Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 14:05
- Nahlásit

jana33
já vím, bohužel jsem ten typ co nesnáší zimu a dovča na dobití baterek je pro mě pouze u moře...není to ještě rozhodnutý, váhala jsem mezi tím Chorvatskem a Slovenskem do Tater, ale nedomyslela jsem to očkování, takže to asi stejně všechno padne..

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 14:22
- Nahlásit

tak tohle jen ten můj pes činu...
P.S. fotka je trošku roztáhlá,byla už v takovým formátu

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 14:26
- Nahlásit

Bára a Sam
No tak počkej do neděle a ohřeješ se i tady))
Je to bobeček,odkud ho máš?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 14:34
- Nahlásit

to se ohřeju, budu zalezlá v práci. je z jižních Čech, vesnice kousek od Písku..sice jsem původně toužila po hnědým, ale za boha nešlo štěně sehnat a když už, tak od 12 tisíc víc...no a sem jsme se jeli podívat jen tak na čumendu a už nešlo odjet s prázdnou...každej říká jak má velký tlapy, že asi bude hodně velkej a mohutnej...tohle je zrovna blbá fotka, čekám na kvalitnější od kamaráda, tam je to vidět líp..pak dodám

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 14:42
- Nahlásit

Bára a Sam
v sobotu,v neděli i v pondělí?
Takže je bez papírů? Mě nepřijde nějak obří, velký tlapy k tělu mají všichni,bobečci.
Za chvilku bude mít hlavu takovouhle-)))

L1K1
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 18:21
- Nahlásit

Ahoj, můžu se přidat??

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 19:09
- Nahlásit

jana33
má papíry, to já bych labradora bez PP nekoupila...akorát nebyl tak drahej..(jsem pořád ještě student) a vynahrazuju mu to drahýma granulema
dočetla jsem se správně, že máš taky černýho Sama??
Můj se podle papírů jmenuje Dark od Berandubu, ale přišlo mi to takový krkolomný a Samíka jsem chtěla už dřív..jak tak koukám za sebe tak měl být spíš Dark ničitel, chodí po bytě s pernamentně otevřenou pusou a do všeho se musí zakousnout..a to má milion hraček a různejch kostí na žvejkání..

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 19:21
- Nahlásit

Ahoj, před chvílí jsem dala nové fotky na
http://eda-hneda.rajce.idnes.cz/
tak se jukňete...
L1K1
Ahoj, můžu se přidat??
no, neváhej a přidej se...

L1K1
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 21:11 - Změnil/a: L1K1
- Nahlásit

Eda
Krásné Taky mám čokoládku..

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 22:49
- Nahlásit

L1K1
Taky mám čokoládku..
ukááážžž!!! a odkud jste? že bysme měli další kámošku...

choco
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2007 08:32
- Nahlásit

Ahojky, tak Andy je opět marod. Z očí a nosu mu opět teče maglajs a chrchle. Zatím jsem nasadila zase ten jitrocelový sirup,protože jsem mimo Prahu a k vetovi se dostaneme až příští týden. Chjo, já se z toho psa už picnu, fakt. A to máme jet za týden na výstavu. Dnes ho s sebou musím vzít na Slapy na loď,tak jsem na něj zvědavá, snad ho to neskolí ještě víc. Je možný,aby měl pes furt něco?

Lucinda
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2007 23:46
- Nahlásit

choco
Jedeš Boleslav? Nevěš hlavu a uháněj k vetovi, aby ti něco dal, možná má jenom psí nastydnutí. Měla ho čubina 2x a vždycky když bylo 30 °C a lítala do vody a zase ven. Kašlala jako by měla v krku kost a měla hleny, vet jí něco píchnul a za pár dní bylo dobře.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2007 23:47
- Nahlásit

Eda
Se s těma čokinama roztrh pytel co?

Dasha
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 08:38
- Nahlásit

Ahoooj, já tu byla kdysi dávno před sto lety a už jsem logicky jak tak koukám úplně mimo mísu, takže nevím kdo kde a s kým... Tož se ptám, hopsáte někdo s pesanem agi?

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 08:49
- Nahlásit

Ahoj holky,tak jak jste přežili víkend? My byli v sobotu cvičit,ale cvičili jsme necelou hoďku,protože už bylo na padnutí a psi toho měli evidentně dost. Ale musím říct,že jsou z tábora fakt našlápnutý, Rozárka lítala jak střela a i Sam se snažil a to je dost co říct u něj v tom vedru. Včera jsme vyrazili po pátý ráno do lesa na houby, něco málo jsme i našli,tak jsem smažila a něco zamrazila a pesani se vylítali,když ještě nebylo takový hic. A Pak jsme se ještě stavovali u Vltavy,tak to měli i s koupákem.
Ovšem doma jsme zjistili,že si to trdlo Sam roztrhlo tak chytře dráp na 5. prstě,že jsme včer zase skončili na veterině,protože jsme se mu to báli ucvaknout sami. Kvůli urgentnímu přímu jsme tam tvrdli přes hodinu,načež jsme v ordinaci pobyli půl minuty a jeli zase domůaspoň že za to nic nechtěli

choco
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:04
- Nahlásit

Lucinda
jj, chystala jsem se na Boleslav, ale naši si pro něj raději včera přijeli a vzali ho k vetovi a ten mu píchnul tři injekce,dostal antibiotika na týden a klidový režim a pokud se to nezlepší do čtvrtka,tak půjde na výtěry. Výstavu nám v jeho stavu nedoporučil vůbec s ohledem na psa. Tak malinko ještě doufám, že se zlepší natolik, aby na výstavě byl fit, ale myslím, že tam stejně nakonec nepůjdeme. No o nic vlastně zase tolik nejde, byl by stejně v dorostu ještě. Ale to že nemůžeme zas na cvičák a vlastně ani do vody a nic,tak to mi štvě. NAstolím mu pak otužovací režim. Já jsem ještě mimo Prahu a vracím se zétra nebo ve středu,tak ho mají teď v péči naši, hlavně mamina, která ho furt obletuje a utírá usoplený čumáček

jana33
nooo přežila jsem ho, na Slapech jsem nakonec byla sama a Andyho nechala na farmě,protože by to v tom hicu pro něj ani nemělo smysl někam ho tahat,když by nemohl ani do vody a jak se dočteš výš,tak nás čeká klidový režim,tak se nedostanu ani ve čtvrtek na cvičák a nejspíš ani na výstavu. Ale asi se pojedu podívat na Andyho ségru. A možná i na ten cvičák ve čtvrtek zajedu jentak. Koukám, že vy ste u veta pečenývařený a s doktorama tam už ste si i potykali ne?

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:15
- Nahlásit

choco
No tak s našema 2 dvorníma vetkama si tykáme,ale včera tam byl nějakej cizák Ale v úterý tam jedeme s celou smečkou,to se zas veterina posměje))

choco
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:16
- Nahlásit

jana33
A rozjetý z tábora se mi zdál taky, dokud ho ty bacily teda zase neskolily. Pro dummíka si nechodil, ale lítal pro něj a při chvilce cvičení poslušnosti byl jak divej

Jandula
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 11:46
- Nahlásit

tak hlásím, že jsem zpátky z dovči... Sárinka přežila, babička jí pěkně vykrmovala, takže teď bude muset holka makat...

jana33
choco
jak bylo na táboře??? Jo a jak to teď vypadá na cvičáku, tuhle neděli se tam asi nedostanu, ale příští bych šla... komu mám zavolat?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 11:49
- Nahlásit

Jandula
a tady se nam nekdo vratil od more ..... sis tam to pocasi klidne mohla nechat, nemusela jsi ho vozit s sebou do Cech ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 12:52
- Nahlásit

Jirikovo
takhle teplo tam fakt nebylo... nehledě na to, že tohle bych fakt nevozila, u moře klíďo, ale tady děs běs...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 13:17
- Nahlásit

Jandula
že tohle bych fakt nevozila
no jasne, protoze takovy velky vedro by se ti stejne neveslo do auta .....

choco
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 14:55
- Nahlásit

Jandula
Vítej zpátky NA táboře bylo skvěle, čupr lidičky, cvičení s pejsama jsem si užívala a Andy se doslova v naší skupince předváděl starším pejsům,jak je to šikovný kluk,že jsem nestačila zírat a dělal mi velkou radost. Takovou,že nakonec jsem se odvážila jít i na OVVRka,přesto,že se plavat naučil až tam. A dopadlo to výborně,se samýma čtyřkama a s jen jednou trojkou za ochotu k práci ve vodě, protože s tím vstupem do vody dost otálel No teď je boban zase marod a tak máme zase tak dva týdny po cvičení. Na to přihlášení na cvičák stačí napsat Jindře nebo Evče na čísla uvedený na jejich stránkách, tam máš i napsaný,co tam uvést,plus bych asi připsala,že tam jdete poprvé.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 15:16
- Nahlásit

Jandula
Ahoj paní, tábor ti už popsala choco,bylo to fakt super,hned bychom jeli znova
Určitě holkám napiš,že jdeš poprvé,teď v sobotu k nám do skupinky omylem zařadila Jindra pána,protože uvedl jen věk pesana tři roky,ale on s ním nikdy necvičil,tak chudák valil oči,co to tam děláme)

Jandula
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 15:23
- Nahlásit

jana33
tak chudák valil oči,co to tam děláme)
no v našem případě byste asi valili oči vy, pod heslem, jak je možný, že takhle starej čokl vůbec neposlouchá...

Takže když bych chtěla jít příští víkend, tak stačí, když napíšu v úterý, ve středu?

Jandula
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 15:26
- Nahlásit

choco
týý brďo, Andy je šikovný chlapec... jen tak dál

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 15:26
- Nahlásit

Jandula
Na víkend stačí napsat vždy ve čtvrtek myslím do 19.Ale být tebou,tak ještě nejdřív Jindře zavolám a vylíčím situaci,aby se mohla líp rozhodnout,do které skupiny vás dát. Jen nevím,jestli se cvičí v sobotu i v neděli,přeci jen je o prázdninách míň lidí,my to teď měli jako individuálku,kromě tohohle pána tam už byl jen Bond z GR fora

L1K1
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 17:58
- Nahlásit

Eda

Brno, takže kamarádka asi ne
Dívala jsem se na vaše stránky, mám dojem, že už jsme spolu někdy mluvily, jen nevím kde

http://enny.xf.cz

choco
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 18:05
- Nahlásit

Jandula
Nj,kdo by to byl do nás řekl, že to v půl roce zvládne, překvapil i mě samotnou, bobek. Jen tak dál bych ráda pokračovala, ale to se uvidí,jak bude schopná panička a hafoš hlavně zdravej.

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 21:52
- Nahlásit

Lucinda
Se s těma čokinama roztrh pytel co?
no jasně, jen houšť...
L1K1
no ano, Enny... nějak jsem to pod tou šifrou nerozpoznala... taky nevím, kdy jsme spolu mluvily...

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání