| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2009 20:31 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
jana33
že jí budeš chtít vrátit už cestou od chovatele domů
Ahá, ještě že ta cesta trvá pouze hodinu a půl snad to přežijeme ve zdraví
|
leila
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 21:56
- Nahlásit
Tak hlásím novinky, ještě je reálná šance, že u nás zkončí černá Pan chovatel rozmýšlí mezi černou a hnědou
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2009 11:06
- Nahlásit
černá je nejlepší! Podle těch fotek totiž vypadá, že má i nejdelší zádíčka... to se na skákání hodí
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2009 11:29
- Nahlásit
zuska
Taky se mi nejvíce líbí černá barvička,ale uvidíme co bude to bude
Jinak teďka sleduji foxlíky na MS a večer by mohli být výsledky všech foxlíků i pumíků na mém webu + videa tak snad to stihnu zpracovat
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2009 13:34
- Nahlásit
Taky se mi nejvíce líbí černá barvička
mně se teda černá nelíbí kvůli černé , ale kvuli té stavbě těla
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2009 14:10
- Nahlásit
zuska
Jo taak no jo ono by mi to pak i lepe pasovalo k cerne pumicce , ale ono na barve moc nezalezi dulezite je zdravi a povaha
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2009 14:11 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Jinak vysledky dnesnich mediku v jumpingu videa snad pridam vecer
TADY
|
leila
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 23:11 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Taky lidi uz je jasno K nam jde hneda fenka
|
leila
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 23:15 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Myslim, ze ta co ji ukazovala Muchos
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 10:48
- Nahlásit
leila
Super a kdy?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 11:10
- Nahlásit
jana33
Jedu si pro ni v patek pak sem hodim nejake fotecky s prvniho dne
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 11:37
- Nahlásit
leila
Tak to už je za pár,užívej poslední chvíle klidu
|
leila
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 17:23
- Nahlásit
jana33
Poslednich dnu klidu si asi polezim s chripkou tak doufam ze v patek uz budu fit
A co ten tvuj foxla? Jak se mu dari?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 19:09
- Nahlásit
leila
Nijak,já žádnýho nemám krom labradorů máme kříženýho jagdteriéra,to je ještě větší poděs než foxlové příští rók se mu chystáme pořídit jagošovou
|
leila
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 19:11
- Nahlásit
jana33
a joo toz koukam, ze jsem si te spletla, toz se vomluvuji
Jeee o jagovy jsem taky uvazovala ale pak jsem si vzpomela jak ti degeni desne rvou a jak maji vysoko postavene hlasky ze jsem to zamitla
Ty delas lovecinu s labikama nebo ne?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 19:18
- Nahlásit
leila
Nojo,oni jsou fakt dege takový jako dost svý a na agility a podobný zábavičky by to fakt nebylo to pravý jj snažíme se o lovečinu, proto se i jagoška bude hodit, Ferda se bohužel bojí střelby
|
leila
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 19:22
- Nahlásit
jana33
a na agility a podobný zábavičky by to fakt nebylo to pravý
no na letosnim MS jeden jag behal ale nevidela jsem ho
jj snažíme se o lovečinu, proto se i jagoška bude hodi
jj my chceme taky zkouset uvidim jak na tom mala bude ale pristi rok bych chtela zvladnou vlohovky norovacky a barvarky nebo lesni ale pokud to nepude tak hold to nepude...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 19:27
- Nahlásit
Fáákt? To bych teda chtěla vidět,to musel bejt nějakej atypickej teda jako dokážu si představit,že je to baví,ale ne že je to baví ve chvíli,kdy to po nich někdo chce
Tak to budu držet palce,ať to zvládnete. Ale oni to v sobě mají,takže když zvládneš poslušnost, jde pak už všechno "samo". Nejhorší je podle mě teriéra přesvědčit,že všechno nejlíp víš ty a ne on. Nebo ho aspoň přesvědčit,aby se tak tvářil
|
leila
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 19:34
- Nahlásit
jana33
tak tu ho mas jsem ti ho nasla URL zkoncil 13.
dekujeme za drzeni palcu Ja delala lovecinu s juzenvcema a tam je to taky o te hlave docela dost tak snad se mi to podari i s foxlinou Slibila jsem chovateli, ze nas pristi rok uvidi na dvojboji
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 20:31
- Nahlásit
Tak to budu držet palce,mě se na lovečině strašně líbí,jak to ti psi mají v sobě a ty to jen podpoříš
Před majitelem jaga smekám, by mě zajímalo,čím toho psa motivuje. Pro Ferďase je motivací kočička,srnečka,bažantek, kunička,ježeček,myšička ..... a to si na tom agi nedovedu dost dobře představit
|
leila
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 20:45
- Nahlásit
jana33
Proč nee :-D jako kozesinu nebo tak Ja jsem male koupila kuzi od Gappy je to kus kuze prichiceny na latkovem drzadle - si myslim ze tak akorad vyroben pro ty nase terierky Jinak se motivuje hodne na zradlo apod
|
leila
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 20:55
- Nahlásit
jana33
mám na mysli takovou kůžičku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 20:57
- Nahlásit
leila
Ferda se při výcviku na nějaký pamlsky z vysoka vy....a s kočičkou chce hrát na cupovanou já vím,že foxíci agility běhaj,takže je jasný,že to jde, ale prostě,kdo takhle zblbne jagoše,má můj obdiv. Jak jsem psala,dokážu si představit,že je to moooc baví,ale jen když se jim zrovna chce. Ale já agi apod. vůbec nerozumím. By mě zajímalo,jak k jagošovi přišel
|
leila
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 21:00
- Nahlásit
jana33
no joo to ja doufam, ze malou naucim se souzitim za mesic ci dva k nam prijde chameleon, tak at nam ho pak nezere
ale prostě,kdo takhle zblbne jagoše,má můj obdiv.
to rozohdně a návíc běhají super, dostali se na MS za belgii
By mě zajímalo,jak k jagošovi přišel
tod otazka vzdycky je to jine a trba mu jag vyhovuje
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 10:36 - Změnil/a: zuska
- Nahlásit
Týjooo, ten jagoš na MS, to je bomba... A jak krásně skáče (narozdíl od foxů ).
leila
tyhle kůže jsem taky dřív kupovala, ale ted se jich zbavuju (kdybys náhodou nějakou chtěla , protože co neskáče a nelítá aspon 2 metry vysoko, to není sranda:-D
A v myslivčině vám budu fandit. Taky jsem se ji jednu dobu mocmoc chtela venovat, ale jednak jsme nenasli nikoho, kdo by mi absolutními laikovi s výcvikem pomoh, druhak je muj fox prerostlik a do nory by se asi nevlez a navíc má, truhlík, reakci na strelbu.. tak mozná přístě.
Brzké uzdravení... ted marodí snad úplně všichni. Já už to mám za sebou
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 10:50
- Nahlásit
zuska
kdybys náhodou nějakou chtěla
pokud se budou male libit, tak odkoupim
Jinak k lovecine, muj deda je myslivec a ma chs juzevcu a biglu tak k tomu mam blizko. Akorad problem bude shanet mrtvolky, ale to se snad taky nejak poresi
Uz se na malou moc moc tesime doufam, ze tu ma nachystane vsechno a zitra rano vyrazime smer Lukov
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 11:12
- Nahlásit
muj deda je myslivec a ma chs juzevcu a biglu
Tak to máš štěstí. protože bez známosti jsou snahy začít s mysliveckou kynologií asi marné. Aspon mě to tak prislo. A taky me to od tohohle oboru odradilo asi na nekolik let dopredu.
Nicméně všechno zlé k něčemu dobré.. našla jsem se jinde
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 11:43
- Nahlásit
protože bez známosti jsou snahy začít s mysliveckou kynologií asi marné
to mas asi pravdu Tedka pomaham Kacce od kokra Rendyho s pripravou na BZ....
našla jsem se jinde
no ja vubec nevim, kde nakonec skoncim... uvidim zitra jak a tom bude mala povahou a jestli vubec bude lov. vycvik to prave orechove... a co ji vubec bude bavit
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 11:54
- Nahlásit
Já to nevidím tak černě,jasně že to není legrace a snadný,ale když se chce,tak se podle mě dá začít. Třeba zrovna Evička odsud by určitě poradila, některý výcvikový školy berou i teriéry - Mirek Horáček z Horys lovu (neplést se Zelníčkem) taky má foxe,takže ty soustředění co dělá,určitě budou i pro teroše......
leila
Kravit,to jí bude bavit
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 11:56
- Nahlásit
jana33
Kravit,to jí bude bavit
Ja myslela neco mene krativniho
|