Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Výchova a výcvik pomocí pozitivního upevňování
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 59 . 60 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 18:42
- Nahlásit

Fifi
ale je to fajne, pekne a fajne.
jo je to zajímavý..dle mne to nejni všespásný a vzhledem k pokročilý lenosti a skleroze klikám veeelmi nepravidelně))) ale výsledky sou zajímavý to jo.-)))

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 18:45
- Nahlásit

davidkova renata
dle mne to nejni všespásný
To urcite ne, bezesporu. Ale je to zajimavy, cuby jsou nadseny.. az budou naklikany, uvidime, esli nakych vysledku dosahneme - samy pro sebe...Treba na Kremyla to je bajecna vec, na tu labilku sem beztak v zivote nejak sahnout nemohla a ona ted musi dumat a sama vymyslet - je takova uvolnenejsi.

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 19:10
- Nahlásit

Fifi
a ona ted musi dumat a sama vymyslet
jo, to je přesně to, co mi na klikru vlastně těší nejvíc...že vidím, jak ten čokl šrotuje, až se mu z uší kouří a já si " melu palci mlýnek" Nikoliv naopak Myslím, že každej línej člověk tohle musí ocenit

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 19:11
- Nahlásit

Hyena
díky za tu slepici... Katka nám je pouštěla a mě to přišlo jako že když už na klikr maká slepice, tak pak už každé zvíře
Slepice jsou celkem chytrý, Spíš je trochu problém, že se nechovaj v prostředí, který by potřebovaly.
To kachny, s těma je to horší .

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 19:17
- Nahlásit

kachna_
no nejblbější zvíře, co jsem potkala jsou tedy krůty....ty tě rozhodně trumfnou

Kolemjdouci2
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 20:55 - Změnil/a: Kolemjdouci2
- Nahlásit

Hyena
krůty klikaj taky
http://www.youtube.com/watch?v=ENXQhJcneJs

edit: a kachny
http://www.youtube.com/watch?v=cs6SMwk7dCA&feature =related

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 21:01
- Nahlásit

Fifi
esli nakych vysledku dosahneme - samy pro sebe...

žádný esli, výsledky budou, to se neboj, a až Křemýl objeví sám sebe, bude ščasten, že je z něj Ajnštajn , bude jí to bavit kašpara černoprdelníkovitýho

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 21:06
- Nahlásit

PetraK
Tak ji to bavi, pred chvili se ji ten jeji jeden neuron malem zavaril. A stasten je uz ted, mrca si chrestyskovite u toho okaskem, celou dobu. Uz toliko tupe necumi a zacina vymejslet!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 21:10
- Nahlásit

Fifi
A stasten je uz ted, mrca si chrestyskovite u toho okaskem, celou dobu.

hehehéé to je pokoukáníčko, že???

Uz toliko tupe necumi a zacina vymejslet!

brzo čekej něco na úrovní teorie relativity

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 22:22
- Nahlásit

Fifi
Uz toliko tupe necumi
bu´d ráda, že když neví, tak jen tupě čumí...Hyena když neví nebo když já udělám chybu a jsem nesrozumitelná, tak začne řvát a vyřvaná díra do hlavy je peklo

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 23:37
- Nahlásit

Hyena
tak začne řvát a vyřvaná díra do hlavy je peklo
Tak pri prvnim setkani s klikrem zacala na kulalu rvat, krasnej ukazkovej dloouhej revir predvedla, kdyz si nevedela rady. A ono to nepomohlo, nic se nedelo. Takze ted fakt drzi hubu a zacina kombinovat.

dorotka1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 07:49
- Nahlásit

davidkova renata
nevim přesně jak to myslíš

No asi tak - když bude dejme tomu můj pes perfektně naklikanej a zvyklej na tuhle metodu a přijde někdo cizí, kdo umí s klikrem a začne mu klikat a já zrovna nebudu mít klikr u sebe, tak koho ten pes bude poslouchat? Cizího klikaře nebo mě bez klikru?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 08:45
- Nahlásit

Fifi

ono to nepomohlo, nic se nedelo. Takze ted fakt drzi hubu a zacina kombinovat.

a eslipak si pučila Kulale špůntiky vod Fajfky, abys jí chránila sluch při práci v nebezpečném prostředí? No ?

Ešátor dřív neřval, ale tetkon má pocit, že si to vyhlučí a nebo spíš taky vyplive, páč když je hodně nasratej tak začne chrchlit a hrozí že zachrchlí celý okolí , je jak steklej vebloud

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 08:54
- Nahlásit

dorotka1

Já si myslim, že o "přebrání" psa se bát nemusíš Pořád je to tvůj pes, i když nemáš klikr.. Může sice projevit zájem o spolupráci s jiným cvičitelem, ale pořád je tvůj a tvoje slovo je rozhodující

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 09:47
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Já si myslim, že o "přebrání" psa se bát nemusíš
Tak nějak..pes, kterej bude nataženej na tebe bez tebe nebude makat ani na klikr. ten klikr je pro psa jen srozumitelná cesta, jak si může vlastními silami zařídit odměnu. To jak vysoko má ve svých prioritách vazbu s pánem nebo odměnu jako takovou ( bez ohledu, kdo jí podá) , s tím ti klikr nic neudělá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 10:23
- Nahlásit

dorotka1
když bude dejme tomu můj pes perfektně naklikanej a zvyklej na tuhle metodu a přijde někdo cizí, kdo umí s klikrem a začne mu klikat a já zrovna nebudu mít klikr u sebe, tak koho ten pes bude poslouchat? Cizího klikaře nebo mě bez klikru?
no doufám že tebe)))ale stejně mi to neni jasný..jakože budete vydávat povely oba(on s a ty bez) nebo půjde povelama proti tobě nebo jak?dle mýho pokud budeš jako tichej pozorovatel a bude to s tvým souhlasem a bude to dotyčnej umět,asi ho ten pes i poslechne..nicméně pokud myslíš svou otázku tak,že kdo je víc..majitel nebo klikr,tak by bylo hodně smutný kdyby klikr

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 11:11
- Nahlásit

Hyena
To jak vysoko má ve svých prioritách vazbu s pánem nebo odměnu jako takovou ( bez ohledu, kdo jí podá) , s tím ti klikr nic neudělá.
přesně, Maryje by rozhodně šla s tim, kdo má klikr, tudíž i jídlo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 11:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

dorotka1
davidkova renata
Gerda

přesně, Maryje by rozhodně šla s tim, kdo má klikr, tudíž i jídlo

no ale - že se vám do toho vkládám - klikr není určen k poslouchání, alébrž k učení se nových věcí, takže myslím, že není špatně, bude-li mít někdo v ruce klikr, že pes - dovolím-li mu to, se bude s tím člověkem učit nějakou věc. Podstatné je, že dám-li já povel, pes mě poslechne. Takže bude-li mi někdo ukazovat, na mém psu jak mám správně naučit třeba povel k noze a pes s ním bude pracovat, je to podle mě cajk. Důležitější je, co udělá, řeknu-li k noze já a někdo jiný, tak kam se zařadí.
Jestli jsem správně vysvětlila svou myšlenku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 11:19
- Nahlásit

Gerda
Maryje by rozhodně šla s tim, kdo má klikr, tudíž i jídlo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 11:44
- Nahlásit

PetraK
Důležitější je, co udělá, řeknu-li k noze já a někdo jiný, tak kam se zařadí.
Maryje se zařadí rozhodně k tomu, kdo má jídlo, bez ohledu na to, kdo povel vydal.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 11:50
- Nahlásit

Gerda
Maryje se zařadí rozhodně k tomu, kdo má jídlo, bez ohledu na to, kdo povel vydal.

Marie je promiskuitní čubka )))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 11:58
- Nahlásit

Gerda

Myslíš i jako obecně? Odmysli klikr, dáš-li povel k noze ty bez šunky a někdo jinej s šunkou v ruce? Se mi nechce věřit tomu, že Marůška nepůjde k tobě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 12:06
- Nahlásit

PetraK
Se mi nechce věřit
tomu věř, je to tak. Splní povel u toho, kdo má jídlo. Je to u ní priorita.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 12:09
- Nahlásit

PetraK
Se mi nechce věřit tomu, že Marůška nepůjde k tobě.
věř tomu klidně

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 12:15
- Nahlásit

Gerda
tomu věř, je to tak. Splní povel u toho, kdo má jídlo. Je to u ní priorita.
davidkova renata

věř tomu klidn

nevím, vycházela jsem z toho, že spolu máte vztah dobrej, takže kdyby šlo o ostrou, že poslechne tebe, no.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 12:20
- Nahlásit

PetraK
my spolu máme dobrej vztah ))) když jí pak zavolám přísně, tak přijde. Ale taky jí musim něco dát, protože už by mě pak neposlechla )))))) Vona poslouchá proto, že jí za to něco dám, nějak se vždycky domluvíme.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 12:24
- Nahlásit

Gerda
Vona poslouchá proto, že jí za to něco dám,Vona poslouchá proto, že jí za to něco dám,

a já si stejnak myslim, že ji pomlouváš a podceňuješ

dorotka1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 16:25
- Nahlásit

PetraK
Důležitější je, co udělá, řeknu-li k noze já a někdo jiný, tak kam se zařadí.
Jestli jsem správně vysvětlila svou myšlenku

No přesně tak, jestli se mu klikr nepřehází myšlení. Ale je to každýho věc, jenom mě zajímalo, kam až ten klikr dosáhne.

Lucie Kratochvílová
Já si myslim, že o "přebrání" psa se bát nemusíš Pořád je to tvůj pes, i když nemáš klikr.. Může sice projevit zájem o spolupráci s jiným cvičitelem, ale pořád je tvůj a tvoje slovo je rozhodující
Když myslíš...

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 16:38
- Nahlásit

dorotka1
jestli se mu klikr nepřehází myšlení
ne, naopak díky jeho jednoznačnosti je to dobrá pomůcka pro lidi, jak označit správné chování, když si s tím sami nevědí moc rady, aby byli pořád stejní a stejně jasní, můžou ten zvuk k tomu použít, jen na celém klikru je zásadní ta metoda, ne zvuk klikátka, na výpomoc s označením, tzn na ten zvuk, můžeš použít cokoli, třeba kastanětu, nebo propsku nebo cokoli. Na klikru je právě dobrá ta metoda, postup toho učení, po jednotlivých krocích, s označením správného, a to ať už části, směru nebo postupu psa k výslednému cviku. Alespoň tak ho chápu já.

Kolemjdouci2
Člen
# Zasláno: 10 Led 2012 16:48
- Nahlásit

dorotka1
jestli se mu klikr nepřehází myšlení

Ale jo, přehází. Ale jinak, než myslíš. Začne s tebou hrát zábavnou hru "co mám udělat, abych z tebe vyrazil klik a odměnu?" Podstatné je to, že je to hra, kterou spolu hrajete vy dva - pes a ty. Klikr je jen pomůcka k té hře.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 59 . 60 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání