Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Útulky - paní Šíblová
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 11:18 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

chvd
ano jsem divná a nikdy jsem o sobě opak netvrdila

moll
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 11:21
- Nahlásit

tosca
pokud jde o mě a mé příspěvky, mluvím jen o pí Šíblové z vrbátek, protože s ní jsem měla aspoň telefonický kontakt. moll

KIM
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 11:30
- Nahlásit

Víš Eimi a ostatní,
je fakt že třeba o některých věcech nemusím vědět a je to pochopitelné,ale určitě nekalkuluju s tím co napíšu a co ne,nemám ani čas sledovat všecky diskuze a všecko co se kde na území republiky odehraje, a samozřejmě s paní Šíblovou nebydlím abych věděla úplně o všem,a navíc dnes poprvé se mi podařilo se zaregistrovat ,nikdy jsem na žádné diskuzi nebyla a jsem celkem technicky antitalent,ale to je vedlejší,jde mi pouze o psy a to ostatní ...-prostě jenom fakt nesnáším křivdu a nefér jednání ,a právě co tady píše Tosca- o tom osočování a vzájemných urážkách- s tím ze srdce souhlasím.Příčí se mi to a hlavne-zase na to doplácí psi,protože se potom úplně ztrácí ten cíl.Jestli jste z Ostravy a okolí,ráda se s vámi setkám,osobní rozhovor je něco úplně jiného než jiné cesty-papír a internet snese všecko.....

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 11:36
- Nahlásit

chvd
Otázka je čemu věřím a čemu ne? ale to by bylo na delší povídání a myslim, že ne tady na diskuzi

KIM
Mě se prostě jen líbí, jak všichni tvrdí, jak nemají rádi osočování a přitom osočujou lidi, co tam přijeli s tou pomocí z toho, že pomlouvají a lžou. Ale to je jen takovej technickej detail...

KIM
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 11:42
- Nahlásit

Ted jsem si přečetla příspěvek od CHVD - jestli jsem to pochopila správně ty myslíš že jsem jako paní Šíblová?Aspon vidíte o co tu jde,má to fakt vůbec všechno smysl? Přes internet fakt ne,jestli chcete setkejme se ale na úrovni CHVD se fakt pohybovat nebudu.A když ti tak jde psy,proč ses neangažoval když to bylo potřeba.Loučím se,jdu pracovat.

KIM
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 11:48
- Nahlásit

Eimy
hele,fajn ,beru ,to nemá smysl.Mejte se a můžete se bavit tím že do me můžete rýt,tady fakt asi o nic jiného nejde

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 11:50
- Nahlásit

KIM
Já neryju, jen říkám, že se mi protě nelíbí, když někdo něco nemá rád a sám to dělá

tosca
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 12:37
- Nahlásit

chvd
Netrpíš rozpolcením osobnosti, že ne? Ty ne, prosím! Dva Nadbochy bychom už psychicky nezvládli, to by bylo pro nás obyčejné lidi moc štěstí najednou.

moll
Jsem na tom podobně. Já mám zas informace pouze z Heřmanic, proto se nevyjadřuji k Vrbátkám.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 12:49
- Nahlásit

moll
jedním z problémů jsou "vlastní psi pí.š.", fenka, o kterou jsem měla zájem, fakt byla v nabídce na osvojení. jednání o ní probíhala mailem s aren, která dělala prostředníka mezi mnou a pí.š
Moll, jednala jsi se mnou, ne s paní Šiblovou, tak jsi mohla počítat s tim, že ne všechno, co já si myslím, že ona si myslí, si ona skutečně myslí. Fenka SAP Breisy nebyla v nabídce (vlastně nevím čemu říkáš nabídka), mohla ses zeptat paní Š, jestli Ti ji dá, mohla to udělat, ale její povinnost to nebyla.

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 12:54
- Nahlásit

aren
Takže tys tady moll celou dobu vodila za nos? Nebo jak se tohleto dá chápat jinak?

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 12:57
- Nahlásit

Eimy
jak všichni tvrdí, jak nemají rádi osočování a přitom osočujou lidi, co tam přijeli s tou pomocí z toho, že pomlouvají a lžou.
No, ono to "osočování" se zakládá na pravdě. Nevím, kdo všechno v té nešťastné misi byl, já vím akorát o Bilušce, ale právě ona vyrobila pamflet plný konstrukcí, doměnek a pomluv, který velmi činorodě rozesílá všude kam ji to napadne.
Těžko lze věřit jejímu, Tebou zde prezentovanému tvrzení, že chtěla pomoct, protože alespoň ve Vrbátkách by mnohem více pomohlo, kdyby zůstala doma a vůbec nikam nejela.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 12:58
- Nahlásit

Eimy
Takže tys tady moll celou dobu vodila za nos?
Ne, to určitě ne, proč myslíš?

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 13:00
- Nahlásit

Eimy
Myslím, že jsem Moll vždy poctivě řekla, ci jsem věděla.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 13:04
- Nahlásit

Mně hodně mrzí, že tady je opravdu dost slušných lidí, kteří to myslí dobře (včetně Moll a Eimy), a v téhle džungli už neví, co si mají myslet.
Těm opravdu doporučuji to, co psala Kim: jděte se přesvědčit.

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 13:04
- Nahlásit

aren
A můžeš mi jakkoliv dokázat, že to co napsala je pamflet plný konstrukcí, doměnek a pomluv? Nebo to je zase tvoje nepodložená informace? Problém je v tom, že podle mě všem šlo HLAVNĚ o ty psy a pro ty psi je to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ aby měli novou rodinu, ne aby si je někdo štosoval na dvorku... Promiň, takhle to vidím já... Aspoň takhle byh se na to dívala, dkybych už si mohla dovolit aspoň načas všem těm psům poskytnout azyl... snažila bych se jim co nejdřív a co nejefektivněji najít nový rodiny...

Ne, to určitě ne, proč myslíš?
Protože z toho, cos napsala to tak vyznělo, zkus si to ještě párkrát přečíst... v podstatě teda pokud někomu ty řekneš, že "něco zařídíš" a potom je to všechno úplně jinak, tak je to jeho problém a měl si to zařídit sám... Není lepší mu říct na začátku, ať zavolá přímo té osobě a domluví se s ní, že ty nevíš, jak to tam přesně je?

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 13:10
- Nahlásit

Eimy
A můžeš mi jakkoliv dokázat, že to co napsala je pamflet plný konstrukcí, doměnek a pomluv?
Můžu. Můžu si ten pamflet zkopírovat z těch bruntálských stránek do Wordu a opoznámkovat ho všude tam, kde je zřejmá nelogičnost, výmysl, zlá vůle nebo doměnka. Chtělo by to trochu času, ale udělala bych to. Otázka je: byla bys aspoň trochu ochotná se nad těmi mými poznámkami zamyslet? Protože tolik toho času teď zas nemám.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 13:17 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Eimy
pokud někomu ty řekneš, že "něco zařídíš" a potom je to všechno úplně jinak
Všechno bylo úplně jinak hlavně kvůli tomu pamfletu od Bilušky. Protože ona začala proti Vrbátkám útočit na mnoha frontách a tak se paní Šiblová octla, ve chvíli, kdy potřebovala každou pomoc, v ostré palbě úřadů, policie, tisku a tak všelijak podobně. Už jsem to tady kdesi psala. Tak je docela pochopitelné, že obvinila v první řadě mně, která jsem sem na diskuzi dávala informace, a tím ji způsobila problémy, které se sice později vysvětlily, ale v té těžké době byly velmi vyčerpávající. Tím skončila má možnost cokoliv "zařídit". Toto jsem taky Moll oznámila, aby věděla, že se musí s paní Šiblovou domluvit sama.

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 13:20
- Nahlásit

aren
Zamyslet možná, ale to že zmením názor je málo pravděpodobný... Ale zamyslet se ochotná sem vždy a nad vším

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 13:22 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Eimy
pro ty psi je to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ aby měli novou rodinu
To je naprostá pravda. Proto každý, kdo má zájem o psa z Vrbátek, je vítán, ať se s paní Šiblovou domluví na návštěvě, pejska si vybere (tohle mi ona opravdu řekla). Ale ať prosím pochopí, že při tom všem co v této kauze odeznělo, bude skutečně pečlivě ověřováno, kam ti psi vlastně půjdou.
I ta nabídka na stránkách Efas časem bude, ale pochopte, prosím, že při péči o tolik psů a ještě k tomu problémech s pomluvami skutečně není na všechno čas.
Jo, a taky pochopte, prosím, že paní Šiblová má opravdu několik psů které považuje za své, a nechce se s nimi rozloučit. Jak by bylo Vám, kdyby si k vám někdo přišel prohlédnout útulkáče a chtěl vám odvést vašeho vlastního psa.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 13:23 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Eimy
to že zmením názor je málo pravděpodobný
No tak vidíš, mám se, kruscišpagát, pouštět do zbytečné práce?
Ale možná, že si ten čas najdu, jestli se aspoň zamyslíš.

moll
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 13:43
- Nahlásit

aren

z našich vzájemných mailů jsem pochopila, že máš snad kontakt na pí.š. a že ohledně braisy se s ní nějak domlouváš. pokud ne, tak se omlouvám. no a pokud jde o:
každý, kdo má zájem o psa z Vrbátek, je vítám, ať se s paní Šiblovou domluví na návštěvě, pejska si vybere. Ale ať prosím pochopí, že při tom všem co v této kauze odeznělo, bude skutečně pečlivě ověřováno, kam ti psi vlastně půjdou.
tak mám problém, protože jsme neuspěla ani po telefonu.
braisy jsem viděla v nabídce psů hned tak druhý den po otevření diskuse o vrbátkách, po nějakém čase byla stránka zrušena, tak teď nemůžu přesně uvést tu adresu. nic se neděje, jen braisy mohla mít nový domov. moll

Vladus
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 13:59
- Nahlásit

Pri peci o tolik psu neni na vytvoreni stranek s nabidkou cas, to se da pochopit. Ale kdyby ty stranky existovaly, tak by urcite p. Siblova nejake psy umistila, takze by se o tolik psu nemusela starat. Navic, jak pise moll stranka s nabidkou byla zrusena, takze existovala, tudiz byla vytvorena. Takze, ze neni cas mi pripada jako vymluva... Nebo se mylim?

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 14:10
- Nahlásit

Vladus
Já jsem neviděla stránku s nabidkou. To taky neznamená, že neexistovala. O tom nic nevím. Ale pochybuju, že na tvorbu stránek měli Šiblovi v těch prvních dnech čas.

moll
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 14:12
- Nahlásit

aren
myslím, že to bylo na stránkách útulku nebo záchranné stanice nějakého MUDr. xxx. moll

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 14:14
- Nahlásit

Vladus
Jóó, já už vím, které stránky existovaly. Děvče jedno dobré, zde jménem Pingu, je vytvořila, a dávala na ně výcuc z diskuze, která postupovala velice rychle dopředu. Na ty stránky umisťovala všechny informace, posléze i první dávku fotek dětmarovických psů, kterou jsem ji od Šiblových přeposlala já. Breisy ale mezi nimi nebyla, možná Moll myslí jiné stránky. Tyto stránky od Pingu byly velmi brzy zrušeny, protože obsahovaly informace, které se daly zneužít. Na čí podnět konkrétně byly stránky zrušeny, nevím.

moll
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 14:16
- Nahlásit

aren
já už fakt nevím

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 14:18
- Nahlásit

moll
myslím, že to bylo na stránkách útulku nebo záchranné stanice nějakého MUDr. xxx. moll
Útulek doktora Emlera Šternberk? Ty stránky dělá Dejavu. Možná, že tam Breisy opravdu byla, nějaký čas poté, co jsem ji našla, pak to asi Dejavu stáhla, když Šiblovi řekli, že si Breisy nechají. Toto ale lovím pracně z paměti, snad Dejavu by si vzpoměla víc. Ale to je záležitost dost stará, tak z konce léta 2005.

moll
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 14:24
- Nahlásit

aren
já se o braisy dovědela v souvislosti s akcí "dětmarovice a spol.". sice se mi na odopci domluvit nepodařilo, ale už je to tak a nic nenadělám. jen mi chvíli trvalo, než jsem rozchodila nepřátelství druhého konce mobilu. moll

moll
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 14:39
- Nahlásit

chvd
správně má být: i dlja tavo ja neznaju atvet

Miky
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 14:46
- Nahlásit

Tak tohle jsem opravdu nepochopila a je líto, že místo, aby lidi,
kteří milují zvířata, psy, ocenili pomoc paní Šíblové a byli rádi, že někdo takový jako ona existuje, kdo se opravdu postará o ty psy
v nouzi nejen na papíře, ale ve skutečnosti, jen hledá hloupé důvody a shazuje ji. Vymýšlí si podivné jako německé příspěvky, debatuje o každém jejím kroku, slově...
Ale vy vůbec nevíte co to je za hrůzu vidět trpět tolik psů a nevědět, co dělat... A když se pak najde pomoc, vše se seběhne strašně hekticky, protože chcete hned všechny zachránit, dostat z toho srabu...
Nemá cenu psát do téhle diskuse, nemá cenu se hádat o slovíčka.
Znovu apeluji na ty, kteří chtějí znát pravdu - rozjeďte se k paní Šíblové a nerozšiřujte pomluvy. POčkejte, až uvidíte a udělejte si úsudek sami. Tyto pomluvy ji dostávají do situace, kdy bude asi nucena svoji činnost ukončit... Tohle jste chtěli? A co bude dál potom s těmi psi co má u sebe a s těmi, co její pomoc budou potřebovat v budoucnu? Nechci domyslet a prosím, už ji nechte...
Pokud by někdo chtěl informace - byla jsem od začátku u kauzy Červená Voda, klidně se na mě obraťte...
Mirka Zagozdová, LOZ Šumperk, loz.spk@seznam.cz

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání