Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Útulky - paní Šíblová
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
tosca
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 14:55
- Nahlásit

chvd
Nedumaj! Kagta Ty načněš dumať, mnogo vaprosov vstrětiš. I tože vazmožno, što Ty najděš atvjety, katoroje nechočeš znať.

Znalcům ruštiny se omlouvám, pokud tam jsou chyby. Už je to hodně dávno a navíc je to poprvé, co se pokouším převést ruštinu do latinky, ale je to méně náročné, než instalovat ruskou klávesnici

moll
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 15:25
- Nahlásit

chvd
tosca
myslím, že zasloužíme uznání za aplikaci ruštiny po mnoha letech a ještě v latince

megi
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 15:32
- Nahlásit

... A ještě - Efas není útulek, ale záchranná stanice a tak jde o to, psy, zvířata dostat z nejhoršího, zachránit...

To si my slím, že i útulek zvířata dostává z toho nejhoršího, zachraňuje nebo kdyby se Červená voda a Dětmarovice přejmenovali na záchrannou stanici tak by to bylo v pořádku?

moll
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 15:36
- Nahlásit

no však právě - zachránit z nejhoršího a předat dál. já si to taky myslím.
možna jsou pro záchrannou stanici jiné předpisy než pro útulek?

megi
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 15:52
- Nahlásit

Pokusím se zjistit, ale myslím,že by to neměl být velký rozdíl spíš je to slovíčkaření

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 16:18 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

chvd
Proboha Aren, o co se snažíš?
Snažím se něco udělat pro paní, která obětovala pro záchranu psů skoro všechno, a kterou se Ty a Tvá přítelkyně snažíte potopit. Četla jsem tvé návrhy plynových komor pro psy, tak se ani neptám, o co jde Tobě. Až jednou přijdeš na to, co jsi způsobil, nebude ti z toho dobře.
Nevěřím, že diskuze s Tebou k něčemu povede, setrvávám tady jen kvůli tomu, že tady skutečně vidím i hodně dobrých lidí.

KIM
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 16:24
- Nahlásit

chvd
Milý(milá) CHVD,
ano,jsem první den na diskuzi protože se mi teprve ted podarilo pripojit,a navíc opravdu nemám čas,protože pracuju a ve zbývajícím čase se snažím pro psy reálně něco udělat nejenom sedět na internetu a drtit "soupeře",ty asi pravděpodobně toho času máš spoustu protože na různých místech čtu chvd. ale to je tvoje věc,jen tě snažně prosím,jestliže o některých věcech nic nevíš tak aspon o nich nemluv a dej prostor ostatním.Já vím že fantazie se někdy ovládnout nedá,ale zkus to,PROSÍÍM !!

KIM
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 16:55
- Nahlásit

chvd
Vidím že se fakt bavíš ,ale některým lidem fakt do smíchu není protože není jednoduché vyvracet ty lži,které ty a spol. pořád plodíte,ale to je jedno,jsem ráda že jsou tu i lidé kteří se přesvědčili a přesvědčujou že paní Šíblové jde opravdu jen o dobro pejsků a o nic jiného,byla by škoda aby to co doted pro psy udelala vzdala protože každému i sebesilnějšímu člověku jednou dojde síla-anebo nejde vám snad o tohle...?

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 17:20
- Nahlásit

chvd
zapomněla jsi mi odpovědět, jestli Ti už Hanička vrátila ten dloužek??
Nezapoměla. Jsem toho názoru, že ti po tom nic není. Ale když jinak nedáš, a i pro ostatní: Hanka Šiblová nemá vůči mně žádný dluh. Přispěla jsem trochu finančně, co jsem mohla, na pomoc psům ve Vrbátkách. To je vše. Víc nemůžu, bohužel, bylo by to teď potřeba.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 17:23
- Nahlásit

chvd
KDOPAK MĚL NYNÍ ZASE ZAPOTŘEBÍ ZNOVA OTEVŘÍT TOTO TÉMA
Proč se ptáš. Miky se přece podepsala, uvedla své plné jméno i kontakt, taky napsala velmi obšírně, proč to téma otevírá. Tak si to, prosím tě, přečti.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 17:26
- Nahlásit

chvd
kdybyste nevystupovali tak přitrouble ve prospěch EFASU
Kdybys Ty nevystupoval tak přitrouble proti Efasu, nebylo by třeba ho chránit.
Uvědom si, prosímtě, že zatímco ty se zřejmě dobře bavíš, tvá zábava ohrožuje konkrétní životy skutečných lidí a psů.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 17:30 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

chvd
Plynové komory??? To jsi asi četla ne zcela kompletně!
Jen jsem si to dala do souvislosti s tímhle:
Jen at tu činnost ukonci....aspon ubyde psu, kteri trpi cely zivot diky nasemu hovadstvu!!
Nevidím totiž u tebe žádnou vůli proti tomu hovadstvu něco dělat, naopak: samé vzdejte to, je to beznadějné, ten kdo to zkouší to beztak nemyslí dobře, tímhle přístupem ovšem ničemu nepomůžeš. Pokud teda chceš něčemu pomáhat.

KIM
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 17:32
- Nahlásit

chvd
Ale ty moc dobře víš kterélži myslím-že paní Šíblová dluží peníze,že psy TÝRÁ(!!!),že se na tom pakuje,že obchoduje se psy-přitom tohle je věc které se právě snaží zabránit a asi to NĚKTERÝM liidem nejde pod fousy....a mohla bych pokračovat.Je na místě se zastat,tak to aspon cítím já a jednám podle svědomí a svého dobrého vychování,protože tohle se co,milý chvd-NEDĚLÁ.A jestli jsou pro tebe nicky všichni lidi kteří to taky tak cítí,tak na to nemám co říct.A příspěvek jsem tu dala pro to,protože se už nemůžu dívat na to,jak někdo totálně ničí člověka,který OPRAVDU PSŮM POMÁHÁ a hodně tomu obětoval.Tot vsjo.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 17:34 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

KIM
A jestli jsou pro tebe nicky všichni lidi kteří to taky tak cítí
Nick je přezdívka. On si myslí, že všichni ti lidé, co se tady zastávají Hanky Šiblové, jsem já pod různými nicky=přezdívkami.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 17:37
- Nahlásit

KIM
Asi si myslí, že jsem i KIM.

aki
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 17:39
- Nahlásit

aren
Jj, i mě si s tebou dává dohromady....Už mě kdysi takhle napadnul...

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 17:43
- Nahlásit

aki
Už si připadám někdy jako chobotnice.

aki
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 17:45 - Změnil/a: aki
- Nahlásit

aren
Pozor aby tě neobvinil z mafiánství!!!!!

KIM
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 17:45
- Nahlásit

aren
Ty jo,tak to jsem nevěděla,fakt to až tak nesleduju,ale vítám tě,mé schizofrenní dvojče

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 17:48
- Nahlásit

aki
Uvažuju, že si založím občanské sdružení. Budu tam já, a já, a já, a ještě přibereme možná mně.

aki
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 17:49
- Nahlásit

aren
A já se mnou se hlásíme taky!!!!

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 17:51
- Nahlásit

chvd
No a proti hovadstvu dělám dosti
V tom se právě neshodneme. Jak to vidím já, neděláš toho dost "proti", ale "pro".

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 17:53
- Nahlásit

chvd
Ale ne Aničko, já myslel Tvé přispějení do oblasti cestovního ruchu!! Vzpomínáš ještě???
Ne, na nic takového nevzpomínám. To si mně asi pleteš s některým mým jiným já, ztrácím v nich už přehled. Já jsem přispěla pouze na psy.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 17:56
- Nahlásit

chvd
Vystupuji proti nebezpečným hovadům, chápeš?
Prosímtě vzpamatuj se. Jako nebezpečné hovado tady vystupuješ akorát Ty.

KIM
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 17:57
- Nahlásit

chvd
Jestli opět dobře chápu,nebezpečné hovada jsou EFAS?Asi se vrátím zpátky na Mars odkud jsem asi přišla,protože na téhle planetě nějak nic nechápu.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 18:14
- Nahlásit

chvd
Prosímtě vzpamatuj se. Znovu opakuji, že to, co Tobě teď možná připadá jako bezva legrace, je skutečně nebezpečná hra se životy lidí i psů. Můžeš hodně ublížit. To chceš?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 18:16
- Nahlásit

Je sice možné, že Matoulkovi byli při zachraňování psů, ale proč potom tolik uškodili jejich "domovskému" útulku? Proč pan Matulka vzal v onom útulku to, proč žili? Tento týden jim udělal něco hodně nečestného a nehezkého a oni jsou nešťastní. Když má sám tolik psů, na co jich potřebuje ještě víc? Proč si bere téměř násilím psa, kterého předtím moc rádi vydali? Proč berou těm lidem jejich terapii? Z lásky ke psům? Mi nikdo nenakecá, že jsou Matoulkovi milovníci-lidí nebo psů, to vyjde nastejno, oni ubližují. Mám pocit, že Matoulkovic si to tady přinejmeším čtou, pokud přímo neragují.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 18:19
- Nahlásit

Mucholabka
O tom nic nevím.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 18:23
- Nahlásit

Ano, myslím, že souvisí.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 18:29
- Nahlásit

chvd
Skončíte vy, skončím i já
Ono ale nejde jen o tuto diskuzi. Jde o všechna ta místa, kam se ty Biluščiny pomluvy dostaly, a všechnu tu škodu, co způsobily. Já jsem dlouho zkoušela nebavit se s tebou, ale to tě nezastavilo.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání