| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 08:21
- Nahlásit
Brý ranko, mám dotázek, včera byl na farně tady vet a tak jsem mu líčila, že Andy má zase zpět tu laringitracheitidu nebo jak se tomu říká,abych nekecala a on, že je dost možný, že byl naočkovaný nekvalitní vakcínou (myslím,že Biovetou,ale vědět to budu až doma) a ptal se jestli byl naočkovaný proti koronaviroze. Mám kdyžtak svýho veta urgovat,aby ho naočkoval ještě jinou vakcínou a proti tý koron.?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 08:36
- Nahlásit
choco
No já nevím,koronaviroza je podle mě infekční psí kašel. Dá se proti němu očkovat,ale jen proti některým kmenům,takže stejně může chytit jiný kmen,je to jak u lidský chřipky. Tak aby ho to očkování ještě nezatížilo. Já se na to ptala,když měl Sam právě těžkej průběh infekčního kašle a takhle mi to bylo vysvětleno. Ale asi to bude veterinář od veterináře. Já bych se s píš zaměřila na posílení imunity. Nekyselý céčko,echinacea apod.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 08:44
- Nahlásit
Poučte mě. Jak je to teď na výstavě? Ještě musí být potvrzení od veta né starší 3 dny jako to bylo? Dlouho jsem nikde nebyla a teď nevim. Ještě jeden dotaz. Ta blbá věta o tom očkování, kdy musí být naočkováno? Jak to tedy je? Mám přeočkovávat asi 3. srpna, ale na výstavu jedu teď 21. července. Musim plašit?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 08:46
- Nahlásit
Lucinda
nemusíš mít potvrzení od veta, stačí mít naočkováno a ajestli nemáš propadlý očkování víc než rok,tak se plašit nemusíš
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 08:49
- Nahlásit
jana33
céčko právě dávám o sto šest...ten ester vit.C, te´d už mu dávám celých těch 500mg, jinak jen polovic...echinacea mě nenapadla....ven chodíme za kažřdýho počasí.....jetšě mě napadlo,jestli nejsou nějaký bacily tady na farmě nebo něco nepřenáší kočky,se kterýma je Andy ve styku.....A tys naočkovala Sama nebo si se na to vyprdla?
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 08:51
- Nahlásit
choco
Jé ty jsi mě utěšila S tím očkováním bych nespěchala, stejně ho teď nemůžeš očkovat, když je nemocný.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 08:59
- Nahlásit
choco
Neočkovala. Jestli to chytne,tak to chytne,stejně by tomu očkování 100% nezabránilo,tak mi přijde zbytečný je tím zatěžovat. Ale musím zaklepat,že i když loni na podzim zse byla v Praze epidemie,tak ani jeden náš pesan to nechytl. Aspoň něco se nám vyhnulo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 09:04
- Nahlásit
Teď jsem se zasmála, na stránkách cvičáku je krátký článek o táboře,vypsaný počet dospěláků,dětí,retrívrů a doprovod - Čikita a Ferďásek
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 09:06
- Nahlásit
Lucinda
jana33
nj,promzlsím to, kdyžtak mu jen nechám naočkovat tu sérii jakoby jeho třetího přeočkování, něčím jiným než od Biovety.
Ale ještě se poradím s mým vetem, jak to vidí on.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 09:08
- Nahlásit
jana33
JJ,taky jsem se smála
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 09:39
- Nahlásit
jana33
choco
jdu se kouknout na ty vaše zážitky...
choco
člověče, to je fakt síla, takhle malej a furt nemocnej, i když na druhou stranu, pokud by to bylo jen nachlazení, tak by to bylo ještě dobrý...
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 09:49
- Nahlásit
choco
já teda musím fakt zaklepat - neco takovýho jsem nikdy neměli, nemocný je tedy často - no snad se to zlepší
Jinak když jsme byli na dovolené přes týden tek pejsa byl u dcery v Brně. Jeli vlakem, busem. Jen tramvaj se mu moc nelíbila, ale uplně v poho, ale ten náhubek to bylo pro něj utrpení . Takže byl taky na dovolené.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 09:52
- Nahlásit
Jandula
obyčejný nachlazení bych taky brala, ale tohle už má podruhý a už o něco horší, tak to bez ATB už nešlo. Furt je to něco...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 09:56
- Nahlásit
choco
vím, že to není nic příjemnýho, nás zase tohle nepotkává, Sára si vždycky vymyslí něco extra - operaci loktů, kastraci, skok ze tří metrů ve věku pěti měsíců atd. atd. atd. prostě je to taková naše kalamity Sára
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 09:57
- Nahlásit
choco
Tak si z toho nic nedělej,on z toho vyroste. Je to jako u lidí,některý děti jsou taky víc nemocný a pak najednou jako když utne. Podporovala bych mu imunitu a zatím to brala tak,že holt měl smůlu na bacily,co šli kolem
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 12:22
- Nahlásit
jana33
Jééé ,to je hezky napsaný Dík Budu se snažit
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 14:04
- Nahlásit
Všechny vás zdravím, obzvlášť maroda choco a zároveň mu móóc gratuluju k OVVR a k šikovné paničce a chtěla jsem vám ukázat nějaký fotky, např. Borgo pod ledovcem atd., jenže mě to tam nechce pustit
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 14:06
- Nahlásit
Ketrin
To víš,jak tu dlouho nejsi,tak se všechno blokne Musíš teď napsat hodně příspěvků,aby se to to zas odblokovalo ))))
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 14:12
- Nahlásit
jana33
Jó, jó. Pořád mi to říká, abych se přihlásila, a já přihlášená jsem, a nepustí mě tam dát ani jednu fotku, potfora.
To jsem zvědavá, jestli v sobotu na výstavě budou takový tropy jako teď.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 14:16
- Nahlásit
Ketrin
Jedete? Tak to jsem na vás zvědavá. A přijedete ti i nějaký Borgáčkův sourozenec? Budeme držet palce. Ale v sobotu už má být slušně. Aspoň doufám kvůli pesanům, a to i našim na cvičáku. Teď v sobotu už to bylo fakt na hraně.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 14:17
- Nahlásit
Ketrin
taky zdravím Jak ste se tam měli? To musel být docela šok, přijet sem do těch veder.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 14:21
- Nahlásit
Ketrin
Andyho do Boleslavi nepovezu, ale bude tam jeho ségra Adelise Ray D´or. Když bys měla sílu vycvaknout mi třeba ty hafy co budou v dorostu,jen pro představu, co by tam s námi bylo, tak budu ráda. Jinak vám taky budeme z dálky držet palečky.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 14:26
- Nahlásit
choco
bys měla sílu vycvaknout
no pokusím se, pokud ovšem budu mít sílu do soboty koupit baterky do foťáku.
Náš výlet začal blbě, neb nám v Č.B. hned na začátku cesty vykradli auto a z oblečení zůstalo jen to co jsme měli na sobě ale to byla jediná nepříjemnost a pak už to bylo fajn. Měli jsme tam léto i zimu, jak kdy... i sněhovou vánici, ale to už bylo ve 3100.... ale celkově super a Borgo nabral 1,5 kg svalů (dnes jsem ho vážila)
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 14:29
- Nahlásit
jana33
Nikdo ze sourozenců mi nehlásil, že by jeli. Spíš se je budu snažit popíchnout na zářijovou dvojklubovku.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 14:36
- Nahlásit
Ketrin
wow, tak to vám to teda začalo moc hezky,takže ste ještě museli obnovovat šatník...panečku
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 14:39
- Nahlásit
choco
No nic moc, když máš sbaleno do hor samý goretex a windstopper atd. a pak ve státní svátek všude zavřeno a musíš to honem nahradit ve výprodeji jediného otevřeného Tesca ale byla nás větší parta, tak taky každý něco pučil a tak...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 14:59
- Nahlásit
Ketrin
No tak to si ale ještě k dovolený přičteš pěkný výdaje,až to budeš dokupovat. Tohle není zrovna laciný No ale když se nestalo nic horšího,tak to člověk nesmí tak brát. Někdo platí za goretex a někdo za veteináře,že. Až tam dneska vlítnem s celou smečkou,to zas bude bžunda
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 15:11
- Nahlásit
Ketrin
ahoj paní chmm, zloději jsou hnusná banda zlodějská!!!
tady se prostě krade stále a všechno
jana33
Někdo platí za goretex a někdo za veteináře
nezapomeň, že existují i takoví šílenci, kteří si kupují věci výhradně pro sebe a ne pro psy...
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 15:22
- Nahlásit
Já jsem z ČB a vykrádání se tady stává asi novým celoměstským koníčkem...a to jsem si vždy myslela, že naše město je klidný a bezpečný...
Jinak my hlásíme zánět uší, což je docela fuška, protože Samík už má naučenou odpolední venčící trasu přímo k rybníkům a teď má zákaz koupání, takže trpí pes i já, že ho do tý vody nemůžu pustit..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 15:32
- Nahlásit
Eda
Fááákt? To by mě nenapadlo ale už jsem o tom asi něco slyšela
|