| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2006 19:39
- Nahlásit
chchvvdd
no jo, ale cestou domů sem ti přece pořád volala A výlet byl fakt špičkovej
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2006 19:40
- Nahlásit
chchvvdd
Dokonce i ten tvůj neexistující pejsan je moc fajn
|
chchvvdd
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2006 19:45
- Nahlásit
Eimy, to jsi byla ty? Já myslel, že veverka, mám to nějaký pomotaný! Hele nedělej si z něj srandu z pesana, on nemůže za to, že není.
Pro Admina:
Vaše dotazy (viz mail) Vám rád zodpovím zde.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2006 19:49
- Nahlásit
chchvvdd
no jooo jááá, Veverka ještě nemá telefon, to víš, má takovou krkavčí paničku, přepravku jí koupí, ale telefon mobilní pro spojení se světem ne...
|
chchvvdd
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2006 19:52
- Nahlásit
Eimy, to jsi tedy krkavec ) No radeji s timto tematem skoncim, at nezavdam duvod k nejakym agresim, nebot bych je coby nervove labilni jedinec nemusel ustat..... )
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 4 Bře 2006 20:17
- Nahlásit
chchvvdd
Tvoje poslední maily mě opravdu dostaly! Myslíš si, že si můžeš napsat co chceš a neponeseš žádnou zodpovědnost? myslíš, že zapomenu na to co jsi v pátek (nebo ve čtvrtek v noci) napsal do inzerce tady, na to co jsi mi posílal v SMS a na to co jsi posílal i jiným? A v žádném případě nemám na mysli § 206 zák. č. 140/1961 Sb., ale spíše § 202 téhož zákona. A Ty se rovněž pleteš v jedné věci - nejsem bývalý
|
chchvvdd
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2006 20:30
- Nahlásit
Víťa:
proč Tě dostaly? fakt nechápu!
napsat, co chci mohu, ale měl bych být připraven nést za své činy odpovědnost...myslím, že jsem připraven
tady do inzerce? nevzpomínám, fakt ne!
jinak:
Kdo se dopustí veřejně nebo na místě veřejnosti přístupném hrubé neslušnosti nebo výtržnosti zejména tím, že napadne jiného, hanobí historickou nebo kulturní památku, hrob nebo jiné pietní místo anebo hrubým způsobem ruší shromáždění nebo obřad občanů, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo peněžitým trestem.
(2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 jako člen organizované skupiny.
---
takže zde musíš ale vynechat Tvé domělé SMS, o kterých si myslíš, že jsi je dostával ode mne.....maily také..to nejsou veřejná místa BTW POKUD PŘIZNÁVÁŠ, ŽE TOTO JE VEŘEJNÉ MÍSTO, MĚL BY JSI DAVAT BACHA NA TO, ABY JSI ZDE NEOMEZOVAL PRAVA JINYCH OBCANU...ONEHDA JSTE MI TU TOTIZ VYSVETLOVALI, ZE TOTO VEREJNE MISTO NENI, ZE JE TO JEN TVUJ A TVUJ SERVER A ZALEZI NA TOM, CO CHCES A NECHCES TY...TAK JAK TO TEDY JE?
To myslim vazne, bez ironie....a nevymyslim si...nebo jo?
Ja osobne myslim, ze vetsi sanci by jsi mel s tou urazkou nez s vytrznosti, protoze nevim nevim, jestli by se chtelo nejakemu soudci soudit chovani na netu jako vytrznost...ale mozna se pletu.....
Takze si prosim vsimni, ze ja si zacal psat to, co se Tobe nelibi az pote, co jsem byl prvne napaden (teda muj nick-ne ja) nekym, kdo se zrovna zaregistroval a nadavalk memu nicku do debilu a pote, co jsi me prispevky kompletne smaznul..i kdyz vulgarni byl snad jen ten jeden, aspon hodne vulgarni urcite...
A cim sem Te tedy v tech mailech dostal?? Muzes upresnit?
Vis, ono kdyz lidi chteji a nejsou vymazani, tak vetsinou spolecnou rec najdou...tak je na Tobe, jestli se do toho konstatovani chces vejit nebo ne )A doufam, ze jsem tuhle predposledni vetu napsal jednoznacne...v kazdem pripade nema mit vice vyznamu...zeby jako nejaka vyhuzka ci tak ...
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 4 Bře 2006 20:38
- Nahlásit
Mám IP adresu ČT - uvidíme
Tvé domělé SMS - mám už zprávu se Seznamu (mám i známé)
ZE TOTO VEREJNE MISTO NENI
Prostuduj si zásady veřejnosti...
by se chtelo nejakemu soudci soudit chovani na netu jako vytrznost..
Nechej to raději na tom soudci...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2006 20:48
- Nahlásit
No chvdí, nedělej ze sebe vola...mám s tebou shovívavost jen proto, že se mnou jsi dosud jenal jako s čovjekem...nebo se to změní?
|
chchvvdd
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2006 20:49
- Nahlásit
Mám IP adresu ČT - uvidíme
---------------
no mej ji, treba je to chyba systemu nebo to nekdo hacknul nebo to neni moje IP nebo jsem to nebyl ja na tehle IP...ale jak pises uvidime
xxxxxxxxxxx
Tvé domělé SMS - mám už zprávu se Seznamu (mám i známé)
---------------
z jakého seznamu?? v kontextu s sms mi to nějak nedava smysl, ale neva...co jsem ti tak strasneho jako psal v tech sms? a to bbylo take jako na verejnem miste nebo jak? nechapu?
xxxxxxxxxxxxxxx
ZE TOTO VEREJNE MISTO NENI
Prostuduj si zásady veřejnosti...
------------
ptam se jasne:
minule si tvrdil, ze to neni verejne misto
dnes tvrdis, ze je
takze jak je to?
minule nebylo a nyni je?
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
by se chtelo nejakemu soudci soudit chovani na netu jako vytrznost..
Nechej to raději na tom soudci...
---------
bohuzel si opet nepochopil, co jsem chtel rici, ale nevadi, zij si ve svych pedstavach
Jinak Te upozornuji, ze pokud se bezduvodne a neopodstatnene zneprijemnovat mi zivot pomoci ruznych napriklad trestnich oznamenich nezakladajicich se na pravde, tak vyuziji vsech moznosti, ktere mi zakony a pravni normy platne u nas davaji k tomu, abych hajil sva prava.
K soudci se to nejspis nedostane, ale pochopis, ze nas system netoleruje jeho zneuzivani. Pokud se o tom chces presvedcit, nebranim se.
|
chchvvdd
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2006 20:52
- Nahlásit
Muchoš:
No chvdí, nedělej ze sebe vola...mám s tebou shovívavost jen proto, že se mnou jsi dosud jenal jako s čovjekem...nebo se to změní?
---
čím ze sebe dělám vola?
ty máš se mnou shovívavost..to je vyhrůžka...já to tak chápu...jakou shovívavost?
co by se mělo měnit?
nejsem schopen regovat na tvuj text, ktery jednoznacn nevymezuje, na co se ptas, promin, ale i kdyz budu Tve myslenky domyslet, mohu se plest, takze je na tobe byti presnejsi..
odpovis mi?
|
chchvvdd
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2006 20:54
- Nahlásit
Víťa
píšeš, že se pletu, že jsi ...a nemáš to dopsané..nechápu, co tím myslíš!! Můžeš vysvětlit?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2006 20:57
- Nahlásit
Jo, odpovim
|
chchvvdd
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2006 20:59
- Nahlásit
A jen takové upozornění, pokud zde chcete polemizovat o trestných činech, bylo by dobré, abyste si ujasnili nektere zakladni pojmy....jako treba jestli lze urazit nick, kdyz neni patrne, komu patri.....a dalsi a dalsi, ale dalsi navody, kterym smerem se ubirat jiz ode mne nedostanete )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2006 20:59
- Nahlásit
Hele, ja ti casem napisu mejla, pokud jsi hovoril pravdu, neco bych potrebovala.
|
chchvvdd
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2006 21:02
- Nahlásit
Mucholabka...v cem jsem mel hovorit pravdu?? Nechapu!jdu ted pryc, tak odpovim az v noci )
|
chchvvdd
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 03:42
- Nahlásit
Vyjádření k událostem posledních dní.
Rozhodl jsem se napsat toto prohlášení vzhledem k velice nepřátelským náladám, které se v posledních dnech na diskuzi serveru cz-pes.cz rozpoutaly.
1.
Vzhledem k tomu, že jsem se já (respektive můj nick či nicky-dále budu uvádět pouze JÁ) stal terčem bezdůvodných pojmenování jako DEBIL či SCHÝZA, domníval jsem se, že se jedná o určitý styl humoru a tak jsem advokátně reagoval odpovídajícím stylem.
2.
Když mi bylo vzhledem k této mé reakci znemožněno podílet se na diskuzi, která se dle Vašeho vyjádření odehrává na veřejném místě a navíc byly vymazány všechny mé příspěvky za několik dní zpět, pochopil jsem to jako pokus o omezování mé osobní svobody a svobody projevu, kteréžto jsou mi jako občanu tohoto státu garantovány Ústavou České republiky, která mimo jiné signuje listinu základních lidských práv a svobod.
Přesto jsem toto počínání některých jedinců (administrátora výše zmíněného serveru a moderátora) bral jako další pokus o žert.
3.
Pokusil jsem se tedy vytvorirt si další registraci a vystupovat v jejim ramci, nicméně i tato ma snaha byla blokována.
4.
Opět jsem se snažil toto vše považovat za žert a reagovat adekvátně žertovným způsobem.
5.
Tato má snaha však nebyla ze strany některých jedinců pochopena a začalo mi býti vyhrožováno podáním trestního oznámení apod.
6.
Vzhledem k těmto faktům jsm se rozhodl učinit oto prohlášení.
Závěrem dovolte, abych se i přesto, že se jednalo z mé strany o pokus přizpůsobení se humoru a žertům některých zúčastněných, což evidentně nebylo pochopeno, s co největší pokorou všem, kteří si mé pokusy o humor brali a vykládali jakkoliv jinak třeba jako osobní útoky co nejsrdečněji omluvil.
Je mi opravdu velice líto, že došlo k takovému nedorozumění a že jste nepochopili, že se jedná o pokus o stejný typ humoru, kterým jste častovali Vy mne.
Pokud se tedy někdo cítí jakkoliv dotčen, má mou velikou upřímnou a srdečnou omluvu.
Musím dodat, že tedy moc nechápu, proč Vám moje chování tak vadilo, když někteří z Vás byly iniciátory výše zmíněných „žertů“, jak jsem já Vaše počínaní chápal, ale i přesto mě celá záležitost velice mrzí.
Toto prohlášení umistím na diskuzní fórum a rozešlu emailem zúčastněným osobám.
Děkuji za pochopení.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 07:45 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
chchvvdd
Každý si mohl ověřit, že unést ses nenechal Ty, ale ostatní diskutéři, a to až poté, co jsi je hodně dlouho provokoval. Ta dvě slůvka, která z nich vypadla a která jsi teď pracně shromáždil, byla ale velmi slabým odvarem toho, čím jsi tady prskal Ty předtím i potom.
|
chchvvdd
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 08:18
- Nahlásit
Aren
Vazena pani, ja neprskam. Jestli Vám mé nevinné chování pripadlo jako dlouhodoba provokace, je mi to opravdu velice líto.
Zvlast proto, ze sve zivotni poslani citim a spatruji v pomoci postizenym psum i lidem.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 08:29
- Nahlásit
aren
S tímhletím nemužu souhlasit, já ám pocit, že přezdívka chvd vyvolává v tolika lidech nejrůznější emoce, že je v podstatě jedno, jestli začne jako první "útočit" on nebo bude jen nesouhlasit a časem ho všichni začnou posílat "někam", protože má právě přezídvku chvd. Už nikdo neřeší, kdo se za tím skrývá nebo neskrývá. Prostě je to chvd, tak je špatnej a tak to bude...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 08:45
- Nahlásit
Eimy
Není to pravda, Eimy. Ten člověk tady pil krev i pod jinými nicky a byl rozpoznán právě "po ovoci". Jestli Ti lidé takového typu imponují, tak to možná vidíš jinak.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 08:49
- Nahlásit
aren
Lidi takového typu imponují mi v podstatě neimponují. Jen občas je takový chování jediný, jakým se dá obrnit proti lidské blbosti... A myslim, že je potřeba rozlišit, jestli se tak ten člověk chová, protože takovej prostě je Nebo z toho druhýho, mnou výše uváděnýho, důvodu.
Pak máš dvě možnosti, buď je ten člověk opravdu úplnej idiot a nebo je natolik inteligentní, že už ho nebaví omýlat pořád to stejný dokola a řeší si to prostě po svým. Přebrat si to můžeš jak chceš.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 08:57
- Nahlásit
aren
mimochodem i tady v pár diskuzích vystupoval slušně a poradil... I když teď si to těžko můžeš přčíst, když tady už příspěvky od něj nejsou, ale byla to třeba diskuze o digitálním foťáku...
|
chchvvdd
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 11:01
- Nahlásit
Vážená Aren, chápu, že Vás velice trápí, co vše o Vás vím a proto se mě zde stále snažíte znemožnit. Je to však naprosto zbytečné, již každý zde ví, co jsem za pablba a jak Vy jste jedinečná a skvělá a pomohla jste dobrým lidem k dobrým věcem a hlavně odhalit mou zášť a schizofrenii syntetikovanou s paranoiou. Za tom Vám nejspíš patří od celého zdejšího osazenstva nesmírný dík a vděk, bez Vás by nebyli nic, to Vy jste jim otevřela oči! Takže už mě opravdu více znemožňovat nemusíte, udělal jsem to sám a projevil jsem se jako totální ubožák. Musím uznat, že nebýt Vás, mohl jsem napáchat svým nerozvážným slaboduchým a mdlým rozumem i nějakou tu škodu, ač nechtě samosebou.
Takže myslím, že velká část kynologické veřejnosti v naši vlasti je Vám nyní v podstatě zavázána a to dle mne velice.
|
micsa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 21:51
- Nahlásit
Víťa
Sice jsem to tady nesledovala tak do hlouky, ale Vito, myslim ze ti ten pan chvd nesaha ani ke kotnikum, myslim ze mu nejvice uskodite nechat ho prskat do vzduchu. Nekteri lide dostavaji z tech hadek jenom vice energie. Pozdrav vsem, M.
|
viveka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 22:03
- Nahlásit
micsa
Je vidět, že jsi to moc nesledovala. Někteří už upřednostňujeme vzduch čistý, nepoprskaný.
|
chchvvdd
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 01:37
- Nahlásit
Viveka:
V tom případě je zajímavé, že si ho někteří sami poprskávali, ale nicméně je nad Slunce jasné, že příčinou všeho zla je chvd tedy můj nick.
V podstatě jsem vymyslel i ptačí chřipku, jen je to třeba zprůkaznit.
|