Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Výchova a výcvik pomocí pozitivního upevňování
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 59 . 60 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:33
- Nahlásit

Fifi
A odmenu mi sezere, tuudle nuudle
tý jé žerééééš vodměnýýýýýýýýýýýýýý

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:37
- Nahlásit

Fajka
JO, vcera sem byla hnusna a kousek tech jater kurecich a srdicek (varenych!!!) sem si posolila a sezrala. Ona by nesolila a nic by mi nedala. Ale to je OT zde.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:42
- Nahlásit

Fifi
JO, vcera sem byla hnusna a kousek tech jater kurecich a srdicek (varenych!!!) sem si posolila a sezrala
škandáááááááááál!!!!!!!

Ona by nesolila a nic by mi nedala. Ale to je OT zde
nechcu ouutovat jen teda písnu že téma jest zajímací a ho sleduju a taky se snažíme kníkat

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:44
- Nahlásit

Fajka
Knikas Babofku??? Nebo jen potrhlo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:55
- Nahlásit

Fifi
zatím jen jelitoooo ale až bé víc time tak se chystám aj na bábofku umí docela máchat tlapama tak doufám že jí tím zaujmu...ale jak zjistí že se u toho hodně krmí tak to si myslím že jí bavčit bude

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 20:56
- Nahlásit

Fifi
A esli chces nenapadne naznacit, ze sem blpka, tak to napis rovnou a je to.

ale docela bystrá)))
Fajka
co řešíte??? no tak se prostřídaj a klikr veme do packy čuba a premyslet bé Fifi
bys mohla dělat viziionáře))))))))))))

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 21:00
- Nahlásit

davidkova renata
Nejak ti nerozumim, ale to neva.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 21:05
- Nahlásit

davidkova renata
klik !!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2012 21:17
- Nahlásit

Fajka

Fifi
Nejak ti nerozumim,
to je fuk...sem zvyklá

du vocud než se to zvrátí do sebe zas,.))

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 08:50 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

davidkova renata
Fifi
Dam si majzla!!
bude to stačit,myslíš??

Při nejhorším Fifina dokliká Křemýla traverzou a bude to zasejc O.K.
A nebo si Křemýl nakliká Fifi, aby jí taky příště vzala s sebou do hospody

dorotka1
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 09:37
- Nahlásit

Helejte se klikařky vy jste veselé kopky. A to mě bafčí.
Někdy mám taky ze sebe pocit, že pes je schopen mě pochopit líp než já jeho.
Co se týče klikru - díky za informace, vyhodnotila jsem situaci pro sebe asi tak, že kdybych měla někdy štěně ( štěně né, mám z nich fobii ), ale mladého psa, tak to určitě zkusím, asi ne jako základ, protože bych se nemohla realizovat úpa, ale jako hru na zpestření. Moje smečka je už v důchodovém věku a nejsem si jistá, jestli by je to až zas tolik bavilo. Oni totiž neměcké dogy jsou trochu jiné, jde jim všechno pomaleji, jakoby žily svým tempem a běda, když jim chce někdo do toho kecat, myslím do toho tempa.. Nebo třá nesnášej, když při učení nové věci se povel několikrát zopakuje. Ale zase maj sloní paměť a nezkoušej žádný fígle. ( to jsou teda vlastnosti mých dog ).
Petro, jako co si napsala, klobouk dolů, fakt. To bych nedokázala.
Grin, u nás ani balonek nefunguje ani nic, Břetislaf je totiž seriozní pán v letech ( teď mu bylo 8) a má rád zaběhnuté pořádky ostatně jako každej chlap.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 10:07
- Nahlásit

dorotka1
Oni totiž neměcké dogy jsou trochu jiné

http://www.youtube.com/watch?v=qSqeL6uZTK4&feature =related

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 10:12
- Nahlásit

dorotka1

a nejsem si jistá, jestli by je to až zas tolik bavilo.

a když si nejsem jistej, proč to nezkusit?? jako zpestření právě pro důchodcovskou smečku, každej tvor kterej nemusí namáhat mozek krní, leniví, stárne rychleji. Není pravda, že starýho psa novým kouskům nenaučíč. A ... tady by sis to s klikrem mohla aspoň vyzkoušet, jak to chodí, s tím vědomím, že není co zkazit /ono na klikru není moc co zkazit obecně /
A ....neříkej mi, že by měl Břetislav něco proti tomu, když si s nim panička sem-tam sedne v pokoji, s miskou echt dobrůtek a začne klik=odměna+klik=odměna..... tak třebas desetkrát...... nemyslim, že by pes měl něco proti tom, že se panička zbláznila a dává něco zadara.... no a pak až by se pan Břetislav mohl přetrhnouti, kdyby slyšel kliknutí... mohl by za to kliknutí třeba i něco udělat ,mohl by ti třeba podat tlapku a pak by se ozvalo to vytoužený kliknutí /páč von by moc chtěl, abys klikla /. Nemyslím, že by ho takovýhle hraní nebavilo a stejně tak zbytek smečky. Není to drill, není to muss, je to hra. A psi si se žrádlem hrajou moc rádi

tak co??????????????????????? Zima je tady, večery dlouhý.... co????

co si napsala, klobouk dolů, fakt. To bych nedokázala

co? to přiřazování smečky k noze myslíš?? No ono já taky nevím jestli bych to dokázala, s větším počtem psůch. To byla jen teorie - čoklida mám jednoho, se dvěma jsem to zkoušela jen tak, kdysi , když jsem měla na návštěvě ségřinou ovčandu a to ještě jsem to asi dělala blbě, ale vyšlo mi to tak nějak samo, že ovčanda byla u nohy a můj pesan se zařadil vedle ní. Myslela bych, že by on měl jako pes č. 1 být u mojí nohy. No ale pokud bych to chtěla nacvičit, to na co ses ptala, tak bych to zkusila takhle. Ale asi by mi to jako lajce trvalo dost dlouho, někomu, kdo to umí, by to asi spíš odsejpalo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 10:14
- Nahlásit

Fajka

má stejnej výraz jako ten náš debilos
mi se prostě líbí, jak to ty zvířata ba

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 10:26
- Nahlásit

dorotka1
vy jste veselé kopky
nazdar kopko))))))))))))
hele ale já bych to třá taky zkusila..vona doga je jiná trošku možná,ale to slepice taky a delfín a kočka a další))))
dyš nic taxe to aspon trošku naučíš..pokud budou otrávený jak malajskej šíp,kašli na to ,ale kupodivu většinou ty zvířata nejsou..

Walda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 12:07
- Nahlásit

davidkova renata

vona doga je jiná trošku možná

Jo, ale všecky, co jsem poznal byly dobrý a makaly, když páníčkové chtěli. Pomalejc, s ohledem na jejich velikost, ale makaly.

Ta ženská na videu by udělala líp, kdyby to dogoušce rozfázovala a trochu respektovala délku trvání jejího reflexního oblouku. To je spíš matení šišky, než cvičení. A dogouška je na ní moc hodná.
A ještě se chci zeptat - je tohle klikr trénink? Asi mě ukamenujete, ale mě připadá, že jí ten klikr spíš překáží v ruce, než co jiného.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 12:09
- Nahlásit

Walda

udělala líp, kdyby to dogoušce rozfázovala a trochu respektovala délku trvání jejího reflexního oblouku. To je spíš matení šišky, než cvičení.

neviděla jsem to celý, jen začátek, myslím, že kliká blbě.ale třeba se pletu, nebo jsem se přeslechla, koukla jsem fakt v hrozný rychlosti a jen na kousek.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 12:26
- Nahlásit

Walda

malinkatě jsem zběžně ještě do klipu nahlídla - ona to pak začla na radu kouskovat. a hlavně začla s větším prostorem. Já jsem u tohodle vycházela z náhody a začala jsem Ešus učit dávat věci do vany , nějak mi to tehdy napadlo, až jsme došli k tomu vyhazování papírů do koše a uklízení si hraček do hračkárny.

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 13:05 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Já na video mrkla jen na kousek,a le už na začátku je vidět, že spíš čubě ukazuje a navádí jí rukou než by jínechala přemýšlet- a čuba spíš přemýšlí na d tím,c o jířiká tou rukou než nad tím, jaké chování vedek zisku odměny. ale nestíhám to vidět celé... nicméně na tom začátku je podle mého vidět častá chyba. Za sebe jsem s tím taky bojovala , že jsem měla tendenci příliš napovídat. a musím se hlídat pořád.Někdy je účinné malinko navést, ale tohle je dle mého moc.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 13:06
- Nahlásit

Walda
Jo, ale všecky, co jsem poznal byly dobrý a makaly, když páníčkové chtěli. Pomalejc, s ohledem na jejich velikost, ale makaly
no víš,já starej svazarmovec pamatuju časy kdy dogy byly aji v pracovní třídě a cvičívaly na cvičáku

pawLINka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 13:16
- Nahlásit

Hoďte mi sem odkaz na video, kde někdo psa učí tak, jak ho učit má, tzn. že ho nutí přemýšlet. Dík.

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 15:27
- Nahlásit

Fifi

Jsem svazarmovska fosilie, cube je 6,5 roku, doted byla cvicena klasicky - ale pozitivne, balonek, odmena, pochvaly, jasny uceni jasnyho cviku.

jo, přesně tak my. takže mi rozumíš, mému odhadu, jak by pes mohl být na nerv, a jsem ráda za takhle pozitivní zprávy
tak si zkusíme hrát a uvidíme...

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 16:26
- Nahlásit

pawLINka
Mne se libi treba tohle.
http://www.youtube.com/watch?v=4cl86hKy2eU
http://www.youtube.com/watch?v=YellqckWO4Q
http://www.youtube.com/watch?v=Hrov5wcw04w&feature =related

Vero
Pekne hrani preju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 18:02
- Nahlásit

Fifi
ten jezevec je fajnej)))) pudu to zkusit s nánou,ale nevim,mě vona právě začne řvát dyš neví(to dělá i normálně,když na něco nestačí nebo neví tak řve) a je nervní bo mamííínka něco chce a vona to nemůže splnit nechala bys jí řvát nebo bys jí pomohla nějakým upozorněnim na tu lžičku?

dorotka1
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 18:04
- Nahlásit

PetraK
když si nejsem jistej, proč to nezkusit??
Ty vugy. tak jste mě nahlodali, že to zkusím, teď nemám čas na to koukat, ale ty videa jsem si uložila, skouknu to v klídku a pak koupím klikr ( ve zverimexu? ) a zkusím to - ještě nevím s kterým psem. Možná s Břeťanem.
Walda
Jo, ale všecky, co jsem poznal byly dobrý a makaly, když páníčkové chtěli. Pomalejc, s ohledem na jejich velikost, ale makaly.
Jo, souhlas, jsem to asi blbě napsala.Jenom jsem chtěla říct, že je potřeba jinej přístup. Chodila jsem s nima na cvičák, tam je problém, že vycvíkaři nerespektují jejich RO a tlačili nás dost blbě. Raději jsem jezdila na dogařskej cvičák a tam šlapala Dorota docela dobře.
davidkova renata
no víš,já starej svazarmovec pamatuju časy kdy dogy byly aji v pracovní třídě a cvičívaly na cvičáku
Jo souhlas, neříkám ani ťuk. je to o lidech...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 18:08
- Nahlásit

dorotka1
Jenom jsem chtěla říct, že je potřeba jinej přístup
hele ale to je celkem u všech plemen..na malinu nemůžeš jako na NO,stejně jako na stovky jinejch plemen..je blbý když to na cvičáku nerespektujou a jedou jeden styl a to NO..pak se nikam nedostaneš a eště si znechutíš a někdy zkazíš čokla
pod to zkusit já du na tu lžíci))))))))))))))) ale vemu polífkovou)))))))))))))))

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 18:08
- Nahlásit

davidkova renata
nechala bys jí řvát nebo bys jí pomohla nějakým upozorněnim na tu lžičku?
Ti neporadim, klikam par dni. Kremyl, kdyz byl nervni zpocatku, jsem musela fakt poradit nebo dat povel, co znala. A pak zase mlcet a koukat, co vymysli. Nez lzickou, zacni treba s petkou, nebo necim, co do huby bere, jak ta tuzka drevena - proste ala ten jezevec. Tak bych to asi prubla ja - coz asi ucinim, at mame zmenu od bedny.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 18:12
- Nahlásit

Fifi
zacni treba s petkou
to ne,,to je její oblíbený,nemine nikde petku aby jí okamžitě nezačla rozebírat,to neni žádnej úkol)) tak vařečku?? se vobávám že poštouchnutí z mý strany bude nutností, vona mi chce dycky tak děsně vyhovět,že je na nervy když nemůže,tak jí to nechci dělat zbytečně právě

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 18:18
- Nahlásit

davidkova renata
tak vařečku??
Nebo palicku na maso, muzes ji lip postouchnout.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 18:56
- Nahlásit

A mne to nedalo a vzala sem na ne kvedlacku, takovou tu na kasi. Kremyl ji vydatne uslapal a pak ji vzal do huby, perdele k ni nezne cenichaly.
davidkova renata
Co Nana? Uz je v Matrixu? Lzice tu neni?

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 59 . 60 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání