Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Útulky - paní Šíblová
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
aknel
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 16:54
- Nahlásit

tosca
pokud psi v tomto útulku trpěli a vše nasvědčuje tomu, že ano, pak snad lidi, kteří zvířata mají rádi, nemohou souhlasit s tím, aby útulek spravoval či vedl stejný člověk.

tosca
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 17:14
- Nahlásit

aknel
Dobrý, souhlasu se nedočkám, ale předpokládám, že je to tak, jak jsem napsala.

Odkud pocházejí Tvé informace o správci a o útulku Červená Voda?
Kolik víš o historii a provozu tohoto útulku?
Kolik víš o problémech, které tam řešili, kdo je řešil a kolik ho to stálo času a peněz - jeho soukromého času a soukromých peněz?

Pan Mér byl v době krize hospitalizován v nemocnici. To se dost těžko pomáhá psům.
Jen pro zamyšlení. Co by se stalo, kdyby (nedejbože) měli manželé Š. nehodu a ocitli se oba v nemocnici. Jak by vypadaly Vrbátky?

Mám psy ráda a přesto bych (za splnění nějakých podmínek) možná klidně souhlasila, aby pan Mér nový útulek vedl.
Proč?
V Červené Vodě došlo k hrubým chybám, to je pravda. Ale největší chybou podle mě bylo, že v době hospitalizace provozovatele (a vlastně i předtím) se nikdo nestaral, co se vlastně v útulku děje. Starat se začali, až bylo pozdě.
Podle toho, co vím, je pan Mér člověk, který má psy opravdu rád. Útulek vybudovala jeho dcera. Po dost složité životní situaci jí s vedením útulku tatínek pomáhal. Podle mého zdroje, dělali pro ty psy, co bylo v jejich silách a město jim to (jako obvykle) zrovna neulehčovalo. Neznám podrobnosti, proč v Červené Vodě došlo k tomu, k čemu tam došlo. A proto bych si netroufla ho jednoznačně odsoudit, obzváště na na základě informací z médií.

Pokud máš informace přímo z místa, budu ráda, když se o ně podělíš (třeba na e-mail).

aknel
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 17:25
- Nahlásit

tosca
opravdu mám informace jen z médií a protože mám zvířata (nejen psy) ráda, ráda bych se dověděla bližší informace a ráda bych pomohla. Důležité je to, aby se psi měli dobře a bylo o ně dobře postaráno. Souhlas? Ale jak čtu některé tyto příspěvky (míním tím, že je nečtu všechny),nelze se dopracovat k pravdě.co se mi zdálo jasné včera, o tom mohu dnes pochybovat.nevím, co by se stalo, kdyby manželé Š. se nemohli o psy postarat,a je hrozná škoda, že stát nefunguje, jak by měl (postarat se o zvířata,když k něčemu takovému dojde).

Kajka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 17:29
- Nahlásit

chvd
CHVD je mi z tebe zle,měli by tě hospitalizovat.Více se k tobě nebudu vyjadřovat nestojíš za to.NEREAGUJTE už nikdo prosím na monstrum co si říka chvd!

Kajka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 17:42
- Nahlásit

Reinhard,Jajka =chvd

aknel
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 17:45
- Nahlásit

Reinhard
jsem na těchto stránkách dnes prvně,nestíhám sledovat návaznosti - můžeš být konkrétnější? které rádobypomocnice máš na mysli? Včera jsem se dozvěděla o obchodu se psy, něvěřila jsem, že je to ze možné.

viveka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 17:55 - Změnil/a: viveka
- Nahlásit

aknel
Já Ti pomůžu. Reinhard=AničkaHanička=Jajka=Chvd. Registruje se tady pod různými jmény aby dělal dusno. Nejlepší máš na něho nereagovat. Podívej se vždy na datum a čas registrace (ťukni na jeho "Člen"), jak je to dnes, je to on. Taky ho poznáš podle vulgárního stylu, ale to bys tady musela být déle.
Jo, Reinharda si vyrobil už včera.
Kajka je myslím opravdická Kajka.

aknel
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 18:17
- Nahlásit

viveka
děkuji za info,myslela jsem si, že mi na slušnou otázku slušně odpoví.poslední příspěvky jsem četla, vulgárního stylu jsem si všimla.

viveka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 18:27
- Nahlásit

aknel
To tady čekalo víc lidí. Ale všichni se se zlou potázali.

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 18:30
- Nahlásit

viveka
no jo no a kdo slušnou odpověď nečeká, ten ji dostane

viveka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 18:32
- Nahlásit

Eimy
Když se to stane, je to bezva

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 2 Bře 2006 19:03
- Nahlásit

Reinhard=AničkaHanička=Jajka=Chvd
Potvrzuji
Anicka Hanicka* chvd* jajka* Reinhard* používají stejnou IP adresu.

viveka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 19:07
- Nahlásit

Víťa
Diky.

tosca
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 19:45
- Nahlásit

aknel
S tím, co jsi napsala v posledním příspěvku pro mě, souhlasím.

Snad jen ..., žijeme v době, kdy by se měli starat občané a přinutit obce-města-stát, aby se s jejich penězi hospodařilo správně a ve prospěch právě zmíněných občanů. Takže, mě osobně nemrzí, že se nestará stát, ale že jsou lhostejní lidé. Že je nezajímá už ani to, jak se utrácejí jejich vlastní peníze, které do městské kasy plynou z daní. Jasně, že by bylo lepší, kdyby to nebylo jen o penězích, ale v dnešní době to většinou o penězích je. Ale tohle už není téma pro kynologický server, navíc je to můj názor se kterým nemusí každý souhlasit. Takže se shodneme na tom, že podstatné je, aby bylo o pejsky, kteří se ocitnou bez domova, dobře postaráno.

aknel
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 11:22
- Nahlásit

sisi
a můžeš, prosím tě, upřesnit, kde ten pán toho psa cvičil?

aknel
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 11:26
- Nahlásit

tosca
plně s tebou souhlasím, máš nějaký nápad, jak pomoci?pokud ano,asi toto není opravdu vhodné pro tento server.

tosca
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 12:18
- Nahlásit

aknel
Bohužel nemám. Jediné, co mě zatím napadá je, snažit se měnit a informovat lidi v mém okolí. Jak se říká, pokusit se udělat ten kousek světa kolem sebe lepším. Na akce většího rozsahu nemám bohužel sílu ani odvahu. Možná časem.

smilers
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 18:29
- Nahlásit

http://www.alfabruntal.com/sdruzeni-efas-siblova-v rbatky-utulek-detmarovice.htm nevim jestli vam to k necemu bude, ale reaguju na toto tema tady, neznam pí.Š ale to co je zde uvedeno si myslím snad nikdo vymýšlet nebude, pokud tam krom toho ještě byl...

aren
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 19:11 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

smilers
Milá Smilers. Toto se tady omílalo už do omrzemí, všichni k tomu už všechno řekli, fóra byly smazány pro vulgárnost příspěvků a pomluvy. Jestli to opravdu načneš, je možné, že něco zažiješ.
Možná jsou z toho ale všichni už tak unavení a otrávení, že už sem nikdo psát nebude.
Je mi divné, že jsi sama na toto téma kdysi přispívala (dívala jsem se na Tvůj profil), a teď říkáš, že o tom nic nevíš.
Já sama paní Šiblovou znám, a vím, že příspěvek na Tebou uvedeném odkazu je pomluva vykonstruovaná z jedné kvapné návštěvy a spousty doměnek.

aren
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 19:22
- Nahlásit

smilers
Vlastně si můžeš přečíst tady tu diskuzi. Tam máš informací a názorů až do aleluja.

viveka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 19:45
- Nahlásit

aknel
Též Sisi=Chvd.

smilers
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 19:50
- Nahlásit

sorry Aren, ja nerekla ze o tom nic nevim ja rekla, ze neznam p.Š, a to je si myslim dost velkej rozdil, nemyslis? a ja nic zacinat neminim, brouzdala jsem po netu a toto jsem nasla, s tim, ze treba neco na tom pravdy bude, nemuzu prece vedet, ze odkaz, ktery sem dam uz tu byl nekdy omyvan. A ze neco zaziju, to me jako vhrozujes? nebo to mam brat tak, ze se na me sesune vlna nazoru a kritiky??? To jako nemuzu nic zkopirvat ze stranek, kdyz je to k tematu? Pokud se te to nejak dotklo, ze sem se jen neco kopla, tak se velice omlouvam.

aren
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 19:57
- Nahlásit

smilers
Tak to promiň. Já jsem se trochu dala unést, protože tady kolem toho celkem bouřily emoce velmi dlouho, bylo smazáno pár fór a odstřihnuto pár prudičů. Teď jsme si tady na chvilku oddechli, a najednou Ty zase od začátku...
Samozřejmě jsem Ti nechtěla vyhrožovat, jen jsem vyslovila obavu, že se na Tebe sesune ta vlna názorů.
Ještě jednou se omlouvám.

smilers
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 20:00
- Nahlásit

pani Š. nekritizuju, proc taky kdyz ji neznam, kazdy kdo neco dela pro opustene pejsky je u me dobry clovek, ale nevim co si mam s teto diskuze vzit, kdyz kazdy tvrdi neco jineho, komu mam verit? proto jsem sem dala tento uryvek v domeni, ze treba se to trochu osvetli...pokud sem nekoho popudila, tak se omlouvam, nebylo to sem dano umyslne vyvolat dlasi hadku, jen proste nevim cemu uz mam verit a jako verejnest a majitel dvou utulkovych psu me to proste jen zajima co se deje kolem nas a vutulcich.

smilers
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 20:02
- Nahlásit

aren v pohode

aren
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 20:03
- Nahlásit

smilers
nevim co si mam s teto diskuze vzit, kdyz kazdy tvrdi neco jineho
Snadná pomoc. Jdi se podívat. Jestli se nemýlím, nemáš to z Olomouce daleko.

smilers
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 20:06
- Nahlásit

aren ano nemam to daleko, klidne bych se zajela podivat, ale to bych musela odtamtud prijit se psem, a manzel by me zabil:-D uz tak v lete zdedim tetiho psa, ktery mel jit do utulku....budu proste verit ze pi.Š jedna dle sveho vedomi a svedomi

aren
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 20:09 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

smilers
To chápu
Nechodíš někdy venčit u letiště? Nebo za krematoriem?
Já se pořád chci s někým tady seznámit a všichni jsou buď z Prahy nebo z Brna.

smilers
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 20:13
- Nahlásit

aren, ja ted bydlim v 18 km od Olmika, ale v lete nebo ke konci se budeme stehovat do Olmika, mas icq, pokud jo sem na nem porad a muzeme se domluvit lip te aspon poznam

aren
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 20:21
- Nahlásit

smilers
Bezva. Napiš mi, prosím, co je to icq a já si to jdu pořídit.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání