Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:46
- Nahlásit

Jandula
A chystáte se na cvičák? My jdeme tentokrát v sobotu,cvičí Jindra.
abby
Se stehama to máš těžký, límec jim dost vadí a opravdu naráží do věcí a špatně odhadují vzdálenosti atd. Ale na ránu se s ním opravdu nedostanou. Pruban je dobrej,ale je i dost psů,kterým vadí ten pocit,že je na nich něco stahuje a dokážou si ránu rozlízat jen tím,že se snaží si pruban sundat. Rozárka neměla nic a rány si ani nevšímala,ale my jsme s ní byli doma,takže byla pod dohledem a věděla,že nesmí. Sam,když byl na operaci,tak to samý. Ani jeden neměl tendence si to olizovat,ale jak říkám,byli jsme u toho. Jinak nejkritičtější bývá tak 4,5 den,kdy se to začne fakticky hojit a začne je to lechtat

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:50
- Nahlásit

jana33
Tentokrát nejdeme, chci jí nechat tak ten týden klid, když kulhala, takže půjdem až příští týden... do té doby musíme pilně trénovat...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:50
- Nahlásit

abby
No tuším,že se to jmenuje Specific reduced weight nebo control weight a je to dost drahé,ale u nás to zabralo.

abby
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:51 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

jana33
Byli jsme na tom v úterý,takže kritický dny bysme měli být ještě s ní.Zatím má límec a uvidíme,jestli si na něj zvykne.Když ne,dáme ten pruban.Ale kalhotky na hárání si nesundávala,tak ten pruban snad taky ne.

Zuzana T

A kolik jste chtěli zhubnout.Já bych chtěla tak 2 kila.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:53
- Nahlásit

abby
No ono jde o to,že je to škrtí,protože to musí mít pořádně na tělo,aby se pod to nedostali. Určitě ten pruban zkus,když s ní budeš doma a uvidíš jak bude reagovat.
Já jsem zvědavá v září na Ferdu,až bude mít 10 dní ten drén v oku a límec. Ten bude tak pekelně nasranej,že to radši ani nevidět

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:56
- Nahlásit

abby
U nás Sára hubnout nemusí, ale já bych potřebovala tak tři kila dolů, že bych se dala na Specific???

jana33
No s Ferďasem si to asi užijete...

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:58
- Nahlásit

Jandula
No hlavně jemu ten límec budeme muset dát,on by sice taky poslechl,kdybychom mu zakázali olizování (po kastraci to zvládl v pohodě),ale s tím drénem se bojím,že jedno blbý máchnutí packou a bude mít venku drén i s okem

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:03
- Nahlásit

abby
No my se snažili o 3 kg,shodila 2,5 kg.Oni jsou ty granule neuvěřitelně lehoučké,jako papír,takže pes nemá pocit hladu a při tom hubne.Jestli máte se shazováním potíže,tak to docela doporučuji,Cathy měla skoro 2 měs.kůru a pak jsme přešli na light Nutram.

abby
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:51
- Nahlásit

Zuzana T

Nevím,jestli máme se shazování problémy.Ona je takové jojo.Lítá jí kilo nahoru a dolů.Problém u nás je,že kdykoli ji dáme k našim,tak pak musíme shazovat.

Kolik stojí ty granule,nevíš?

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 19:03
- Nahlásit

Ketrin
jojoj, koukám, že řešíš jména na "c"... už se moc těším, určitě se k tobě pozvu na návštěvu, až to začnou být draci a ne kuličky...
kdybych si mohla "zmuchlat" v náručí Cedrika a Celine, bylo by to bezva

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 23:44
- Nahlásit

Eda
řešíš jména na "c"... Já ani nevím, kdo to tu vlastně začal... je to strašně předčasné a to se z pověrčivosti nemá, že... jako se nemá kupovat kočárek, dokud není dítě šťastně na světě... a jak bylo u móóóře-smutno po hnědce, ne?

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 14:16
- Nahlásit

Ketrin
jako se nemá kupovat kočárek, dokud není dítě šťastně na světě... my jsme pěkně "šáhlý", že jo srovnávat to s dětma...
u mooře bylo krásně, žádné starosti, úplně jsem si tam vyčistila hlavu od blbostí... zrovna jsem doma říkala, že je to divný týden nevidět ani jednoho LR... o hnědku bylo postaráno královsky, ale stýskalo se nám oběma!
jo, a na letišti jsem byla svědkem cvičení psa celní správy, labrouše samozřejmě
čekali jsme u pásu na zavazadla, všude plno lidí, a přišla slečna s LR na vodítku. cosi mu řekla a on začal zuřivě čmuchat mezi jezdícíma kuframa, pak zamířil k sedícímu pánovi (figurantovi), zabořil mu hlavu do tašky co měl na zemi (pouze tady jsem shledala podobnost s Edou) a vytáhl kožešinu. asi napachovanou nějak "drogově" či co. ale byla to sranda, protože se to teprve učil, tak to nechtěl hned slečně dát a "lámal tý kožce vaz", což bylo srandovní. pak si tam zkusil vyčuchat ještě jednu kůži a bylo po cvičení bylo to moc zajímavý, nikdy jsem to takhle v reálu neviděla. jen nevím, co hledal. jestli skutečně drogy nebo co...

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 14:39
- Nahlásit

Ketrin
No kočárek teda rozhodně před porodem nekupuj,až podle počtu
Eda
No já už jsem tak zmagořená,že ne nevidět týden LR,ale stačí den a už jsem na nervy,co se to děje. Jsem si fakt vypěstovala nepěknou závislost

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 14:47
- Nahlásit

jana33
s tím nevidět týden LR jsem myslela jakéhokoliv LR, ne tvojí smečku... protože s oblibou říkám, že tady u nás na vesnici je 97% všech psů LR a zbytek paběrkujou jezevci, NO a tak
a kočárek nehodlám kupovat žádný, mám vymyšlený vozík za kolo upravitelný do poboby skorokočárku

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 14:59
- Nahlásit

Eda
No to já taky nemyslím jen ty naše. Já když jdu v poledne na oběd,tak se rozhlížím,kde jakýho psa uvidím,aby se aspoň oko potěšilo

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 15:06
- Nahlásit

jana33
no, já se dokonce už naučila i ovládat a nehladit každýho psa na potkání to jsou pokroky, že

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 15:20
- Nahlásit

No o to já se snažím taky,ale vysílám telepatický signály - pojď jsem pejsánku,pojď se nechat podrbat

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 16:24
- Nahlásit

Teda já zas dneska perlím udělala jsem pro všechny ty děti obrovskou mísu pudingu prokládanou ovocem a piškotama. A až když to bylo hotovo jsem si uvědomila, že jsem tam nedala lidský piškoty, ale ty psí, co se kupujou po kilových pytlích Protože ty mám pořád po ruce, na lince v plechovce!

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 16:25
- Nahlásit

Ketrin
to nikdo nepozná,jen jim to neříkej. Já běžně na procházce krmím z pamlskovníku i sebe

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 16:29
- Nahlásit

jana33
to nikdo nepozná taky si myslím, jasně že nic neřeknu

OPI
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 17:13
- Nahlásit

Ahoooojky všem tak doufám že si na nás ještě vzpomínáte
Tak zítra to bude 14 dní co se nám narodila dcera Laurinka měla 49cm a 3280g
Carlosek jí přijmul úplně v pohodě a plně ji respektuje aniž bych mu musela něco vysvětlovat,za začátku by jí olizoval,ale to jsem mu povolila jen přivítání.Teď už sám ví že je ještě malinká a že nesmí,ale ač je opatrný tak i přes to musí být člověk ve střehu,páč ty jeho tlapy jako hrom.....
Ale proč jsem hlavně tu,jelikož porod proběhl naprosto parádně tak můžem co nejdříve začít cvičit,ale potřebovala bych od Vás hlavně teda od jany33 bližší info kdy je možné se dostavit a nebo odkaz na ty stránky

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 18:39
- Nahlásit

OPI
moc gratuluju ke zdravé holčičce!!! můžeš připojit nějaké psí-mimi fotky, jak se pesan sžívá s novým přírůstkem
Ketrin
normálka, psí piškoty jsou ok hlavně zatloukat zatloukat a děcka to zbaštěj jako malinu

OPI
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 19:23
- Nahlásit

Eda
Moc děkuji ;) už jsem pár fotek měla,ale jelikož jsem je fotila přes kameru tak se někam poděli a nemohu je tam za boha najít :/ Nebojte jen co bude o něco větší tak bude foooootek
Ale chtěla bych teď pořádně začít cvičit s pesanem,hlavně přivolání a s kamarádit ho s ostatníma hafanama,venku už cvičíme v podstatě denně,ale on to má na háku,sice poslechne,ale né tak jak by měl,prostě to asi nebere jako povel,když ho přivolám tak je schopný se cestou ke mě ještě vyčůrat a žádný spěch,což si myslím že není ouplně nejlepší
No chce to trpělivost a čas,přeci jen mu bylo 2 a půl tak to nebude hnedka

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 20:40
- Nahlásit

OPI
ahoj gratuluju k holčičce, jsi dobrá že hned v 6-nedělí máš energii ještě na cvičení psa ty stránky jsou: www.vycvikretrieveru.com
ale teď se zrovna asi dva víkendy cvičit nebude, páč je poslední srpnový týden tábor... ale podívej se tam a uvidíš jak je to přesně

choco
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 21:16 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Ahojky všichniiiiii, ani to nestíhám všechno dočíst, furt jsem někde lítala, nechala Andyho dokonce našim bezmála 14 dní na chalupě, kde se dokurýroval z kašle,ale teda nesla jsem to sice statečně,že ho tam nechávám ,ale stýskalo se mi ukrutně.....a hned nám začal další problém. Pro změnu s předníma nohama....začal totiž chodit s předkama daleko od sebe,vytočený ven a v pátek začal na jednu pajdat a zhoršuje se to´teda rapidně. Včera jsem se s ním vrátila z chalupy a dneska jsem se byla taky po dlouhýýýýýýýý době ukázat na cvičáku, kde mi i Evča řekla, že nemám na nic čekat a kvapem k vetovi....takže zítra nás čeká opět návštěva u veta....jsme tam zase dlouho nebyli... ...chjo, kdy už to přejde a nebudeme muset nic zdravotního řešit aspoň půl rokuuuuu....má teda pech,fakt...boban můj "malej" zlatej

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 21:19
- Nahlásit

choco
Kolik je tvému psíkovi?Eva má pravdu,kvaltem, k vetovi.

choco
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 21:19
- Nahlásit

Zuzana T
sedm měsíců....no 20.8.vlastně už osm....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 21:21
- Nahlásit

choco
Hm,problémový věk, máš šikovného veterináře?

choco
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 21:26 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Zuzana T
noo zatím jsem s ním spokojená....už od štěněte jsme tam pečený vařený......ale uvidím,co mi řekne na tohle....Evča mi říkala o Musilovi a Skálovi...tak možná pojedu konzultovat i tam....achjoooooooo po tábože a těch ovvrkách sme byli tak rozjetý a on hned dostane kašel a když se z toho po měsíci vyhrabe tak nohy...ostatní sourozenci jsou zdraví jak rybičky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 21:43
- Nahlásit

choco
tak držím palce,ať je to jen nějaká prkotinaDobrou.

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání