Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 09:05
- Nahlásit

Hola hola, kde jste kdo??? máte všichni dovolenou nebo co? počasí je dneska akorát pravý labradoří, jen pršet by mohlo i míň...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 11:02
- Nahlásit

Eda
já dodělávám v práci a balím a odpoledne už jedeeeem...
počasí pro LR dobrý, ale nevím jak to tam bude v těch vejškách 2000 a více... asi zmrznem

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 11:57 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
Užij si pěkně horskou dovolenou,nezlom si nožky,ať tě v Alběři uvítáme.Páááá

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 13:02
- Nahlásit

Ketrin
no jasně, užijte si to a udělejte nějaký pěkný fotky s Borgáčem!
my jedem směr Jižní Čechy, tak uvidíme kolik bude deště...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 13:56
- Nahlásit

Tak hlásim, že mám chuchelský kurz úspěšně za sebou a učení už nechci ani vidět. Teda to byly nervy

Ketrin
Vem mě do kapsy, jsem nenáročná a všude se vejdu.

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 17:49
- Nahlásit

Zdravím všechny pejsky i páníčky!!
Mám jednu malou otázku...mám 3-měsíční štěnátko labradora černé barvy, které má na krku malou bílou náprsenku.Pejsek má papíry a průkaz původu, přesto jsem se v knížce o labradorech dočetla, že jakékoliv vedlejší znaky jsou nepřípustné. Poradíte mi někdo zda je to v pořádku nebo jak mi jeden pán řekl, že pejsek může mít papíry, ale bude nechovný...??
Dík za rozmotání tohohle oříšku...

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 18:17
- Nahlásit

Lucinda
a co z tebe je? to teda budeš ale chytrolínek, že jo? gratulujůůů!!!
Bára a Sam
chmm, tak to si teda nejsem jistá, počkej na chytřejší část zdejších dopisovatelů...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2007 00:10
- Nahlásit

Bára a Sam
O půlnoci jsem ještě nepsala. Malá náprsenka nevadí. Měl by to být flíček asi jako prst??? Teď nevim, ale také se mi to objevilo u dvou holčiček a dneska to skoro neni vidět. Jak rostou, tak se to ztrácí. Pejsek může být normálně chovný, pokud splní ostatní podmínky chovnosti. Když si najedeš na standard retriever-klubu, tak by to tam mělo někde být.
Eda
Cože to jako jsem? Mám dojem, že úplný vymytý mozek. Nevim nic a už nechci nic vědět. Byl to jen kurz na problematiku sportovních koní, ale klíďo si titul vymyslim - no problem.

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2007 13:49
- Nahlásit

Tak jsem si potvrdila, že by to vadit nemělo a třeba to samo zmizí...ale nemusí, je to originální...jinak o Samově povaze čistokrevného labradora se pochybovat nedá, protože za 1 měsíc co ho mám mi stihnul uplně zrušit 3 žabky, šlápnout do každý louže a bahna který na procházce uvidí a líznout si i vteřinovýho lepidla a udělat si z něj na zoubkách rovnátka..

anyny29
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2007 18:05
- Nahlásit

Hojky všem chtěla bych se jen informovat na plemeno Zlatého retrívra.Chtěla bych toto plemeno koupit své mamince které nedávno umřela Boxerka.Jaké toto plemeno vůbec je a hlavně jak je na tom po zdravotní stránce,jestli trpí na klouby ,jaký je společník jakou má povahu atd díky

Lucinda
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2007 18:13
- Nahlásit

Bára a Sam
Prostě pravý LR. Hoď sem nějakou fotku, ať se pokocháme.
anyny29
Zlaťáci jsou prostě zlatý. Víc ti asi poví na Goldenech, mají tady taky svůj sloupek stejně jako jiná plemena. Jinak si myslím, že jsou stejní jako LR, samozřejmě se říká, že jsou lepší slídiči, než LR a trochu hůř plavou (což mě asi Příznivci GR ukamenují), ale co do povah, jsou klidní (tak ve třech letech), přátelští, nezáludní a velice přispůsobivý, ale taky potřebují ten svůj pohyb atd. Zdravotně na tom budou taky dobře, ale trochu trpí na kyčle asi jako každé velké plemeno. Určitě to chce štěňuch s PP.

anyny29
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2007 18:19
- Nahlásit

moc děkuji za radu hodím oko ještě na goldeny

Karol
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2007 09:53
- Nahlásit

Lucinda
GR plavou stejně dobře, jen NĚKDY trochu pomaleji, ale to je tím, že u toho víc používají hlavu

Lucinda
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2007 12:47
- Nahlásit

Karol
Myslíš?

Karol
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2007 13:37
- Nahlásit

Lucinda
No, občas to někdo říká, že LR jdou do všeho s větší vervou, ale někdy rychlejc, než by bylo vhodný třeba za daných okolností. Goldeni zas moc přemýšlí a někdy vymyslí nějakou pěknou blbost, protože se snaží mít daný "cvik" zajímavější
Ale nikdy jsem LR neměla, tak jsem to myslela fakt z legrace. Každý pes je jiný.

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2007 14:29
- Nahlásit

Lucinda
Karol
Naprosto souhlasLR jdou do všeho s větší vervou ještě jsem neviděla GR který by se ve snaze sebrat dummy zaryl čumákem metr hluboko pod něj do lesní hrabanky, protože líp mu to ubrzdit prostě nešlo - LR jsem takovejch viděla hned několik!!!!
Labrouši jsou prostě hrr ale rozhodně bych neřekla, že líp plavou jsou prostě takový rychlejší ve všem, ale třeba Bernášek přeplaval i flata i labrouše
Goldeni opravdu do všeho jdou s větší rozvahou a proto pomaleji, když mají aport za křovím tak LR se vyřítí a prostě se skrze křoví prorve GR přiběhne k němu vrazí tam čumák a bude hledat kudy nejlépe do toho - teda to je moje zkušenost ze společného cvičení s LR ale nikdy jsem žádného sama neměla takže ta zkušenost není na vlastní kůži

Karol
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2007 15:04
- Nahlásit

Jumiale třeba Bernášek přeplaval i flata i labrouše
Nojo, tak to už si na Platošáku neškrtnem
I když já jsem teda zásadně proti tomu, aby se konečný pořadí dělalo podle rychlosti plavání, přijde mi to hodně hloupý a nefér vůči všem psům, který pracujou spolehlivě, ale pomaleji....neříkám pomalu....To ať radši zpřísní bodování nebo zavedou nějaký další věci, který se budou hodnotit...

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2007 19:20 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Jumi
zaryl čumákem metr hluboko pod něj do lesní hrabanky, protože líp mu to ubrzdit prostě nešlo
no jasněěěěě!!! to je nejoblíbenější způsob Edinýho brždění
prostě se skrze křoví prorve
jo jo, to je pravda pravdoucí!!!

Dneska na houbách... (vlastně celodenní výlet...)

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2007 20:09
- Nahlásit

Karol
Nojo, tak to už si na Platošáku neškrtnem
obávám se, že v Platošáku nejde především o rychlost v plavání,ale o jiné věci, takže my vás s naším bažantím pinkpongem asi vážně neohrozíme

aby se konečný pořadí dělalo podle rychlosti plavání
hmmm tak to teda je hodně divný, já bych asi udělala jako rozstřel obyč marking a hodnotila úchop, chuť s jakou pro něj běží s jakou se vrací, předávku - no prostě celkový dojem

Eda
to je nejoblíbenější způsob Edinýho brždění
tak jestli ona Edka nebude náááááhodou LR

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2007 20:20
- Nahlásit

Ahoj holky,hlásím návrat do Prahy! Tábor jsme si užili,ale počasí děs a běs. Všichni pesani byli moc šikovný, Rozárka byla čvrtá na platošáku, Sam měl smůlu,protože si jednak rozřízl při dohledávce v lese packu a půl minuty si jí tam vylizoval a při aportech z vody mu tam zdrhnul ferda a dvě minuty jsme ho lovili,ale to nevadí. Příště jim to nandáme Add voda Samoušek aportuje z vody už i dummky,jen mu to musí pořádně "šplouchnout",bez toho to není ono
Jo a Andy od Choco,o kterém stále slyšíme,jak neaportuje a neplave udělal v šesti měsících OVVR!!!!!

choco
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2007 16:19
- Nahlásit

Ahojky, já ještě v Praze nejsem nejsem, ale k netu se už taky dostanu. Na táboře to bylo mocmocmoc fajn, Andy mě překvapoval na cvičeních a byl i pro ostatní v naší skuponce považovaný ya frajera, co ostatním starším pejsanům ukáže i když měl nasazený svůj klasický flegmatický výraz na rozdíl od zbytku psů, co byli natěšení a nedočkavý, tak pak aportil, až sem nestačila zírat Do vody si ještě sám zaplavat nejde, ale pro aport tam s menším váháním vleze. Taky jsem se pěkně u OVVRek zapotila, když tam tak váhavě stál na tom břehu a rozmýšlel se,jestli má nebo nemá tam vlízt. Jakmile se namočí,tak je to v suchu a plave A tak z ochoty k práci ve vodě má 3, jinak saný 4 šikulka můj malej , jsem ráda, že mě k těm OVVrkám lidičky dokopali. Moc sem si to tam užila, nejen cvičení s pejsanem,ale i táborový hry, protože naše skupina vymýšlela jednu kravinu za druhou a já se mohla uchechtat. Nebylo důležitý zvítězit,ale pořádně se zasmát. Taky jsme palk aspoň bzli ocenění za originální nápady A Eva jako naše vedoucí se taky pěkně bavila,asi tam ještě nikoho takovýho neměli Fotky dodám,až bude časík a taky až se ke mě dpstanou od jiných, protože já jsem nicmoc ani nenafotila.

choco
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2007 16:28
- Nahlásit

jana33
Ale on opravdu aporty před táborem nebral v potaz, samotná jsem na něj koukala,jak na zjevení a samozřejmě jásala jak na lesy. Třeba to, jak přiběhl k bažantovi a jakobyse nechumelilo ho vzal a přinesl a ostatní ze skupinky jen čuchli a odešli, to jsem byla paf ) a plavat neuměl vůbec. A ještě jsem s ním vlastně ani nic necvičila, páč byl 14 dní marod a pak už jsem se týdenm nemohla dočkat na tábor

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2007 17:27
- Nahlásit

choco
no prostě je to hvězda. Jinak hlásím,že naši psi jsou strašně nešťastný a naštvaný,vrhaj na nás stále vyčítavý pohledy,kdy už jako konečně zase pojedem.A Sam truchlí pro svoji lásku,fenečku NSDRT,do které se naprosto zamiloval

choco
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2007 17:56
- Nahlásit

jana33
On se zamiloval do té malé zrzečky? Vzali ste mu na ni kontakt? Jestli vy byste mu neměli pořídit něco takovýho To Andy celý včerejšek na chalupě prospal , pak se teda zmohl na procházkü k včeru a teď jsme na franičce za Benešovem, kde může trajdat venku,jak chce,ale stejně je zalezlý u mě vevnitř a dospává.

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:54
- Nahlásit

choco
Gratulíruju tobě a hlavně Andymu!!! Jste pašáci, hned dát veverky!

Jumi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:34
- Nahlásit

choco
gratulkááááááá
jste vážně kabrňáci - takovej prcek a už má OVVR!

choco
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:34
- Nahlásit

Eda
Děkujem Vyřídím mu to Trumbera ráno spolknul šišku, tak jsem yvědavá, kudy to z něj poleze. A taky ho něco štíplo do ucha a má y ucha velkou horkou bambuli. Tak mu to aspoň semtam chladím. No nic,jdu zase dělat,že něco dělám

choco
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:37
- Nahlásit

Jumi
Kujem, i mě moc překvapil a nejen na OVVRkách,ale vůbec na těch cvičeních. Ale teda než jsem se rozhodla se na ně púřihlásit, tak mi to pěkně šrotovalo Tak teď zase pro změnu budeme pilovat postoj na Boleslav, podzimky přeci jen letos ještě nedáme

choco
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:44
- Nahlásit

Jumi
A koukám, že vy taky s Berniem pěkně válíte

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 19:21
- Nahlásit

malá ochutnávka z nové várky fotek...
http://eda-hneda.rajce.idnes.cz/

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání