Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Útulky - paní Šíblová
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 08:26
- Nahlásit

Eimy
jen uvádím věci na pravou míru
Eimy. Kdybych to diskuzi měla zazálohovanou, tak sem ten citát hodím taky. Já nevím, co je pro Tebe uvedení na pravou míru. To mám říct, že paní Šiblová schválně chodí k vetovi, který si počítá za jednu injekci 1200 Kč, aby utratila hodně peněz?
Prosím Tě, o co ti jde? Ptám se vážně.

Eimy
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 08:27
- Nahlásit

aki
Tak proč se zakládá další takováhle diskuze? Snad je to jasný, že se tady ozve i druhá strana, ne? Navíc mně nejde o pí Šíblovou, ale o Aren, která tady z lidí, co chtěli pomoct a pomohli v rámci svých možností dělá podrazáky, který nezajímá nic jinýho než to, kolik zaplatila pí Šíblová na veterině, což opravdu není pravda... ;)

aren
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 08:28
- Nahlásit

bord
Zkus se domluvit s Eimy, třeba Ti to pošle.

Eimy
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 08:29
- Nahlásit

Miky
Vezmi si třeba tohle: Z Dětmarovic bylo odvezeno 26 zubožených psů. Kolik si tak myslíš, že přijde účet na veterináře, než ti psi budou v pořádku? Já jsem vyhodila první číslo 1200 Kč (tak asi) a co se zvedlo? Prý: "Proč tak mnoho?".
Co na tohle říct?. Radši fakt nic.

jde mi o to, žes napsala tohle o nic jinýho

Eimy
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 08:30
- Nahlásit

aren
ale bord tu diskuzi tuším zná, protože tam vystupoval(a) taky, pokud mě paměť neklame...

Osobně mě teď už zprávy o pomoci pro útulky nechávají chladnou, protože sem si namlátila čumák už jednou a podruhý to nehodlám opakovat...

aren
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 08:33
- Nahlásit

Eimy
Aren, která tady z lidí, co chtěli pomoct a pomohli v rámci svých možností dělá podrazáky
Nemám nic proti lidem, kteří chtěli pomoct a pomohli. Mám ale hodně moc proti lidem, kteří paní Šiblovou v nejnáročnějších chvílích pomlouvali, a to nejen někde mezi sebou, ale i u úřadů, veterinární správy a policie, též rozdávali pomlouvačné letáky. To byl opravdu tvrdý podraz. Vše sice dopadlo dobře, ale ten čas a energie věnovaný těm kontrolám a objasňování, chyběly jinde.

aki
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 08:33
- Nahlásit

Eimy
Víš sama velmi dobře, že minulá diskuse se zvrhla v jednu velikou nechutnost, ve které už o pomoc pejskům nešlo. Nech to už bejt..

Eimy
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 08:36
- Nahlásit

aki
Já s tím nezačala... začal s tím ten, kdo založil tuhle diskuzi, dokud se tady mluvilo jen o tom hezkým, bylo to OK, jakmile se začne mluvit i o té stinné stránce, tak to radi necháme bejt... Ale bejt to fakt nechám, ne pro to, že to chcete vy, ale protože mě tohle celý stálo už dost energie a nervů na to, abych se tím zabývala dál

bord
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 08:37
- Nahlásit

aren
Jo sledovala jsem to velmi pozorně,ale nehodlám to již dále pitvat.
Takže tímto zdravím všechny,kterým jde o psy

Vladus
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 10:34
- Nahlásit

Taky jsem tu diskuzi okolo Detmarovic sledovala a fakt jsem nemohla pochopit, jak lide, kteri tvrdi, ze jim jde predevsim o psy, muzou v sobe najit tolik zla a hnusu a takhle to sirit.... Taky jsem vubec netusila, jak to vlastne bylo, nebo o co zucastnenym slo, proste jsem jen vyjevene hledela na monitor a nemohla jsem verit vlastnim ocim. Myslela jsem, ze vsem jde predevsim o psy... A misto aby se lidi dali dohromady, tak se postavili proti sobe. Byl to fakt hnus.

Miky
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 11:02
- Nahlásit

Aki.... napsala jsi to dobře:
Myslím, že cílem tohoto fóra nebylo rozpoutat další hon na paní Šíblovou, tak už jí dejte pokoj. Ona se tady bránit nemůže, protože má smysluplnější práci, než sedět u PC.
Pejsci se tam mají velice dobře ať se vám to líbí, nebo ne...

Cílem toho to fóra bylo uvést paní Šíblovou a EFAS na pravou míru, ne rozpoutávat a rozdmýchávat ty staré tahanice... Takže je nechte, prosím, už spát. Stalo se, ale už je ten hnus snad pryč a už bude snad jenom lépe a lépe....

A rada těm, kteří by chtěli příště pomoci - nedejte na to,
co kde slyšíte, ale na vlastní úsudek. Můžete se tam rozjet, podívat se na vlastní oči, zavolat...

aren
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 11:09
- Nahlásit

Miky
Díky, Miky. Dobře řečeno.

Vladus
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 11:34
- Nahlásit

Ano presne tak, zatimco ostatni meli cas na pomluvy, pani Siblova ho venovala psum.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 12:38
- Nahlásit

Kdyz jsem se na mujpes ozvala a pipla, ze to asi s pani Siblovou nebude tak zle, chvd mi vynadal. Precetla jsem par prispevku a povidani od Libusky a prestala jsem to chapat. Ale po tom, co se postarala i o cervenovodske vim, jak to je a jak vlka je lidska zavist. Kazdy pes se ma spatne, kdyz neni ve vasem majetku. Bohuzel jsem uverila Libusce, a to jen proto, ze jsem ji trochu videla osobne a tim pro me byla duveryhodna, ale od lidi, kteri s tim maji dost co do cineni jsem slysela, zepani Siblova je hodna a nema zapotrebi psy tyrat. Chapu, ze se "zasahove skupine" nelibily podminky domu, ve kterem byli psi z Detmarovic ubytovani-vsak lide, kteri se staraji o psy, nehledi na pohodli, ale na funkcnost. To, ze nekde couhaji cihly, nemuze prece zastrt fakt, ze se zoufale stavi a pripravuje. Proc tam asi byvali pozde do noci? Aby je mohli tim dele tyrat?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 12:42
- Nahlásit

Jinak vas mohu ubezpecit, ze pomoc pro utulek prisla vhod. Dodnes z toho v Ostrave zivi smecku nadhernych psiku, nekteri jsou i z Detmarovic. Pouze pani Matoulkova byla mimo misu, to je asi jedina zla zenska, ktera v tom figurovala.
http://pejsci.czechian.net/nasli.php pejsci, kteri v poslednich dnech nasli domov. Je tam Altara, Tina a Aida z Detmarovic, Tom z Cervene vody. Abyste vedeli, jak na tom dnes jsou.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2006 20:45
- Nahlásit

Chvd, ty jsi prece rikal, ze jsi za veznici nebyl, tak jak jsi mohl byt svedkem? Dal ti muzu rict, ze psy si kontroluji a ty, co zdrhaji, maji celkem pod palcem, schovane v domecku. Radeji at jsou na zahrade a pobihaji, nez aby byli v kotci 2×2 metry a pomalu umirali. Nedovedu si predstavit, kudy ta rodinka s dvema psama sla, ze na ne skocili ti utulkaci. Kdyz si predstavim cely pozemek...tam je jedina cesta, a to je pristupova.

aren
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2006 20:55
- Nahlásit

Mucholabka
Že se s ním bavíš. Nemá nic konstruktivního, jen osočuje druhé.

tosca
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2006 23:03
- Nahlásit

chvd
Obrátil ses přímo na mě, takže:

Tosco,no a? Ze ji nekdo chvali? A o cem to svedci? Ze to dela dobre?
Svědčí to o tom, že existuje člověk, který ji chválí a já jsem se s tím člověkem setkala. O ničem jiném.
Už jednou jsem Ti psala, že já paní Šíblovou neznám. Neznám poměry ve Vrbátkách a tudíž nebudu hodnotit.

A Tosco, ze se Aren boji?? ..
Moje připomínka se týkala toho, že se bojí napsat víc informací o třetí osobě. To chápu.
V diskuzi jsem zahlédla vaši výměnu názorů na její psy. Nebyla jsem chytrá ani z Tvých poznámek ani z odpovědí a nikde dál jsem to nedohledávala. Psy u Aren řešit nehodlám. Pokud se Ti na tom co dělá něco nelíbí, řeš to s ní sám. Já se připojovat nebudu.

Tosco a stalo se Ti nekdy, ze nekdo...treba i vice lidi...neco moooc chvalily a Ty jsi pak byla nespokojena???
Ano, stalo. A setkala jsem se s tím i z druhé strany. Že jsem něco moc chválila já a byl nespokojený člověk, jehož názoru si cením. A stalo se mi i to, že lidé něco pomlouvali a já pak zjistila, že se jedná o závist nebo přenesenou neověřenou informaci. Proto viz odpověď na první dotaz. Pouze jsem tlumočila, co jsem slyšela. A napsala jsem tam, že je to názor třetí osoby. Své konečné názory na lidi si nedělám na základě diskuzí na internetu, ale na základě osobních zkušeností.

viveka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2006 23:29
- Nahlásit

chvd
Já nechápu, co Tě vede k tomu, že jsi tak zlý a ryješ tady do lidí. Slovo konstruktivní si můžeš najít ve slovníku cizích slov, a pak možná nahlédneš, že nejkonstruktivnější je tady paní Šiblová, která nerozmazává na žádných fórech kdo je jak blbej, ale skutečně pomáhá činy tam, kde je to třeba. Proti ostatním tady mám tu výhodu, že znám jak ji, tak poměry ve Vrbátkách, takže mně žádnýma svýma úvahama hlavu nepomotáš.
Zamysli se nad tím, co dobrého pro koho jsi udělal Ty.

moll
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 09:46
- Nahlásit

aren a ostatní dříve zúčastnění:
tak tu fenku středoasiata mi k adopci nedali volala jsem, jak jsme se domluvili koncem karanténní doby, mobil vzal nějaký pán a dost odměřeně mi řekl, že přece asitka je jejich soukromý pes a k adopci nikdy nebyla. a pak několik dalších slov, která mě už ale nezajímala. tak si teď v pátek jedu do třebíče pro psa, který pomoc taky potřebuje. moll

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 09:51
- Nahlásit

moll
Zvláštní...

Anu
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 09:58
- Nahlásit

Jen takový detail. Na rádiu Metuje jsem minulý týden slyšela,že město Červená Voda bude i nadále provozovat útulek!!!!!! Jak je to možné? Psi tam umřou a město hrdě hlasí ,že ho bude provozovat dál.Málem jsem spadla ze židle. Týden předtím hlásí jak tam umřeli psi a za týden,že už je všechno v pořádku a útulek bude vesel dál "provozován".Nechápu

moll
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 10:09
- Nahlásit

Eimy
hm, hm, co naděláš ...

wensday
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 10:17
- Nahlásit

moll
To je teda hrozně divný..... ta fenečka je u té paní Šíblové, že jo...... já bych tam asi jela, prvně Ti ji slíbí a pak mluvíš s nějakým chlapem a ten řekne tohle.
Přiznám se, že nevím, co si mám myslet, když čtu tyhle diskuze o paní Šíblové. Sami jsme s kamarády přispěli do brněnské sbírky a pak už jsem se styděla přátelům říct, co jsem se dozvěděla tady v diskuzi. A do teď mi není jasné, co je vlastně pravda........

moll
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 10:22
- Nahlásit

wensday
no já jsem na tom taky tak. abych tam jela a pak našla zavřená vrata, tak to se mi nechce. proto jsem se chtěla domluvit dopředu. a teď už delší dobu čtu diskusi, názory 1000% pro a stejně tolik proti a nevím, co si mám myslet. někde dřív bylo citováno, že pí š. uvítá každou pomoc, a taky něco o vytvoření monitorovací sítě kvality útulků a o opatrovnících pro týrané psy - s tím se dá jen souhlasit. ale v realitě potom ..... moll

wensday
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 10:25
- Nahlásit

moll
Moll a Ty jsi tam byla osobně, když jste tam vezli věci se sbírky z Brna, ne ? Jaký z toho máš pocit ????

moll
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 10:31
- Nahlásit

wensday
ne, já tam právě nebyla a tak nemám přímou zkušenost, všechno vím jen z doslechu na těchto stránkách. nakonec doprava věcí z brna skončila tak, že Biluška (myslím) s kamarádem z prahy přijeli velkým off-roadem s vlekem a naložili brněnskou sbírku u nás doma. já předtím jen přivezla věci od Eimy k nám - my totiž bydlíme blízko přivaděče na olomouc a oni proto nemuseli zajíždět do města a zase zpět na dálnici. vyzvedávali věci tak kolem 21. hodiny a jeli do vrbátek. moll

wensday
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 10:36
- Nahlásit

moll
Aha... tak to jsem nevěděla..... Tak to joooo.

moll
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 11:03
- Nahlásit

chvd
??? mám asi přišlápnuté vedení, ale nechápu adresnost tvého příspěvku??? moll

jkl
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 14:24
- Nahlásit

chvd
chtěla jsem se zeptat jak si to myslel s tou kosmetikou, nějak mi unikĺa pointa

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání