Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Opět granule
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
Anu
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 10:55
- Nahlásit

Lucinda
musím se trapně přiznat,že jsem házela krmiva jako Roal,ProFormace,ProPlan,Eukanuba,Hills atd.Prostě co jsem si jako fakt myslela že jsou dobrý...bylo mi řečeno (nezaručuji pravdu,co jsem slyšela předávám) že ani jedna nesplňuje ten atest...tak jsem to vzala opačně,která ji splňuje a byli mi odpovězeny tak neznámé značky krmiv že se mi protáčeli panenky kde ty názvy berou,kdyť je v časáku nikde nevidím,ani ve zveráku...no jasně,kvalitní žrádlo nepotřebuje reklamu jako ProPlan

PS:Mimochodem v americe prý zemřelo velké množství psů na Krmivo něco s NUTRO název (ale né Nutran) neb tam byl nějaký vir a špatně zabalené...no dost drsné. Už nemám žádné iluze o žrádlu a nevěřím nikomu

Mar3
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 10:56
- Nahlásit

Anu
hmm ty jo zajímavý,akorát by mně zajímalo,jak se dozím,který ty krmiva jsou doopravdy z čeho dělaný....?

wensday
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 10:56
- Nahlásit

Anu
Já ti nevím, taky moc nevěřím, že se nyní vyrábí v Polsku. Já soudím podle toho, že fenka, kterou jsem si přivezla v lednu z útulku má po půl roce krmení Proplanem lososovým výrazně lepší srst / nádhernou, lesklou, bez lupů /, výborně prospívá a stolice je taky OK. Krmím stejným krmivem i druhou fenu a jsme spokojeni. tak nevim.

Kony
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 10:57
- Nahlásit

No, že se s tím musím zase vytasit, ale co zkusit Bento Kronen. Zatím jsem s nim po vic jak pul roce fakt nejvíc spokojenej, náš mlsoun to baští docela rád a vypadá moc dobře. Hovínek málo,... Předtím jsme zkoušeli všechno možný a něco odmítal vzít do pusy, dokud tam nebylo víc jogurtu nez granulí, něco i jed, ale pořád si rozškrabával kůži,... Sice se Bento blběji shání, ale na objednávku se dá sehnat ve většině zveráčů - jsou i na jejich stránkách www.bentokronen.cz.
Po pravdě příští měsíc zkusím aspoň na chvilku něco jinýho, protože se mi zdá nejaký moc "štíhlý", tak at vidím jestli je to granulema. Spis jsem ale paranoik a moc s nim beham

wensday
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:04
- Nahlásit

Kony
ten link není ke krmivuuuuuuuuuuu

Anu
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:04
- Nahlásit

wensday
já krmím též ProPlanem,bylo to jediné žrádlo co mi zatím vzal do huby a doteď jsem byla i já spokojená.Fakt je ten že zkusím snad jedinou dostupnou značku co by měla testem projít tady jestli ji bude žrát a jinak se holt smířím s tím,že ho krmím peřím.O tom Polsku jsem už slyšela od hodně lidí-taky se mi tomu nechce věřit a všude ho preferuji...

michalm
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:07 - Změnil/a: michalm
- Nahlásit

Anu
sem házela krmiva jako Roal,ProFormace,ProPlan,Eukanuba,Hills atd.

mno jo, jenze zrovna hills ma vet. diety na spoustu veci.. nerikam ze to to nejlepsi co muze byt, ale moje kardiacka na H/D Hillskach ma krasnou srst, energicka a chova se jak zdrava.. tak babo rad
jo a vaha se ji drzi na stejne urovni... obcas dostane ryzi, maso, zeleninku, jogurt atd...

Anu
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:09
- Nahlásit

michalm
ale kdyť já vím...to neberte že jsou špatné.Jen by prostě testem normálních kvalitních potravin (pro lidi) neprošli...na druhou stranu psi dříve jedli zkažené a shnilé maso a prospívali.To se nesmí zas tak prožívat.Proto řikám,že jsem zfrustrovaná...

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:16
- Nahlásit

Já krmím taky Proplankou a spokojenost veliká...fence šmakuje a má po ní krásný hovínka...

wensday
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:21 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

Anu
Fakt je ten že zkusím snad jedinou dostupnou značku co by měla testem projít - která to teda je ????
Já se na to Polsko ptala ve velkoskladu, když byl výpadek Puriny, ale nepotvrdili to.
Taky mám nabídku na úplně nový krmivo s lososem, jmenuje se Kronch od dánské firmy Henne. Nechala sem si poslat vzorky, ceník a leták s hodnotama, přiznám se, že jsem velmi napjatá, s lososem prostě sympatizuju Slyšeli jste už o něm / neeo lososovi, ale o tom krmivu samozřejmě / ???????

pigie
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:22
- Nahlásit

ko4ka
Kludne skus zmenit kuracie na nieco ine, alergia na krmivo sa v 90% prejavi svrbenim

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:25
- Nahlásit

Anu
Anu nemohla bys pro nás věčné zvědavce a nespokojence a hledače napsat značky krmiv které mají pět Pé?

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:27
- Nahlásit

Když se bavíte s Američanama, tak zjistíte, že to, co oni považují za kvalitní granule, se u nás vůbec neprodává, nejspíš z důvodu ceny. Z našich značek většina považuje za jakžtakž kvalitní Eagle Pack a ANF, ale je fakt, že neznají evropské značky.
Pro Plan je u nich supermarketovka, Eucanuba a Hills premium. U Hills mě to docela překvapilo, ale když jsem se podívala podrobněji na složení, tak je tam soja, což by u superpreima být nemělo.

michalm
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:29
- Nahlásit

Anu
tak vis co, vetsina chce doprat pesovi to nejlepsi v ramci moznosti... taky obcas o tech hillskach pochybuju, pac se Beruna docela drbe, blechy sem nenasel.. Uz sem na ne taky slysel chavlu i je proklinat..

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:30
- Nahlásit

Nekrmíte někdo granulemi ze pštrosího masa?
Já tím tedy nekrmím, jenom jsem je viděla prodávat.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:32
- Nahlásit

michalm
...mě se pes po štěněcím Hill'su drbal hodně. Ale potom jsem ho vykoupala a byl klid. Nicméně začal šíleně prdět.
takže Hill's ne.

leon
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:33
- Nahlásit

Já krmím Acanou jehněčí s rýží svého psa již delší dobu, zatím měnit nebudu, naprosto nám vyhovuje. Vyzkoušela jsem toho před tím víc, ale tahle celkově sedla. U něj je to těžké poznat, on žere všechno co se mu dá, ale např. Eukanubu náš žrout nechtěl vůbec. U fenky nevím, acanou jí krmím kratší dobu, takže uvidíme, jak se to vybarví.
Taky by mě zajímala ta krmiva, co mají pět Pé.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:34
- Nahlásit

http://www.macola.cz/firstmate/?dokument=katalog&k ategorieid=39 - pštrosí krmivo

michalm
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:36
- Nahlásit

Jimmi
mno ja ani nevim co tam mame, krom toho ze jsou obohaceny l-carnitinem a maji mit "vyvazene" slozeni prave pro ty srdcare... kazdopadne koupani nam nepomaha, obcas prdi naprosto nechutne, ale spis me prijde ze kdyz venku neco sezere a smrdi ji z tlamy ... jinak bych rekl pohoda
jinak mam pocit, ze sezere vsechno, hlavne kdyz je to cizi

Anu
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:39
- Nahlásit

Jimmi
co já vím (co si pamatuji a umím vyslovit)to byl Firstmate a Eegle Pack,pak nějaké francouzké (co se sem nedovážejí) no a dvě americké....takže výběr nic moc....já zkusím Firstmate.Ale pravda je že jak jsem psala já tomu rozumím jak koza petrželi a zas se nemá nic přehánět....takže jak každému šmakuje....

Mar3
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:45
- Nahlásit

pigie
nooo, ten můj se škrábe až te´dka - posl.dobou,předtím byly dlooouhý zvracecí a vylučovací problémy......teďa už se "jenom" škrábe,což je u nás úspěch velikej

Kony
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:49
- Nahlásit

Já nevím, když si vezmete co všechno jíme my - dietní párky, paštiky,... ze supermarketu, tak to by 100% neprošlo testy na psí žrádlo a nijak moc nám to neubližuje a vesele to do sebe většinou cpeme.
Pokud se to na psovi negativne neprojevuje, je energicky, ma dobrou srst, tak je mi docela jedno z ceho se to sklada. Nedavno jsme nasli malyho pejska, krmime ho levnym Sportmixem a krasne pribral, ma dvojnasobne hustou srst a dokonce se mu trosku vycistili zuby a to za 2 mesice

Kony
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:51
- Nahlásit

wensday
ten link není ke krmivuuuuuuuuuuu

jakto? ja se dostanu normos na jejich stranku (takova cerno/cerveno/bila) a hned prvni ikona te dostane do seznamu produktu,...: http://www.bentokronen.cz/nb/index.htm

michalm
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:53
- Nahlásit

Kony
dietní párky, paštiky,... ze supermarketu
a presne proto nectu slozeni

Kony
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:59
- Nahlásit

michalm
oni to tam stejne nepisou

wensday
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:06
- Nahlásit

Kony
no, teď už jo, ale před tím ne

Anu
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:07
- Nahlásit

Kony
hele nebyl jsi náhodou v Bulharsku na dovče a nehlídala vám psa maminka od přítelkyně?

fromeli
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:14
- Nahlásit

ko4ka
ten Nutram je podle mých zkušeností dobrej, mám doma jehněčí a jsem spokojená, ikdyž u nás představuje pouze snídani a cestovní jídlo. Jinak krmím maso s přílohou.

Jinak z těch dražších mi nejvíc vyhovovalo ANF, je to super pro lidi, co chtěj psa udržet s váhou níž a nedávat lightku.

Mar3
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:22
- Nahlásit

fromeli
a nevíš třeba krmivo,aby naopak šel s váhou výš?

fromeli
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:23
- Nahlásit

Mar3
no na naší zaručeně fungovala Acana, to byl děs, poloviční dávka a váhou šla furt nahoru. No a pak Proplan, ten je taky mastnější.
Ale spíš to bude každej pes jiná ves

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání