| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 09:09
- Nahlásit
Jandula
Nechtěj po ní zázraky,když to viděla podruhé v životě. Ona se to naučí,jen to chce čas
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 09:42
- Nahlásit
jana33
nechci po ní zázraky, fakt že neeee... ale objednala jsem toho dumíka od Bracco a je dost širokej, Evča tam měla taky od Bracco sice půlkilovky, ale užší... z jinýho materiálu, já mám ten oranžový z plátna a ona měla nějaký "omyvatelný"...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:22
- Nahlásit
Ahoj, nechystáte se náhodou někdo na MR retrívrů v agility?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:04
- Nahlásit
Dasha
Obávám se,že tady nikdo,kdo by dělal agility,není
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:28
- Nahlásit
jana33
děkuju za info, za pokus to stálo...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 08:02
- Nahlásit
Dasha
jana33
Je vidět,jak jsou labíci opravdu pro všechno. Až bude mistrák v panáčkování na jedné tlapce, tak tak určitě najdu nějakého labradora.
Nějaký nápad jak vysvětlit úplně blbé labradorce, že druhý pejsek se netopí a tudíž mu nebudu skákat na hlavu? Kvůli Šíně nechce Bárt vůbec do vody za klackem, jen když jí držim a to se chudák pro jistotu ještě mrkne, jestli tu čůzu dostatečně dobře držim.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 08:28
- Nahlásit
Lucinda
To známe,Rozára zezačátku ferdu taky dost drsně topila. Jenže on je teriér,takže to jeho sebevědomí nepošramotilo a ještě měl radost,že na ní může hezky zařvat dneska už ho většinou topí jen při přetahování o klacek,ale veverkonetopýrovi to nějak nevadí,takže neporadím. Zkus jim házet klacky dva,nejdřív daleko pro Šínu a pak blíž pro Bárta
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 08:41
- Nahlásit
No to Bresta, dokuď Borgo nebyl aspoň trošku poslušnej, do vody prostě vůbec nešla-pokud on nebyl uvázán. Asi do 4 měsíců neplaval, jen brodil. A vždycky čekal až ona doplave s dummykem a vítězoslavně jí ho vyrval a donesl, jako že - to jsem našel JÁÁÁ Lucinda a co takhle začít čůzu učit povel zůstaň?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:09
- Nahlásit
Ketrin
a co takhle začít čůzu učit povel zůstaň?
Na tohle lucinda určitě čekala
Mimochodem,včera se u nás jednak probíralo,jak se bude holčička od tebe jmenovat a druhak vypukla hádka,protože z Karla najednou začalo lízt,že si stejně myslí,že bude feňuli cvičit on,že s naší trojkou a psím hotelem a cvičením cizích psů na to nebudu mít čas. No to si chlapec naběhl,jsem mu poradila,ať si pořídí svýho psa na cvičení už to vidím,do roka s ním bude k nevydržení a bude chtít taky
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:25
- Nahlásit
jana33
hele, vy chcete mít psí školku, že jo??? Tak to už si nějakou tu nemovitost koukejte koupit, myslím, že by vám za chvilku mohlo být v paneláku docela těsno...
Jinak hlásím, že Sára přestala kulhat, tak snad budeme moct o víkendu na cvičák...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:32
- Nahlásit
Jandula
Nechceme mí žádnou školku,ani psí ale v rámci psího hotelu nějakej základní výcvik mít budeme Nemovitost sháníme jak můžeme,ale je blbý období. Ale teď máme něco vyhlídlího,je to teda dražší než jsme původně plánovali,ale zase zrekonstruovaný,tak kdyby to odpovídalo všem našim požadavkům......no uvidíme
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:37
- Nahlásit
jana33
hele, tři psy už máte, psí miminko přibude, pak když bude páníček žárlit, tak přibude další... já ti nevím, ale při počtu pět už se otevírají školky...
Nejhorší je, když má člověk určitou představu, viď??? A ono pak nemůžeš neustále nic sehnat... a když seženeš, tak je to pálka jak...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:44
- Nahlásit
Jandula
Hele pět jich bude jednou určitě,protože známe chlapy a známe Karla,sice to nikdy nepřizná,ale jestli se povede a začnu s čubinou chodit na zkoušky,tak začne taky chtít. Teď může mít plnou pusu řečí,jaký je to divadlo a kdesi cosi,ale že byla Rozárka čtvrtá na platošáku ví i vyšetřovací stůl na veterině
No hlavně my to chceme na samotě bez sousedů,takže dost striktní požadavek a přitom to potřebujeme logicky tak,aby se tam dalo v pohodě dostat i v zimě. A aby to bylo v nějaký snesitelný dojezdový vzdálenosti do Prahy. Takže samozřejmě dost problém
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:44
- Nahlásit
jana33
jak se bude holčička od tebe jmenovat
Klidně už můžeš vymýšle jména od C. To je tak blbý písmeno. Já vždycky když mě něco napadne, tak si to napíšu, ale zatím nic moc. A aby bylo jasno, tak nedávám takový ty rádoby světový jména v angličtině přes dva řádky.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 09:46
- Nahlásit
že byla Rozárka čtvrtá na platošáku ví i vyšetřovací stůl na veterině
na samotě bez sousedů
Hele, bydlím na samotě 25 let, tak o tom něco vím. Jedny sousedy to chce. Ale jejich výběr musí být součástí výběru nemovitosti...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 10:00
- Nahlásit
Ketrin
No já to Karlovi říkala,ale on pravil,že podle papírů pojmenovávaj psa jen největší tupci.Tak jsem se mu snažila vysvětlit,že to neplatí,když si jméno vymyslíme předem My hlavně nesmíme mít nic s F,s R a se S,takže jsme dost omezený a k tomu to C,to jsem fakt zvědavá. Karel pravil,že chce Filoménu,tak jsem mu říkala,že leda přes mou mrtvolu
No tam snad jedni jsou,ale takový občasný. Víš co,ty nemáš psí hotel,myslím,že kromě zarytejch pejskařů je jen málo lidí,co by to tolerovalo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 10:08
- Nahlásit
jana33
podle papírů pojmenovávaj psa jen největší tupci zdraví Tě Big tupec - Borgo měl jméno mnohem dřív než byl počat
Psí hotel nemám ale mám 3 psy a často jich tu bývá ještě víc ... ale je fakt, že přibývali postupně-plíživě ale tady je to ok. Tolerujeme se navzájem.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 10:15
- Nahlásit
Ketrin
No vždyť já mu vysvětluju,že když si to můžeš vymyslet,tak to není stejný,jako když s tím jménem už psa vyfasuješ a Borgo je náhodou pěkný
No jenže furt je rozdíl mít je psy vlastní a občas teda něco na hlídání anebo vybudovaný na zahradě kotce atd. Proto se raději fakt koukáme po samotě. Uvidíme jak to dopadne.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 10:20
- Nahlásit
jana33
No jasně. A navíc si nevybíráš co ti tam kdo dá hlídat takže to můžou klidně být i různí uřvaný nevychovanci...
Tak vymýšlejte, vymýšlejte! Už se těším na tipy. Jinak to bude zase jako v předchozích 2 vrzích samý zeměpis - Corte, Corbara, Corsica...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 10:24
- Nahlásit
Ketrin
No právě a jeden se ti rozštěká a pak je to řetězová reakce,takže to prostě nemůžeme chtít,aby to někdo jen tak toleroval. A takový štěstí,abychom měli za sousedy takový blázny jako jsme my,to asi mít nebudeme. A aby se pak člověk bál,že mu tam někdo bude házet otrávený buřty,to fakt ne,to radši půjdeme fakt někam úplně bokem.
Vymýšlíme,vymýšlíme,mě se líbí Cecilka alias Cilka,ale nevím,jestli mi to doma projde. Ale jsou to přesně ty písmenka,co ještě doma nemáme
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 10:28
- Nahlásit
Cecilka alias Cilka
Dcera jednoho maďarského výcvikáře co jezdíval na tábory se jmenovala Csilla a ty písmenka.... já myslím že to S nebo R by tam na to přivolávání být mělo.... ale C taky dobrý
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 10:31
- Nahlásit
Ketrin
No já právě myslím,že C je taky důrazný. R mít prostě nemůžeme,stačí že je máme u dvou a to už by v tom měli úplnej guláš. I když ty teda s kombinací Bresta,Borgo....
My budeme mít stejně největší srandu až budeme vymýšlet jméno pro synátora,páč se nám oboum nejvíc líbí Samuel
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 10:40
- Nahlásit
jana33
teda s kombinací Bresta,Borgo....
No právě... mi nepřijde, že by to ňák vadilo. Většinou stejně
A) přijdou oba
nebo
B) na mě oba hodí bobek
nebo
C) stejně většinou používám píšťalku...
nejvíc líbí Samuel Dobrá varianta- když dítko bude otálet s příchodem na zavolání, přivede ho chlupatý 4nohý strýček Sam
Ad děti - od včerejška máme na týden na návštěvě přátele se 7 dětmi. nejmladšímu je rok a půl. Borgo je z něj nadšen, pořád za ním chodí, olizuje ho a něžně do něj žďuchá nosem a strká do něj packou, jako že si budou hrát. Malý se naštěstí nebojí, ale bojím se já - přece jen pes má 35 kg a dítě asi 12. Takže hlídám, aby se nějak moc nerozřádili...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 10:44
- Nahlásit
jana33
My budeme mít stejně největší srandu až budeme vymýšlet jméno pro synátora,páč se nám oboum nejvíc líbí Samuel
Třeba budete mít holčičku...
Ketrin
sedm dětí??? To se dneska ještě nosí?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 10:52
- Nahlásit
No já si taky myslím,že nakonec budeme mít Samuely dva
Fakt sedm dětí,jo? To čučím
Hele já nikdy nezapomenu,jak brácha přinesl na návštěvu synátora,to byl fakt ještě mimčo,ani neseděl a položili ho na sedačku a smečka ho s posvátnou úctou a něžností obklopila a hlídala,aby se mu nic nestalo
|
bord
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 10:59
- Nahlásit
Ketrin
Cyntha - štěník byl ňouma a baštu měl spíš na sobě než v sobě,tak známí od malička říkali pojď sem ty malá cinto pocintaná,dále Cyrano se třeba také urodí,Corso,Caramba,Craken,jinak výslovnost s c mě napadá snad jen Cipísek
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 11:00
- Nahlásit
jana33
smečka ho s posvátnou úctou a něžností obklopila a hlídala,aby se mu nic nestalo no, to je krásný Včera šla okolo sousedka s vnoučátkem (4 měs.) v kočáru, Borgo strčil do kočárku nos, nasál... a oči mu radostí jen svítily a ocas se rozvrtěl
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 11:01
- Nahlásit
Ketrin
Sára takhle v sobotu prošmejdila kamarádce kočár, přijela na návštěvu s dvouměsíčním chlapečkem a Sára se dívala, co jí to tam naservírovali za překvápko...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 11:02
- Nahlásit
Ketrin
Nojo oni to mají v sobě,ale třeba Ferda mě tou něžností vážně překvapil. On teda děti zbožňuje,ale to je proto,že s nima může řádit a blbnout. Holt jsou chytrý a poznají,že je to bezbranný mládě,na terý musí být opatrný
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 11:02
- Nahlásit
bord
Craken to je ono!!
jinak, ono se to všechno co člověka napadne právě spíš vyslovuje s K...
jo a Bordík se má moc dobře!
|