Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 12:05
- Nahlásit

Karol
Hele to mě nikdy nenapadlo,my se nějak od začátku objednávali k Radce a k Jindře,tak mi to přišlo normálníJá myslím,že ono je lepší,když člověk chodí převážně k 1 cvičitelce,protože ta pak už toho psa zná,ví,co na něj platí,v čem je jeho slabina,v čem je dobrej....Ale vy stejně chodíte převážně k Evče,ne? Tak to pak vyjde nastejno

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 12:08
- Nahlásit

jana33
jo ty děláš v reklamě, tak tím se vysvětluje tvé hobby rozhazování peněz u veterinářů
to bychom na tábor radši fakt neměli jezdit,on mu to sprateček určitě vykecá jen jeďte, Borgo nutně potřebuje i jiné kámoše než LR, GR... furt si myslí že jsou všichni hodní... na výstavě se hrnul k nějakému stafordovi, ten hned vyhrnuté pysky až za hlavu...

Karol
byla i kosa i hezky. Spíš hezky. Dala jsem tam jen pár fotek, nechce se mi zmenšovat...
co takový pejsan jako je Bondík nebo taky Borgo vůbec vydrží Já se právě taky trochu bála, jestli na to ještě není moc mladý. jako aby se třeba nějak nenamohl, nekulhal ... apod. Ale bylo to ok. Čekala jsem že po těch 10 náročných dnech bude týden spát, ale on byl furt svěží. Nejtěžší túra co jsme šli bylo ze 1400 do 3100 a na délku asi 30 km, ale v docela náročném terénu. Kde to bylo nebezpečné, museli "za paty" a nepředbíhat a nepobíhat, aby náhodou do někoho nestrčili. Jinak běhali volně (B tam nebyl jediný, byli tam 3 psi).

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 12:10
- Nahlásit

Ketrin
No nejsem si jistá,jestli je Ferda pro jakéhokoli mladého psa správnej kámoš aby ti ho nezakousl

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 12:14
- Nahlásit

jana33
Jojo, my jsme vždycky u Evy, když tam je. A ona tam je skoro vždycky, takže jsme jinak cvičili jen jednou se Soňou, jednou s Radkou a jednou s Jindrou.A je fakt, že to je důležitý, aby cvičitel toho psa znal. Ty "záskoky" byly sice všechny fajn, ale prostě takový jako suplovaný hodiny . Já si jen myslim, že Eva by měla bejt přísnější na Ondru nebo teda možná na všechny páníky
Ale naučili jsme se toho od ní hrozně moc, vlastně všechno, co Bondík umí, se naučil pod jejiím vedenim. Takže super, myslim, že toho umí celkem dost. Na to, že jsme byli oba 100% začátečníci bych skoro řekla, že se nám podařilo toho našeho prvního (zatím) psa nezkazit....a to se říká, že prvního si člověk zkazí vždycky Jen máme teď nějak míň času na cvičení

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 12:16
- Nahlásit

Ketrin
Tří psů jsem si na fotkách všima
No tak uvidíme. Možná ho necháme doma na ty největší výlety a ty "menší" zkusíme zvládnout společně. Taky uvidíme, jestli nebudou moc horka...to by bylo asi ještě nebezpečnější....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 12:17
- Nahlásit

jana33
aby ti ho nezakousl
no až tak moc se zas kamarádit nemusí

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 12:23
- Nahlásit

Karol
chce to, aby byla na trase často voda.

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 12:40
- Nahlásit

Ketrin
No, to je právě to, že tam kam jezdíme je voda pouze v batohu. Ne nadarmo se to jmenuje Totes Gebirge....Takže to bude pro Bondíka zas pár kilo navíc. Ale batůžek nedostane, i když se na to nevim proč náš táta děsně těší. Asi mu pes s batohem prostě přijde super

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 12:48
- Nahlásit

Totes Gebirge....
tak by to asi chtělo zvolit nějakou "veselejší" lokalitu...
To mně se taky líbí psi s batohem ale našim jsem ho zatím nepořídila. Ale v Bretani si Bresta vždycky na pláž nosila v hubě srolovanou svou rohož na ležení a sklízela za to nevímproč děsný obdiv

Jandula
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 13:23
- Nahlásit

jana33
tak já dám vědět, kdy se chystáme my, až to vyzjistím... já myslím, že to tam zboří Sára, tolik psů viděla pohromadě naposledy na podzim...

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 13:23
- Nahlásit

jana33
pes vytvoří takovejpodmíněnej reflex
no, Eda má taky podmíněnej reflex když vidí něco vhodnýho k sežrání, sežere to okamžitě. to FUJ většinou ani říct nestačím...

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 13:26
- Nahlásit

Eda
no vždyť říkám,že labradora zjevně neměl ani na chvilku
Jandula
My se budeme snažit cvičit v neděli,ale nevím,jestli bude cvičení oba dva dny

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 13:59 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Přikládám jedno závodnické okénko ze soboty (zejména pro fromeli)
http://mtb-ov.tym.cz/fullsize/DSC_2110.JPG
http://mtb-ov.tym.cz/fullsize/DSCF9228.JPG
http://mtb-ov.tym.cz/previews/DSCF9154.JPG.html
a jedna bezigelitková...
http://mtb-ov.tym.cz/fullsize/DSC_2392.JPG

cherry
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 14:16
- Nahlásit

Eda
zase 1. ?? jseš teda dobrá. tentokrát nějaký kanystr nebo co

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 16:07
- Nahlásit

cherry
nějaký kanystr
cože? jen taška PAPÍROVÁ a pohár

cherry
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 08:17
- Nahlásit

Eda

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 12:37
- Nahlásit

jana33
Tak jsem volala Jindře, byla hrozně milá a příjemná, prověřovala zájem o aport a mám se jí ještě večer ozvat přes sms... Tak snad to dopadne... už vidím, jak se tam budu hrozně stydět, protože Sárina bude mimo...

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 12:52
- Nahlásit

Jandula
A domlouvali jste se na sobotu nebo na neděli? My bychom radši v neděli,ale když to nepůjde,tak pojedem v sobotu.
Stydět se nemáš za co,od toho tam přece jdeš,aby si Sárinka něco naučila. A napoprvé z toho psi prostě mimo bývaj,kor když nejsou zvyklý na víc psů pohromadě. I když teď přes prázdniny jich chodí míň,tak to taky nemusí být tak horký

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 13:16
- Nahlásit

jana33
zatím jsme se nedomluvily... je mi to totiž jedno, tak jsem jí říkala, že jí pošlu navečer sms a ať nás zařadí do nějaké skupiny na rozkoukání...
Ona byla zvyklá na psy na cvičáku, ale holt už dlouhou dobu nebyla, takže ze začátku dělá kraviny...

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 13:22
- Nahlásit

Jandula
No bože,víš kolik tam takovejch je??? Tak doufám,že se uvidíme,zítra si písnem,kam koho Jindra šoupla. Ono záleží kolik bude lidí,někdy jsou to teď přes prázdniny "skoro individuálky"

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 13:25
- Nahlásit

jana33
No bože,víš kolik tam takovejch je???
no když já to vidím tady, psi poslouchají jak hodinky, chodí na zavolání a ten blboun můj (vím, že i díky mně) chodí na zavolání jen když se chce... Ale už se těším, vím, že s tím musím něco dělat, nebo bude pes furt uvázanej na vodítku, protože v ní nemám důvěru...

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 13:28
- Nahlásit

Jandula
Tsss tě někdy vezmu na procházku s Ferďasem a hned uvidíš,co je to mít psa ignoranta

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 13:28
- Nahlásit

jana33
souhlas... tak já dám zítra vědět...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 13:34
- Nahlásit

Jandula
ten blboun můj (vím, že i díky mně) chodí na zavolání jen když se chce
jen bych opravil to v ty zavorce na: (vim, ze jen diky mne) ... pes v tom byva vzdycky nevinne ...

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 13:55
- Nahlásit

Jirikovo
Není nad kamarády,co člověka podrží

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 14:03
- Nahlásit

jana33
jasne, ale psssst, nikomu to nerikej ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 14:05
- Nahlásit

Jirikovo
děkuji ti náčelníku, že si se mě zastal... ten blbeček má vědět, že se jinde tak dobře mít nebude... a že by teda měl sekat latinu...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 14:26
- Nahlásit

Jandula
ten blbeček má vědět, že se jinde tak dobře mít nebude... a že by teda měl sekat latinu...
ten blbecek moc dobre vi, ze se jinde tak dobre mit nebude .... ale ten blbecek zaroven moc dobre vi, ze i kdyz nebude sekat latinu, tak stejne bude porad u tebe a bude se mit stejne .... tak co by se chudinka namahala ...

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 14:31
- Nahlásit

Jandula
Jirikovo
To je na tom Jandula furt dobře,náš sprateček žije v iluzi,že všude se bude mít tak dobře,páč jeho všichni milujouuuuu (to,že ho shodili z mostu byl jen malinkatej omyl)

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 14:34
- Nahlásit

jana33
Jani, ty jsi určitě četla Robina od Frýbové, viď??? Silně mi to připomíná Ferďase...

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání