Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 08:45
- Nahlásit

Eda
Jen se směj,ale na podzim je to každodenní rutina,hodinové přemlouvání,aby se miláček v dešti vyčůral,je to fakt o nervy,ale ferda si melduje svou,prostě déšť nesnáší a považuje ho za útok na svoji osobu

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:00
- Nahlásit

jana33
a co udělá, když se nevyčůrá venku???

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:03
- Nahlásit

Jandula
No on se tak po hodince,po dvou vyčůrá to už mu většinou člověk vyhrožuje nejkrutější smrtí,je promočenej,nasranej,labradoři na něj koukaj,jako kde to vázne...

s největší pravděpodobností by se vyčůral doma nebo by to možná vydržel,ale riskuj to

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:14
- Nahlásit

jana33
joo, to bych taky neriskovala, je pravda, že Sára v deští prodlužuje procházky spíš z toho, že si to užívá, konečeně mokro, bláto, může být jak prase...

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:21
- Nahlásit

Jandula
tak samozřejmě labradoři to taky milujou a užívají si,ale ty noční poslední procházky neprodlužujou,protože páník je na ně musí vytáhnout z postele od paničky a oni už se těší,jak se tam vrátí

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:45
- Nahlásit

jana33
Vy je máte fakt v posteli? Dva LR?

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:49
- Nahlásit

Ketrin
A kde by chudáčci naši spinkali?

choco
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:53
- Nahlásit

Eda
počítáme s vámi tak od půlky července, to budu mít zas vís času , teď budeme víc pryč a možná se naučí základy na táboře a pak budeme dolaďovat techniku

jana33
protože se Ferda naprdl,že prší a odmítal se vyčůrat
a co takhle pláštěnka ?

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:55
- Nahlásit

choco
Plavat se naučí na táboře,je to prcek,nechá se strhnout
a co takhle pláštěnka ?no jasně a už s náma v životě nepromluví viď?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:56 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Jana33: A to se vyspíte? Já se psem spím jen mimo domov - dovolené, tábory atd., je to tak zavedeno. Nebo když byly štěňata, to jsme spolu spaly u nich dole na sedačce. A Bresta se pořád mele, kope, chrápe...protože jsou zvyklí spát venku tak je jí někdy taky vedro, takže funí a musím ji pustit chvíli ven... no děs běs.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:01
- Nahlásit

Ketrin
Občas se v noci navzájem odkopáváme a mlátíme,ale jinak dobrý Faktem je,že Samuška si vždycky ke mě zaleze tak na 10 minut a pak si jde lehnout na zem,protože je mu horko a tak to celou noc opakuje. Ale faktem zůstává,že největší problémy to dělá Karlovi,protože chodí spát jako poslední,tudíž jsou všechna místa zabraná a pesánci tisknou víčka a předstírají,že jsou v komatu,aby se od paničky nemuseli odkulovat občas to KArel vzdá a leží v obýváku

choco
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:05
- Nahlásit

jana33

Prcek jo?

jana33
Ketrin
To taky obdivuju, že se s nima vyspíte, mám to jako Ketrin, taky může do postele jen mimo domov a i to je teda pro mě dost odříkání, protože sebou mele, chrápe, občas k tomu přidá běh,poštěkávání,kňučení, semtam slítne z postele.....no jak není akční,tak v posteli si to vynahrazuje

choco
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:10
- Nahlásit

jana33
a předstírají,že jsou v komatu,aby se od paničky nemuseli odkulovat

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:11
- Nahlásit

choco
a né snad?

Když já to mám ráda,je to hezkej pocit,být z každý strany obložená kožíškem A hlavně já jsem ve spaní drsoň,takže když si nemám kam dát nohy,tak kolem sebe kopu a psiska to ví,tak rádi uhnou

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:12
- Nahlásit

jana33
Samuška si vždycky ke mě zaleze tak na 10 minut a pak si jde lehnout na zem,protože je mu horko
no vidíš, a machruješ že s ním spíš celou noc už jsem se lekla že je týrám když spějí venku

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:18
- Nahlásit

Ketrin
Ale je to jenom na něm,v zimě někdy zůstane v posteli celou noc,ale přes léto je mu tam hic. Ale není to prostě takový chudák,aby mu zavřeli dveře do domu a do postele před nosem

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:24
- Nahlásit

ehm, to jsou ty městský choulostivky

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:29
- Nahlásit

Ketrin
Nééé to jsou milovaný opečovávaný rovnoprávní členi domácnosti

fromeli
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:36
- Nahlásit

Nééé to jsou milovaný opečovávaný rovnoprávní členi domácnosti
špageta se běžně nutí pod peřinu I teď v teplu vypadala, že jí hrozí umrznutí

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:37
- Nahlásit

Těžký život venkovského psa

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:39
- Nahlásit

Ketrin
Tsss jen se nedělej,jsi jí na ten gauč nacpala kvůli fotce a pak hybaj na dvůr

fromeli
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:40
- Nahlásit

Těžký život venkovského psa
lehký život městského psa

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:55
- Nahlásit

Je pravda, že pokud je horko, tak i náš rozmazlený psík hledá dlaždice, jinak ale Sáru neodradí nic od toho, aby chrápala v posteli... Pokud je u našich, tak má nejradši, když je táta na noční a ona má pro sebe celé dvojlůžko, pokud tam nejsem já, tak chrápe na mém rozkládacím gauči... A zrovna včera strávila celý večer v posteli, přikrytá dekou, horko nehorko - prostě byla bouřka...

OPI
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:12
- Nahlásit

ahoooojkt tak jsem zpět z dovči na chajdě
Než jsem odjížděla tak jsem byla plně přesvědčená že se vrátíme jako plavci,bohužel
Buď byla voda natolik hnusná že jsem tam carlose ani pustit nechtěla a nebo se jen vyrachtal jako vždy...úplně nejlépe mu bylo v lese v takové hnusné trouze a pak se celý vyválel v hlíně a rázem jsem měla hnědého labíka
jinak žádné zvláštní zprávy nemáme,bylo děsné vedro že jsme byli rádi že jsme ve stínu,přeci jen začínám pocitovat že rostoucí břicho se pronese a únava dostaví,ale příští týden od čtvrtka bude hlídat skoro tchýně fenku foxlika tak bude veselo,jedem s nima hned na chajdu páč by nám tady asi pěkně uklidily v bytečku,ale teším se až se carlos vyblbne...jak jsou vedra tak povětšinu dne spí....
jak se tady jinak máte???co Edka,už je o.k.???

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:22
- Nahlásit

Další chudáčci

OPI
až budeš moct plavat, tak ho to naučíš

OPI
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:30
- Nahlásit

Ketrin
musíme najít nějaké koüpálko nebo rybník kam bude moc pes i já,ale zkusím tam vyslat páníčka na toho taky dost lpí... ale bohužel to není tak jednoduché,bu´d voda je tak hnusná a nebo zas tam psi nemohou,no uvidíme,já už jsem si zvykla že je neplavec,ale rachtavec,přeci jen je to někdy výhoda že nechodíme domů stále promočený,ale chci to hlavně kvůli němu,však v tom vedru to je paráda skočit si do vody a plavání je také zdravé
Uvidíme.... až to přijde tak to přijde...
Teď mi poslední dobou dělá spíš hlavu to že je takový unavený¨a klidnější,moýná to je tím že jsem taková i já,ale normálně baští...atd... nebo že by konečně dospěl a měl trochu rozum??? Je mu 2 a půl roku....
Hlavně to asi bude tím počasí,že???Vedra jsou úmorná a taková změna s ním také asi zatočí :-/

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:33
- Nahlásit

No podle mě je to těmi vedry. naši psi se teď také pořád jen váleli ve stínu a cpali třešněma a ožívali až večer, chodili jsme na delší procházky a cvičit třeba až v 19-20 hod. Dneska je konečně trochu zima

OPI
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:43
- Nahlásit

Já si také myslím že to je tím vedrem,ale i dnes chrupká....třeba je utahaný z minulého týdne,nevím,uvidíme,ale také ožívá až večer,no jak tak na to koukám tak půjdu asi na chvilku za ním
Konečně je dnes taky chladněji...dáme odpočinek a pak půjdem na chvilku ven ;)

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:55
- Nahlásit

OPI
Ketrin
Samoušek je mrtvola,ale jak se trochu ochladí,tak venku začne dělat kolečka a lítat jak pometlo. A v neděli jsme mysleli,že oba s Rozárkou dostanou infarkt,asi hodinu lítali i v tom horku v poli s obilím,hráli si tam na schovávanou,blbouni

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 13:06
- Nahlásit

choco
a pak budeme dolaďovat techniku
mno, nejsem si jistá, jestli jsme s Edkou ty správný učitelky na dolaďování techniky...

ad spaní: Eda v posteli NESPÍ!!! Protože by se nevyspal nikdo. má svoje dva pelechy a je tam spokojená, má svůj klídek. jen teď nevím, esli je venkovská, když nám z vesnice udělali město...
fromeli
jasná věc náš jezevec byl v posteli pečenej vařenej a do boudy si zalezl jen když si od nás chtěl odfrknout a zásadně POD peřinou, čím větší vedro tím líp!

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání