| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:03
- Nahlásit
leila
Neexistuje
Hele já si přiznám bez mučení,že co máme od května nejmaldší labradořici,tak vůbec nechápu,jak je možný mít štěně v bytě a chodit do práce. V jejím případě si to fakt nedoveu představit, udělala by z bytu kůlničku na dříví a já bych spáchala demonstrativní sebevraždu. Jako ona je extrém, temperament a hyperaktiv, tak si představuju,co se stejným temperamentem by prováděla teroška
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:18
- Nahlásit
jana33
udělala by z bytu kůlničku na dříví
nestraš ja chodim nastesti jeste do skoly i kdyz pravda jeden den mame 8h - ale zase mam moznost jit 2x domu alespon na 15min... No a tatka je 50%dnu doma, tak snad to zvladneme
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:24
- Nahlásit
jana33
právěže Mirek Horáček byl nakonec asi tak jediný v koho jsem vkládala svoje poslední naděje, četla jsem, že pořádá víkendovky kousek od Brna, což bylo super... jenže cenově to pro mě bylo absolutně nedostupné a taky bych ze začátku asi potřebovala někoho, kdo by mě ved za ručičku:-D, když o myslivosti nevím lautr nic a asi by mi nestačilo si pod dohledem potrénovat jednou za pul roku a jinak bojovat na vlastni pest. Asi kdybych neztratila vuli, tak by se nejak zacit dalo, ale proste jsem to nakonec vzdala a zacli jsme se realizovat jinak... A ted jsem spokojena, to je hlavni. K myslivosti si treba cestu najdu nekdy pozdeji.
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:26
- Nahlásit
leila
neboj, bude to v pohodě. Mně taky furt každý strašil, jaká to bude katastrofa a jak jsem na palicu, že si pořizuju druhého foxla a navíc PSA!!! a je to úplné zlatíčko.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:31
- Nahlásit
zuska
a jak jsem na palicu
to slysim porad uz od doby kdy jsem rekla, ze si poridim pumi a PSA.... dnes se na palicu pac k foxterierce casem pribude jeste pumice
a je to úplné zlatíčko
to jo Tresta je super, i kdyz jsem ho videla jen parkrat
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:37
- Nahlásit
foxla a navíc PSA
upřímně, poté, co na vlastní kůži pociťuju rozdíl mezi psem a fenou... už jsem se dávno zařekla, že fenu foxla znova nechci. I když jasné, že je to o jedincích - znám i pěkné hajzlíky psy
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:40
- Nahlásit
zuska
No ja jsem nad psem premyslela - ale, chci dovezd pumi fenu - na rozsireni chovne zakladny tady - coz bych pak s foxl psem blbe davala I kdyz tam bylo uplne superni mimino foxla psa! Uplne superni povahova a exterierove, ale kdyz jsem si udelala pro a proti - fena mi prijde lepsi reseni
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:41
- Nahlásit
leila
fena k feně jednoznačně
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 13:21
- Nahlásit
zuska
jj presne tak akorad bude problem jestli si napr. nesednou to by pak mohla byt nenavist do konce zivota... ale ja doufam v to nejlepsi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 16:54
- Nahlásit
zuska
fena k feně jednoznačně
Jednoznačně. Nikdo se tak krásně neporve jako dvě feny mezi sebou
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 16:56
- Nahlásit
Biluška
Nikdo se tak krásně neporve jako dvě feny mezi sebou
no jo to je hlat riziko.... lepsi nez se pozdeji snazit nekomu narvat foxlpumi to by byl teprva pruser
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 17:16
- Nahlásit
Biluška
Myslím, že pořád lepší, než když se porve drzá fena se psem
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 19:10
- Nahlásit
Lidii tak uz je vsechno pripravene pelisky, prni papu a my rano v 9h vyrazime smer Lukov pro malou Entitu. Tak nam drzte palce at nas cestou zpatky nesezere
Zitra vam tu doudam fotecky a jeji pocity jak se citila prvni den u nas
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 19:10
- Nahlásit
leila
foxlpumi to by byl teprva pruser
To by se prodávalo se zbrojním pasem
zuska
Myslím, že pořád lepší, než když se porve drzá fena se psem
Je to fuk, když se to bude chtít rvát tak se to porve bez ohledu na pohlaví.
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 21:23
- Nahlásit
Biluška
Je to fuk, když se to bude chtít rvát tak se to porve bez ohledu na pohlaví
To joo, já jen, že dokud jsem neměla psa, rvačky jsem neznala. Moje fena furt jen blbě straší a kibicuje. Pes má svatou trpělivost, ale čeho je moc, toho je příliš a umí se i porvat, ne jen kecat kolem dokola jak Izinka:-/.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 17:11
- Nahlásit
Lidíííííííí to jeboží štěně mám to nejsvetlejší, ale je krásna a povahově super
Ale mam jeden dotaz, jak to stene utahat? Byla venku hodinu sem cestovala 2h, pulhodiny jsme si hrali a ona nevypada, ze by spala
fotecky a videa budou zitra pac nemam kabel od fotaku
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 17:17
- Nahlásit
Mno, foxli nikdy nespí, tos nevěděla
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 17:20
- Nahlásit
zuska
tak na takovy detail lidi asi zapomeli ale uz vypada ze by i spinkala tak snad alespon na pulhodinky usne
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 17:24
- Nahlásit
Jinak ted mam chvilku casu tak vam ji popisu - je to hodne moc moc energicky pes, skoro niceho se neboji.. poprve se treba lekne ale podruhe tam bezi, aby tam byla co nejdrive... Miluje lidi a miluje je moc, coz od Alfa neznam a tak se musim obrnit trpelivosti a odnaucit ji chodit a skakat po cizich lidech... zatim se lidi zastavuji a mazli, ale to nebude vecne... psy ma rada, ale nema rada kdyz stekaji... snese i velke psiska ridgeback a ma z nich radost... sice mensi nez z lidi ale ma jinak je to smisek kazdym cloulem a dela nam doma komeeedii
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 17:55
- Nahlásit
leila
Tak si to užívejte,paní Ale jak to utahat nevím, přemýšlím nad tím už od té doby,co máme poslední labradoří přírůstek a furt jsem na nic nepřišla
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 18:05
- Nahlásit
Miluje lidi
To je zvláštní, moje fena lidi ráda nikdy neměla, hlazení trpí s žalostným výrazem a já si libovala, jak mám tohohle nevšímáka na cizí u foxlů ráda... No a pak přišel vymazlený trest a ten taky strašně lidi miluje.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 21:07
- Nahlásit
lidi, tak mala je naprosto uzasna... zbozdnuje balonky a tu kuzicku od Gappy, chce se porad pretahovat... vytrhava travu a otrhuje kerum listy je to rozeny komediant... akorad nechce teda moc zrat... masicko si vzala ale pamlsky jako psikoty to jako zrat nebude.... ale myslim ze vsechno pujde dohnat pres ty hracicky...
Zitra se jdeme ukazat panu doktorovy, aby nemela panickou hruzu z ordinace
zuska
jak mám tohohle nevšímáka na cizí u foxlů ráda
to u pum je to taky tak a ja nemela nikdy problemy ze by mi zdrhal za lidmi... ted si budu muset hold zvyknout
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 21:13
- Nahlásit
leila
lidi, tak mala je naprosto uzasna... zbozdnuje balonky a tu kuzicku od Gappy, chce se porad pretahovat... vytrhava travu a otrhuje kerum listy
Jsem zvědavá,jestli takhle budeš nadšená,až bude poprvé sama doma
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 21:14
- Nahlásit
leila
to u pum je to taky tak a ja nemela nikdy problemy ze by mi zdrhal za lidmi... ted si budu muset hold zvyknout
Pusinka Pumička zdrhala za lidma od malička Ne teda, že by se chtěla mazlit, ona je chtěla kousnout
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 21:20
- Nahlásit
jana33
Jsem zvědavá,jestli takhle budeš nadšená,až bude poprvé sama doma
To asi ne ale nastesti je v mistnostech kde nema co trhat - pokud si nevyskoci na stul, linku anebo nekdo neco nezapomene dole Tak jedina moznost je ze rozebere dvere
Biluška
Ne teda, že by se chtěla mazlit, ona je chtěla kousnout
to ja jsem na Alfa zavrala fuj je to a vetsinou lidi nechal jit... pokud mu teda echt nesedli, to bylo neco... ale u obycejnych lidi fuj stacilo
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 21:22
- Nahlásit
Jinak okolní lidi mi tvrí, že mě chovatel podvedl a že foxl tak nevypadá, páč foxl přece vypadá jak dášenka a že je to nějaké z těch moderních plemen co je jich ted plno
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 22:46
- Nahlásit
mě chovatel podvedl
to bezesporu, jestli ti prodal foxla, co není pažravý (nechce teda moc zrat) - takoví neexistujou:-D
a komedianti to jsou rození, akorát jejich styl humoru je někdy dost svérázný Ale člověk si časem zvykne. Někdy přijdu totál vytočená z procházky a když vyprávím, co neskutečného foxli zas vyvedli, tak se mi dostane vesměs reakce: však jsi chtěla pejsky, se kterými je pořád legrace . To je fakt, s nima se člověk nikdy nenudí.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2009 08:39
- Nahlásit
zuska
takoví neexistujou:-D
A skara no treba se jeste rozere zatim tvrdi, ze teda jako z nutnosti, aby neumrela si da...
Jinak mala je strasne chapava pochopila do pul hodiny, ze jeji misto spanku je kuchyni chvilku plakala, ale pak ji uz nevadilo kdyz se tam nechala samotna... A na venceni si vzdycky rekne.. sedne si a zacne vyt... na to, ze byla ochovana vetsinou venku je to super
|
leila
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2009 11:26
- Nahlásit
Pár foteček z prvního dne
Hned věděla kde má místo
A hrajeme si...
První masenko
A výraz, a co teď???
|
leila