Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:41
- Nahlásit

Ketrin
No já už jsem psala Evče,dá mi vědět večer. Jde o to,jestli by to šlo zařídit,abychom měli pro sebe dolní chatku.

L1K1
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:20
- Nahlásit

Eda
no ano, Enny... nějak jsem to pod tou šifrou nerozpoznala... taky nevím, kdy jsme spolu mluvily...

Nic jiného než šifru mi to nechtělo vzít A jak se máte, pořád stejně skvěle??

L1K1
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:21
- Nahlásit

Nemáte někdo prosím propozice na brněnskou národku v září, nějak mi vůbec nejedou jejich stránky. Kdy je II.uzávěrka?? A kdo posuzuje??

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:44
- Nahlásit

L1K1
no, nevím jestli skvěle, ale Edička asi jo. Jen je teď nějak zmožená horkem, doufám, že to nebude nic vážnýho...

choco
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:50
- Nahlásit

URL¨

pár foteček navíc

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:58
- Nahlásit

choco
krásný fotečky

Jo ani jsem vám nelíčila,jak Ferda vypadal včera jak Marťan. Byli jsme u očařky kvůli těm jeho očím a do očí mu tam kapali nějakou zelenou vodičky,tak poznají,jestli má průchodný slzný kanálky. Jeden má,takže mu to zelený teklo z jedný nosný dírky,druhý ne,takže měl úplně brčálově zelený oko. Fak ufon teď má atb a jestli to za týden bude stejný,bude muset pod kudlu,chudáček

choco
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:01
- Nahlásit

jana33
začínám tě podezřívat,že návštěvy na veterině jsou t vůj koníček

choco
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:03
- Nahlásit

jana33
joo a takhle známá nechala operovat slzný kanálky dvakrát kiavalírce, protože jí tekly oči hrozným způsobem....no a výsledek vždy byl, že chvíli byl klid,ale pak to začalo zase nanovo...

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:07
- Nahlásit

choco
Tohle bylo plánovaný labradoři byli na očkování a Ferdu ty oči už trápí dlouho. Vždycky mu léčili až následky,když mu oči začali hnisat,tak jsme chtěli přijít na příčinu. Vetka mi říkala,že se pod narkozou ty slzný kanálky vyčistí a protáhnou a pokud to půjde,tak se mu do toho kanálku dá na cca 10 dní drén (si to moc teda nedovedu představit). Že se tím ten kanálek roztáhne a pak už s tím nebývají problémy. Ale někdy je ten kanálek už tak zničenej,že se tam ten drén dát nedá a pak se to furt vrací. Tak uvidíme

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:13
- Nahlásit

choco
super fotky a co je sleep team?
Byla s vámi ve skupině Radka s Bali, nebo mě šálí zrak? - ty klobouky...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:19
- Nahlásit

L1K1
na tu NV Brno je psaná Čečrdlová, ale uzávěrku nevidím, taky mi to blbne... ale koncem září je v Brně klubovka, to je lepší...

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:20
- Nahlásit

choco
fotky moc krásný! a co je to za hněďáka? jako by Edě z oka vypadl/a

L1K1
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:41
- Nahlásit

Ketrin
Děkuju. I když s tím, jak letos rozhodčí mění na poslední chvíli tam beztak bude někdo uplně jinej. O klubovce vím, byli jsme tam loni. Ale letos se na ni nechystáme

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 14:20
- Nahlásit

Měla bych prosbu na Pražáky!!
Omlouvám se za tento dotaz na psí diskusi,ale mohl by mi prosím někdo poradit, kde se dají na netu popř. jinde sehnat inzeráty na ubytování v privátu?
Od září nastupuju do Prahy na dálkový studium, budu tam jezdit vždy na týden(Po-Pá) 1krát za 2 měsíce a chtěla bych pejska brát sebou.A do hotelu se mi s nim moc nechce, tak bych radši privát..

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 14:22
- Nahlásit

Bára a Sam
Hmm takhle na krátko to fakt nevím,moc si nedokážu představit,kdo nabízí v priváte takovýhle ubytování

Anlie
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 14:23
- Nahlásit

Bára a Sam
Když nic neseženeš, mohla bych se zeptat táty jak to tam teď má,ale fakt až jako tu úplně poslední možnost.......normálně spolu moc nekomunikujem.....

Anlie
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 14:24
- Nahlásit

Bára a Sam
Zkus nějaký studenty či najít si "kámoše"nebo takněco v Praze

Lucinda
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 14:33
- Nahlásit

Bára a Sam
Kamarádky bydleli v nějakém penzionku v Hlásné Třebáni vždy na 3 dny v měsíci. Tušim, že platili 200 za noc. Mají tam koně a prý to bylo celkem fajn. Nevím jak s pejskem. Pokud budeš chtít, tak ti seženu kontakt.

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 15:00
- Nahlásit

Anlie
Kámoši jsou všichni na kolejích a tam by to s labradorem určitě neprošlo..
Lucinda
kdybys poslala kontakt, můžu to zkusit kontaktovat...dík

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 16:43
- Nahlásit

Ketrin
Ahoj, omouvam, se, ze sem lezu nemajice labroska , ale chtela jsem se te trosicku poptat - cetla jsem, ze jsi byla na dovce na horach se psem, a asi to nebylo ceske stredohori, kdyz byl zapotrebi gore ... hodne bych chtela podnikat VHT (teda jen spis horskou ) se svym psem, ale vaham kvuli zatezi na klouby .. zvlast dolu, ze jo. Takze s ni nepolezu 4 hodiny nekam do kopce na Krivan napr., aby to samy prevyseni pak slapala dolu .. Poradila bys mi nejaky oblasti, kde je to na takovyhle treky fajn? Jakoze aby se srdick turisty pokochalo vyhledem ale pesan aby si neznicil nozky .. Cechy uz mam nejak nachozeny, ale to ostatni je pro me spanelska ves - lakava ..

choco
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 19:43
- Nahlásit

Ketrin
Nešálí tě zrak,opravdu byla se mnou v táborový skupině a to i se mnou ve cvičící skupině Je to oopravdu drak, nevydržela chvíli v klidu a když měl běžet pro aport jiný pejsan, to byla pro ni hotová muka )) Radka se opravdu nenudí, bych řekla A sleep team byl náš pojmenovaný team )) Odvozený od toho,že když se měla hlídat vlajka,tak náš team se rozhodl, že hlídáním pověříme našeho Frantu (ručně udělaného), abychom se přeci vzspali a měli dostatek sil na naše hafíky a pro zmatení nepřítele, jsme pravou vlajku strčili Frantovi pod kabát a na místo té pravé šoupli naši udělanou s oslíkem ) No a Frantu nám zabili a vlajku ukradli ))) Ale my se aspoň vyspali ))A tak jsme si dali názav sleep team A klobouk si budeš moct vybrat podle svého vkusu ))))))))))))))

choco
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 19:48
- Nahlásit

Eda
hnědulka Blessy bydlela s páníkem a se mnou a Andym v patře a blbli spolu o sto šest Byl to kumšt, aby se dali do klidu a zůstali každý ve svým pelechu )

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 23:40
- Nahlásit

Roxana
A s jakym psem?
My uz nekolik let jezdime do italske - jizni casti Tyrolska. Je tam v lete malo lidi a se psy neni problem. Daji se vybrat lokality kde se da chodit dlouhymi udolimi celkem po pohodlnych cestach, i akcnejsi mista kde se jde vetsi prevyseni a leze az do tech 3000 a vice v tezsich terenech. My vetsinou volime tu druhou variantu... Pekne je napr.okoli mestecka Brunick nebo udoli Schnalstal. Letos jsme byli v Suldenu pod Ortlerem. Jezdime s labradory a setrem a letos byl taky golden. Psi to zvladaji minimalne tak dobre jako lidi. I nase nejstarsi fena s DKK 4/3 se v tech Alpach neco nachodila a nabehala. Na uzkych nebezpecnejsich mistech / sutoviska apod. / pouzivam povel za paty, jinak behaji volne a na ferratach take nechavam psa volne aby si nasel sam tu nejlepsi cestu. Je to opravdu bezvadne stravena aktivni dovolena / doporucuju.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:41
- Nahlásit

Ketrin
Koukám, že jsi aktivní i v noci Mně by v těch horách upadli nožičky schromli ručičky a pak by mě museli snášet do údolí (nebo by mě tam spíš nechali). Budeš mít na výstavě nějaké poznávací znamení? Třeba oranžový deštník apod.?

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:47
- Nahlásit

Tak holky hlásím,že Rozárka už taky kašle. Nasadila jsem jí jitrocelový sirup a všem echinaceu a snad to zvládnem. Jinak tábor zatím nevychází,jsou volný 4 vršky,ale žádný dolejšek,a to my potřebujeme,protože ty naši dysplazkáři po těch prudkých schodech lítat nemůžou. Dole jsou všichni po třech nebo s dítětem,ale třeba se to ještě za ten měsíc změní. Chudák Evča je strašně naštvaná a vytočená,spousta lidí se ani neobtěžuje zavolat,až po mnoha urgencích se začnou vymlouvat,no děs

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:48 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Lucinda
a kdy je vlastně ta výstava? Boleslav není zas tak daleko a kdybych měla čas, jela bych se tam juknout...
(jinak mám taky takový neblahý pocit, že by se se mnou do údolí taky nikdo netahal)

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 09:09 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Ketrin
Jeee, moc diky za tipy, presne neco takovyho jsem si predstavovala ... mista kde se jde vetsi prevyseni a leze az do tech 3000 a vice v tezsich terenech .. tak ja ty nazvy progoogluju a asi vim, kam na pristi dovcu, parada!
Jenom me matou ty ferraty - pro me to jistena cesta, na ktery to bez zebriku, skob nebo jisteni dal nevede, to asi nebude ale, co mas na mysli? Jinak fakt moc dik!
Jo a mam akitu - USA verze

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:00
- Nahlásit

Roxana
Tak akita je v poho, ta to zvládne levou zadní a ještě tě může tahat do kopce, ne? ty ferraty - asi to říkám blbě, pro stručnost tím myslím kratší obtížná místa jištěná řetězem, žebříkem, skobami apod. na jinak normálně značené turist. trase. Asi je to ale správně tak jak říkáš. Pokud je takových míst na trase víc, tak tam už se psy nechodíme-přecejen se o ně bojím, i když manžel mi furt říká že oni se svýma 4 nohama a ocasem mají mnohem víc stability než já. Viděla jsem jednou na Korsice pána s malým ohařem, něco jako malý münsterland, který ho přes taková místa přenášel - dal si ho na záda a pes se ho chytil packama kolem krku jako dítě - ale s LR ani s akitou by tohle přecejen nešlo...

jana33
no ty schody jsou tam fakt blbý. Já tam loni Borga (necelých 6 měs.) musela po nich naučit chodit a poprvé se dost bál, ale zas aspoň dával bacha a nelítal po nich jako pako. Ani doma tou dobou jsem ho ještě na schody nepouštěla...

Lucinda
Až uvidíš nezvedenýho žluťáka, kterýho starší, brejlatá, špekatá ženská pořád umravňuje: BORRRRRGO!!! tak to jsme my

Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:10
- Nahlásit

Eda
Jé přijeď, je to v sobotu 21.7.
Ketrin
No já ti nevim, jestli budu hledat starší, brejlatou a ještě k tomu špekatou ..... budu jí hledat u pudlů, nebo jorků. Máš snad maltézáka? Budu radši koukat po seriózně vyhlížející dámě s labradorem s hrdě vztyčenou hlavinkou a svatozáří nad ní. Nekukej nám tady, že je PANA BORGA třeba umravňovat.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:18
- Nahlásit

že je PANA BORGA třeba umravňovat
no já fakt nevím kdo tady pořád šíří ty fámy že né

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání