Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 12:17
- Nahlásit

Zuzana T
Hárá zhruba po 8 měs., teď bude hárat odhaduju v říjnu-listopadu a to už jí bude 7 pryč.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 12:39
- Nahlásit

Ketrin
Hm,tak to je opravdu poslední pokus.A taťka je prověřený plemeník ,už máš definitivně vybráno?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 12:45
- Nahlásit

Zuzana T
Mám vybráno na 99%. Ono když hledáš černého na žlutou a aby tam nebyl hnědý gen, a aby byl co k čemu, tak moc přebírat nemůžeš Stejně je to vždycky loterie, uvidíme.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 12:57
- Nahlásit

Ketrin
Tak ať si dá záležet!

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 12:59
- Nahlásit

Taťka zapracuje a mamka se bude snažit a štěnda budou,minmálně černá a bílá fenka a basta

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:11
- Nahlásit

jana33
TY JSI NA TOM STEJNĚ JAKO kETRIN - ČEKÁŠ NA VYSNĚNOU FENEČKŮ?

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 13:31
- Nahlásit

Zuzana T
No jasně,ta nejkrásnější a nejšikovnější bílá je moje

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 14:00
- Nahlásit

jana33
černá a bílá fenkaa basta
to by bylo nejlepší - jen dvě holky a šmytec odpadly by nám muka s výběrem

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 14:06
- Nahlásit

Ketrin
viď to není úplně od věci jedna po mamince,druhá po tatínkovi a nazdar)

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 08:48
- Nahlásit

Ahoj holky,musím vám ovědět,co se včera stalo Karlovi,když byl venčit pesany. Vraceli se už za tmy a na konci cesty k autu jsou opuštěné zahrady - klasický plot a takováta plechová dvoukřídlá vrata,který nemaj zámek,ale jsou jen svázaný řetězem,takže v určitým úhlu se otevřou dole do mezery,kterou by se člověk neprotáhl,ale pes jo. No tak se vraceli, Karel už byl u auta a labradoři nikde. Tak pískal,volal,nic. No samozřejmě se vytočil,že ho hajzlíci ignorují a s nadávkama se vydal zpět. To už samozřejmě byla tma,takže ani neviděl,kde přesně jsou. Pak uviděl Rozárku,jak stojí u plotu a čumí na něj,no to se samozřejmě vytočil ještě víc a seřval jí na tři doby. Ale pak přišel blíž a zjistil,že Sam sedí za plotem a nešťastně čučí,kudy ven a Rozárka miláček ho tam prostě v takový situaci nechtěla nechat samotnýho i za cenu,že dostane sprdunka. No není to krásný

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:42
- Nahlásit

jana33

a teď - pomóóóc! kdo umí dobře anglicky? prosím přeložit větu "zašlete mi vaše číslo účtu, abych Vám mohla poukázat platbu" Dík

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:52
- Nahlásit

No já bych to asi napsala jako
Please,send mi your banka account number for my payment.
Za správnost neručím,ale určitě to pochopí

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:54
- Nahlásit

jana33
že mě to nenapadlo

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:56
- Nahlásit

Ketrin
Eda tu není, tak to zkusím já:
Please, send me your account number to make my remittance.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 10:52
- Nahlásit

Jandula
to zní odborněji díky

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 10:55
- Nahlásit

Ketrin
tsssssssssssssss

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 10:56
- Nahlásit

jana33

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 11:02
- Nahlásit

Ketrin
no odborněji nevím, ale přizvala jsem na odbornou konzultaci kolegyni...

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 11:50
- Nahlásit

Nazdáárek všem, jsem tady jen na skok jen hlásím, že živá a zdravá, přežily jsme s Edičkou týden bez sebe celkem bez úhony jdu vysypat písek z uší a dospat cestu...

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 11:57
- Nahlásit

Eda
A že se umí objevit v pravou chvíli))

abby
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 12:32
- Nahlásit

Jandula

Ahoj Jani,prosím tě,máme Abby po kastraci,jak jsi to řešila,aby si nelízala jizvu?Díky.

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 12:36
- Nahlásit

abby
Jééé, zlatíčko, Sára nějak neměla tendence si jizvu lízat a pro všechny případy měla pruban (nebo zkusit límec).... A jak to jinak snáší?

abby
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 12:40
- Nahlásit

Jandula
Co je to ten pruban?

Dostali jsme límec,který má nosit,ale isdpch mě straší,že by si s ním mohla ublížit,když zůstane sama doma.A já ani Zdenda s ní další týden už být doma nemůžeme.

Snáší to celkem dobře.Jen ten límec nesnáší.Zkusili jsme to zatím na chvilku,ale je s tím strašně nekoordinovaná a buď stojí nebo si sedne.Ale nechce chodit a už vůbec ne ležet.

Jo a máme DKK 3/3.

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 12:45
- Nahlásit

abby
Sára měla ten límec po operaci loktů a taky z něj nebyla dvakrát odvázaná...

Pruban koupíš v lékárně, je to takový jakoby jednolitý obinadlo, resp. roura, kterou jí na to břicho navlíkneš, aby měla tu ránu schovanou...

Fakt? a dělal i lokty? A jak to vypadá, má tam artrozu?

abby
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 12:48
- Nahlásit

Jandula

Lokty nedělal.Já myslela,že je udělá,ale domlouval to přítel,......
Artrózu tam nemá.A nemá žádné problémy,že by kulhala,hůř vstávala nebo tak.Od té doby,jak se vlekla na tom srazu neměla nejmenší problém.Ale musíme zhubnout a držet nějakou minimální váhu,aby to nezatěžovala.Naštěstí je prý lehká a drobná,takže by nemusela mít problémy.taky jí chce nasadit nějakou tu kůru,kdy bude brát 3 měsíce chondra.

ten pruban půjdeme koupit.On jí to ničím nechtěl zadělávat,protože je teplo,ale lepší tohle než nic.Podle mě si to taky nelíže,protože jí fakt hlídáme,ale vet tvrdil,že to má zarudlé,takže si to líže a že se to nedá uhlídat,.... takže nám dal límec.Ale ona je z toho fakt nešťastná.A nechce se mi ji zbytečně ještě stresovat,když už ta operace je stres sama o sobě.

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:00
- Nahlásit

abby
Na zhubnutí je dobrá veterinární řada granulí Eukanuba, je to přímo na snižování váhy (light v tomhle případě nemá smysl, protože light granule udržují váhu, ale neredukují - tak mi to bylo vysvětleno)...
Chondra může brát celoročně, Sára je má denodenně, žádnou pauzu jí nedělám...

Já se jí ani nedivím, že je z límce nešťastná, Sára když ho měla, tak několikrát narazila do futer a pak se bála procházet dveřma... prostě schíza...

abby
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:02
- Nahlásit

Jandula

Ona taky naráží do dveří,nábytku,....

Zatím jí chceme srazit váhu,že budeme dodržovat nějaká pravidla.Uvidíme.Ona nepotřebuje moc.Pokud by se nedařilo,tak jsme domluvení s vetem,že nám nasadí nějakou dietu on.Tu pauzu nám navrhnul,že podle něj ještě není nutný,aby to brala pořád.Uvidíme
A jak se má Sára?

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:30
- Nahlásit

abby
Sára relativně dobře, začaly jsme chodit na cvičák, jen po sobotním cvičáku začala znova kulhat na přední tlapy, takže teď má zase pauzu... Je to magor, který si nedokáže dávkovat... A taky se začala bát bouřek - nikdy dřív to nedělala, a teď se klepe jak...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:37
- Nahlásit

abby
Výborný na snižování je krmivo od fa:Specific ,dá se objednat pouze přes vet. ,ale funguje.

abby
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:46
- Nahlásit

Zuzana T

Myslím,že to říkal,že bysme nasadili,pokud by se nám to nepodařilo normální cestou.

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání