Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Foxteriér hladkosrtý
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
Autor Zpráva
leila
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 15:02 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

Klára Maráková
Až to bude doma dám vědět, která z holčiček to bude
Jinak o té chs co jmenujes jsem taky uvazovala... ale nakonec padla volba na me znameho p. Hutěčku .... vrh je úplně senzační a psiska jsou jen cerne

jestli pes, by byla vhodná volba?!
tak to jse m řešila taky, protože do oka mi padl při návštěvě pes... ale já to řešila z pohledu toho, že chci potom další fenečku a hárání by byla síla tak nakonec vyhrála fenka

Edit: pokud se pro prcka rozhodnes, tak koukam, ze tady budeme resit dve stejne stara mimina to bude alespon pocit, ze v tom nejsem sama

leila
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 15:06
- Nahlásit

Jinak aby jste videli o cem Klára Maráková uvazuje tak tady:

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 15:13
- Nahlásit

Jako hezký to je,ale je to furt hlaký,no

leila
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 15:35
- Nahlásit

jana33
no jo hladký, hladký :-D jsem shanela cely den drsnaka, projela vsechny weby od PL pres CR az do SK a nic kloudneho tak jsem zkoncila u hladaka

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 15:41
- Nahlásit

leila
Proč si neřekla, bysem ti darovala Armánka

leila
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 16:17
- Nahlásit

Biluška
Proč si neřekla, bysem ti darovala Armánka
Pche a pak by me pokousal to vis zbavit by ses ho chtela...

Mimochodem je mi lito minonky i vas deda tak odepsal auto pred 3tydny... ale je to jeho vina pac nejedl a nepil a jel 500km na jeden zatah

Mimochodem vysledky budou kdy?

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 16:24
- Nahlásit

leila
Pche a pak by me pokousal to vis
Tsss, na treku pokousal asi tři lidi. Dycky když ho přestali hladit
zbavit by ses ho chtela...
zase si mě prokoukla

Mimochodem je mi lito minonky i vas deda tak odepsal auto pred 3tydny... ale je to jeho vina pac nejedl a nepil a jel 500km na jeden zatah
To sme na tom stejně. Dýl jak tři hodiny v kuse sem spala naposledy někdy v srpnu To je holt osud ubohých kapitalistů Může mě pak urvat když slyším drbny u obchodu "jó, ona nic nedělá, je doma s čoklama "

Mimochodem vysledky budou kdy?
Sem někam založila ten papír a nemůžu ho najít. Počki až umeju nádobí, on tam někde bude

leila
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 16:41
- Nahlásit

Biluška
Tsss, na treku pokousal asi tři lidi. Dycky když ho přestali hladit
No aby nas doma jen nekousal, kdyz se tra budeme ucit a tak... to nene pekne si vychovame miminko a alespon na nej pak budeme hrdi, ze donas kouse kdyz se usime

Může mě pak urvat když slyším drbny u obchodu "jó, ona nic nedělá, je doma s čoklama "
Jojo a copak neco delas, kdyz si furt doma s coklama??
Mimochodem co miminka? Mam tam pridat jejich nove fotecky, jsou naprosto uchvatni

Počki až umeju nádobí, on tam někde bude
No ja pockam, kdyz ty pockas

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 17:40
- Nahlásit

leila
No aby nas doma jen nekousal, kdyz se tra budeme ucit a tak... to nene pekne si vychovame miminko a alespon na nej pak budeme hrdi, ze donas kouse kdyz se usime
Armánek je vzorně vychovaný pejsánek, takže do vás bude kousat furt. Učení, neučení

a copak neco delas, kdyz si furt doma s coklama??
No nedělám, jsem doma s čoklama . Akorát se flákám a zahrada mi zarůstá plevelem, jó to když tu bydlela nebožka Vilma, ta měla tu zahradu dycky tak krásnou....

Mimochodem co miminka? Mam tam pridat jejich nove fotecky, jsou naprosto uchvatni
jj, přidej. Ten větší je Kájišek, menší je Crichot. Casinku poznáš . Mimochodem, je to zcela jedinečný vrh, ve kterém jsou tři plemena naráz. Takové 3v1 to je . Máme samojeda, špice a borderku

leila
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 17:52
- Nahlásit

Biluška
takže do vás bude kousat furt. Učení, neučení
pche a takoveho psa se chces zbavit jo? ho posli na decka, treba se budou ucit a kdyz ne hroz jim Armankem

No nedělám, jsem doma s čoklama
Tak coi si furt stezujes??, sousedi to nahodou vi nejlepe
jó to když tu bydlela nebožka Vilma, ta měla tu zahradu dycky tak krásnou....
ty jako ze mas osklivou zahradu jo??? pche asi nebyli nikdá u mého dědy
Mimochodem, je to zcela jedinečný vrh, ve kterém jsou tři plemena naráz. Takové 3v1 to je
No jooo, tak koukam, ze se ti taky postestilo Jednou se nam skrizli Gerosek s jezevcici dlouhosrstou, mame teda podezdreni, ze v tom Gerosek nebyl sam, pac se narodili jezevcici dlouhosrsti, jezevcici hladkosrsti, jezevcici drsnosrti a jeste 3krepelaci

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 18:17
- Nahlásit

leila
ho posli na decka, treba se budou ucit a kdyz ne hroz jim Armankem
Eště mám Malinkého Hajzla, takže klidně můžu jednoho z nich darovat

Tak coi si furt stezujes??, sousedi to nahodou vi nejlepe
No dyť jo. Třá včera, když se porvala Bageta s Orinou, já po nich vztekle ječela "zabijte se vy mrchy" a soused řval přes plot, že dělám psí zápasy a že mě udá

ty jako ze mas osklivou zahradu jo???
Sou bubý a nerozumí tomu . Mám nejkrásnější tankodrom ve střední Evropě. Možná i dál

ednou se nam skrizli Gerosek s jezevcici dlouhosrstou, mame teda podezdreni, ze v tom Gerosek nebyl sam, pac se narodili jezevcici dlouhosrsti, jezevcici hladkosrsti, jezevcici drsnosrti a jeste 3krepelaci
Taky dobrý. Špice by tu možná někde i našla. Ale borderák je nejbližší v Krnově a samojed ani tam ne

apanaci
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:35
- Nahlásit

Ahojda, tak jsem se tu zase objevila, páč potřebuju zase pomoct, Dandyn (15měsíců), začal bejt dost agresivní na psi - asi tak, že jakéhokoli samce potká je to jakoby se chtěli sežrat, nevím čím to je...feny mu nevadí. Chci se zeptat jestli někdo z vás nemá stejné trable, nebo jestli je to u foxů prostě normoš. Díkes

Uragán
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:40
- Nahlásit

Ahoj všichni příznivci foxlíků,
to u nás je zase jiný problém.Uriš se chce vehemntně se všemi moc a moc kamarádit.Kámen úrazu je v tom,že náš druhý pes-briard-si zřejmě myslí,že jej musí chránit a vyjíždí po psech,se kterými se Uriš chce kamarádit.Když jdeme bez Uriše problémy nejsou.Anebo že by žárlil-nevím.Jinak je to super dvojka.

Uragán
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:49
- Nahlásit

Zdravíme Klárku s Terkou a gratulace k budoucímu přírůstku do rodiny.Společná procházka není problém,chodíme každý den cca
na 2 hoďky,ale myslím si,že by bylo nejlepší hafany nechat vylítat společně u nás za plotem/jistota že nezdrhnou/ a ven jít jen na stopce,pěkně pomaloučku.Briteček se naučil od Uriše docela dobře stopu a protože s ním mává období těžké puberty,bez stopky do polí ani ránu.Zkrátka jistota je jistota a já mám nervy jenom jedny

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:56
- Nahlásit

Uragán

Tak to by chtělo s Briardem zapracovat na přivolání

Uragán
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 12:01
- Nahlásit

Ale dyť jooooooooooooo-to já vím,ale když on je někdy hluchej jako poleno-uf

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 12:51
- Nahlásit

Uragán

Tak to radši kup naslouchátka

Uragán
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:10
- Nahlásit

Komu?
Mě nebo psovi

Klára Maráková
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:41
- Nahlásit

Uragán
No já si už myslela, že se neozvete! Já se musím pochlubit, že Terka je už zlatíčko a nějak nemá tendence, že by mi někam a za něčím utekla.... A když už uteče, tak ne moc daleko. Obrátila o 100%! Otázka by byla, kdyby Uriš vzal roha, třeba za zajíčkem....to bych asi nepřivolala ani jednu z mých holek?! Na to, jak odnaučit psa, honit zvěř, když nám vyskočí přes cestu, jsem ještě nepřišla a to jsem už zkoušela všechno možné. Jinak když nám nic nevyskočí pod nohama, tak je to v poho - zvěř a stopu nijak nevyhledávají a drží se mne..

Klára Maráková
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:48
- Nahlásit

apanaci
No ahooj! Tak z tohoto jsem měla taky strach a veliké dylema, když jsem přemýšlela o tom štěndu jménem Ashad. A nakonec jsem to vzdala - na psa se ještě necítím. Počkám si na nějakou pěknou fenku.
Myslím, že co se týče foxtlíků - pejsků, by mohla poradit Evička, přece jenom mají zkušenosti a spoustu foxtlíků.
Já musím souhlasit s Uragánovci Terka je taky veliký kámoš se vším čtyřnohým a nepostrádá ani kapku agresivity. Snad jen kdyby jí chtěl někdo brát balónek..... Ale možná to mají s Urišem stejné, že jsou jedna rodina!

Klára Maráková
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 23:11
- Nahlásit

Někdo tady (mám pocit) hledal štěňata drsňáků? Našla jsem cosi......http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4106395/ Foxterier-drsnosrsty-s-PP.php

zuska
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 16:47
- Nahlásit

apanaci
u žádného psa není normoš, aby vyjížděl po psech. I když je fakt, že moje zkušenosti jsou takovém, že foxli-samci k tomu mívají velké tendence a často se potkávám s takovými, co se agresí vůči psům svým majitelum vymkli kontrole. Ale rozhodne je treba to tlumit, než nekdo prijde k urazu. Muj foxl taky v tomhle není svatý a při setkání s cizím psem-samcem je třeba být na pozoru. Ale když si psi nesednou, je treba zasahnout.
Pokud je pes natolik "při sobě", že dokáže vnímat panečka, zavolala bych si ho okamžitě k sobě, udělala s ním pár poslušnostních cviků a za ně odměňovala - tohle psa přivede na jiné myšlenky, uklidní ho to a přesměruje pozornost od cizího psa a agrese. Ovšem znám i psy, kteří se jen při pohledu na jiného psa dostanou do úplného amoku, zuřivě štěkají, táhnou za ním na vodítku a povely ani okřikování pána vubec neregistrují. V tom případě je nejlepší se prudce se psem na vodítku otočit a vydat se opacnym smerem, což ho většinou tak překvapí, že štěkat (okamžitě nebo záhy) přestane - dostane odměnu a otočíme se zpátky puvodnim smerem - zacne-li pes znovu jancit, zase se razantne otocit atd. Tak dlouho, než je pes schopný kolem psa projít v klídku, než pochopí, že ječením ničeho nedosáhne a naopak klid a mír znamejí odměnu)

leila
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 17:54 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

Klára Maráková
Někdo tady (mám pocit) hledal štěňata drsňáků?
To byla já, ale před měsícem teďka už mám to štěně hlaďáka a za týden k nám přijde, už se na slečinku těšíme... je tady nějak dlouho prázdno

Jinak oznamuji spuštění nového webu, kde budete nacházet aktuální info o prckovy a to www.foxterier.net Snad se bude líbit, ještě to není konečná ale doufám, že do měsíce doplním úplně všechno

OT - je tu někdo ve foxlím klubu ?? Nevíte jestli má nějaké klubové věci, jak to bývá?

leila
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 18:01
- Nahlásit

Biluška
Eště mám Malinkého Hajzla, takže klidně můžu jednoho z nich darovat
Ty se jich potřebuješ doopravdy moc zbavit co??

že dělám psí zápasy
A děláš?? Bys na tom mohla slušně vidělat

Mám nejkrásnější tankodrom ve střední Evropě. Možná i dál
No to rozhodně si k tobě přijdeme někdy zaběhat a snad dokonce ani nespadneme

Jinak jak to máš s miminama už jsou všechny udaný?

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 19:16
- Nahlásit

leila
A už víš,která to bude?

leila
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 19:27
- Nahlásit

jana33
A už víš,která to bude?
Stále nevím, pan chovatel vybírá a vybírá Ale snad již se brzy dozvím... před 3dny psal, že potřebují ještě pár dnů tak snad do konce týdne...

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 20:04
- Nahlásit

leila
No to je děs, počkej,stejně přeberou a tu nej dostaneš ty

leila
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 20:08
- Nahlásit

jana33
stejně přeberou a tu nej dostaneš ty
Hele to je docela možné tak jsme si nechávali juzevce u dědy - ten kterého nikdo nechtěl, zůstal u nás a byl z vrhu nej
Ale nějak mi o to nejde, hlavně aby byla holka zdravá

Jinak zvažuji přihlášení na DouCACIB do dorostu v sobotu, má tam být nějaký anglán neví o něm někdo něco?

leila
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 20:18
- Nahlásit

Ha chotel tedka napsal, ze vsechny miminka jsou hodne temperametni muzete mi nekdo prozradit co u teriera znamena hodne, prestoze kdyz jsou temperamentni "pouze " normalne jsou k nezastaveni???

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 20:24
- Nahlásit

leila
Hodně temperamentní znamená,že jí budeš chtít vrátit už cestou od chovatele domů

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání