatím je jen aportuje

Jinak týnečka toho dostala ještě spoustu - nový svítící obojek, fůru pamlsků pleteného medvídka a podobné kraviny měla nejvíce dárků pod stromečkem
A co dostala Arlenka?

Martina89
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 00:36
- Nahlásit

leila

to bud ráda že je aportuje :-D ta moje mrcha si nějakou vezme a běží na místo mám vždycky strach aby se nepíchla o háček nebo o step z banky kdyby ji rozbila.

koukám že svítící obojky ted letí že ho dostal skoro každej pes kromě arlenky jo děti a psi mají nejvíc dárků

arlen dotala nový vodítko. pamlsky. pelíšek ve kterým stejně nespí a pak klikr kterej jsem hned úspěšně rozbila

leila
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 08:29 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

Martina89
to bud ráda že je aportuje
neboj, možná na to Arlen taky příjde - Týnka mi nenosila nic do 4měsíců, pak nastal zlom a nosí mi všechno s čím se dá hrát včera mi donesla dokonce kost venku pak sice byla nasraná, že jsem jí ji vyhodila, ale nakonec to bylo ok
koukám že svítící obojky ted letí že ho dostal skoro každej pes kromě arlenky
jojo je to praktická věc třeba teď jak byl sních jsem jí vůbec neviděla... no a ve tmě jí vidím tak na 20m, takže se hodí

pak klikr kterej jsem hned úspěšně rozbila
jé takže se pouštíte do klikání jo? je to super věcicčka, tož honem koupit nový

No nic připravím věci a mažeme na agi, už jsme dloho nebyli, tak malá bude zase nadšená

Martina89
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 10:14
- Nahlásit

leila
Tak to je pěkná sběratelka když ti nosí kde co :-D to se mám na co těšit teda

Ten obojek je super na léto bych ho mohla koupit ale zatím ji nevěřím natolik abych ji pustila ve dne natož vnoci

Jako on jede ten klikr jen mi vypadlo to kolečko který se mačká tak jsem ho přilepila vteřinovým lepidlem a klikáme dál. zatím ji učím sedni lehni a jde nám to skvěle. bez klikru mi neposlechla vubec potvůrka

a jak vám to šlo dneska na agi? jak to jde týnce a jaký překážky už umí překonat?

Uragán
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 10:46
- Nahlásit

Holky,zdravím všechny a gratuluji k úspěšnému završení Vánočních svátků.
Hele někde tady padlo,že dobrá hračka je kokosák-kokosový ořech.Našim hafanům jsem koupila-jeden prodávají za 6,- Kč,takže dobrý.Foxl Uriš si asik myslí že je to zakuklený ježek či co,honí jej po zahradě celý dopoledne,nedá si jej vzít Britem,který má samozřejmě svůj,ale ten druhej je určo lepší-zkrátka s kokosákem mají psi o zábavu postaráno na hodně dlouho.Jo už mají asi třetí várku,protože když je to přestane bavit a jsou unavení tak si ten kokosák moc dobře schovají a já už se těším,až u nás na jaře začnou rašit kokosové palmy.Tak to zkuste,fakt zábava.

Martina89
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 10:57
- Nahlásit

Uragán

A nevadí když z toho ořechu ožerou ty hnědý vlákna? ale určo to zlusím je to dobrej nápad.
A já taky můžu doporučit skvělou hračku- malej smetáček ten od lopatky s tím si moje foxina dokáže hrát hodiny :-D

Uragán
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 10:59
- Nahlásit

Martino,zatím jsem nepozorovala,že by jim ta vlákna udělala nějakou újmu,ono se to taky hodně omele o zem

Uragán
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 11:02
- Nahlásit

Jo,dokonce první ořech se Urišovi podařilo nějakým způsobem rozpůlit,nebo byl pnaprasklej,nevím-najednou z toho měl dvě půlky a klidně se pustil do vykusování kokosu

Martina89
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 11:04
- Nahlásit

Uragán

tak venku se to odrolí ale doma na koberci moc ne a ještě když máte místo psa vysavač kterej sežere každej drobeček ale určitě to zkusím

Martina89
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 11:05
- Nahlásit

Uragán
takže to splnilo dva účely Uríšek si pohrál a zároven si zahrál na lovce a ulovil si i potravu :-D

leila
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 13:20
- Nahlásit

Uragán
opět tě tu vítám, dlouho si tu nebyla - jak se vede Urišovy?
Jinak s tím kokosákem je to prima nápad, akorád v bytě neproveditlný - malá s hračkama tříská a přece jen kokos je tvrdý
Ale na druhou stranu malá blbne se vším

Martina89
Tak to je pěkná sběratelka když ti nosí kde co
no jsem za to ráda, předtím s tím zdrhala, ale uvidíme jak dále kosti už mě asi nepřinese - páč ten její nakrklý ksicht když jsem to vyhazovala

ale zatím ji nevěřím natolik abych ji pustila ve dne natož vnoci
tak to jo, takže jsi ji zatím vůbec ještě nepustila jo? Mě se vyplůácí metoda střídání - včera jsme například byli večer úplně na volno a ani náznak, že by chtěla něco dělat co já nechci - je to holka šikovná

a klikáme dál.
tak to je super!!! akorád bych jí napřed více naklikala, já napřed týden klikala úplně na prázdno a teď se mi to vyplácí - akorád jí dělal problém přechodu z jednoho klikru na druhý, ale teď už je to OK - máme totiž jeden tichý na doma a hlasitý na ven

a jak vám to šlo dneska na agi? jak to jde týnce a jaký překážky už umí překonat?
no dneska jsme moc neběhaly - malá si natáhla jakýsi sval když se honily před tréninkem s Bajtičkou ( border teriérka od trenérky) takže jsme dělali spíše techniku - a co umí - zatím "jen" tunýlky a u skoček se učí točení kolem bočnice do prava - s tím mě dneska překvapila jak krásně jí to šlo - no a pak zóny - ty už taky zatím začíná chápat takže jsem maximálně spokojená !! Dneska se na mě dokonce super soustředila

A co dneska vyvádí Arlen?

Jinak pojedeš na foxlí tábor?

Martina89
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 16:07
- Nahlásit

leila
tak nepřinese kost ale jinou chutovku věř tomu

takže jsi ji zatím vůbec ještě nepustila jo?
Ale to zase jo, pustila jsem ji na stopovačce v lese a pak v parku to nemá kam utéct. A kámoška si ze mě dělala srandu že ta stopovačka je tak těžká že to má jako pulling

ani náznak, že by chtěla něco dělat co já nechci
tak ty máš šikovnýho psa a umíš s ní pracovat to dělá strašně moc. Tu její šikovnost by sis měla užít protože jak přijde puberta tak na to můžeš jenom vzpomínat

malá si natáhla jakýsi sval
Takže ted kulhá? to je pořád nějakej ,,úraz,, u těch šílenců malých. někdy si říkám jestli jsem si neměla koupit většího lenocha :-D

zatím "jen" tunýlky
a jak jste ji naučili vlézt do toho tunýlku nebála se? třeba vám to časem tak půjde že budete jezdit i na závody

Arlen dneska nedělá nic už tři dny ji hlídám aby neběhala neskákala je to nadlidskej úkol.Ale nožička se zlepšila tak aspon že vidím pokrok v tomhle.
On bývá foxí tábor? to ani nevím. a kdy to je a kde? asi bych jela

leila
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 18:05
- Nahlásit

Martina89
tak nepřinese kost ale jinou chutovku věř tomu
o hovna se se mnou moc dělit nechce siňucha, ale ráda si to dá

A kámoška si ze mě dělala srandu že ta stopovačka je tak těžká že to má jako pulling
jojo normální stopovačky jsou šíleně těžké - já mám dělanou ručně a je ok - kup si normální šňůru na prádlo a navázej krabinu - alespoň bude mít psina lepší pohyb

tak ty máš šikovnýho psa a umíš s ní pracovat to dělá strašně moc.
děkujeme ale hrozně u mě pomohl předchozí pes - brala jsem ho ve 3měs nesocioalizovaného - první týden mi do něho vjel labroš, od té doby nenáviděl všechny psi, nenáviděl lidi, všechno bylo jeho, na mě ze začátku úplně kašlal - Týnka je proti němu úplný opak - pak mi strašně pomohli na cvičáku a na volno chodil super, se psi se moc nerval(nesměli na něj teda zavrčet) , no ale měl hodně ostrou hlídačku...

můžeš jenom vzpomínat
uvidíme jak tomu bude, furt doufám, že pubertu přejdeme tak nějak normálně

do toho tunýlku nebála se?
vůbec ne začala mi ho dělat v 3měsících na závodech sama od sebe, od té doby je to nejoblíbenější schovka když se na cvičáku honí - někdy je musíme natočit
že budete jezdit i na závody
s tím tak nějak počítám

Takže ted kulhá?
už zase ne, chtělo to jen odpočinout si odpo zase lítala jak šílenec

Ale nožička se zlepšila tak aspon že vidím pokrok v tomhle.
tak to je moc dobře tak ať ti brzo lítá jak šus

On bývá foxí tábor? to ani nevím. a kdy to je a kde? asi bych jela
jojo bývá každý rok na Spáleništi - je tam agi prakur, ale žádný trenér - ale myslím, že to nám neva budeme trénovat tak nějak sami, vytáhnu parkury z předloňska , pak je tam výcvik poslušnosti, lovečina, snad i frisbee, dogdancing, ukázka úpravy, různé sranda závody a tak . Jedu letos prvně tak podávám jak jsem koupila a bude to nejspíše začátkem července
Jinak pojedeš na klubovku v květnu? nebo do dorostu ještě hlásit nebudeš? Jinak teď jsme dvě štěňátka v kruhu

Martina89
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 18:47
- Nahlásit

leila
ona ti žere hovna? to je mi tě upřímně líto :-D to pak musí malá smrdět ještě půl dne...

kup si normální šňůru na prádlo a navázej krabinu
asi to tak udělám at se trošku proběhne, ona to jako utáhne v pohodě ale když je mokro a nacucá se to vodou tak už je to těžší.

hrozně u mě pomohl předchozí pes
ono udělalo asi hodně i to že sis ho brala nesocializovanýho. to máš asi hodně kvalitní cvičák že ti tam takhle pomohli psa vycvičit.

doufám, že pubertu přejdeme tak nějak normálně
No u nás jestli bude puberta nějakej extrém tak nevím jestli to zvládnu už ted mi kolikrát ujíždí nervy když mi schválně něco provede

někdy je musíme natočit
to určitě natočte at z toho taky něco máme :-D

chtělo to jen odpočinout si odpo zase lítala jak šílenec
tak to je dobře že tu nožku má v pohodě, třeba to na tebe jen tak trošku hrála a chtěla politovat

tak ať ti brzo lítá jak šus
jenom co jsem to dopsala tak ji chytl rapl začala lítat a uklouzla a spadla tak zase řev ale chodí v pohodě ale pro můj klid zajdu zítra na veterinu a zrovna poprosím veta jestli může naočkovat vzteklinu už ted at mužeme na tu výstavu, a ty s malou teda jedeš do Brna nebo ne?

bývá každý rok na Spáleništi
tak to aby jsme se rychle něco naučili at si tam neuděláme ostudu ale ta uprava mě zajímá. musím rychle najít někoho kdo mi malou upraví at nejde na výstavu zarostlá.a Musí se tam hlásit na ten tábor nějak dopředu? kdyby to bylo omezený počtem míst tak at to nepropásnu.

pojedeš na klubovku v květnu?
já jsem tak neinformovaná že ani nevím že nějaká klubovka je vím že je ted v lednu v Borotíně u Tábora. A kde to je ta klubovka v květnu? kdyby byl dobrej spoj tak bych jela.

Arlen mi tady ted zakousla utěrku a snaží se vyhrabat něco z pelíšku

leila
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 19:00
- Nahlásit

Martina89
ona ti žere hovna?
jojo nejraději má ale kravice - já jí to ale ani nějak nezakazuji - přece jen v tom má spoustu minerálů a tak - tož máme trošku "drštěk" zadarmo

nacucá se to vodou tak už je to těžší.
vím co myslíš, taky jsme na tom začínali a fakt se to nedá

to máš asi hodně kvalitní cvičák
hlavně kvalitní trenérku, nemůu si jí vynachvílit

už ted mi kolikrát ujíždí nervy když mi schválně něco provede
to jo, je to šílené, ale i přesto volám pořád tím hodným hlasem, páč kdybych zařvala tak nedojde
třeba to na tebe jen tak trošku hrála a chtěla politovat
to né ona tková není, nemohla chudák běhat tunýlky a moc chtěla, šlo vidět že jí to bolí...

zajdu zítra na veterinu
to jo pokud máš kvalitního uvidíš co ti na to řekne... aby vám jen nenasadil atb nedal něco proti bolesti a nevytáhl peníze, i takové bohužel známe

jedeš do Brna nebo ne?
jojo jedeme v sobotu, na tu angličanku, malá bude v dorostu tak se tam uvidíme super

usí se tam hlásit na ten tábor nějak dopředu?
myslím, že jo ale ještě nejsou propozice... jinak pokud jsi jako já závisl na vlakové dopravě, tak bychom tě mohli na to spáleniště nabrat - stejně pojedem přes brno, naši se nade mnou slitovali, že mě tam teda odvezou

á jsem tak neinformovaná že ani nevím že nějaká klubovka je
dali jí tam v pátek http://www.foxterrier.cz/ v aktualitách posuzuje nějaká Ruska - my už budeme v mladých

Arlen mi tady ted zakousla utěrku a snaží se vyhrabat něco z pelíšku
šikulka malá jen ať ti dá zabrat

Jinak nevíš kdy bude nejbližší coursing v brně? v ově se toho asi hned tak nedočkáme, tak bychom dojeli

Martina89
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 19:41
- Nahlásit

leila
nejraději má ale kravice
ještě že ve městě nejsou kravince Potom se ale nemůžeš divit že ti doma povrtá granule a nechce ti žrát :-D

taky jsme na tom začínali a fakt se to nedá
no jo musíme cvičit at může běhat jenže ona je tak zákeřná že jí se nedí věřit ale naučit se to musí. zvládli to jiní tak to zvládneme taky

hlavně kvalitní trenérku,
taky chci kvalitní trenérku těch je totiž zatraceně málo, nám takhle před lety dokurvili Daffiho práskli před ním bičem a ten se pak bál každé rány a jak často chodíte na cvičák? chodíte pravidelně nebo podle toho jak vám to vyjde?

šlo vidět že jí to bolí
taky vždycky nahodí ty utýraný smutný očička? i když ted je volno tak můžete jít na agi znovu pokud to nemáte jen určitý dny.

něco proti bolesti a nevytáhl peníze
tak já za ty roky co k němu chodím tak si nemužu stěžovat vždycky udělal pro psa první poslední.Ale s jiným vetem zkušenost nemám takže zase nemůžu porovnávat.

jedeme v sobotu, na tu angličanku
to já jsem si říkala že půjdu v neděli že je tam češka ale co jsem se tak ptala tak není moc příjemná. tak nevím ... a nebo se přihlásím taky na sobotu a střčím ti malou do ruky a můžeš mi ji vystavit

stejně pojedem přes brno
to by bylo super, ale do té doby je ještě času spoustu tak se domluvíme až to bude aktuální :-P

my už budeme v mladých
to taky nevím kde je ale jela bych no my budeme v dorostu tak se zase dobře mineme

jen ať ti dá zabrat
no dík teda :-/ to ona mi dává dobře zabrat už mi roztrhala kus koberce a dvě prostěradla. tobě malá ještě nic neroztrhala?

nejbližší coursing v brně?
tak to netuším ted byl poslední 20. ale mrknu se na stránky a nebo se zeptám kamošky ta v tom má přehled

leila
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 19:57
- Nahlásit

Martina89
povrtá granule a nechce ti žrát
to já se nedivím páč grancle nejí je od malička na masu

že jí se nedí věřit
v tom je základ, jakmile přestanu Týnuše věřit tak neposlechne ani kdybych se poto, ale jakmile jí věřím, tak se může přetrhnout

taky chci kvalitní trenérku
v brně znám pouze agiliťáky Ale snad někoho najdeš - snad se dostaví zuska a třeba něco poradí

ty utýraný smutný očička?
to jsem ani nezaregistrovala, spíš nasadí utýraný pohled páč sem zlá a nepustím jí lítat

k já za ty roky co k němu chodím tak si nemužu stěžovat vždycky udělal pro psa první poslední.
tak to je super takového veta jsem ještě nenašla

a nebo se přihlásím taky na sobotu a střčím ti malou do ruky a můžeš mi ji vystavit
pojď taky v sobotu, alespoň budeš znát názor znalého člověka se ještě mineme co? Tak už se těším poprvé se asi potkáme na intercanisu v mladých, tak ty dvě naše krásky porovná odborné oko

to taky nevím kde je ale jela bych
pojeď já jsem taky ještě nevyřešila dopravu, ale bude to prý super, tak jsem zvědavá

tobě malá ještě nic neroztrhala?
kupodivu ještě nic, sem tam mám díry v tričku nebo kalhotech ale to je normální

ale mrknu se na stránky a nebo se zeptám kamošky ta v tom má přehled
dííky moc, chceme to zkusit tož uvidíme, třeba ty dvě krásky budeme moct stavět spolu do dovjiček

Martina89
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:13
- Nahlásit

je od malička na masu
ty krmíš barfem? mě by to teda nebavilo propočítávat kolik ji čeho mám dát aby měla všech vitamínů dost. Ale raději ji nedávej BARF prej je pak pes agresivní a má sklon pokousat člověka když cítí to maso

v brně znám pouze agiliťáky
to je škoda ale třeba Zuzka poradí. a když ne tak aspon uvidím jestli jsem schopná vycvičit psa :-D

takového veta jsem ještě nenašla
a ty nejseš spokojená se svým vetem? Ova je velký město tam musí být na výběr až až

pojď taky v sobotu,
myslíš že je lepší ten anglán? já nevím.. neumím ani anglicky a ani vystavovat je to moje první výstava.a nechci si tam hned utrhnout ostudu. a intercanic je v červnu jestli se nepletu. to nevím jestli půjdu pokud mi malá nezačne hárat třeba.

já jsem taky ještě nevyřešila dopravu,
no jasně doprava se vždycky nějak vyřeší. a na stránkách je že je možný si tam zajistit ubytování tak bych to udělala tak. protože cestovat ráno od 4 nechce tak bych jela v pátek a v sobotu nebo v neděli ráno domů..

sem tam mám díry v tričku
tak to ji hlídáš snad 24 hodin deně že ti nic neroztrhala :-O

třeba ty dvě krásky budeme moct stavět spolu do dovjiček
to bys jezdila tak daleko? :-O no ale bylo by to super protože takhle by Arlen neměla nikoho do páru chodí tam bud samej Ridgeback a nebo JRT a parsoni ale ti jsou spárovaní spolu

leila
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:25
- Nahlásit

Martina89
ty krmíš barfem?
jojo, ale někde dělám asi chybu páč ta malá potfora není agresivní Ale má po tom nádherou srst a až moc dobrou kondici

a ty nejseš spokojená se svým vetem?
po tom co jsem si zažila s Alfonzem, mám rozházené pocity ze všech vetů a to jsme jich navštívili snad 20 a to těch nej... jako já teďka s malou vůbec nebyla - očkovala jsem si jí sama ( babička má kulaté razítko...) - tož tam chodíme jen pro pamlsky a informace

myslíš že je lepší ten anglán?
myslím, že jo a neboj u štěnda se ještě hodně toleruje ti poradím kdyžtak na místě co a jak btw týý jo to máš prvdu ty sfiňuchy hárají mě to nějak nedošlo předtím jsem to neřešila páč jsem měla psa tak snad mi malá odhárá v květnu mezi klubovkou a intercanisem

tak bych jela v pátek a v sobotu nebo v neděli ráno domů..
asi to budu řešit stejným způsobem

tak to ji hlídáš snad 24 hodin deně že ti nic neroztrhala
no ona je totiž hlídaná v oblastech kde má co trhat a když jsem pryč nebo tak, tak je v kuchyni kde nemá co ničit

to bys jezdila tak daleko?
pokud to bude malou bavit tak určitě, asi ne úplně pravidelně ale jezdila bych

Martina89
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:45
- Nahlásit

leila
až moc dobrou kondici
tak to by ses měla raději informovat u odborníka kde tu chybu děláš abys něco třeba nezanedbala u těch štěnat by se to nemělo podcenovat

očkovala jsem si jí sama
:-O a kde si vzala ty vykcíny nebo jak se tomu nadává . je fakt že na tom perfektně ušetříš protože oni na tom mají tak naraženou cenu :/ . A co se stalo s Alfonsem on byl hodně mladej

u štěnda se ještě hodně toleruje
to je sice hezký ale jestli mi tam začne skákat a nebo se sekne a nebude chtít jít tak ji roztrhám Ale je dobrý že když na feně nechceš chovat můžeš ji vykastrovat a hurá na výstavy Mezi klubovkou a intercanisem bude kolik té tvojí potvůrce?

asi to budu řešit stejným způsobem
myslím že je to lepší než se ráno stresovat jestli to stihneš nebo ne. mě třeba jede vlak v 6 ale pak bych čekala hodinu na druhej a neztihla bych ani přejímku.

pokud to bude malou bavit tak určitě, asi ne úplně pravidelně ale jezdila bych
tak jsem se dívala na stránky a zatím nemají nic v akcích tak doufám že to brzo doplní a můžeme začít běhat

leila
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:54
- Nahlásit

Martina89
tak to by ses měla raději informovat u odborníka kde tu chybu děláš
asi jo někde ta chyba určitě je, páč každý říká jak po tom syrovém masu jsou ti psi agresivní a Týnka se chce se všemi mazlit

a kde si vzala ty vykcíny nebo jak se tomu nadává
to jsem měla taky od babičky - děda chová a má 13psů tož se
mu to vyplatí

A co se stalo s Alfonsem on byl hodně mladej
jj hodně mladej ještě štěndo celé je to popsané tu http://www.foxterier.net/pumi.php?page=vete_alf , jinak konečná diagnosa je hereditární dermatomyositis - v podstatě se ten pes nedá zachránit nijak

to je sice hezký ale jestli mi tam začne skákat a nebo se sekne a nebude chtít jít tak ji roztrhám
nebooj my se jedeme ztrapnit do Borotína

klubovkou a intercanisem bude kolik té tvojí potvůrce?
10měsíců, tož by to byl nejzašší termín, ještě se může háráv v březnu to se nikam nechystáme

myslím že je to lepší než se ráno stresovat jestli to stihneš nebo ne.
jj to určitě - alespoň se s Týnkou pokocháme krásou tamnější přírody

že to brzo doplní a můžeme začít běhat
hned jak něco doplní dej vědět a přijedeme

Martina89
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:16
- Nahlásit

leila
každý říká jak po tom syrovém masu jsou ti psi agresivní
raději se na to poptej jestli neděláš chybu víš že u těch štěnat by se to nemělo zanedbávat

děda chová a má 13psů
tolik psů :O a jaký psy má děda?

hereditární dermatomyositis
to je mi líto

my se jedeme ztrapnit do Borotína
vy tam jedete? a to jedeš taky autem nebo vlakem? jsem tam chtěla jet ale nic nejede až tam ale budu vám držet palce at dopadnete dobře.

ještě se může háráv v březnu
tak to bys chtěla zase moc brzo :-O říká se že jak fena začne hárat už nevyroste ale nevím jestli je to jen fáma.

hned jak něco doplní dej vědět a přijedeme
jojo jak budu o něčem vědět tak ti určitě řeknu a týnka si může zaběhat za střapečkem ale divím se že u vás nic moc nebývá.

leila
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:45
- Nahlásit

Martina89
raději se na to poptej jestli neděláš chybu víš že u těch štěnat by se to nemělo zanedbávat
no jo zitra jdu na vete pro nejakyy pripravky toz se tam rovnou poptam estliva Tynka neni nejaka vadna nahodou

tolik psů :O a jaký psy má děda?
děda chová juzevce ted si zrovna najezil stendo pod stromecek ( 13tého psa, 10jezevčíka )

vy tam jedete? a to jedeš taky autem nebo vlakem? jsem tam chtěla jet ale nic nejede až tam
jj jedeme - dopravu ještě musím pořešit, zjistím jestli tam náhodou někdo nejede a jestli ne tož pojedu vlakem jsem koukala, že bych jela v sobotu v neděli si odvystavím a ve 22 jsem v ostravě ale třeba ještě najdu někoho kdo tam jede

tak to bys chtěla zase moc brzo
no já nevím, říká se že malé plemena hárají 7-10měsíc a týnuše bude mít už v březnu 7,5

ale divím se že u vás nic moc nebývá.
nemáme tedy navyják sem tam sem přijede český pes a tím to hasne a do brna to mám "jen" 2h

Martina89
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:59
- Nahlásit

leila
Pak mi dej vědět co ti vet řekl

13tého psa, 10jezevčíka
no jo tak to není těžký uživit to je jako jeden velkej pes ale jezevčíky moc nemusím jsou to hrozní nerváci(to je moje zkušenost).A děda je myslivec nebo se věnuje lovečtině že má tolik psíků?

zjistím jestli tam náhodou někdo nejede
kdyby tam náhodou nikdy nejel tak já bych se po cestě přidala k tobě ale ty to máš pěknej kus cesty když já to mám jenom dvě hodiny

a týnuše bude mít už v březnu 7,5
to by byla velká náhoda kdyby se fakt trefila na ten březen . ale jedna známá šla na výstavu s háravkou psi k ní teda čuchali ale nikdo to nepoznal.

a do brna to mám "jen" 2h
jo český pes bývá hodně v Brně a už se těším až si Arlenka poprvé poběží za střapečkem.

ještě k té výstavě nechceš jít teda oba dva dny? že by jsme to využili?

leila
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 23:30
- Nahlásit

Martina89
A děda je myslivec nebo se věnuje lovečtině že má tolik psíků?
jj myslivec, noa chovateluž je chová nějakých 20let

kdyby tam náhodou nikdy nejel tak já bych se po cestě přidala k tobě
počkej do Borotína u tábor? Mě IDOS vyhodil 6h z brna

o by byla velká náhoda kdyby se fakt trefila na ten březen
to jo moc by mě tím potěšila,uvidíme jak to bude, alevětšinou se rozhárávají v tu nejnevhodnější dobu

jo český pes bývá hodně v Brně a už se těším až si Arlenka poprvé poběží za střapečkem.
tak tojoto budoumít s Týnkou společná

ještě k té výstavě nechceš jít teda oba dva dny? že by jsme to využili?
do brna se mi nějak na dva dny nechce, já tam jedu opravdu jenomkvůli té angličance. Navícnemám teď kde přespat, ukámošky, kde jsem přespávala pokaždév brně teď nemůžu páč její čubís nesnese další jinou

Martina89
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 23:41
- Nahlásit

Borotína u tábor? Mě IDOS vyhodil 6h z brna
ono to vyhodí 6hodin z Brna ale taky proto že čekáš dlouho na přestup a ani mi to nevyhledalo spoj kterej by jel přímo tam. a od vás to jede jak dlouho? ale strašně by mi to pomohlo tam jet třeba by mi tak někdo malou upravil. já nemůžu na netu najít žádnýho chovatele z Brna nebo okolí.

do brna se mi nějak na dva dny nechce
to je škoda třeba by holky uspěli a dostali nějakej titul. si to budu muset nastudovat co která zkratka znamená se mi to pořád plete

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání