| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 11:45
- Nahlásit
Jandula
(třeba jeden můj kolega začal dospívat a mít pubertu až kolem třicítky... a to je dělo...)
a mutuje taky k tomu???
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 11:50
- Nahlásit
Jirikovo
zas až tak nemutuje, ale on fakt doteďka neměl ženskou a je to síla...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:35
- Nahlásit
Jandula
ale on fakt doteďka neměl ženskou a je to síla...
treba hleda tu spravnou ucitelku ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 15:10
- Nahlásit
Jirikovo
nabízíš se???
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 15:13
- Nahlásit
Jandula
zakladni skola, cca 4. trida .... ucitelka je rodu zenskeho. pro rod muzsky bych pouzil ucitel .... takze se nad tim zamysli a zkus to znovu a lepe ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 15:18
- Nahlásit
Jirikovo
nooo, v dnešní době je možné všechno... buď to můžeš maskovat a potěšit tím nevinného hocha, anebo to vyřeší jedna malá operace a pár hormonků k tomu... no neříkej, že to není super kšeft...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 16:10
- Nahlásit
Jandula
no neříkej, že to není super kšeft...
hele ja vim, ze si myslis, ze bych pro penize udelal vsechno, ale i kdyby to byla pravda - predpokladam, ze kdyz mluvime o tvem kolegovi, tak dela ve statnim. no a ze by tam mel takovy plat, aby se mi to vsechno co popisujes vyplatilo, to dost pochybuju. to by se pri tvorbe platovych tabulek musel nekdo zblaznit a vsechna cisla vynasobit tisicem ..... jestli to tak je, jdu se obesit na prvni lampu, ze jsem ze statniho odesel .....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 07:26
- Nahlásit
Jani, tak mi jdeme v sobotu v devět. Co vy?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 08:51
- Nahlásit
Jandula
My v neděli od 9,v sobotu cvičí Evča,my jdeme k Jindře
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 09:10
- Nahlásit
jana33
jéé, tak to vás neuvidíme Ježíííš, teď koukám, že tam mám hrubku jak brno, to jsem ale expert...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 09:18
- Nahlásit
Jandula
Na hrubky kašli tak se uvidíme třeba příště
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 09:43
- Nahlásit
jana33
Třeba to teď bude líp rozdělený, aby se Samík s Rozálkou nenudili... A jaká je Evča?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:00
- Nahlásit
Jandula
Je fajn,hodná,my jí říkáme,že je jak učitelka mateřský školky,na všechny hodná až moc,ale pro začátečníky príma
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:14
- Nahlásit
jana33
tak to snad půjde... třeba se i Sára umoudří a vezme dumíky na milost..
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:36 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit
http://album.volny.cz/show_image.php?file=/b/bau8/ 852c694cce05e1770b8b63017fa77b62
jedna umělecká
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:53 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit
omlouvám se za zmatkování, nějak mi blbne počítač..
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:55 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit
http://album.volny.cz/show_image.php?file=/b/bau8/ 3b8031dd95726f57d427cf27e8eb96b3
tak ještě jeden pokus
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 12:30
- Nahlásit
Eda
Edo - pomoooc!!! Kde sis prosím tě nechala svazovat tu tvoji práci? Vím, žes to tu psala ale nevím jestli bych to našla...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 12:31
- Nahlásit
Jumi
Eda je na dovče... Zkus zapátrat několik desítek stránek nazad...
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 14:11
- Nahlásit
Bára a Sam
Pěkný fotky....
a doporučení.....jestlisi chceš toho svýho mazlíka ještě někdy pochovat,tak teď je vhodná doba...Dinno už má 21kg a já se tak akorát strham,když ho mam jen zvednout na stůl
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 07:52
- Nahlásit
jana33
Tak jsme byly v sobotu na cvičáku, myslím, že Evče z nás vstávaly vlasy... Sára sice pro aport vyběhne, ale nevezme, a pak už ho potvora nosí... nejvíc se jí líbila noha (srnčí snad??) to došla dokonce tak daleko, že se jí jala v koutku okousávat, ale po mém hlasitém ječení nakonec přišla... no prostě byla na palici...
Po návratu začala kulhat, večer už pomalu na té přední pacce nestála, ale dneska se to zdá být lepší...
Co vy?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 08:35
- Nahlásit
Jandula
A má na tý pacce něco? Srnčí noha je super,z tý bývaj všichni u vytržení
My jsme nakonec nešli,chytli mě klouby,takže jsem byla ráda,že se hýbu po bytě,takže na cvičák to nebylo. Tak snad tenhle víkend.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 08:42
- Nahlásit
jana33
ale nemá, to je ta její DLK, vete mi řekla, že i když má operaci za sebou, že to neznamená, že se klouby vrátily do původního stavu, ale že už navždy budou poškozené, takže se musím smířit s tím, že prostě jednou za čas bude pajdat.... tu pravou má horší, ale už rok na ní nekulhala... je zajímavý, že jí to kulhání vezme vždycky v srpnu... takže jsme nasadily vyšší dávku chondro, resp. toho celadrinu a zdá se být v pohodě...
Evča nám doporučila pár triků na to, aby se naučila brát si sama dumíka, tak musíme trénovat, ale je to potvora, protože včera přišel k nám na návštěvu labrouš Vigo, tak jsem mu zkusmo hodila dumíka, on pro něj vyběhnul a Sára mu ho sebrala, to jí to nevadilo...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 08:44
- Nahlásit
Ahoj holky! Já nějak vůbec nic nestíhám.... včera jsem zjistila, že první volný víkend mám až 6.10. a to musím udělat sraz štěňat, takže zas nic a to ještě nevím, kdy se rozhárá Bresta a budeme muset vyrazit směr ženich.
jana33 chytli mě klouby a co, už je to dobré? A na tábor teda jedete? Jandula kdo nechce nosit dummy, na nohu zabere snad vždycky.
My měli ve čtvrtek na cvičení nové štěňátko-goldenku 6 měs. - teda zatím se přijeli jen podívat a tak. nejdřív se čubina trošku bála psů a běhala se staženým ocáskem. Ale za chvíli se osmělila natolik, že klidně nakrývala odloženého Borga!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 08:48
- Nahlásit
Ketrin
Nojo to je ten můj revmatismus,vždycky se to z ničeho nic ozve,dneska to už ale jde. Na tábor s největší pravděpodobností bohužel nepojedeme,protože momentálně je plno,takže jediná šance je opravdu,že by se někomu v dolní chatičce rozhárala fena. A vzhledem k tomu,jak teď musím krotit toho našeho úchyla,je to snad i lepší.
Jinak páník je v sobotu málem zabil,prej ho vůbec neposlouchali,zdrhli mu za nějakým psem,neviděli neslyšeli a pak ještě někde očmuchávali nějakej blivajz. Dneska ráno to ale byli svatoušci,hodňoučký miloučký,poslušný,od psa odvolatelný,já mám někdy pocit,že mu to dělaj naschvál
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 08:53
- Nahlásit
jana33
a kdo je úchyl-Ferďas? Na tábor s největší pravděpodobností bohužel nepojedeme, tak to je škoda
My byli včera na menším výletě na Krkonoších asi 25 km. Vzala jsem jen Brestu, protože v poslední době vidím, jak je šťastná, když se někdy věnuju jen jí a má mě jen pro sebe - bez Borga. Užila si to a já taky-jsem si uvědomila, jaký je to s ní klídek a pohodička, všechno ví co má dělat a jak se chovat, nic jí člověk nemusí říkat, píšťalka a vodítko zcela zbytečné.... ta úleva a odpočinek od pubertálního hyperaktivce!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 08:57
- Nahlásit
Ketrin
Nééé Samouš,psala jem to tady minulý týden,že mu asi hráblo,začíná si dovolovat na psy. Není agresivní,ani zlý,ale má tendence nejlíp každýho psa obskočit,což se samozřejmě psům nelíbí a vyjedou po něm. On se do nich sice nepustí,odskočí a tváří se jak debil,nicméně když v tom bude pokračovat je jen otázka času,kdy ho nějakej řádně pokouše a to si on samozřejmě nedá líbit a bude bitka. Vůbec nechápu,co mu hrabe. Asi je to prostě homosexuál,ve kterým se to teď probudilo.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 09:00
- Nahlásit
jana33
ahááá odskočí a tváří se jak debil To dělá spousta psů a řekla bych že se sexem to nemá moc společnýho ale to určitě víš
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 09:05
- Nahlásit
Ketrin
No jasně,jenže si říkám,že kdyby fakt na ty psy chtěl machrovat na vážno,tak by šel do bitky a ne že z nich seskočí a čučí na ně. Zatím to řeším tak,že prostě číhám a ve chvíli,kdy vidím,že chce na nějakýho naskočit,tak zařvu a přivolám ho,ale stejně. Jsem myslela,že ve čtyřech a půl už takhle blbnout nebude,když neblbnul doteď. Ale on je od toho tábora nějakej rozhozenej,nejdřív měl regulérní depku a teď je strašně ukníkanej,neustále mě zalehává,celou oblizuje,vtírá se......
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 09:08
- Nahlásit
Ketrin
kdo nechce nosit dummy, na nohu zabere snad vždycky.
no ona to nosí, když jí to dám do tlamy, ale ze země to nezvedne... ani tu nohu...
|