Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 12:16
- Nahlásit

no sem

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 12:35
- Nahlásit

Jumi
tak píšu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 13:08
- Nahlásit

Zuzana T
ahoj, jak se máte? koukla jsem na web, tak vím co je nového už pozoruješ ňáké příznaky?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 14:01
- Nahlásit

Ketrin
Ahoj,Cathy se maskuje za lenost,spavost a žravost - v pátek jdem ena ultrazvuk.
Co vy - kdy se Bresta chystá hárat?

xVlada
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 17:47
- Nahlásit

Ahoj, slysel jsem, ze napr. zlutym retriverum po case zacnou mizet na srsti jinak zbarvena mista nez bila. Pry staci psovi davat 2x tydne syrove vejce. Co je na tom pravdy? Diky

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 20:37
- Nahlásit

Zuzana T
tak ať ultrazvuk dopadne tak jak si přeješ
kdy se Bresta chystá hárat? to neví nikdo ale odhaduju to na říjen-listopad...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 22:32
- Nahlásit

xVlada
Hmm, zajímavá teorie, ještěže mám hnědou a černou

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 09:03
- Nahlásit

Lucinda
Hmm, zajímavá teorie, ještěže mám hnědou a černou
ale třeba kdyby jsme jim dávaly pukavce, zmizely by potom celý... nezkusíš to?

Lucinda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:31
- Nahlásit

Eda
zmizely by potom celý... nó zrovna dneska bych nejrači Šínu zadupala do země, ten pes vůbec neposlouchá. Ječim na ní "ke mně" a ona si jde jak po pláži blondýna a ještě otáčí oči vsloup, jakože jí děsně prudim. Asi půjdu shánět ty pukavce.

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 13:09
- Nahlásit

Lucinda
ještě otáčí oči vsloup,
jj, známe, to je klasika Eda má ještě pozici "mrtvej brouk", kdy je hluchá, slepá a neslouží jí nohy...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:50
- Nahlásit

http://album.volny.cz/show_image.php?file=/b/bau8/ 96c5b6efe80891716a7e65aacae63abf

tak takhle vypadáme teď, v 16 týdnech...a máme 16.5kg

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 10:17
- Nahlásit

Bára a Sam
to je krásný sladký mimi...

Tak se s vámi na týden loučím, jedeme (bez hnědky ) užívat volno. konečně...

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 10:22
- Nahlásit

Eda
jáááák bez hnědky? To jde,dovolená bez psa?

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 10:40
- Nahlásit

jana33
no jó, jde... je to rychlá "akce" a do letadla ji kvůli tomu cpát nebudu... Eda bude doma se sestrou, tak snad to spolu zvládnou bez úhony

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 10:45
- Nahlásit

Eda
No tak si to užij

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 11:02
- Nahlásit

Eda
Tak si to užij a neboj, Edička to přežije bez úhony, Sára to taky přežila, ba bych řekla, že se měla jako "prasátko" v žitě...

jana33
Jdete o víkendu na cvičák?

cherry
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 11:23
- Nahlásit

Bára a Sam
já nic nevídím

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 11:25
- Nahlásit

Jandula
No jasně,že se chystáme. Snad neomarodí páník,je nějakej nachcípanej

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:10
- Nahlásit

jana33
já už se zase těším, jak budu ze Sáriny vybírat hodinu ten sajrajt a jsem zvědavá, jestli do té doby dorazí dumík, kterého jsem objednala (to bude Sára štěstím bez sebe)...

Ať si páník vezme paralen, zaleze, obloží se smečkou a v sobotu bude jako rybička

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:11
- Nahlásit

cherry
nejde to? mě se normálně zobrazí...

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:13
- Nahlásit

Bára a Sam
mně se to taky zobrazuje... je krásnej

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:13
- Nahlásit

Jandula
Měla jsi zavolat Evče,aby ti ho vzala na cvičák,to je nejrychlejší nebo se s ní jinak domluvit. Odkud jsi ho objednávala?
Já jen doufám,že nám do toho nevleze nějaká prohlídka

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:21
- Nahlásit

jana33
objednávala jsem to od nich, pak mi poslala mail, že to v úterý vyexpedujou, takže myslím, že by to dneska nebo zítra mohlo přijít... Příště už si to nechám dát na cvičák, teď jsem jen nevěděla, jestli mi to vyjde, abych šla tenhle víkend cvičit.

Já jsem hlavně zvědavá, jestli to bude mít nějaký úspěch... Tobě aportoval Samík hned?

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:26
- Nahlásit

Jandula
Hahaha, Samoušek je případ sám pro sebe. Neaportoval vůbec,ovšem od toho roka a půl do tří let jsem to vůbec neřešila a snažila se ho dostat z těch sraček ve kterejch byl. Ve třech letech jsem si řekla,holt je to neaporťák,ale zkusím mu koupit kožešinovýho dummíka a uvidíme. Tak jsem to zkusila a on ho hned napoprvé vzorně donesl,přesně věděl co s ním. Takže jsme byli výjimkáři a protože jsem ho nechtěla do ničeho tlačit cvičil jen s kožešákem (nebo zvěří a nohama,když byli) a teprve po roce,tak před 4 měsícema najednou z ničeho nic začal aportovat normálního dummíka - prostě na cvičáku běžel k hromadě aportů a vzal textilního. Takže "normálně" aportovat začal ve čtyřech letech

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:31
- Nahlásit

jana33
já jsem to právě taky moc neřešila, spokojila jsem se s tím, že doma nosí hračky, házíme si s balonkem a v pohodě. Možná díky tomu se i naučila, že si pak s tím může dělat co chce...
Když jsme byly s naší vete a jejíma čubinama na koupání, tak Sára vzorně nosila klasickýho dumíka a teď ho nechce vzít... No to bude zázrak, jestli se to naučí...

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:30
- Nahlásit

Jandula
Neboj naučí,ona to v sobě má,ale nikdy se to neučila,tak prostě neví jak s tím a hlavně to vnímá jako hru,tak trochu bez pravidel. Žádnej učenej z nebe nespadl

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 09:26
- Nahlásit

Halo halo kde jste kdo? Hlásím,že jsou asi erupce na slunci nebo co,páč Sam nám poslední tři dny začíná machrovat na psy. Není vyloženě zlej nebo agresivní,ale snaží se na každýho psa naskočit,což se logicky valné většině nelíbí a podle toho to i dopadá. Né že by se poprali,spíš na sebe začnou řvát,takže Sama odvolám. Ale nevím,nikdo tohle nedělal a teď ve čtyřech a půl začne?

Jandula
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 09:31
- Nahlásit

jana33
ahojky, dobré ránko... Týýý jo, erupce jsou mocná věc, ale třeba má jen takový období... já se teda ve psech (jako chlapech) nevyznám, holt mám doma fenečku, která nemachruje na nikoho... a to byl taky důvod, proč jsem psa nechtěla... No jo, on měl teď na cvičáku svůj harém a bylo vidět, že když tam přišel ten další labrouš, tak mu to po chuti nebylo...

Ale Ketrin ti určitě poradí...

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 09:59
- Nahlásit

Jandula
Já taky psa kluka nechtěla a mám dva Ale spíš bych čekala že to začne dělat v pubertě a ne teď. Nehledě na to,že když jsme byli před měsícem na táboře,tak tam bylo hafo psích kluků a na žádnýho to nezkusil.....

Jandula
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 11:39 - Změnil/a: Jandula
- Nahlásit

jana33
no jak říkám, nemám zkušenosti, takže já neporadím...
ale tak jako lidi dospívají každý jindy, tak i psi to asi mají podobné... (třeba jeden můj kolega začal dospívat a mít pubertu až kolem třicítky... a to je dělo...)

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání