| Autor |
Zpráva |
ala_baionette
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 18:20
- Nahlásit
právě o to jde.. nechci nic uspěchat
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 19:50
- Nahlásit
ala_baionette
to ti možná líp vysvětlí Tchoř,jako aktivní figurant,co dělá s mladejma....
my začínáme kousat hrou na hadr od dvou měsíců,pouštěčky uděláme ve hře,po puštění je další lepší boj,ve čtyřech měsících maji čuby automaty hrou,a jedem čistě na kořist do doby,než se zvíře v sebevěšdomí a projevu samo posune...zatížení náznaky konfrontace je přísně individuální a krok za krokem...Kira v roce a půl začíná rukáv a tlačení,Borina to zvládá od sedmi měsíců...Meruna má problém s tlakem ještě v pěti letech.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 19:52 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit
ala_baionette
a předěláváme ruskou čubu s nakurveným kousáním,co má IPO I narychlo vařený po měsíční přípravě,a ynov a od yačátku od peška a prohoyů na yákus....
|
ala_baionette
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 20:56
- Nahlásit
sali
a co to je za plemena??
|
ala_baionette
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:02
- Nahlásit
měl jsem prvního dobrmánka, poslušnost měl dvojkouvoou/ZVV2/ obranu také, ale pak onemocněl - slabší srdce a ve čtyřech a půl roce zemřel. Zkoušky jsem s ním nemohl dělat skrze uši.. byl to super pes, škoda ho
teď mám malinkýho dobrouška s ušima a je to hrozné žiihadlo pořád něco trhá nebo ničí
na vojně jsem měl maliňáka to byl super pes a jinak Ovčáky..
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:04
- Nahlásit
dobrmany a maliny.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:06
- Nahlásit
ala_baionette
ty jsi taky stejnýho druhu jako my??????
jo kardiomyopatie je svinstvo...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:07
- Nahlásit
ala_baionette
koukni na náš web www.pesani.cz
|
ala_baionette
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:08
- Nahlásit
co říkáš na ty ocasy??? je to hrůza ... hledal jsem chovnou stanici, kde bude co možná nejvíce z bobravy...
|
ala_baionette
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:12
- Nahlásit
Birdy Boots z alexova dvora, matka je Arletta Passo Doble otecTahi reme nubira a z matčiny strany je tam příbuzenstvo lars bobrava, hetty bobrava, katty bobrava...
|
ala_baionette
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:13
- Nahlásit
první byl mentez ze psoluky, otec hassan marion
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:14
- Nahlásit
ala_baionette
mě ocasy nevaděj,naopak,je to kormidlo.
Bobrava? kdo to dneska má...někde vzádu Audro Zelené jablko,vůbec kam zmizel celý pověstný O vrh Bobravy????na tom by se dalo stavět....
|
ala_baionette
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:15
- Nahlásit
cvičíš s tím dobrouškem tart? nzř?
jak to jde?? všichni na ně tak nadávají... mně se ale líbí
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:15
- Nahlásit
arletta,to mě nedošlo....mimochodem Nubira skvěle kouše,je to syn Gina Gomeze a má jehom povahu...otec mýho prcka je taky po Ginovi,Aramis Halit paša....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:17
- Nahlásit
no NZŘ a TART,mě se do IPO moc nechce...je to moc precisní a jednotvárný.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:18
- Nahlásit
Máme te´d rok a půl Kirunu a k ní rusandu Edinstvennaja Moja Iz Gratsiano,na trvalý pobyt,u majitelky se strašně rve....a týden malýho Fernanda Halit Paša....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:20
- Nahlásit
Fernando je po rusandě Bogema Blis Iz Gatsiano a po Aramisovi...měl by to být makavý exteriérák....rusoni to sice presentují jako krásný pracáky,ale tůdle nůdle.....
|
ala_baionette
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:21
- Nahlásit
Mám docela přátelské styky s panem řepou / je to skvělej člověk/ a na tohle téma jsme spolu prokecali tolik času..Podle toho co říkal, byla svého času Bobrava třída.. Arletta je příbuzenská z Bobravy, Nubiru jsem neznal.. S Dědou jsem jel do moravských budějovic, pomohl mi s výběrem Birdyho zatím to co říkal vychází úplně maximálně... Zjistím to... to by bylo stará dobrá pracovní krev na základ chovu ...hmmm...
|
ala_baionette
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:23
- Nahlásit
na rusáky kašlat.. sehnat teď kvalitní krev je problém... žije ještě lars??
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:24
- Nahlásit
ala_baionette
jo starý pan Řepa...já dobrmaním od 1990,to byly časy,Bobrava na vrcholu,přivez Arese v Okeanos,taky měl ten H vrh,co tam byl Hassan,Hetty...to kousalo jak z praku....
|
ala_baionette
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:24
- Nahlásit
jak jde těm dobroušům tart??
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:25
- Nahlásit
lars snad ještě žije....ale nevím jak.
|
ala_baionette
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:26
- Nahlásit
chceš slšet tajemství, ale psssst...
tak jsem se bavil s Dědou a tak mi říkal, že se na ty psy tady... a pořídil si fenku... uvidíme jak to bude pokračovat/ zatím se jeví dobře, ale nikdo neví jka to půjde dále../ a možná, když to dobře půjde bude Bobrava pokračovat
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:28
- Nahlásit
TART jim jde.....chce to pomalu,to víš,malina je rychlejší.
V Rusku je pár linií na práci....a je to tam,ta šťáva......Gratsiano k nim patří,vytáhli to před lety z importu Graaf Grato Le Malin a jsou tam to,co u nás Mičer.....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:29 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit
a jakou má ta čuba krev?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:31
- Nahlásit
koukni na Gratsiano web,jsou pracovně nejúspěšnější stanice tam....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:32
- Nahlásit
http://www.gratsiano.tavr.net/
|
ala_baionette
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:32
- Nahlásit
to nevím... bylo to jen telefonicky, nějak se o tom nechtěl bavit... můj malej se zatím jeví moc dobře... odkud jsi??
|
ala_baionette
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:38 - Změnil/a: ala_baionette
- Nahlásit
kamarád si teď pořídil malinu z huckelovy vily... nemůže si to vynachválit
|
ala_baionette
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 21:51
- Nahlásit
už jsem to našel na vašich stránkách našel... viděl jsem tam i ... byl to luděk šilhavý?? figurovat se zatím učím - je ot občas sranda
|