Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Útulky - paní Šíblová
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 22:35
- Nahlásit

aren
Otázka je, jeslti to tak bude pořád nebo jen když někdo přijde Ale já t neřeším, tahle diskuze už pár stránek postrádá jakejkoliv význam

aki
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 22:40
- Nahlásit

Eimy
Koukla ses na stránky Efas? Tam je pomoc vyfocená a tak se mi nezdá, že by paní Šíblová někomu tvrdila, že dostala jen dva obvazy a pak dala na stránky fotku, kde je zdravotních pomůcek víc...
O malé pomoci snad měla mluvit paní Matoulková, ne?

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 22:59
- Nahlásit

aki
Ne, o malé pomoci šly zprávy z Vrbátek. Paní matoulková psala smsky ve smyslu, že se nás o ty krámy nikdo neprosil a klidně je mužem odvézt zpátky...

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 23:02
- Nahlásit

Ale tohle už je celkem zbytečný řešit... stejně tak jako na stránkách sdružení EFAS není jedinej dárce z těch, co nechával věci u mě, nikdo se o to vlastně ani nezajímal

aren
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 07:51
- Nahlásit

tahle diskuze už pár stránek postrádá jakejkoliv význam
Božíčku, kdyby šlo o mně, já bych se na to tady už dávno vykašlala, ale mrzí mně moc, že je likvidován jeden dobrý člověk, který se skutečně snaží psům pomoct, jen na základě jedné návštěvy čtyř splašenek, které se rozhodly, že viděly jánevímco a spředly kolem toho impozantní teorii. Doufala jsem, že Biluška si to tady alespoň čte, a že se vzpamatuje.
Nikdo neříkal, že toho materiálu do Vrbátek dorazilo málo. Jen že to množství zdaleka nevyvážilo následně napáchané škody, a proto by bylo lepší, kdyby byla ta mise zůstala doma. Z toho důvodu nikdo nevidí důvod jim za něco děkovat, i když chápu a je mi líto, že je to nespravedlivé vůči lidem, kteří materiál v dobré víře shromáždili.

aren
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 08:03
- Nahlásit

chvd
Ty jsi jen vulgární prudič. Zkusila jsem s Tebou diskutovat, ale poznala jsem, že je to plýtvání časem a energií, takže to už zkoušet nebudu.

aki
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 08:11
- Nahlásit

chvd

pomluva
trestný čin, jehož se dopustí ten, kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu

§ 206 trestního zákona

moll
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 08:20
- Nahlásit

aren
já se chtěla do vrbátek podívat, ale přece tam nepojedu z brna naslepo bez předběžné domluvy! ani pí.š. tam není 24 h denně a nemá vždy čas na návštěvy. tak jsem se chtěla telefonicky slušně domluvit, kdy se můžeme přijet podívat na pejsany a jednoho si případně odvézt. nemůžu za to, ale druhý konec telefonu mě jednou v ženském a podruhé v mužském vydání vpodtatě hrubě odmítl.
a jěště naví nechápu, jakým způsoberm může být útulek /záchranná stanice i pí. š. likvidován - pokud je vše v pořádku, úřední kontroly projdou, zdrží, ale povolí pokračování činnosti. pokud kladou nějaké překážky v dalším zachraňování pejsů, tak asi ¨bude někde nějaký problém. zkus sem hodit pár informací na toto téma. dík moll

aren
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 08:45
- Nahlásit

moll
já se chtěla do vrbátek podívat, ale přece tam nepojedu z brna naslepo bez předběžné domluvy!
Zavolej paní Šiblové, chtěj mluvit přímo s ní a domluv se. Ona na Tebe byla zlá, protože se domnívala, že jsi jedna z těch čtyř, co u ní byly. Byla bych ráda, kdybys tam mohla zajet.
nechápu, jakým způsoberm může být útulek /záchranná stanice i pí. š. likvidován
Je to jednoduché. Likvidace spočívá v tom, že ne každý se půjde přesvědčit, pomluvy umístěné na vhodná vlivná místa pokazí pověst, přivodí existenční starosti a tím ztrátu možnosti se o psy starat. Protože ona skutečně všechno táhne ze svého, a když nebude mít z čeho, tak je prostě konec.

aren
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 08:47
- Nahlásit

Loučím se zatím, musím za prací.

moll
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 08:54
- Nahlásit

aren
Ona na Tebe byla zlá, protože se domnívala, že jsi jedna z těch čtyř, co u ní byly
no ale já se vždy identifikovala - jasně že mi nemusela věřit, ale předpokládat něco dopředu a hned jak do mobilu promluvím, to se nedělá. dyť mě nenechali ani domluvit, vždycky mě utli v půlce věty! možná se na návštěvě vrbátek zkusím znovu domluvit - až se nový pejsa sžije se smečkou. moll

moll
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 09:22
- Nahlásit

chvd
já se teda za primitivní jelito zásadně nepovažuju! snažím se tu jen slušně naznačit, že se mi taky nezdá v pořádku vše, co se o vrbátkách říká. vzhledem k nulové osobní zkušenosti si na víc netroufám. moll

megi
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 09:54
- Nahlásit

Něco k zamyšlení
na www. Nalezenci je uváděn útulek p.Š. s kapacitou 100 psů a 50 koček. Tento odkaz je tam dávno před kauzami Dětmarovice i Červená Voda. Nechápu z čeho tato kapacita byla odvozena, když se teprve nedávno dostavovali kotce a to vše za provozu.
Myslím, že jsou dány zákonem stanovené normy pro provozy se zvířaty, které uvádí potřebný prostor. Je nezodpovědné nabrat tolik psů do prostoru, který k tomu není uzpůsoben už jen pro to, že ne každý pes se snese s každým a takový by měl být umístěn sám do kotce aby neublížil ostatním.Jediné co bych nevytýkala, je to, že pomoc byla rychlá ovšem zda byla až tak účinná se ukáže až časem.

moll
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 09:59
- Nahlásit

chvd
... se omlouvám, příště budu číst a vnímat pozorněji.

aren
chápu, že ztrátou pověsti může být ovlivněno sponzorství a dárcovství prostředků na péči o psy. ale potom se zase nedá říkat, že pí.š. všechno táhne ZE SVÉHO. pokud opravdu ze svého, tak musí nějak vydělávat vlastní prací. a to by pak měla moji veškerou úctu, že to vše stihne časově a hlavně silově (fyzicky i psychicky). moll

megi
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:05
- Nahlásit

S tím, že jen ze svého taky nesouhlasím, neboť pokud se nemýlím tak na stránkách Efas je uvedené číslo bankovního účtu.

tosca
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 12:41
- Nahlásit

O.T.
Jestli někdo najdete cestu, jak docílit změny údajů týkajících se útulku na Nalezenci.cz, dejte mi prosím vědět.

Rady, že mám napsat adminovi jsou k ničemu. Vyzkoušeli jsme všechny e-maily dohledatelné na Nalezenci.cz a dokonce i pár mimo Nalezence. Bez úspěchu.

Tak a mizím a nechávám vám prostor na výměnu názorů

marek
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 15:47
- Nahlásit

Vážení, to je hlavně pro CHVD a jemu podobné, dnes jsem se byl podívat ve Vebátkách. Paní Šíblová je vážně kus, moc pěkná ženská a byla v teplácích a uklízela pejskům. Na nic se předem nepřipravovala, přijeli jsme bez ohlášení. Podle CHVD musí být každá ženská, která se stará o zvířata asi nějaká zombie, hezký nemají nárok. Chvd je podle mě naprostej debil, nebo je rodu ženského? Věřte každej čemu chcete, já jsem se byl přesvědčit a vím že takhle bych se chtěl mít, jako se maj pesani ve vrbátkách. Zdravím Chvd a doporučuji dobrou psychiatrickou léčebnu. SEŠ *** o tom není pochyb. Zdravím všechny. PS: PRO OSTATNÍ:má smysl být na této diskuzi? S *** se normálně taky nebavíte, tak nevím proč ztrácet čas oponováním kecům tohoto ***. ČAU
Upraveno Adminem - zdržte se prosím vulgárních projevů, když Vás váš oponent hodně štve!

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 15:54 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

marek
Zato ty ses ted předvedl jako inteligentní člověk na úrovní

Já být psem v jakýmkoliv útulku nebo záchrané stanici, tak chci páníčka, kterej se mi bude co nejvíc věnovat, to tam ti psi nejsou, tudíž bych nechtěla být psem v žádným, sebelíp zařízeným útulku Ale to je asi věc názoru...

aknel
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 16:01
- Nahlásit

částečně jsem přečetla vaši diskuzi, takže nevím, o co přesně jde. Chtěla bych jen říct tolik, ve Vrbátkách jsem byla, "zaplať pán bůh", že existují. Lidi, kteří pí. Šíblovou pomlouvají, ať si vezmou správné oblečení a zkusí si vše na vlastní kůži. Možná pak změní svůj úsudek. Až pomluvy donutí pí. Šíblovou zrušit tento útulek, nelze předpokládat, že lidi, kteří pomluvy šířili a stále šíří, se o psy a kočky postarají. Nebo snad ano? A doufejme, že nebude dopuštěno, aby majitelé zrušených psích útulků dostali znovu takovou možnost (také jsem slyšela, že je uvažováno o výstavbě - nevím, zda se toto slovo dá v tomto případě použít - nového útulku v Červené Vodě, který by měl být opět veden p. Mérem.

tosca
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 16:06
- Nahlásit

aknel
a to je dobře nebo špatně, že ten nový útulek povede pan Mér?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 16:09
- Nahlásit

Pokud si já pamatuji, byla to Matoulkovic, kdo říkal, že Šíblová dostala dva obvazy a že ty krámy si máte odvézt tak, jak jste je naházeli do sněhu. Říkala to jen proto, že je zlá, jiné důvody mít snad nemůže. V Ostravě přišla pomoc velmi vhod a ještě nějaký pytel tam je, taky obojky, vodítka, pamlsky, myslím že i nějaký kartáč jsou v používání. Pokud Matoulkovic něco tvrdí, nevěřte jim každé slovo, jsou to velice konfliktní lidé. Matoulková nemá s ostravským útulkem nic společného a velmi mu škodí.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 16:10
- Nahlásit

Kupodivu pomlouvá i mě, ač mě viděla jednou a slyšela z mých úst dvě věty.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 16:11
- Nahlásit

Včera jsem slyšela, že chtěli obnovit Dětmarovický útulek a znovu tam dávat psy, ale vet.správa to nepovolila. Ve věci Dětmarovic se stále vede vyšetřování.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 16:12
- Nahlásit

tosca
Tak Nalezenci se asi nechytají. Kdyby nám to aspoň zrušili, nový zápis ať si strčí..., že?

tosca
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 16:14
- Nahlásit

Mucholabka
Nalezenci: Jo, bohužel je to tak

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 16:15
- Nahlásit

Nevíte někdo o dalších, podobných stránkách?

tosca
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 16:18 - Změnil/a: tosca
- Nahlásit

Mucholabka
dejavu bude určitě vědět. Když, tak ji napiš. Nebo ji mám napsat já?

Když tak pošli mejlík, nebudem tady převádět téma diskuze

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 16:24
- Nahlásit

Stejně jdu pracovat, roznesu pár letáků. Pa.

aknel
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 16:30
- Nahlásit

tosca
podle toho, kdo má rád zvířata a kdo ne.

tosca
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 16:34
- Nahlásit

aknel
Takže chápu to dobře, když to vyložím:
Pro toho, kdo má rád zvířata je špatně, pokud pan Mér povede nový útulek v Červené Vodě
Pro toho, kdo je rád nemá je to dobře

Souhlas? Nebo je to jinak?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání