Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2007 15:35
- Nahlásit

jana33
no samozřejmě, že to znám taky jen z vyprávění...

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2007 15:36
- Nahlásit

Eda
To jsou nějaký hororový příběhy ne?

choco
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2007 21:38 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Bára a Sam
jj,vítej do klubu, my s Andym bojovali se zánětem, chytlo ho to ve třech měsících a trvalo to měsíc než sme se toho úplně zbavili,ale my jsme případ sám pro sebe. Tak ať se vám to brzy vyléčí

Ketrin
dočetla jsem se,že jsou volňásky na poslední trunus na tábor,tak asi budu šetřit a ještě tam vyrazíme s Andym,když si nebude zase hrát s bacilama a něco nepochytí Ještě do toho tlačím páníka od jeho ségry.tak uvidíme .

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 08:08
- Nahlásit

Bára a Sam
Já jsem z ČB a vykrádání se tady stává asi novým celoměstským koníčkem...a to jsem si vždy myslela, že naše město je klidný a bezpečný
Já jsem z Prahy a tam nám při návštěvě u mámy ukradli celé auto... můj manžel je z ČB a tam se nám teď stalo tohle.... kam my budeme jezdit? - asi už jen na psí tábory, tam se nekrade

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 08:22
- Nahlásit

Ketrin
Ahojky, taky tě vítám z dovolený - to jsou zas zážitky! Já obdivuju, jak jste to vyřešili. Myslim, že Ondru bych ještě navíc odvážela do nemocnice s infarktem....

A k tomu kam my budeme jezdit? - asi už jen na psí tábory, tam se nekrade
Tak ne že by se kradlo, ale Píchovým tam někdo vyměnil svojí poškozenou židličku za jejich novou a nám někdo vyměnil svoje hnusný a jetý vodítko za naše krásný a plně funkční....takže to bohužel na omyl nevypadalo

Jinak se asi uvidíme v MB - jestli to nakonec nezrušíme, protože Bondík je plešatej a hubenej. Jednak se konečně od zimy pustil do línání a jde mu to teda parádně....a naprosto odmítá žrát ROzhodli jsme se skoncovat s Purinou, že se mu asi přežrala a koupili jsme Hills....2 dny to bylo jako by se nám konečně vrátilo naše žravé štěňátko....a po dvou dnech mu asi nějak došlo, že jsou to zas granule a nežere je VŮBEC. Tak musíme něco vymyslet, ale každopádně stihnul pěkně vyhubnout

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 08:51
- Nahlásit

choco
No já už jsem taky Evče psala,jestli by nebyla volná dolní chatička pro naší smečku bude vědět dneska večer. Mohli bychom tam být jen do čtvrtka večer,ale vzhledem k tomu,že OVVR v pátek asi dělat nebudeme,tak by to nevadilo

Lucinda
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 08:55
- Nahlásit

Karol
Jen pojeď, ať tam nejsme vypelíchaný sami. Já jsem nasadila Pupalkový olej v dvojtých dávkách a zdá se mi lepší ta srst, ale ocas už nám asi do té doby nedoroste.
Ketrin
Tomu říkám dovolená Kompletní výměna šatníku. Možná kdyby jste posečkali, potkávali by jste někoho ve svých věcech. Jedeš na výstavu vystavovat Bobáška, nebo jedeš jen na kukajdu? ještě ty mě uklidni - musí být potvrzení od veta na nákazovku, nebo jiné potvrzení a ještě k očkování. Mám přeočkovávat na začátku srpna - vejdu se ještě do toho jejich limitu? Je tam psaná ta podivná věta se spoustou předložek a já nevim stejně nic.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 09:00
- Nahlásit

jak jste to vyřešili
no přece si kvůli nějakým hajzlíkům zlodějským nezkazíme dovču. A nakonec i člověk zjistí, že potřebuje daleko míň krámů, než si původně myslel.
to jsou zas zážitky!
A to jsem se ještě nezmínila, že Borgo má taky první blbou zkušenost s cizím psem. V sobotu při návratu jsme ještě stavěli v makru a jelikož byly jak známo tropy, tak jsem zůstala s Borgem venku, neb nemohl být ani na chvílu nechaný v autě. Tak jsme s Borgáčem čekali v poklidu venku na páníky a lízali zmrzlinu, když tu k nám přišel jakýsi pseudolabrador. Byla jsem celkem v klidu, Borgo na něj vyluzoval obvyklé kvílivě-kňučivé hravé zvuky, tak jsem myslela že si trochu pohrajou. Jenže ten pes ho zničehonic napadl. Borgo hned podřízeně hodil záda, já mezi ně vlítla, naštěstí k ničemu nestačilo dojít, na psa jsem začala řvát a plynule přešla do řvaní na jeho debilního pána, který přibíhal s obvyklými blepty, že jeho pes je hodný a nic nedělá. ječela jsem na něj značně dlouho dokud si ho neodvedl. Borgo se mi nezdál nijak otřesen a nic se mu nestalo, ale stejně se bojím, jak se teď k cizím psům bude chovat. Jsem blbá - toho psa jsem včas viděla, měla jsem Borgáče odložit, psa bafnout za obojek a odvést ho páníkovi, který si nakládal nákup do auta a vůbec si ho nevšímal. Jenže mě prostě ukolébalo, že to byl "trochu labrador"

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 09:04
- Nahlásit

Ketrin
Neboj,určitě se z toho oklepe a bude v pohodě.Horší by bylo,kdyby se mu fakt něco stalo. Já už si taky dávám bacha na cizí psy od tý doby,co mi tenkrát Sama potrhal ten RR,do tý doby jsem taky furt podvědomě žila v iluzi,že když se ti naši neperou,tak je ten druhej bezdůvodně nenapadne

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 09:04
- Nahlásit

Lucinda
Ahoj. jedu vystavovat, nebo lépe řečeno spíš si asi zase vyslechneme, že je rachitický a pojedem domů. V propozicích potvrzení nechtějí, a očkování nesmí být starší jednoho roku a mladší 21 dní. Aspoň já to tak chápu.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 09:35
- Nahlásit

Ketrin
Hele poraď jak na Samouše. Stále mi plive při přinášení z vody aporty. Krásně pro dummíky doplave,vynese ho na břeh a hned pustí. Ani se nenechá pořádně opravit,je jak v transu,pustí dummy,oklepe se a už si sedá čelem k vodě a čeká na další hození. Vůbec nevnímá,prostě jen hypnotizuje vodu,ať už mu tam kurna něco spadne. Nepomáhá couvání,ani nic jinýho. Myslíš,že to zatím nemám řešit? Na suchu to nikdy nedělá.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 09:56
- Nahlásit

jana33
A co děláš ty? Sebereš aport a hodíš mu to znova? Bych trvala na tom, aby ho aspoň po tom oklepání sám sebral a správně předal a pilovala bych DRRRRŽ a ono se to třeba časem spojí...

choco
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 10:01
- Nahlásit

jana33
A nebo,jestli můžu poradit, co tam doporučovala Evka paníkům z naší skupiny, tak ten vyplivnutý aport vůbec nevzít do ruky, ale nohou do toho strčit nebo vykoupnout, aby po tom ten pes šel sám a sám si ho zvedl.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 10:01
- Nahlásit

Ketrin
No protože ho sám pak už nezvedne,jen civí na vodu,tak mu ho strčím do tlamy sama a přidržuju mu držku s povelem drž a pak pusť. On je prostě v ten okamžik úplně v tranzu,sám by ho prostě nezvedl a nedržel. Na suchu ho to nikdy nenapadlo a když se to vyjímečně stalo,že ho pustil dřív,tak nebylproblém ho opravit.Bych nevěřila,že ten pes bude takhle z aportu z vodu vyvádět ale zase mu musím připsat k dobru,že se i přesto udrží a vybíhá až na povel

Lucinda
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 10:07
- Nahlásit

Ketrin
Necháváš si to potvrzení do očkováků psát, nebo na to prdíš?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 10:54
- Nahlásit

Lucinda
Teď už na to prdim. Loni jsem ještě ze setrvačnosti pro potvrzení chodila, než jsem si zvykla.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 10:57
- Nahlásit

jana33
Jojo, ten trans.. ale myslím že bys ho neměla zvedat ani do něj kopat (do aportu když už ho znova sám neveme, tak prostě smůla a konec. Bresta se to takhle naučila velice rychle: odměna za správnej výkon=další aportování. Trest za pouštění = konec a domů.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:04
- Nahlásit

Ketrin
No asi máš pravdu,když já mám takovou radost,že plave,že se mi nějak do tohohle nechce. Na suchu bych mu to udělala už dávno,stejně jako když začne kravit na cvičáku,ale takhle

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:10
- Nahlásit

jana33
no já vím. Jde o to co chceš víc. jestli aby měl radost, tak se na rady vyprdni, anebo jestli chceš aby se to učil správně. Na zkoušky stejně nepude, tak si můžeš vybrat.
jó a musím se vám pochlubit, jak náš kocour pěkně daunuje! jsem Brestu na procházce odložila, abych si něco vyřídila s Borgem, vrátím se a kocour vzorně odložen vedle ní v uplně stejné poloze a nezvedl se, dokud Bresta nedostala "volno"!

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:12
- Nahlásit

Ahoj fšem
dneska je trochu hororový ráno... Eda je jak když jí nadloube ráno žádná vítačka a "dělěj dělej jdeme hneeed ven..." ale jen posedávala... došla s obtížema "za roh", tam udělala nejnutnější a hned domu. vypadala, jako by jí bolel celej člověk. tam jsem získaný čas využila k úklidu () domu. před chvílí jsem jí vylákala na další vycházku a to už capkala normálně. takže jsem z toho vyvodila, že je prachobyčejně unavená z toho nechutnýho horka. včera večer si dávala kolečka po zahradě s kámoškou ohařkou a asi jí to moc zmohlo... no, tak dneska bude klídek, no

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:13
- Nahlásit

Ketrin
kocour vzorně odložen vedle ní v uplně stejné poloze
tohle máš fotit!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:14 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Eda
mám vybitej foťák a špatný baterky no snad to někdy zopakuje, on je hroznej opičák
a jinak, to vedro... naši se teď celé dny válejí na studené dlažbě v kuchyni, občas se jdou svlažit do tůňky a zase chrápou a ožívají až kolem 19-20 h a to teprve jdeme na procházku a plavat...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:21
- Nahlásit

Nemohli byste se někdo podívat na propozice listopadové letňanské výstavy? Hlavně co tam bude za rozhodčí? Mně to nejde stáhnout a pořád to hlásí nějakou chybu.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:22
- Nahlásit

Ketrin
My příští rok musíme vyhrát platošák,tak ho budu asi muset prudit páník se všude chlubí,jak byla Rozárka na čtvrtým místě a jak by byl Sam určitě na pátým,kdyby mu to ty naši blbci nezkazili. Včera to vkládal i na veterině,já byla mrtvá
náš kocour pěkně daunuje!
dobrej výcvikář i kočku vycvičí

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:24
- Nahlásit

Má tam být: Čečrdlová Alena, CZ

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:26
- Nahlásit

jana33
U psů nebo fen?

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:30
- Nahlásit

Ketrin
Není to tam rozlišené,je tam napsáno je labradorský retrívr

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:32
- Nahlásit

jana33
Aha tak to ještě někdo přibyde. No já jen jestli vůbec má smysl se hlásit. Tak ještě počkáme.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:35
- Nahlásit

Ketrin
No asi v tom ještě nemají sami jasno,protože u většiny plemen už jsou tam rozhodčí jak pro feny,tak pro psy. A jen se přihlaš,ať se vidíme I když já teď doufám a modlím se,aby vyšel ten tábor,moc moc chceme jet

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:40
- Nahlásit

jana33
já teď ráno koukala na kolodějských stránkách, že tam volná místa nabízejí. Na ten tábor.

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání