Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 08:57
- Nahlásit

Ketrin
jana33
Musím říct, že jsem byla ze cvičáku nadšená (jestli to nebude tím, že se tam vyskytly ještě horší případy než my se Sárou - ale Sára je zase starší...)...
Cvičilo se super, na rozjezd trošku poslušnosti a pak ty aporty což v našem případě nebyla žádná sláva, ale zájem tady je, jen jí naučit, že dumík je taky dobrej...

Jinak Rozárka a Samík jsou úžasní, Samíkova láska k paničce nezná mezí

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:01
- Nahlásit

Jandula
No to nevím,koho jsi viděla,poslední půl hodiny už byli tak znuděný,že byli na zabití to je nevýhoda prázdnin,když jsou ty skupiny nevyrovnaný,ty naši blbouni se začnou nudit a pak buď kraví nebo v případě Sama usínaj A už ani bohužel nepomohlo,že jsme se oddělili a šli si cvičit sami,s jedním aportem se toho moc nevymyslí. Moje blbost,měla jsem jim vzít od Radky nohu a vymyslet jim něco složitějšího a zábavnějšího. Příště to tak uděláme
Mimochodem ta paní s tou hnědou labinou byla fakt neskutečná,já bych na ní asi nervy neměla

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:11
- Nahlásit

jana33
no jo, byli znuděný, protože se dlouho nic nedělo a oni jen čekali a koukali, jak ti blbouni kraví s aportem, kdežto oni to dokážou líp...

Podle toho, co jsem vyrozuměla, tak pani tady byla na navsteve, ale tomu fakt nerozumim, me by ani nenapadlo jit na cvicak, kdyz jsem nekde na navsteve, na cvicak nechodim, prijdu v pantoflickach s vysivanim a s flexinou... no na zabiti... Radku jsem docela obdivovala, i kdyz je pravda, ze i ona ke konci ztracela nervy...

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:20
- Nahlásit

Jandula
No ona říkala,že to jde zkusti,tak nevim. A vyzvědělas kolik tý čubě bylo? No ta flexina,pantoflíčky + když tam krmila čubu,kterou se panička snažila přivolat,to bych jí fakt asi praštila

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:22
- Nahlásit

jana33
Čubině bylo 11 měsíců, docela slušný náběh na to, jak mít nevychovanýho čokla...

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:31
- Nahlásit

Jandula
No to rozhodně,paní zřejmě absolutně nevěděla,co má nebo nemá dělat a čubina jí podle toho měla dost slušně na háku

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:32
- Nahlásit

Ahoj...tak jsem právě zjistila, že Samovi chybí už první zoubek....v kolika se psi přezubujou? Nevim, ale nejsou mu ješě ani 4 měsíce, není to nějak brzo??

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:38
- Nahlásit

Bára a Sam
To může mít každý pes jinak,některý začne v těch čtyřech měsících,některý v pěti.... rozhodně se toho neděs

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:47
- Nahlásit

To bude asi z toho bílýho vína, co mi včera vychlemtal aspoň to bude mít dřív za sebou..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:52
- Nahlásit

jana33
Jandula
a kolik vás tam tak je ve skupině? My chodíme cvičit většinou tak ve 3... když chci aby nás bylo víc tak někdy vemu Brestu... ale aby se něco stihlo, je to až až... třeba ve čtvrtek jsme byli 3 a aby si každý pes udělal 2 vlečky, 1 čtverec a 1 dohledávku se střelbou, to stejně trvalo 2 a půl hodiny...

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:58
- Nahlásit

Ketrin
Janča říkala, že teď o prázdninách je to hodně specifický... normálně se to dělí na dospěláky a štěňata a dospěláci pak ještě na víc či míň pokročilý...
Teď to bylo lepený, takže tam byla Jana se Samíkem a Rozárkou, já se Sárou, pak holčina s osmiměsíční labradorkou (temperamentní, šikovná) a pak dva takový - ta paní s čubou na flexině a kluk s čubou... - tisíc povelů, evidentně začátečníci...

Já teda nemám co říkat, mě pes taky neposlouchá, ale...

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:03
- Nahlásit

Ketrin
Normálně jsou tak dvě skupiny po 5,6 rozdělený podle pokročilosti. Ale o prázdninách chodí míň lidí,takže se to většinou rozdělí na štěňata a ostatní,jedni od devíti,druzí od 11. Minule jsme byli jen 4,teď 6. Ale je problém,že je to výkonostně různý a pak se to táhne a to je na naše nadržence mor.

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:06
- Nahlásit

Jandula
my se třeba chystáme na první cvičák za 3 týdny a já taky nevim jak to probíhá, jaký má být správný vodítko, mám vítr z toho že pes bude jak utrženej ze řetězu a zkušení pejskaři můžou říkat, že jsem podcenila to a to...byla bych trošku shovívavější k začátečníkům, každý jsme jím jednou byli..

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:09 - Změnil/a: Jandula
- Nahlásit

Bára a Sam
Báro, jak jsem psala v předchozím příspěvku: "Já teda nemám co říkat, mě pes taky neposlouchá, ale..."

Já byla se psem na cvičáku po víc jak roce, prakticky roce nic nedělání, přečti si stránku zpět a uvidíš, jaký jsem z toho měla strach, že budu za blbce atd. atd. atd., ale rozhodně bych nešla na cvičák v pantoflíčkách s vyšíváním...
A tam šlo hlavně o to, že bylo poskládaných víc psů na několika úrovních, proto to moje evidentně začátečník... nebylo to myšleno ve zlém...

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:13
- Nahlásit

Bára a Sam
Přesně jak píše Jandula,fešný botičky pantoflíčky,to snad napadne každýho,že to asi na cvičák není to pravý A flexina asi taky ne,když už si nejsem jistá,tak se zeptám nebo se mrknu na stránky cvičáku......no pak krmit psa,kterýho se majitel snaží přivolat......to bylo jedno s druhým,to bys musela zažít

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:26
- Nahlásit

Jandula
jana33
já to taky nemyslela ve zlým, to že byla pani takhle oháknutá a takhle se chovala jsem přehlídla, omlouvám se. Myslela jsem těch tisíc povelů, to se mě totiž někdy taky stává, že zapomenu, ujede mi to a začnu- Same sedni! sedni! no tak slyšíš sedni!!...a to samozřejmě špatný, vím..

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:28
- Nahlásit

Bára a Sam
Hele to myslím děláme všichni,pokročilý nepokročilý

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:34
- Nahlásit

to myslím děláme všichni,pokročilý nepokročilý

no já se někdy uplně stydím za Brestu, jak je teď neposlušná... ona prostě nemůže vydržet když druhý pes dělá a ona se má na to dívat když má zůstat, tak se za chvíli začne plazit a tak.... holt už se jí tolik nevěnuju, když teď cvičím Borga. Ale zas když přijde na řadu ona, tak i v těch 7 letech kolikrát je rychlejší než ty nadupaný mlaďoši

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:37
- Nahlásit

jana33
Bára a Sam
a já pak začnu ještě přidávat slova ve stylu, ty neslyšíš? jsi snad hluchá??? no blondýno, teď jsi mě naštvala... prostě si jedu svůj monolog...

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:41
- Nahlásit

No dneska ráno dementi zlobili tak,že jsem postupně vymetla chodník s každým z nich. Fakt nádhera. To si pak říkám,kam se poděli ty prachy za výcvik,co jsme do nich vrazili

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:51
- Nahlásit

Jandula
já včera na procházce u rybníka...už jsem fakt potřebovala jít dál a Sam odmítal vylézt z vody, prostě tam ležel a "smál se mi do obličeje ", koukal na mě jak si tam vyřvávám různý povely, máchám klackem nad hlavou atd.. nehnul ani brvou a když jsem tam pro něj asi po 10 minutách už šla, tak jsem spustila monolog...-podívej ostatní pejsci co nemají páníčky, nemají co jíst a nikdo se o ně nestará, nikdo je nepohladí..ty se máš jak prase v žitě a ještě zlobíš.. a to je mi prosím 24 let

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:58
- Nahlásit

Bára a Sam
no pokud by to záleželo na věku, je mi 26 a občas si připadám, že jsem věkově blíž k sestřence, které je 13... ale to nic... ono se to možná časem spraví...

Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:47
- Nahlásit

jana33
Prosím tě ty používáš Orozym viď?
Jak často a jak ho té své smečce aplikuješ - každý den a kartáčkem?

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:48
- Nahlásit

Jumi
Gel používáme,tak obden a normálně jim to napatlám prstem na zuby po žrádle. A funguje to i tak. Karátček mě nebaví

Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:50
- Nahlásit

jana33
no my jsme to včera zkoušeli kartáčkem a moc mi to teda nešlo, navíc jsem měla pocit, že mu dost jako tahám koutek....
kamarádka vetka mi říkala, že mám čistit denně kartáčkem a jednou týdně pastou ale nějak mám pocit, že to bude nad mé síly!

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:51
- Nahlásit

Jumi
Ty čistíš Bernáškovi zoubky??? Ty brďo, budu se muset nad sebou a Sárou zamyslet... Fakt se to má čistit? I když žere ty kosti, dříví atd.?

Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:56
- Nahlásit

Jandula
No mě příjde, že se mu dělá ten plak...v červnu jsme byli u veta a ten mi říkal, že nemusím, že on na to trpět nebude ale já mu tam ten plak vidím a než riskovat zánět osrdečníku tak to mu raději ty zuby budu sem tam čistit...když už má ten plak takhle mladej...navíc se mi nechce mu pak nechat čistit zuby ultrazvukem, protože to znamená narkozu a to je blééééé
a u toho Orozymu vím z mnoha zdrojů že docela funguje a právě stačí jen tak namatlat, takže raději jdu do prevence...

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:59
- Nahlásit

Jumi
No to je právě výhoda toho Orozymu,že je to pasta enzymatická,takže narozdíl od normálních pas působí i bez kartáčku. U nás se plak nejvíc dělá Samovi,hlavně na těch úplně zadních stoličkách a tam stejně mám pocit,že bych se tam,abych to kartáčkem pečlivě vyčistila,nedostala.

Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 12:08
- Nahlásit

A proč není něco takovýho i pro lidi - já bych to se svým strašlivým chrupem vážně ocenila!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 12:14
- Nahlásit

Nazdárek - tak mě tu zase máte odpočatou po dovče!
Jumi- jsi u svého emailu?

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání