| Autor |
Zpráva |
Tchor
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2005 17:38
- Nahlásit
http://www.harddogs.com/Suit01.htm
to je pro policejní práci,neumožní si nabrat do huby jen látku...
|
ala_baionette
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2005 22:02
- Nahlásit
Ahoj, tak jsem se na to díval, už rozumím.
Uvažuji, že bych objednal od volného rukáv, ale stojí to, co třetina ringa... tak nevím:/
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2005 08:45
- Nahlásit
ala_baionette
asi se vyplatí koupit tu kimono halenu,bez kalhot,na to se udělá většina kousaček.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2005 08:54
- Nahlásit
LUCKA
máš moc pěkný maligně a držím ti do budoucna palce ze všech sil....
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2005 19:09
- Nahlásit
Sali
Lucka je fakt dobrá, kdybys viděla kousat jejího labradora, takhle nekoušou špičkový ovčouni, takže s malinou to musí být ještě lepší
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2005 19:19
- Nahlásit
Ebony
neviděal jsem jí nikdy,ale slyšela jsem toho dost...má před sebou budoucnost.
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2005 20:37 - Změnil/a: LUCKA
- Nahlásit
SALI
moc děkuju!! vždycky mě takovýhle vzkazy moc moc potěší! jsem ráda, že mou práci ocení i ostatní lidi snad ještě v budoucnu něco s bafákama dokážu! pesani - to je můj život a strašně mě to baví! v květnu mě bude 18 a všichni lidi mi před 7 rokama, co jsem začínala, říkali, že když "vlezu" do puberty, kynologie mě opustí a já ji. samozřejmě žiju ten svůj puberťáckej život,ale na psy nezapomínám a to je moc moc důležitý neznám nic lepšího než bafáky...
a ještě větší radost mám,když tady píšeš Ebony, že jsi o mě slyšela...co víc si může psovo přát než to, že se o něm ví..a co ty? nějakého bafáka určitě vlastníš.odkud vlastně jsi?
EBONY
No tak mě zase tady moc nevychvaluj to se uvidí te´d v sobotu. ale na Borgovi je už vidět stáří a už to není takové,jako dřív...ale nemůžu si stěžovat!! a malina? to je opravdu jiný kafé než labrouš ale hodně záleží na povaze pesana. kdybych při výběru Borga "šáhla" jinam, kdo ví jak by to dopadlo...Jo a když mě někde uvidíš, na závodě, nebo kdekoliv, přihlaš se ke mě! já tě ráda poznám...a tak se musíš hlásit první,protože ani nevím jak vypadáš o.k?
|
ala_baionette
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2005 17:28
- Nahlásit
co třeba probrat kousání na gumě??
|