Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Obrana
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2005 13:50
- Nahlásit

stremka
asi jo....není to jen o dominanci,ale ta tam zcela určitě ůpatří.

Anonymní
# Zasláno: 17 Bře 2005 10:54
- Nahlásit

Neznáte někdo tyto figuranty: Libor Helleport, Gruna Miroslav,
Oliva Milan, Valentin Miroslav, Liška Radovan. Na koho byste kousali vy? Můj pes kousal na ně všechny, ale chci si teď jednoho vybrat kvůli systematické přípravě na zkoušky. Jednoho favorita mám, ale pořád nevím.
Andrea

Sali
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2005 11:45
- Nahlásit

osobně neznám nikoho z nich.

hanule
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2005 12:19
- Nahlásit

FiSt
Ahoj,zase v práci serfuju.

Anonymní
# Zasláno: 17 Bře 2005 12:46
- Nahlásit

Díky aspoň za zamyšlení.
Andrea

Anonymní
# Zasláno: 17 Bře 2005 18:02
- Nahlásit

Jestli chceš výborného figuranta na nácvik, tak ber Rendu Konečného. Je to profík, poznáš sama..

Pokud teda bude mít někdy čas.. Občas za ním jezdí, zeptám se ti..

Ebony
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2005 18:27
- Nahlásit

já je znám skoro všechny, každej je v něčem dobrý, mýmu psovi vyhovuje Mirek Gruna, ale s mladým, nebo štěnětem bych taky jela na Renka, ale poslední dobou toho má hodně, Radek Liška taky není špatný, ale neznám ho na štěňatech, Milan Oliva je taky rozumný, musíš si najít takovýho, který vyhovuje tvýmu psovi a jestliže si kousala na všechny, tak bys to měla poznat.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2005 19:09
- Nahlásit

ANONYMNÍ
odepisuji ohledně těch figurantů...já znám osobně téměř všechny a všichni, podle mě,patří k těm lepším,tady u nás...
neznám akorát Libora Hellporta, jinak jezdím kousat na všechny. Teď momentálně na Radovana Lišku. Ale absolvovala jsem tábory (a nejen jedne) s Mirkem Grunou, Mirkem Valentinem, Renem Konečnym a velice jsem byla spokojená s Mírem Grunou a Renkem. Mira Valentin mi přijde takovej pomalej a línej)
A Milan Oliva taky není špatný. Já osobně preferuji Renka (jak zde někdo psal, je to opravdový profík!! kloubouk dolů před ním!!) a Mirka Gruny (ale ten je teď momentálně v cizině a zde v ČR ho už uvidíme málokdy:down. Také velice dobrý figurant je Víťa Glisník, ale ten je až z Bohumína (Ostrava).

EBONY
Můžu vědět jméno? odkud znáš (znáte) Míry Gruny? Jezdíte kousat i na Lišáka (on to nemá rád,když se mu říká Lišák:biglol takže na Radovana Lišku?

Ebony
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2005 19:52
- Nahlásit

LUCKA
jestli jsi Lucka s černým labradorem, co má ty perfektní obrany, tak bys mě mohla znát z Bystrovan ze soustředění mládežníků, tam jsem byla kameraman, a teď jsem v Prostějově, jméno ti asi nic neřekne, ale mám Luthorovu sestru Liut z Atarova dvora.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2005 21:37
- Nahlásit

Jo, jsem to já s tím labradorem ty bláho, a pak že svět je velkej z Bytrovan si Vás asi nepamatuju a teď jste v Prostějově? Ale možná si Vás vybavuju. No zeptám se majitelky Luthora...a jak víte, že znám Luthora? A jeho majitelku? teda, já čumím tak to se v Prostějově asi brzo potkáme. Dnes jsem se na Zetoru dozvěděla, že vylučovačky na M MSKS ,co měly být v Němčicích, tak budou v Prostějově, protože v němčicích jsou všude zatopený pole a je to prý humus..tak jestli tam budeš, určitě se ke mě přihlaš. ráda se s tebou seznámím "oficiálně"

Maruš
# Zasláno: 18 Bře 2005 07:58
- Nahlásit

LUCKA
Bylas loni na mistráku v Milovicích?Jestli jsi to ty,tak fakt klobouk dolů,super obrany

Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2005 08:20
- Nahlásit

LUCKA
no jestli to bude v tom Prostějově 26.3. tak tam nebudu, protože, jsem v práci

Anonymní
# Zasláno: 18 Bře 2005 08:27
- Nahlásit

S těma figurantama, nevím jak to poznat, kouše dobře na všechny, všichni figuranti chválili jak je to skvělý, můj první pes, tak fakt nevím, prej je to nadějný, tak to nechci zkazit. Ale asi tady s těma to nepokazím ne?!
A prosím, kde figuruje ten René Konečný? S tím jsem teda neměla tu čest.
No když se zamyslím, tak protože pes je nasírací a tvrdej, tak mu možná vyhovuje spíš TARTovej styl (na 2 fig. týden kousal), ale takový to sporťácký, to taky žere, psovi je to prostě jedno, hlavně, že si kouše, je to jeho vášeň ovšem aby to bylo super správně, to nepoznám, akorát vím, že kouše na plnou hubu-plný zákus, že na rukáv naskočí i do výšky, že je to razantní, že kouše na střed, že pustí, když má pustit (trochu neochotně teda), že v zástěně vyštěkává a nenapadá, no prostě takový ty věci co laik ještě pozná, ale jinak nevím no. TARTovejm obranám se věnovat nechci, jen sportovním.
Nedalo by se sem napsat pro ty, co jsou na tom jak já, čeho si na obranách všímat ve vztahu figurant - pes??? Díky, jestli se toho někdo kdo se orientujete ujmete. Andrea

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2005 08:55
- Nahlásit

Anonymní
no rozhodně si všímej toho,jesti to toho figuranta baví a má k psu nějaký rozumný vztah,nebo jestli to dělá jen že je za to placenej a je duševně někde jinde....a jestli je tam pozitivní zpětná vazba mezi psem a figurantem,jestli spolu spolupracují nebo jestli na akce figuranta pes odpovídá vzpurnou nežádoucí protiakcí....třeba v tlačení,jestli se pes nechá tlačit nebo jestli bočí a rve si figuranta tam,,kde ho chce mít on,jak ochotně pouští na zaseknutí a signál,že figurant je v klidu a že má přijít pouštěčka... pokud chceš psa na sport,tak by měl v tréninku s figurantem spokiojeně spolupracovat a ne z něj mít nervy nebo si s ním dělat co ho napadne....ale to je jen takový obecný uvažování....

Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2005 09:16
- Nahlásit

Anonymní
to máš složitý, mně jednoho psa výborně udělá jeden, protože pes vyžaduje spíš soupeře, ne sparingpartnera, a čubu mi udělá druhý líp, protože je sporťačka jak vyšitá. Jestli chceš sportovní kousání, tak to umí opravdu skvěle Renek, je rychlej, pozornej a umí, pokud pes kouše, jak píšeš, tak bys neměla mít zásadní problém, jedna věc je taky osobní stránka figuranta, pokud je to namyšlený ho...., tak může být sebelepší, ale psovi moc nedá

LUCKA
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2005 10:35
- Nahlásit

MARUŠ
v Milovicích jsem nebyla. nebyl to mistrák mládeže? a byla tam jedna holka (Pavla Novotná) se světlou labradorkou? Tak tu znám podle vidění, její obrany jsem neviděla,ale slyšela jsem, že jsou taky suprový!! pokud to byl mistrák mládeže, tak já tam možná pojedu letos! budu zkoušet vylučovačky na mládež!

EBONY
jojo, ty vylučovačky jsou toho 26.3. takže se nepotkáme? téda, to je škoda. tak sand někdy jindy.no tak aspoň drž palce

Maruš
# Zasláno: 18 Bře 2005 10:41
- Nahlásit

LUCKA
jo mládežnickej.No tak nicTak tě uvidim letos.A jedeš jen na ten jeden?Kamarádka pojede Jablonec a Staňkov.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2005 10:44
- Nahlásit

Já pojedu Otěšice a asi ten Staňkov. A nemělo to být ve Veřovicích? mě došlo, že jsem nahlášená do Veřovic a Otěšic. O Staňkově nic a tvoje kamarádka závodí s čím? tak to budu ráda, když se někde potkáme!! jsi taky mládežník?

Maruš
# Zasláno: 18 Bře 2005 10:51
- Nahlásit

LUCKA
já už nejsem mládežník,už 8 let neKamarádka pojede letos poprvý s NO bez PP,takže podle ZVčka.Na stránkách čks jsou napsaný první 7.5. Staňkov,pak Veřovice a pak Jablonec Lukášov.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2005 10:53
- Nahlásit

Jo,já už jsem to taky zjistila, že to Pořádá Staňkov,ale je to ve Veřovicích!! už se mos těším. já mám sice labrouše,ale máme složeno IPO3,takže pojedu IPO2. jestli chceš,koukni se na stránky www.sweb.cz/laretbo (teda ono to má připomínat něco,jako stránky).

Maruš
# Zasláno: 18 Bře 2005 11:02
- Nahlásit

LUCKA
Pěkný,tak to má holka dobrou konkurenci! Slyšela jsem,že moraváci jsou nejsilnější družstvo Tak ti budu držet palce a už teď jsem zvědavá

LUCKA
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2005 11:06
- Nahlásit

Nikdy nevíš co se může stát...i když Borg dával doteď slušné a proůměrné výkony, může nastat totální kolaps a doopravdy se může stát cokoli. to kdybys dnes viděla ráno naši stopu...no děsný) a můžeš mi napsat, jaký je limit bodů,abych se dostala na mistrák? nebo kdo na mistrák postupuje? třeba u nás v MSKS na mistrák dospěláků musíš mít limit 250bodů (mimochodem jsem taky zvědavá,kde tolik bodů nahrabu ,jedu tam totiž taky...a už příští týden jsou první vylučovačky...a všude sníh a hnusný blato

Maruš
# Zasláno: 18 Bře 2005 11:11
- Nahlásit

LUCKA
Jé,víš že ani nevim?!Nechci šířt bludy,ale myslim,že 210 a že můžeš na všechny 3 a počítá se ten nejlepší výsledek.Ale ber to jen orientačně,moc se v tom nešťourám,jen co kde pochytim,mně už se to přecijen netýká
Už máš poslanou přihlášku?Jak je to s tim Staňkovem?Staňkov a Veřovice maj každej jinej termín,to by bylo 2x ve Veřovicích?Se Staňkovem počítáme,máme to nejblíž s Lukášovem.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2005 11:18
- Nahlásit

Maruš
Jasně, aspoň takhle orientačně...já bych jela na všechny 3,ale Jablonec mi nevyjde,protože to plánujeme s naší partou závody na Slovensko - CACIT Vrbové, jestli ti to něco říká...
Za mě posílala přihlášku Jana Růžičková z Kroměříže (má mě nastarosti ) a psala mi, že mě nahlásila do Veřovic a Otěšic (tak jak jsem chtěla). Veřovice jsou jasný, to pořádají Veřovice je to ve veřovicích (někde na hřišti) a na netu jsem na těchto stránkách http://boxer.name/MRIPO/mripoVZM.htm našla to, že to pořádá Staňkov,ale místo konání je v Otěšicích...koukni na to...

LUCKA
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2005 11:33
- Nahlásit

MARUŠ
Musela jsem letět!! máme prázdniny,takže se ze školy ulívám a tak potřebuji pořádně natrénovat na ty všechny vylučovačky! Musela jsem odjet trénovat do Brna a vrátím se až večer. Ti naši figuranti to berou strašně vážně,takže mě dusí, dusí a dusí a já jsem večer strašně ráda, že jsem doma v postýlce ale to je dobře, že mě buzerují a vytýkají mi,co se dělám špatně atd...tak já letím....kdyžtak se mi můžeš ozvat na mail )najdeš ho na mých stránkách) a nebo chívli vydrž, naběhnu sem zase večer..

ala_baionette
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2005 22:58
- Nahlásit

Díval jsem se na nabídky ringových obleků a většinou jsou dva typy... Typ kimono a ten druhý..

V čem se liší kromě střihu? cvičí se na každý typ jiné zákroky??

Tchor
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2005 17:26
- Nahlásit

ala_baionette

píše sali,nalogovaný je můj chlap
jeden je spíš tréninkový pro praxi a jeden spíš pro potřeby soutěží v mondioringu.Ten rozevlátější je pro sport.
Koukni na nabídku ještě civil suits,vypadají jako oteplený šusťáky a jsou z kevlarových vláken...

Tchor
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2005 17:30
- Nahlásit

[url=]http://joefarm.be.dotnet15.hostbasket.com/website/english/suits. htm[/url]

Tchor
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2005 17:31
- Nahlásit

http://joefarm.be.dotnet15.hostbasket.com/website/english/suits.htm

Tchor
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2005 17:37
- Nahlásit

http://www.harddogs.com/Suit00.htm

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání