Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Útulky - paní Šíblová
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
smilers
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 20:26
- Nahlásit

dobra, napisu na mail

smilers
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 20:33
- Nahlásit

jinak icq je druh komunikace, neco jak chat akorat nemusis odpovidat v jednom okne vice lidem ale sama si urcis s kym ted zrovna chces mluvit

smilers
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 20:37
- Nahlásit

DOSEL TI MAIL?

aren
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 20:41
- Nahlásit

smilers
Došel, díky. Jdu na to, kdybych měla problém, ozvu se Ti taky ny mail.

smilers
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 20:43
- Nahlásit

jj klidne napis na maila pokud to zvladnes tak cekam na icq:-D zatim

aknel
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 21:57
- Nahlásit

jak jsem psala byla jsem s kamarádkou ve vrbátkách, dovezly jsme tam nějakou pomoc pro pejsky. zdržely jsme se tam asi tři hodiny.ti lidi, co se tam o hafáky (jak říká pí. Šíblová) starají, měli pořád plné ruce práce.viděla jsem na vlastní oči, jak se paní Šíblová chová ke psům a oni k ní a proto se mi nemohu věřit tomu, co se píše.uvažujeme, že si nějakého pejska vezmeme, ale doma už jednoho máme, tak mám obavy,jak se snesou.ale to je asi na jinou diskuzi.pokud mi ale poradíte, budu ráda.

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 07:24
- Nahlásit

aren
Myslim, že to první forum nebylo smazáno kvui pomluvám, jak ty tvrdíš, ale kvuli tomu, že tam byly citlivý údaje o lidech, co do toho byli zainteresovaní, to bylo důvodem, proč dejavu požádala o smazání toho fóra a Víťa jí vyhověl. Zbytek diskuzí byl jenom uzavřenej, kvuli vulgárnostem, ale kvuli pomluvám to nikdy nebylo...
Dál se k tomu nevyjadřuju, jen mě nebaví to, jak říkáš polopravdy a domýšlíš si věci, který nejsou pravda...

aren
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 09:33 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Eimy
Ahoj Eimy, ráda Tě zase vidím.
Jo. První fórum bylo smazáno kvůli citlivým údajům, ale na to první fórum přispívala i Smilers, takže to asi ví. O citlivé údaje začli mít ale lidé obavy až poté, co jim paní Š řekla, že je zažaluje pro pomluvu.
Teď tady co jsem psala jsem měla na mysli ty včerejší a předvčerejší fóra, na kterých se řešil chvd.

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 09:43
- Nahlásit

aren
Ona to jako první řekla paní Matoulková, ale nevadí... Já nechápu, smysl zakládní naprosto zbytečných for (viz. Garfielde pomoc! Sisi je chvd), ale to je asi na uvážení každýho

aren
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 09:50 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

aknel
Dva psy mohu doporučit. Je jim veseleji.
Co se snášení týče, už jsem domů asi 4x dovedla útulkáče, kterého jsem chtěla dát trochu do pořádku a najít mu nového pána. Teď tady mám zase jednu takovou fenku.
Zvykání bylo vždy stejné. Při prvním příchodu to vypadalo na boj na život a na smrt, tesáky vyceněné až po dásně, zuřivé řvaní. Chtělo to dost práce, ale druhý den už byl lepší, a do týdne byla smečka opět sourodá.
První seznámení je nejlepší venku na neutrální půdě. Pak musíš počítat s tím, že domácí pes si bude chránit pozice (dlouho nepustili nováčka do postele). Asi bude taky dobré dávat původnímu psovi najevo, že nijak nepřišel o vaši lásku.

aren
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 09:54
- Nahlásit

Eimy
Já nechápu, smysl zakládní naprosto zbytečných for (viz. Garfielde pomoc! Sisi je chvd)
Dokud tady byl chvd, byla nemožná jakákoliv solidní diskuze. Přece jsi to všechno četla.

aren
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 09:56
- Nahlásit

Eimy
Ona to jako první řekla paní Matoulková
Sorry. Je to možné. Tak přesný přehled nemám.

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 10:26
- Nahlásit

aren
Je fakt, že chvd má svéráznej způsob diskuze Ale solidně se s ním diskutovat dá

aren
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 10:30 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Eimy
Já ho teda neznám, ale mé zkušenosti jsou opačné, a ani tady na diskuzích jsem neviděla nic, co by podporovalo toto Tvé tvrzení. Asi solidně diskutuje jinde.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 10:49
- Nahlásit

Eimy
já neznám teda skoro nikoho z vás..ale četla jsem že chvd dělal problémy i na jinejch serverech???

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 11:30
- Nahlásit

aren
já mylsim, že i tady bylo pár příspěvků, kde komunikoval v pohodě... a třeba v létě (nevim přesně kdy) tady vystupoval pod jiným jménem a nikdo nepoznal, že je to on

sarax
nevim no, já se k tomu už nevyjadřuju, jen vím, že i když ze začátku jsem se s ním hádala taky, tak potom se s ním dalo diskutovat na slušné úrovni úplně v pohodě

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 12:21
- Nahlásit

Eimy
a třeba v létě (nevim přesně kdy) tady vystupoval pod jiným jménem a nikdo nepoznal, že je to on
takže malilinko schýza ...

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 13:33
- Nahlásit

sarax
nemyslim si spiš komunikuje tak, jak se mu to hodí a umí to hodně dobře

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 14:16
- Nahlásit

Eimy
hele já si to myslím..protože jsem se k tomuto moc nevyjadřovala,jen jsem se zeptala na to jak to bylo dneska,a odpovědí mi byl vážně sqělej mail...velmi nevybíravej,ale aspoň mi ho kdosi podepsaný chvd poslal a fakt to mělo úroveň....takže pořád nevím co si myslet,ale ten co to poslal(ten co je připojen přes ADSL od Telecomu v Praze.....)je vážně ubohej a v tom mailu napadal všechny účastníky diskuze tady..

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 14:41 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

jo a jako reakci na mail kterej přišel znova,oznamuju že sem ten mail vážně kopírovat nehodlám

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 4 Bře 2006 16:07
- Nahlásit

sarax
A mohl (mohla) bys mi ten mail přeposlat?
Jestli to tedy není moc osobní. Pokouším se totiž shromáždit co nejvíce údajů pro trestní oznámení na osobu s přezdívkou chvd.
Veřejně nadávat si totiž beztrestně nenechám

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 16:11
- Nahlásit

Víťa
mohla..všechny..kam???

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 4 Bře 2006 16:12
- Nahlásit

pes@cz-pes.cz

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 16:15
- Nahlásit

...taky jich pár dostávám. Ale reagovat na ně nebudu. Jen bych toho ichtyla potěšila.

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 4 Bře 2006 16:18
- Nahlásit

Garfield
ale to je chyba, jen ji přesvědčíš, že si to všechno může dovolit, že jí to bez problémů projde.
Ale neprojde!

aren
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 16:18
- Nahlásit

Víťa
On je holka?

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 16:20
- Nahlásit

Víťa
ok posláno....

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 16:22
- Nahlásit

Garfield
no já jemu neodpovídám taky..ale Víóvi maily klidně přepošlu..

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 4 Bře 2006 16:23
- Nahlásit

Pravděpodobně jo. Už si to někdo zjišťoval:
http://www.ifauna.cz/diskuse/vypis.php?o=7&thema=2 24004
Ale vzhledem, že se sem chvd přihlašoval(a) i pod pevnou IP od ADSL ČT, pro vyšetřovatele jistě nebude problém napsat dotaz na Č. Telecom a pár dnů si počkat na odpověď.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 16:26
- Nahlásit

Víťa
no zjistí i dynymickou pokud se ví kdy to bylo přihlášený..
pokud příjdou další,mám je poslat taky??Ale asi nepříjdou,protože ona nebo ono to zde čte pořád...

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání