| Autor |
Zpráva |
KIM
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 18:36
- Nahlásit
Mucholabka
Nevím o co se přesně jedná,o této věci s Matulkovýma nic nevím a určitě se budu informovat,ale jestli jsem i já hovado za to že mám ráda psy a chci jim pomáhat a pomáhám,tak opravdu děkuji za kompliment.Má smysl komunikovat s lidmi,kterým jde o dobrou věc,ale jinak to asi fakt nemá smysl
|
aren
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 18:39
- Nahlásit
chvd
Tak to zkusím ještě jinak, a už asi naposled.
Vytvořil sis jistý názor. Vytvořil sis ho na základě svých dedukcí a domněnek. Přesto jsi přesvědčený o jeho správnosti. Nepřipadá Ti to z hlediska logiky nekorektní? Tvůj názor stojí na chatrných základech, přesto ho tady lidem prezentuješ s jistotou, jako pravdu.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 18:42
- Nahlásit
KIM
Zdravím, Kim. Je mi to všechno moc líto.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 18:54
- Nahlásit
KIM
Sorry, ale to už hraničí s paranoiou. O tobě tady nebyla řeč.
|
KIM
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 19:01
- Nahlásit
aren
Taky zdravím,mě taky,je to boj s větrnými mlýny a lidskou hloupostí.Jenom mě mrzí že na to ve finále dopláci psi.Loučím se ,na ty výplody chvd už nemám žaludek.
Zdravím všecky dobré lidi,a znovu apeluji-ověřujte si prosím všecky informace kterých se vám dostává od lidí,kterým fakt o psy nejde.
|
KIM
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 19:05
- Nahlásit
Mucholabka
Dobře,takže ještě zareaguji-mluvili jste tu o hovadstvi a přečti si výše uvedené příspěvky o kom chvd mluvil.....,ale to už je fakt jedno
|
KIM
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 19:09
- Nahlásit
chvd
Na tebe budu mít argumenty vždycky ale nestojíš mi za to.......
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 19:11
- Nahlásit
hovadstvi je mysleno na ty, kdo pripravili jedny ubohe lidi o neco, an cem jim zalezelo. A stale zalezi.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 19:15
- Nahlásit
KIM
kterých se vám dostává od lidí,kterým fakt o psy nejde.
já myslim, že opak je pravdou, ty ty lidi znáš, že to dokážeš s jistotou odhadnout?
|
Miky
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 19:35
- Nahlásit
chvd
Ty tady napadáš registrované, ale že ty sám jsi se zaregistroval po "kauze" Dětmarovic, to je v pořádku, že? O všechny diskuse, které "obohocuješ" svými názory, se točí jen kolem paní Šíblové...
Trošku zvláštní ne?
Kopeš za agility Bruntál nebo???
Viděl jsi, mluvil někdy s paní Šíblovou?
Navštívil si ty osobně Vrbátky?
Jak jsi se k tomuto tématu Ty dostal?
Můžeš odpovědět????
|
aren
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 19:37
- Nahlásit
Eimy
Eimy, už tady psalo několik lidí, co paní Šiblovou znali a mohli o ní dosvědčit to nejlepší. Nebylo to shledáno průkazným argumentem. Jakou pro Tebe bude mít cenu, když se k nim přidá jedna Kim.
|
Miky
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 19:38
- Nahlásit
Každý z nás tady, kdo osobně s paní Šíblovou jednal a Vrbátky navštívil za ní stojí.
A ti, kdo ji vůbec neznají, snad jen z doslechu a pomluv a nikdy u ní nebyli zbrojí proti ní...
Zvláštní, opravdu.
|
Miky
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 19:42
- Nahlásit
Vy, kdo za ní stojíte, kdo víme, že dělá super věc, že těm psům pomáhá - víme svoje a nenecháme si to vzít ubohými názory některých přispěvatelů...
Stejně náš názor neobrátí a když se s nimi nebudeme dohadovat o slovíčka, nebudou mít s kým se dohadovat a proti komu argumentovat...
A každý si udělá obrázek sám, kdo si tohle přečte... A věřím tomu, že dobrý, protože já se za anonimitou neschovávám a kdykoli komukoli řeknu svůj názor, narozdíl od těch, co tu sprostě napadají a vulgárně argumentují....
|
Miky
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 19:56
- Nahlásit
chvd
Právě, že skoro...
Pokud si tak moc stojíš za svými názory, nebál by ses...
A nevymlouval.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 19:57
- Nahlásit
aren
Biluška tam přece yla taky, ne? a těch lidí bylo víc, ještě minimálně 3 pokud vím, jen sem už nepřispívají... Zvláštní, že ti, co tam tehdy byli a byli tam chvilku po Bilušce, se proti tomu, co napsala neohradili, proč asi?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 19:58
- Nahlásit
Miky
mmch chvdsem přispíval i před kauzou Dětmarovic, jen tehdy ještě nebyla povinná registrace
|
Miky
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 20:05
- Nahlásit
No mě už to je jedno...
Každý ať si myslí co chce...
Já to tady vzdávám, nebaví mě se hádat o názor...
Chtěla jsem jen sdělit svůj a to jsem udělala.
|
Miky
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 20:08
- Nahlásit
tak odpověz, odkud znáš paní Šíblovou a jak ses k ní dostal a nevymlouvej se a nemlž... POkud ta tvoje pravda je ta pravá, tak vylož karty na stůl, ne?
Já o chybách, které dělám nevím, rpotže píšu co mě napadá a nějak to nepromýšlím.
A Aničku neznám.
A nemám zapotřebí se tebou nechat urážet...
|
Miky
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 20:09
- Nahlásit
Jseš fakt ubohej, škoda času tady...
|
Miky
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 20:19
- Nahlásit
Viděl jsi, mluvil někdy s paní Šíblovou?
viděl jsem ji¨mnohokrát
Navštívil si ty osobně Vrbátky?
ano
Jak jsi se k tomuto tématu Ty dostal?
to ti nesdělím, Hanička by pak nejspíš přestala dělat chybičky
Neodpověděl...
A se svým chováním .... měl by ses léčit. Jsi nemocný člověk, protože takto rozumný, zdravý člověk neargumentuje...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 21:21 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Eimy
Já nevím. Vidím jen, že všechna negativa vychází z té jedné návštěvy - Biluška a spol. Fakt nevím proč to tak je, ale pouze tito jediní mají negativní reakci. Jestli se nemýlím, byli to Biluška, Standa, Klára a Nat. Neznám je, ale tak to Biluška píše. Kromě těchto čtyř kamarádů nikdo další žádné negativní dojmy z Vrbátek nemá.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 21:40
- Nahlásit
aren
Kamarádů? Uvědomuješ si, že ti lidi (aspoň teda myslím) se před "Dětmarovicema" vůbec neznali? Zvláštní, že 4 lidi, kteří navštívili Vrbátky v jeden den viděli to stejný.... Jenže jejich výpověď podle tebe není směrodatná. Proč by teda pro ostatní měly být směrodatný výpovědi tebe a zbytku? Vy nevíte, jak to ve Vrbátkách vypadalo v ten den, kdy se tam ta pomoc vezla nebo snad ano?
Nebo ted ty vycházíš z toho, co ti bylo řečeno? Stejně jako všichni ostatní?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 21:47
- Nahlásit
Neznám ty lidi, tak nevím, jestli se předtím znali, a fakt je, že nevím, jestli jsou kamarádi.
Pro mně jejich výpověď není směrodatná proto, že já Vrbátky a provoz v nich znám lépe, než oni mohli vidět při jedné návštěvě. Nevím, jak to tam vypadalo v ten den, ale znám Vrbátky v mnoha jiných dnech. Proto se nemusím opírat jen o něco, co bylo řečeno, ale o přímou zkušenost.
Totéž mohu doporučit i všem ostatním.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 21:51
- Nahlásit
aren
Bohužel si nemyslím, že by paní Šíblová byla natolik hloupá aby si po tom, co bylo napsáno nedala pozor, aby někdo neviděl to, co vidět nemá... I kdyby tam něco takovýho existovalo. O tom si iluze nendělám a radši dám peníze za něco užitečnějšího než za zbytečný cestování
|
aki
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 22:10
- Nahlásit
Eimy
...a radši dám peníze za něco užitečnějšího než za zbytečný cestování
..a to je škoda, protože jen tak by ses mohla přesvědčit, jak to tam opravdu vypadá
Já tam byla hned ve čtvrtek po převezení psů z Dětmarek. Mám dva vlkodavy a na stránkách našeho klubu vyšla výzva, že byl do Vrbátek odvezen jeden pes tohoto plemene. Protože bydlíme na severu Moravy, rozhodli jsme se pejskovi poskytnout azyl s tím, že pokud se najdou původní majitelé, pejska jim předáme. Toto jsem oznámila i členům klubu. Zavolali jsme paní Šíblové a odpoledne jsme se tam vypravili. NIC ZÁVADNÉHO JSME TAM NEZAZNAMENALI!!!!! ŽÁDNÍ PSI ZATLUČENÍ V BEDNÁCH, JEN SPOUSTA NEVYMAZLENÝCH PSŮ NA DVORKU A PŮDĚ.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 22:20
- Nahlásit
aki
jak říkám, je zbytečný o tom mluvit teď, kdy už to všechno bylo napsano... Musela bych tam já (nebo i ty) být ten den, co tam byla přivezená ta pomoc... slovy paní Šíblové dva použité obvazy... Já sama vím, co ode mě odcházelo, takže si o tomhle mylím svoje.
Opravdu nenmám peněz tolik, abych utrácela za zbytečný cestování.
Navíc každej, kdo se tady opováží tvrdit něco jinýho, než to, že to tam je ideální, je tady lhář, kterj neumí nic jinýho než pomlouvat. Potom mi uniká smysl návštěvy tam. Buď bych musela přikyvovat nebo bych lhala
|
aren
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 22:22
- Nahlásit
Eimy
nemyslím, že by paní Šíblová byla natolik hloupá aby si po tom, co bylo napsáno nedala pozor, aby někdo neviděl to, co vidět nemá
Panebože, jako co? Co si proboha myslíš, že se tam děje?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 22:24
- Nahlásit
Ale to se ptám asi blbě, po tom všem co tady zaznělo, že. Tak nic.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 22:25
- Nahlásit
aren
Nevim , co se tam děje Ani si nic nemyslim Jen říkám, že by bylo přinejmenším neuvážený, kdyby si teď nedávala větší pozor... To mi doufám vyvracet nebudeš...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 22:33
- Nahlásit
Eimy
To jo. Takový přístup může být jen k užitku.
|